Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrida

Dwudziestoparoletnie mamusie-jesteście tu? Zapraszam do rozmowy...

Polecane posty

gdzie sie podzialy wszystkie mamuski?????????????????????

Widze ze i tak nik tu nie zaglada, wiec nie bedziecie za mna teskinic :P przez pare dni mnie nie bedzie bo wyjezdzam z mezusiem troche poodpoczywac bo pozniej to juz raczej bedzie ciezko.......... 🌻

Hej. taka piękna pogoda ze nikt nie zaglada...? ja w weekend miałam wykłady. kurcze strasznie szybko sie męcze, ciągle chce mi sie spać,juz nie moge sie doczekać, kiedy dzidzi sie urodzi i wroca mi siły.wiem ze wtedy będzie wiecej obowiązków więc pewnie też nie będe tryskać energią,ale przynajmniej nie będe juz obciążona brzuszkiem... teraz jak chce gdzies wyjść, to zanim znajde cos odpowiedniego i wygodnego do ubrznia to mija godzina...wszysko takie małe..w poprzedniej ciąży miałam bardzo mały brzuszek,Nikus po urodzeniu wazyl 2.700 , teraz napewno będzie duzy dzidzius,wiec troche sie martwie, bo nie wiem jak go urodze, mam raczej waskie biodra.. pozatym strasznie duzo mam nauki,i nie wiem jak sobie poradze z zaliczeniem roku..mam nadzieje że jakos to będzie.. zabieram sie teraz za prasowanie, bo mam strasznie duzo,a nikus narazie śpi, więc jest okazja.. pozdrawiam wszystkie mamy, jak któras chce to moge wam przesłac zdjęćka mojego kochanego chłopczyka :-) :-) donn, wróciłaś juz?, jak było? aha,co do tych kosmetyków z nivea, to uwazam ze sa dobre. ja uzywałam róznych teraz akurat mamy nivea. pamietam ze oliwka z Jonsons uczula.pozatym do pupy dzidzi nigdy nie uzywałam pudru, bo sie strasznie kluszczy,tylko kremu alantan,albo sudokrem i nigdy nie miał odparzeń..

Monisiu ja chętnie poproszę o zdjęcia :) Ja mam wyznaczony już termin cesarki na 26 lipca i moja dzidzi też będzie większa od Maćka (miał 2930g i 51cm) a ten już ostatnio wg USG wyprzedzał w rozwoju o tydzień. Też jestem zmęczona brzuszkiem-spory już jest-i szkoła zaczyna przyprawiać mnie o depresję-ale damy jakoś radę dobrniemy do konca i choć też nie będzie łatwo to przynajmniej już z górki :D

Hej mamusie, czy nikt tu nie zaglada? Donn, chyba weekend ci sie przedłuzył, skoro sie nie pojawiasz.. ale Ci dobrze... ja mam dzisiaj znów załatwienia w urzedach, musze złozyc mezusiowi pit, wiec pewnie czeka mnie sterczenie w ogromnej kolejce :-( a tu jeszcze pogoda ma byc niedobra, burze i deszcz, na sama mysl wszystkiego mi sie odniechciewa.. pozdrawiam 🌼

Hej jestem zmuszona pogadac sama do siebie, zeby nasz topik nie umarł śmiercia naturalna.. jajuz wstałam, bo zostawiłam sobie na rano sterte brudnych naczyń.. chciałam to ogarnać zanim mój chłopczyk wstanie, a on jak zwykle zrobił mi na przekór i skoro ja wstałam o 6.30 to on sie zerwał o 6.40 . ledwo zdazyłam zaparzyc sobie herbate.. połozyłam go z powrotem i czekam az uśnie.. narazie jest twardy i ma oczy szeroko otwarte.. hej Donn, wracaj bo nie mam z kim pisać i topik podupada. chyba strasznie przynudzam i moze dlatego zadne nowe mamy nie zabawiaja tu dłuzej.. no ale cóż sama tego nie pociagne, bo przerodzi sie w pamiętnik.. i co? ..:-) u nas dzis swieci słoneczko, zobaczymy jak bedzie potem.. pozdrawiam 🌼

jua mogę sie dołaczyc mama 26 lat,jestem mamą 8 mies michalka moniko nie jesteś sama podczytuje was czasem widze że są takie ktore czekaja na bejbiki i takie które mają pocechy przy sobie mam nadzieje ze moge dolączyć

witamm !!!! jasne ze mozesz sie dołączyc! napisz cos o sobie i swoim maleństwie. ja własnie daje sniadanko mojemu małemu męzczyznie. napisze pózniej 🌼

A wiec kilka slow o mnie mam na imię ela mieszkam w woj lozdzkim,mam kochanego synka michalka.Obecnie nie pracuje ale z zawodu jestem nauczycielką historii w liceum. siedze z malcem w domu,terazratują nas spacerki Dziecko asbsorbuje mnie non stop. dzieki za przyjecie na forum

Gość Gosia25
Witam! Jeśli mogę to też chętnie się dołącze!! nie jestem jeszcze mamusia ale termin porodu mam na 12 maja, choc i tak wydaje mi się, że będzie to wcześniej bo od paru dni męczą mnie skurcze;) także kto wie??

Hej. Witaj Gosiu. u nas piękna pogoda więc cały dzien bylismy na polku, dopiero teraz weszlismy do domu.. nogi mi odlatują.. pozatym strasznie tęsknie za męzusiem, który przyjedzie w połowie maja,ale tylko na weekeend:-( pozdrawiam wszystkie mamuśki!! 🌼 🌼

Gość Ana27
Cześc dziewczyny.Mam 27 latek i 10 miesieczna córeczke Victorie.bardzo chetnie dołącze do waszych pogaduszek pozdrawiam serdecznie:-)

Dzien Dobry wszystkim!!! Ale sie dzisiaj wyspałam! wczoraj zaczęlam usypiać Nikusia o 8ej ale nie wiem o której zasnał, bo mi tez sie przysneło i obudzilismy sie o 7ej rano.teaz jemy sniadanie. pogoda piękna wiec pewnie dzien spedzimy na polu. 🌼 piszcie dziewczyny jak najwięcej. pozdrawiam :-)

Gość Gosia25
Witam Ja dziś musiałam wcześnie wstać bo miałam wizyte u lekarza. Za tydzień mam przyjść znów...no chyba, że malutkiemu będzie już nudno w brzuszku i zapragnie wyjść sobie ;) Powiedział mi że teraz to mogę w każdej chwili zacząć rodzić. Przyjechałam taka głodna, że wrąbałam 4 kromki hihi. to mój lekarz zawsze mnie chwali jak mówię ile ważę, szczególnie jak nie przytyję lub tylko 1 kg. Ogólnie to przytyłam 15 kg, z 59 na 74kg. a wy dziweczyny ile przytyłyście w ciąży i szybko zrzuciłyście?? teraz wziełam sie za gotowanie pysznej zupki dla mężusia, choć on woli mięcho;) A co tam, ja z moim Kubusiem w brzuszku chcemy zupy!!!

Hej podnosze nas na topiku, bo tak strasznie spadamy ze niedługo nasz topik odejdzie w zapomnienie.. Miłego wieczoru wam życze, drogie mamy.. 🌼 🌼 🌼

Gość moniczka76
hej dziwczyny ja tez jestem w miare mloda mamuska.mam 6 letniego synka i mieszkam w grecji tutaj raczej jestem bardzo mloda mamuska bo one tutaj sa w ciazy po 35 latach.Ale lepiej byc mloda mama.caluje

Hej dziewczyny! u nas słoneczko od rana, Nikus obudził mnie o 7ej. jestesmy wiec juz posniadanku i niedługo idziemy pod domek do piaskownicy. Miłego dnia wszystkim🌼

Hej.co jest z wami dziewczyny? blondi, donn , wyjechałyscie gdzies czy co? smutno mi tu samej na tym topiku, jak nie wiem..

Hej Monisiu ja zaglądam, ale nawał pracy nie pozwala abym zdążyła coś naskrobać. Jedziemy na weekend do teściów i moich rodziców-już sobie wyobrażam jak będą szaleć z Maćkiem. Poza tym dostaliśmy od klienta samochód w rozliczeniu-nacieszyć się nie mogę. Pełen automat-kiedyś jeździłam automatikiem, ale ten jest wypasiony-ma kopa :D a ja lubię szybką jazdę. Pojedziemy sobie nowym autkiem i zrobimy troszkę szpan ;)

Hej.podnosze nas na wszelki wypadek, gdyby ktos nie mógł znalesc tego topiku. narazie nie będe gadać sama do siebie, wiec jak któras sie odezwie to napisze..pozdrawiam.

Gość malinka21
Witam wszystkich, mam 4 - miesiecznego Kacperka i mam 21 lat! WłaSnie go karmię! łobuziak, waży już 10 kg! Wcale go nie dokarmiam!

Hej malinka!! napisz skąd jesteś i jak tam rosnie twoja pociecha.pozdrawiam

czesc babeczki...........!!!!!!!!!! Monika >>> jak milo ze ktos za mna teskinl :) dla ciebie 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 wrocilam dopiero wczoraj bo urlopik byl 10 dniowy ale bylo super....... pozdrowienia dla wszystkich nowych mamusiek......

Hej donn!!!!!!!! nareszcie wróciłas.., juz myslałam ze sie cos stało.. odezwe sie jutro, pozdrawiam. miłej nocki

hej mamuski ..... 🌻 co porabiacie???? ja ide jakis obiadek sobie zrobic.....

hej, ja wróciłam wczoraj z uczelni, chora i z bolącymi zębami:-) dziaj ledwo zyje, boli mnie gardło.. strasznie jestem zmarnowana... donn, masz moze gadu-gadu? moze tam bysmy czasem pogadały, bo tutaj juz nikt nie zagląda:-(( pozdrawiam

hej dziewczyny Monika >>> to gdzie sie tak zalatwilas???? a gg oczywiscie mam tylko po ostatnim zawirusowaniu kompa nie dziala mi juz z miesiac ale w tym tygodniu pomecze meza zeby mi juz to wszystko naprawil... i jak tylko zadziala to ci odzrazu napisze :)