Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaczkaaaa

Kto pali choc tego nie lubi?

Polecane posty

Gość palaczkaaaa

Jak ja zapale z rana to robi mi sie niedobrze, ale i tak kopcę :o

ja jak zapalalam papierosa, to tez bralo mnie na wymioty, duzo palilam, ale rzucilam, nie pale juz ponad rok.Jak sie naprawde chce, to mozna, i wcale nie bylo to dla mnie takie trudno.Zycze powodzenia.Troche wiary we wlasne sily.

Gość 1111111111111111111
Kochani ja chce rzucic palenie:( ale juz tyle razy chcialam i na tym sie konczylo:( za malosilnej woli czy co:( Ale teraz wpadlam na pomysl,ze nie bede sie zaciagala papierosem :) tak poprostu aby palic ale nie zaciagac sie myslicie,ze to dobry pomysl na od uczenie sie???pozdrawiam.

hehe a ja niecaly miesiac temu poszlam sobie z rana zajarac i stwierdzilam,ze od tych fajek jest mi niedobrze,slabo i wogole zleee:( rzucilam to gowno:P lepiej mi sie zyje:D

Gość 1111111111111111111
ja sie boje,ze przytyje:(

Gość 1111111111111111111
wlasnie tej wiary mi brakuje:(zawsze mi jej brakowalo:( ale czy myslisz,ze jak nie bede sie zaciagala to cos pomoze???

Rzuciłam w październiku ub.r., bo tez przestały mi smakować, ale jak sie bardzo zdenerwuję to zdarza mi się zapalić.

laska wskakuj na topic o rzucaniu palenia:) tam jest wiele dziewczyn ktore Ci pomoga:) pysiatko dokladnie:D ja ostatnio na wykladach zauwazylam ze biore nieswiadomie do buzi dlugopis i sie zaciagam:D hehe:)

Długopis, powiadasz... Nieee, jak pomylę strony, to się uświnię. Ale pomysł nienajgorszy ;)