Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość not slim

biust kontra odchudzanie

Polecane posty

Gość not slim

mam nadwage (ok 8 kg) i postanowilam sie odchudzic. przed rozpoczeciem diety powstrzymuje mnie fakt ze nie wiem jak zachowa sie moj biust( nie stac mnie na jego korekcje chirurgiczna). moze zostac przy swojej wadze i z przyduza pupa (ktora mojemu facetowi nie przeszkadza) niz ryzykowac nieodwracalne zmiany w ciele? no wlasnie...tylko, ze mi przeszkadza! wiele piszecie o dietach, cwiczeniach, samopoczuciu ale malo o tym jak dbacie o skore i co sie z nia dzieje. czy ktoras z was moze napisac co dzieje sie z biustem i jak zapobiec ewentualnym zmianom? prosze...

Gość ale macie problemy
Każdy organizm jest inny i każdy inaczej reaguje. Ty masz stosunkowo niewiele kg do zrzucenie, więc istnieje szansa, że zachowasz biust. Moja koleżanka zrzuciła 20 kg i z D zrobiło jej się małe B. Ja jestem w trakcie diety i już zaczynam czuć pewne luzy:( a znów moja siostra zawsze jak chudnie biust pozostaje nietknięty.

Gość not slim
moze i niewiele ale zauwazylam, od kiedy przytylam, ze przytyl i biust.wiec zakladam ze on tez 'zleci'. mam miseczke c, wiec nie bede rozpaczac nad b, ale... chodzi o skore i o to, ze biust moze stracic jedrnosc i ksztalt. tego bym nie chciala za nic!

Gość malwinaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiesz co no niewiem dla mnie jak masz 8 kg nadwagii to lepiej miec biust mniejszy o rozmiar np z c zejsc do B czy nawet do A ale figurke miec ładna to rzecz gustu

Gość Ines22
Witam!Czy jest mozliwe schudniecie tak aby biust zostal nienaruszony???Kiedy spadaja mi kilogramy biust rowniez sie zmniejsza:(

biust nie straci na jędrnosci i elastycznosci jesli bedziesz o niego dbała. Smaruj skóre biustu dobrymi kremami, masuj podczas kąpieli, ćwicz. Ja przed dietą miałam dosc duzy biust, zmalał mi to fakt- ale mimo to wyglada bardzo ładnie i jest bardzo kształtny:-) Skóra jest napięta....biust podniesiony, jędrny. A ze zmalał wcale mi to nie przeszkadza:-)

Moj biust wyglada swietnie tylko chodzi mi o to by nie zmalal:(Bardzo o niego dbam,ale coz....cwiczenia robia tez swoje:(

Gość c l i n i q u e
schudłam jakis czas temu ok 10 kg. odchudzanie stopniowe dieta+dużżżo ruchu (codziennie ćwiczenia, raz w tyg basen i co drugi dzień siłownia). fakt kremów chyba żadnych nie stosowałam (miałam 19 lat) i biust mi baaardzo zmalał. zawsze miałam duży biust i było to nawet kiedys dla mnie problemem :( teraz mam 70 c ale takie brzydkie C, jakieś mało jędrne obwisłe :( :( :( z jednej strony małe a z drugiej juz obwisłe :( :( :( swoje zrobiły tez tabletki antykoncepcyjne, po których od razu urósł mi biust o 1 rozmiar (skóra mi sie bardzo rozciągnęła, była aż czerwona) a potem musiałam je odstawić i znów piersi sie zmniejszyły a skóra została jakaś obwisła :( :( :( próbowałam już różnych kremów ale na razie nic.przyznam sie szczerze że nie byłam do końca konsekwentna w działaniu więc cała moja nadzieja w tym żejak naprawdę zacznę ćwiczyć, masować i smarowac to będę jeszcze miała ładne piersiątka. na razie są moim mega komplexem :(

Gość not slim
no wlasnie kobiety. mam taka wizje jak clinique opisuje. to jest wbrew naturze, zeby skora u 30 latki 'wciagnela' sie na odchudzonym biuscie. tkanka podskorna zanika (tluszczyk) a skora pozostaje bez zmian. gdyby dopasowywala sie do tkanki tluszczowej piersi (kurczyla sie) - to niepotrzebne by byly operacje plastyczne! a jeszcze poprosze o nazwe kremu do biustu, jaki polecacie?

Gość not slim
no i chyba sie biore do roboty, bo dzisiaj chcialam sobie kupic spodnie. jak sie fatalnie czuje - w nic nie moglam sie wcisnac! ale ten biust... spedza mi sen z powiek!

Gość frańka
cyce leca na diecie bo to sam tluszcz i woda, a to najbardziej spada

Gość ja powiem
wiekszosc kobiet (ok.95%) chudnie "od gory", tzn. najpierw biust i rece, nast. brzuch, posladki, uda. Tylko 5 % kobiet ma "zdolnosc" chudniecia "od dolu-w gore". Ja naleze niestety do tej wiekszosci...

no niestety, ja zrzuciłam tylko ok. 4 kg, a biust spadł mi z miseczki B na A 😭

Gość not slim
domyslam sie tego ze biust spada. ale jest tragicznie?!? jak pozniej wyglada i czy da sie zapobiec przykrym niespodziankom w warunkach domowych - czy juz tylko chirurg?

Gość frańka
jak zleci to juz nie najdzie, chyba, ze znow przytyjesz

Gość not slim
no nie musi nachodzic :-) ciekawi mnie co sie dzieje ze skora, czy on sie opuszcza? i czy da sie temu zapobiec? tzn. czy moze wpisac sie taka osoba, ktorej biust zlecial i nie ma z tego powodu kompleksow.

Gość Alicjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
słuchajcie a jak bede duzo duzo zarła tak na maksa!!to biust moi sie powiekszy?

Gość razem z dupą

Gość upupupupupupupup