Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrida

Dwudziestoparoletnie mamusie-jesteście tu? Zapraszam do rozmowy...

Polecane posty

hej mamuśki... f-ka jak przyjęcie na 6mieś Dominiczki??? ni odzywałam sie przez wekeend bo byłam strasznie chora ale teraz już troche lepiej :)

NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa23....Dominika 6 miesięcy....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska27....Aurorka..3.miesiące...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna27....Patryk 11 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia21....Kacperek.. 6mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 5 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa AANNKKAA....Ania21....Izunia 7 miesiecy....Chelm Kinga_23....Kinga23....Julka 3,5 miesiaca........ babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 20...dzidzius w brzuszku miał 6 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy

cześć wszystkim nie odzywałam się bo byliśmy z Radusiem w szpitalu na wycięciu trzeciego migdałka troszkę was poczytałam a popiszę może jutro bo jestem padnięta.Słuchajcie mój Dawidek kupę zaczął robić raz na dwa , trzy dni trochę się denerwuję...

Witam Donn-to co ci było biedaku?? Cytrynka-Kacp robi kupe 1-2 razy dziennie ( na nocnik:)) ale nie masz chyba powodu do niepokoju, spróbuj dac mu jabłuszko, o ile oczywiście już je wprowadziłaś. My jedziemy dzis z małym na basen:D a to mój miś jak zaczyna siedziec i stać: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/25f0c493dbb078a8.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e96af8367acf8922.html Miłego dnia

hej mamusie :) cytrynka >> jeśli karmisz piersią to nie ma sie co denerwować może i raz na tydzień robić i tak będzie dobrze... Kasika>>> synuś śliczniutki...:) a mnie dorwało przeziębienie... gardło katar... masakra teraz już troche lepiej... ale Auruś coś oddycha jakby nosek miała zapchany .. ale mam nadzieje że nic jej nie będzie... w czwartek mamy iść na szczepienie.. ale n ie wiem czy pójdziemy :)... pozatym straszny mnie leń ogarnął na sprzątanie.... na czym bardzo cierpi wygląd mojego mieszkania... :D ale są i dobre wieści zaczełam ćwiczyć \"aerobiczną 6 weidera\" dzisiaj 3 dzień.. ciężka sprawa ale mam nadzieje mieć piękny brzuszek... jak dam rade wytrwać :D

Witam dziewczyny! Kasika i Kacperek dziękuje. Donn przyjęcie wypadło super:) Kasika moja Dominisia rozmawia w języku Kacperka-pewnie by sie dogadali. Czas tak szybko leci, nasze skarby rosną i zmieniają się z dnia na dzień. W tym tygodniu mamy udać się na szcepienie- jak ja tego nie lubie. Jak mam się udać w strone służby zdrowia to ciarki mi przechodzą. Cytrynka jeśli karmisz piersią to Twój maluch może kupke robić żadziej, nawet jeśli go czymś jeszce dokarmiasz. Mojej Dominice też zdarza się przerwa dwa dni. Możesz podać maluchowi od czasu do czasu troche rumianku. Na pewno mu nie zaszkodzi. Pozdrawiam i 😘

Czesc dziewczyny ostatnio jakos nie mialam weny na pisanie. Zmienila mi sie troche sytuacja w pracy, mam duzo wiecej pracy i jestem poprostu wypompowana. Dziewczyny fajne fotki ja idac za waszym przykladem tez dorzucilam troche zdjec na bobasy. Kasika a jak twoj maluch zachowywal sie na basenie, podobalo mu sie. Ja tez bym chciala zabrac kiedys swojego na basen ale u nas w miescie nie ma takiego specjalnego z miejscem dla dzieci.

hej mamuśki gdzie sie podziewacie ?? ja wczoraj byłam z Aurusią u lekarza... niestety ma katarek...

hej donn ostatnio nam sie cos wypuscilo na topicu. Jak tam u ciebie z przeziebieniem, radzisz sobie jakos. Ja mam juz na szczescie weekend, postaram sie czesciej zagladac

Moj patryczek jest coraz bardziej ciekawy swiata, wszedzie chce wejsc, ostatnio najbardziej podoba mu sie lustro w przedpokoju do ktorego probuje dosiegnac.

Jutro napisze więcej teraz idę spać💤 Wszystkie zdjęcia super, śliczne te nasze dzieciaki❤️

hej dziewczyny!!! Dzisiaj byliśmy na szczepieniu. Dominika zniosła je dzielnie. Donn jak tam zdrówko? Dziewczyny trzeba znowu topik rozkręcić. Dobranoc.

cześć dziewczynki ja tez jakoś ostatnio nie mam czasu pisać te nasze maluchy nie dają nam wolnego.U mnie cały czas problem z kupkami jutro nie ma mojego męża więc postaram się popisać(będzie komp wolny):) pozdrawiam(dodałam też troszkę zdjęć)

Wstawać dziewczynki🖐️ U nas pogoda nareszcie sliczna. Idę sprzątać. Topic rozkręcimy:P

Witam Kasika ja też się biore za sprzątanie. Mam troche zaległości, muszę je nadrobić. Wpadne troche później.

i calutki dzień zleciał szybko teraz kompanko malucha i może kino nocne jak dam rade. pozdrawiam i miłego wieczoru

czesc wszytskim Pogoda w ten weekend jest naprawde super. Zaraz zjemy obiadek i ruszamy na spacerek.

Mój babel w koncu nauczyl sie pic z kubka niekapka. Ale sporo z tym bylo zachodu.

Hej niedziela juz p[rawie za nami, a was nie ma, dzis byla ladna pogoda wiec pewnie wykorzystalyscie ten czas na spacerki. My tez sie wybralismy.

Dzień Dobry:) Pamiętacie jak jakiś czas temu pisałam, że Kacpi ma 2 ząbki?? Noi faktycznie miał, ale nie chciały mu rosnąć(pisałam, że ma zaburzony proces kostnienia), ale nareszcie od soboty zębole wystartowały i rosnął z całą siłą Niestety przez to mały w nocy nie chce spać A ja nie śpie z nim😭 Z soboty na niedzielę wstawałam 6 razy!! A tej nocy 5 Mielismy iść na Andrzejki, ale skoro mały nie chce spać, to pewni z tego nici... Tynka🌻 ja Kac[piego od razy nauczyłam pić z normalnego kubeczka, nawet dobrze mu to wychodzi, a nieka[ki schowałam..

witam cos pusto tu u nas ostatnio, mój Patryczek ostatnio zasypia coraz pozniej, jeszcze sie wierci w lozeczku.

Kasika z zabkami to tak bywa jedne maluchy przechodza to bezproblemowo inne gorzej. U mojego malucha zabkowanie objawia sie rozwolnieniem i w tym okresie ma taki dziwny nawyk ze uderza glowa w lozeczko.

NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa23....Dominika 6 miesięcy....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska27....Aurorka..4.miesiące...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna27....Patryk 11 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia21....Kacperek.. 6mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 5 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa AANNKKAA....Ania21....Izunia 7 miesiecy....Chelm Kinga_23....Kinga23....Julka 3,5 miesiaca........ babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 20...dzidzius w brzuszku miał 6 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy

Witam Ale jestem zmęczona, Kacper nawet na godzinę w nocy nie zasnął, oprócz tych zębów, doszedł jeszcze wielki katar. Biedak płakał cała noc, póki co nie ma goraczki wiec narazie nie ide do lekarza.