Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Black Pencil

Dlzczego usunieto hardcorowe dowcipy??

Polecane posty

Zachcia艂o si臋 ch艂opu w Krakowie odla膰, a woko艂o pe艂no ludzi - nigdzie nie idzie si臋 schowa膰. Wpad艂 na pomys艂, 偶e wejdzie do budki telefonicznej i sfinalizuje problem. Jak pomy艣la艂, tak i zrobi艂: wszed艂 do budki, dla pozor贸w otworzy艂 ksi膮偶k臋, poczyta艂, zdj膮艂 s艂uchawk臋, cichaczem wyj膮艂 cz艂onka i oddaje naturze, co jej. Nagle stan b艂ogo艣ci przerywa mu niebieskie stworzenie: - Dzie艅 dobry obywatelu. - Dzie艅 dobry. - A co to my tu robimy? - Przez telefon dzwoni臋. - A dlaczego cz艂onek wyj臋ty???? - Aaaaaaa, bo ja na sex telefon dzwoni臋, panie w艂adzo:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kama SUTRA
Trzy fazy oty艂o艣ci m臋skiej: a) nie wida膰, jak wisi; b) nie wida膰, jak stoi; c) nie wida膰 kto ci膮gnie - Pierwszy raz od 20 lat ucieszy艂am si臋 na widok m臋偶a. - Z jakiego powodu? - Wezwali mnie na identyfikacj臋. Z pami臋tnika starej panny blondynki: "Rozczarowa艂am si臋 ostatecznie! Otwar艂am drzwi, na kt贸rych napisano "M臋偶czy藕ni" - a tam....ubikacja! - Kochanie czy m贸g艂by艣 mnie zdradzi膰 z inn膮 kobiet膮? - M贸wisz i masz! - Zaczyna pan siwie膰. Czy stosuje pan jakie艣 艣rodki, 偶eby powstrzyma膰 ten proces? - Tak! Rozwodz臋 si臋! - Genek kocha艂e艣 si臋 kiedy艣 w troje? - Nigdy! - To zasuwaj szybko do domu. Motto lekarzy pogotowia ratunkowego: Im p贸藕niej przyjedziesz, tym trafniejsza diagnoza. Ostatnio dowiedzia艂em si臋, 偶e mi艂o艣膰 to g艂贸wnie kwestia chemii. Z pewno艣ci膮 dlatego moja 偶ona traktuje mnie jak odpady toksyczne. - Jak wygl膮da pro艣ba do Boga, faceta po 70-tce? - Odebra艂e艣 Bo偶e si艂y, to odbierz i ch臋ci. - Tato, mog臋 spr贸bowa膰 skok贸w bungee? - Lepiej nie synku, o ile sobie przypominam, od samiu艣kiego pocz膮tku prze艣ladowa艂y ci臋 wypadki z gum膮. - Tylko eksplozja dobra mo偶e odmieni膰 艣wiat- zaapelowa艂 papie偶 Benedykt XVI. Eksplozja? Dobra!- odpowiedzieli islami艣ci. W laboratorium blondynka do blondynki -co robisz? -ekstrahuje -zr贸b mi dwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzi艣 pytanie
On, ona, sytuacja intymna. On pyta: - Czemu le偶ysz jak k艂oda? - Bo r膮biesz jak dzi臋cio艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to stare
Wchodzi babcia do autobusu i pyta kierowcy: - Chcesz, chlopcze, orzeszka? - Poprosze. Nastepnego dnia sytuacja sie powtarza. Kierowca proponuje: - Ale moze pani tez zje? - Chlopcze, ja juz zabkow nie mam... Kolejnego dnia sytuacja sie powtarza, kierowca zjada i pyta: - A skad pani ma w ogole takie pyszne orzeszki? - Z tofifee...

Udost臋pnij ten post

Jedzie taks贸wka. Na tylnym siedzeniu pasa偶erka robi lask臋 pasa偶erowi. Taksiarz si臋 odwraca: - Kurde, prosz臋 sko艅czy膰 z tym bezece艅stwem! - Jed藕, jed藕, nie marud藕... Zap艂ac臋... - mruczy facio. - Piernicz臋 wasze pieni膮dze - krzyczy Sko艅czcie z t膮 sodom膮! - Je艣li nie chcesz kasy, to b臋dziesz nast臋pny - proponuje pasa偶er. - Cooooo?! W swoim aucie mam ci loda zrobi膰???

Udost臋pnij ten post

Do sex shopu wpada zdyszany klient: - Dmuchan膮 lal臋! Tylko szybko, zale偶y mi na czasie! - Rozumiem - odpowiada sprzedawca. - Ale, ale....... Pan przecie偶 kupowa艂 ju偶 u nas dmuchan膮 lal臋! I to nie dalej, jak dwa dni temu. - No tak. Ale ju偶 jej nie kocham. Przychodzi baba do lekarza: - \"Panie doktorze ciagle jestem wk.rwiona, wszystko i wszyscy mnie wkurwiaj?, a najbardziej wkurwia mnie to, ze wszystko mnie wkurwia, prosze mi pomoc!\" - \"Czy probowala Pani w jaki? sposob sie wyciszyc, uspokoic, np. spacery w lesie, parku w艣r贸d spiewu ptakow, spacerujac boso po trawie, kontakt z przyrod?abardzo pomaga... - \"E tam, Panie Doktorze - ptaki mnie wku.wiaja, bo dra ryje, w trawie pelno robactwa, pajeczyny, galezie zaczepiaj? o ubranie, nie, nie, przyroda mnie wk.rwia!\" - \"To moze inny sposob, np. kapiel w wannie pelnej piany z aromaterapia, przy nastrojowej muzyce?\" - \"E tam, Panie Doktorze, tego tez probowalam piana mnie wkurwia, bo szczypie w oczy, muzyka mnie wkurwia, kazda muzyka mnie wkurwia, ta nastrojowa najbardziej mnie wkurwia, a te olejki zapachowe, to dopiero wk.rwiajace, kleja sie, lepia, plamia, nie, nie olejki najbardziej mnie wk.rwiaja?!\" - \"No dobrze, to moze sex? Jak wyglada Pani zycie seksualne?\" - \"Sex !? A co to takiego?\" - \"Nie wie Pani co to sex !? No dobrze, zaraz Pani pokaze, prosze za parawan.\" Po chwili na parawanie laduja kolejne cze?ci garderoby: spodnie, spodnica, kitel, bluzka, biustonosz, majtki. Po kolejnej chwili slychac sapanie i wzdychania, wreszcie slychac glos kobiety: - \"Panie Doktorze, prosze sie zdecydowac:?!!!! Wklada Pan czy wyciaga, bo juz mnie pan zaczyna wk.rwiac!\"

Udost臋pnij ten post

Na werandzie siedz拧 sobie w bujanych fotelach dziadek z babcia. Nagle ni z tego ni z owego babcia wali dziadka w 艂eb tak, 偶e ten a偶 spada z werandy prosto w krzaki. Dziadek, wyczo艂gujac si臋, pyta ze zdumieniem: - A to za co by艂o?! - A za to, 偶e masz ma艂ego ptaszka Dziadek wgramoli艂 si臋 na werand臋, usiad艂, i po chwili nagle: 艂up! babci臋 w g艂ow臋, i tym razem ona laduje w krzakach. - Hej! A to za co?! - pyta zaskoczona babcia - A za to, 偶e wiesz, 偶e sa w r贸偶nych rozmiarach...

Udost臋pnij ten post

G艂臋boka komuna, pi膮ta rano, ogonek do mi臋snego. Nagle go艣膰 odzywa si臋 do\"zaplecznika\" -Panie kochany, ale mi si臋 lac chce... -To lej pan w kiesze艅 tego z przodu. -No co艣 pan, a jak poczuje ? -A pan poczu艂e艣 ?? Tatu艣 t艂umaczy synkowi zasady urozmaiconego po偶ycia seksualnego. Gestykuluje, miota si臋 po pod艂odze, wygina niewidzialn膮 partnerk臋 na wszystkie strony, obrazowo ze szczeg贸艂ami przedstawia ka偶d膮 mo偶liw膮 i niemo偶liw膮 pozycj臋. Synek tymczasem siedzi skulony na fotelu, czerwony jak burak, uszy mu p艂on膮, rumie艅ce wype艂z艂y na buzi臋, g艂ow臋 coraz bardziej wtula w ramiona, jeszcze troch臋 i zemdleje. W ko艅cu udaje mu si臋 przerwa膰 szala艂emu rodzicowi i m贸wi: - Ale tatusiu, przesta艅 ju偶 prosz臋! M贸wi艂em ci, 偶e mam jutro w szkole histori臋, wiesz wojny, zabory i takie tam, a ty mia艂e艣 mi tylko wyt艂umaczy膰 c to jest NAJE殴D殴CA

Udost臋pnij ten post

W ZOO przed klatka z malpami synek pyta sie mamy: - Mamusiu dlaczego w tej klatce zamkneli informatykow? - Jak to informatykow? - pyta mama - No tak, jak nasz tatus - nieogolone, brudne i maja odparzenia na ty艂ku:classic_cool: **** raczej dla pan贸w;) Oto przed tob膮 damskie krocze Kt贸re si臋 sk艂ada w rzeczy samej? Z cz臋艣ci ozdobnej i roboczej U ka偶dej statystycznej damy. W cz臋艣ci ozdobnej w艂os jest trzonem, Badz przystrzy偶one, badz w nie艂adzie. Bywa, 偶e ca艂kiem jest zgolony, Lub farbowany, lecz ju偶 rzadziej. W cz臋艣ci roboczej tego tworu, Kt贸ry umili膰 ma Ci 偶ycie? Cho膰 g艂贸wnie sk艂ada si臋 z otworu Ma r贸wnie偶 pi臋kne okolice. Tam wargi du偶e s膮 i mniejsze Broni膮ce wst臋pu do „pieczary”. Tam te偶 艂echtaczka ma swe miejsce G贸ruj膮c dumnie ko艂o „szpary”. Przeznaczenie i warunki gwarancji Do wielu rzeczy mo偶e s艂u偶y膰, A jest tak zmy艣lnie wykonane. Ze b臋dzie dzia艂a膰 znacznie d艂u偶ej Gdy b臋dzie cz臋艣ciej u偶ywane. Dawa膰 ma rozkosz pe艂n膮 moc膮, Od trzech do pi臋ciu razy dziennie. I jeszcze par臋 razy noc膮, Gdy obs艂ugujesz umiej臋tnie. A gdyby tylko do siusiania, Wbrew przeznaczeniu i bez racji, By艂a wci膮偶 tylko u偶ywana, To nie udziela si臋 gwarancji! Wskaz贸wki eksploatacyjne U偶ywa膰 mo偶esz w sto sposob贸w, Kt贸re opisa膰 trudno w cz臋艣ci? Lecz jest to jeden z tych wyrob贸w, Co przed u偶yciem trzeba pie艣ci膰? Mo偶esz ogl膮da膰 i dotyka膰, Liza膰, ca艂owa膰, gry藕膰 z umiarem, Chucha膰 i dmucha膰, g艂aska膰, bzyka膰, Aby rozkoszy doby膰 czar臋. Reasumuj膮c – jednym zdaniem: Najwy偶szej klasy urz膮dzenie, A kompleksowe korzystanie Jest proste jak pier... Ten d艂ugo jedzie, – kto smaruje, Tak w 偶yciu bywa i tu tak偶e. Smaruj pieszczot膮 i uczuciem, To urz膮dzenie si臋 nie zatrze. 呕ycz膮c „sto lat” bardzo owocnej Eksploatacji owej dziurki. Dzisiaj na zawsze Tobie ch艂opcze Oddaj臋 r臋k臋 swojej c贸rki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie r贸偶ne
- Kochanie, co wolisz - banany czy truskawki? - Na bazarze jeste艣, skarbie? - Nie, w aptece. Cz艂owiek nabiera do艣wiadczenia z wiekiem. Szkoda, 偶e jest to wieko od trumny. Je艣li pi臋kna, m艂oda kobieta prosi ci臋, niem艂odego, przeci臋tnego m臋偶czyzn臋, aby艣 zosta艂 na noc i na dodatek, daje ci za to pieni膮dze, to znaczy, 偶e ona jest szefow膮 firmy, a ty - nocnym str贸偶em. Jako dziecko m臋偶czyzna kupuje sobie ma艂ego loda za 2 z艂., a kiedy jest doros艂y, musi szykowa膰 co najmniej 50 z艂 Stirlitz obudzi艂 si臋 ko艂o drugiej. - Pierwsza te偶 by艂a niez艂a, pomy艣la艂. Sekretarz komitetu powiatowego obdzwania okoliczne ko艂chozy: - No jak tam id膮 偶niwa? - Ch*jowo! - Nie upi臋kszajcie, m贸wcie jak jest! Prognoza pogody a'la Zubilewicz: - W ten weekend b臋dzie 30 stopni ciep艂a - 15 w sobot臋 i 15 w niedziel臋. Siedem z艂otych, trzy srebrne, dwa trzonowe i pi臋膰 mlecznych - takie by艂y rezultaty ostatniego wyst臋pu polskiej reprezentacji w boksie. 艢wie偶o osadzony wi臋zie艅 drze si臋 zza krat: - Jestem niewinny! Niewinny! Na to z s膮siedniej celi: - No, to ju偶 nied艂ugo, kwiatuszku - jutro bierzemy prysznic... Ona: Na pierwszej randce nie daj臋! On: No to mo偶e chocia偶 we藕? - Jak uprawia膰 seks, 偶eby nie by艂o dzieci?- Wys艂a膰 je do dziadk贸w

Udost臋pnij ten post

Rano . M膮偶 do 偶ony: - Kochanie id臋 na zakupy, co mam kupi膰? - Kup co chcesz! -Powiedz co mam kupi膰 bo nie p贸jd臋! - OK.. Kup bu艂eczki. - Ile tych bu艂eczek mam kupi膰 ? -Ile chcesz! - Powiedz ile bo nie p贸jd臋. -OK. Tyle ile si臋 razy kochali艣my dzisiejszej nocy. W sklepie: - Poprosz臋 7 bu艂eczek ... albo nie - poprosz臋 4 bu艂eczki , 2 lody i kakao !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faberkli
up up upupup

Udost臋pnij ten post

Na poboczu autostrady superhiperblondyna w superhipermini wypina swoj膮 superhiperpup臋 wymieniaj膮c ko艂o w swoim superhipersamochodzie. Zatrzymuje si臋 policjant i najdelikatniej jak umie zwraca uwag臋: - Rozumiem, 偶e jest Pani zdenerwowana, ale stoi Pani niebezpiecznie wyeksponowana na poboczu, a ja co艣 nie widz臋 tr贸jk膮ta. - No.. bo.. ja.. mam wydepilowany - zarumieni艂o sie dziewcz臋.. *** Wypadek samochodowy. Kierowca siedzi w rozpierdzielonym samochodzie z wyba艂uszonymi oczami, a policjant zwraca si臋 do niego z ojcowskim pouczeniem w te s艂owa: - No i widzi pan? Pan zapi膮艂 pas i nawet pan nie dra艣ni臋ty, a pana kobita nie zapi臋艂a i teraz si臋 wala tam w krzakach z penisem w z臋bach... *** Prosty cz艂owiek, pierwszy raz w szpitalu, operacja, 艣cis艂a dieta, kropl贸wka trzy dni, potem kleik - dopad艂 go straszny g艂贸d. Wchodzi piel臋gniarka i pyta: - Poda膰 Panu kaczk臋? - O tak, kochaniutka i od ch..a frytek! :classic_cool: to ju偶 wszystko na dzisiaj:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kama SUTRA
Plan filmowy, trwaj膮 zdj臋cia do filmu historycznego. Niezadowolony re偶yser krzyczy na aktor贸w: - Petrow.. No, kto tak k*rwa gra su艂tana? Ty艣 przecie w艂adca imperium.. Zerwij偶e z niej te 艂achy! Bierz j膮 jak nale偶y! - Kuroczkina, twoja ma膰... Kto tak gra na艂o偶nic臋? Le偶ysz jak k艂oda, a powinna艣 si臋 rusza膰 i j臋cze膰, rusza膰 i j臋cze膰! Ruchy, ruchy, ruchy!!! Asystentka re偶ysera: - Wiktor Iwanowicz, Sidorowu cu艣 jakby spodnie wybombi艂o! Re偶yser: - Co?? Sidorow, r贸b k*rwa, co chcesz, ale ja nie b臋d臋 wyja艣nia膰 widzom, dlaczego eunuchowi fiut stan膮艂!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kama SUTRA
Podpity facet wraca nad ranem do cha艂upy. Ogarn膮艂 si臋 jako tako i 艂aduje si臋 do ma艂偶e艅skiego wyra. Popatrzy艂 chwil臋 na 艣pi膮c膮 偶onk臋, pog艂aska艂 j膮 po policzku i poca艂owa艂 w cz贸艂ko. 呕onka zamrucza艂a co艣 przez sen i dalej 艣pi, a facet pierdut j膮 w bu藕k臋 z p艂askacza!... - Heniu! Za co?! - krzyczy rozbudzona i przestraszona kobieta. - Za to, 偶e艣 nawet oczu nie otwar艂a, 偶eby zobaczy膰 kto ci臋 ca艂uje!... Do Mariana przyjecha艂 Zdzicho, kolega z wojska. Od s艂owa do s艂owa p臋k艂y dwie flaszki, a Zdzichowi uciek艂 ostatni autobus. - Nic si臋 Zdzichu nie martw - m贸wi Marian - prze艣pisz si臋 u nas. Marian z 偶on膮, typowa polska rodzina na dorobku, mieli tylko jeden pok贸j, a w nim jedno 艂贸偶ko. No wi臋c wszyscy troje po艂o偶yli si臋 spa膰 na tym 艂贸偶ku... Nast臋pnego dnia, kiedy 偶ona Mariana posz艂a do sklepu po bu艂ki na 艣niadanie, Zdzicho, z typow膮 dla koleg贸w z wojska otwarto艣ci膮, m贸wi: - Maniek, nie chc臋 ci臋 martwi膰, ale twoja stara jest nielicha zdzira, ona mnie ca艂膮 noc za fiuta trzyma艂a! - Zdzichu, nie chc臋 ci臋 martwi膰, ale ty 偶e艣 jest g艂upi. To ja ci臋 trzyma艂em - przezorny zawsze ubezpieczony!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kama SUTRA
Przy piwku w smutnym lokalu sprzecza si臋 Zdzisiek, Romek i Antek, kt贸ry z nich gra szybciej na fortepianie. Zdzichu: - Ja to p贸艂nuty potrafi臋 tak wywija膰, 偶e te bia艂e klawisze si臋 czerwone robi膮 - jak obieca艂 tak i zagra艂. Romek by艂 pod wra偶eniem, ale zagai艂: - Jak gram 膰wier膰nuty, to p臋d powietrza od moich d艂oni jest taki jakby ten pary偶anski expres przeje偶d偶a艂 - i wiatru takiego narobi艂 tym graniem, 偶e pian臋 z kufli wydmucha艂o... Na to Anto艣: - 艢licznie ch艂opaki, 艣licznie, ale nic to przy szybko艣ci, z jak膮 szesnastki zagra膰 potrafi臋... nic to. - To zagraj - powiedzia艂 Zdzich. - R臋ka mnie boli, nie zagram. - Cho膰 minutk臋 pograj... - Nie da rady. - Kilkana艣cie tych szesnastek cho膰 zagraj, prosimy... - Nie! - No to k*rwa cho膰 jedn膮 zagraj!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kama SUTRA
W sklepie zoologicznym stoi wielkie akwarium, a w nim p艂ywa zajebi艣cie fajna rybka. - Poprosz臋 o te... t臋 rybk臋 - m贸wi klient. - Ona nie na sprzeda偶 - mruczy sprzedawca. - Czemu? Chwila ciszy. - Nie mo偶emy, k*rwy, z艂apa膰... Do baru wchodzi sta艂y bywalec, 艣wie偶a blizna zdobi czo艂o. - Co si臋 sta艂o? Sk膮d to masz? - pytaj膮 koledzy - A, to blizna po kuli. - Jak to? - Normalnie, szed艂 jaki艣 dziadek o kulach i mi przy******li艂. W 艂贸偶ku le偶y ma艂偶e艅stwo ze s艂usznym sta偶em: - A kiedy艣 to zasypia艂e艣 trzymaj膮c mnie za r臋k臋... M膮偶 obraca si臋 i 艂apie 偶on臋 za r臋k臋. - I przed snem ca艂owa艂e艣 w cz贸艂ko… Podnosi si臋 i ca艂uje. - I gryz艂e艣 mnie po szyi… M膮偶 wstaje, wsuwa si臋 pod tapczan. - A czego ty tam szukasz!? - Z臋b贸w!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kama SUTRA
W rodzinie urodzi艂y si臋 trojaczki... S膮siedzi pytaj膮 siedmioletniego braciszka nowo narodzonych: - Jak si臋 maluchy nazywaj膮? Ten, niezdecydowanie: - O ile dobrze ojca przez telefon zrozumia艂em - Nihu, Janie, Moje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kama SUTRA
Urz膮d Stanu Cywilnego - poniedzia艂ek wczesnym rankiem, zaraz po otwarciu biura, wpada m艂oda m臋偶atka i m贸wi: - W ubieg艂膮 sobot臋 w tym urz臋dzie wzi臋艂am 艣lub z Jaros艂awem Kijem. - Tak pami臋tam! - m贸wi urz臋dniczka - O co pani chodzi? - To by艂a straszliwa pomy艂ka! - Prosz臋 powiedzie膰 co si臋 sta艂o? - Wszyscy zawsze m贸wili, 偶e kij ma dwa ko艅ce, a to jest nieprawda !!! Jedyny w okolicy gabinet ginekologiczny w Gminnym O艣rodku Zdrowia w Tarnawatce. Przed drzwiami kolejka 57 kobiet cierpliwie czeka na wizyt臋. W korytarzu panuje jednostajny szum g艂os贸w. Nagle wchodzi facet w 艣rednim wieku i zajmuje miejsce jako 58. Robi si臋 ca艂kiem cicho (jak w westernowym saloonie). Po kilku minutach jedna z kobiet zwraca mu uwag臋: - Panie, to kolejka do ginekologa. - To dobrze - odpowiada go艣膰 - Widz臋, 偶e pan nie rozumie - dr膮偶y jednak kobieta - Ginekolog. To taki lekarz dla kobiet - m贸wi z naciskiem - A on spiralki antykoncepcyjne zak艂ada? - odpowiada pytaniem m臋偶czyzna - Tak, oczywi艣cie. - No to ku*wa, pewnie umie te偶 je zdejmowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kama SUTRA
Dzie艅 dobry, chcieliby艣my wynaj膮膰 mieszkanie - Oczywi艣cie, czym si臋 pa艅stwo zajmujecie? - M膮偶 jest in偶ynierem a ja nauczycielk膮. - Dzieci pa艅stwo maj膮? - Tak, dwoje - 7 i 8 lat. - Zwierzaki? - Nie, sk膮d偶e! S膮 bardzo grzeczne... - Hallo? Nazywam si臋 Rabinowicz. S艂ysza艂em, 偶e potrzebujecie specjalist贸w? - Potrzebujemy. Pan by si臋 nadawa艂, ale potrzebujemy pracownika po wy偶szej matematyce. - Uko艅czy艂em Uniwersytet im. A. Mickiewicza w Poznaniu - wydzia艂 matematyki!!! - Bardzo dobrze, ale potrzebujemy kogo艣, kto tak偶e zna fizyk臋 j膮drow膮. - Uko艅czy艂em r贸wnie偶 studia podyplomowe na wydziale fizycznym Uniwersytetu Lubelskiego o specjalno艣ci fizyka j膮drowa! - Bardzo dobrze!! Tylko, 偶e u nas w Tallinie konieczna jest znajomo艣膰 j臋zyka esto艅skiego. - Znam j臋zyk esto艅ski, perfekt! - Jeszcze d艂ugo b臋dziesz mi du*臋 zawraca艂, pier*olony 呕ydzie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kama SUTRA
M膮偶 do 偶ony: - Wiesz, masz antyczny profil. - Ooo, ciesz臋 si臋 bardzo kochanie. A kogo ci przypominam? Aten臋? Afrodyt臋? - Konia troja艅skiego... - Och, markizie, kocham pana do szale艅stwa! - Eee tam... ka偶da tak m贸wi艂a... - Kocham! Kocham! Kocham! - Eee tam... ka偶da tak m贸wi艂a... a na torturach ju偶 co innego krzycza艂a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kama SUTRA
Spotykaj膮 si臋 dwa dzi臋cio艂y, jeden z Puszczy Solskiej, a drugi z Bia艂owieskiej. Ten pierwszy m贸wi: - U nas to s膮 takie drzewa, 偶e jeszcze nie by艂o dzi臋cio艂a, kt贸ry zrobi艂by w nich dziur臋. Na to ten drugi: - E tam, ja bym zrobi艂. I polecieli do Puszczy Solskiej, 偶eby si臋 przekona膰. Faktycznie, okaza艂o si臋, 偶e ten z Bia艂owieskiej nie mia艂 problemu ze zrobieniem otworu w drzewie. Po sko艅czonej robocie m贸wi: - A pole膰my do nas, tam s膮 dopiero wytrzyma艂e sztuki! Ja nie mog臋 im da膰 rady! Polecieli, a tam okaza艂o si臋, 偶e dzi臋cio艂 z Puszczy Solskiej bez wysi艂ku poradzi艂 sobie z wydziobaniem dziupli. Mora艂: Zawsze gdy jeste艣 z daleka od domu, tw贸j narz膮d jest du偶o twardszy.

Udost臋pnij ten post

Tajne laboratorium. Rozmowa dw贸ch ’doktor贸w’ - Ty, niez艂a mi wysz艂a ta ostatnia partia amfy... - Tak? Po czym poznajesz? - A, obsypa艂o mi si臋 troch臋 na kuwet臋 z 艣limakami. - I co? Gdzie one s膮? - Nie wiem, biegaj膮 tu gdzie艣... Zdecydowa艂 si臋 pewien kole艣 opu艣ci膰 ziemski pad贸艂. Kupi艂 flaszk臋 koniaku ‘Napoleon Trzy Gwiazdki’, hawa艅skie cygaro i cyjanek potasu w pastylce. Siad艂 nad rzeczk膮 i – uwaga: trudne s艂owo - kontempluje zach贸d s艂onka. Wypi艂 powoli koniak, wyjara艂 cygaro. - Echhh... ciekawe czy kto艣 o mnie jeszcze co艣 dobrego powie... – pomy艣la艂 i 艂ykn膮艂 cyjanek. Nast臋pnego dnia wzd艂u偶 rzeczki spacjeruj膮 sobie dwaj 偶ule. - Patrz, Stefan nieboszczyk! - No. - Kawa艂 z艂amasa musia艂 z niego by膰. Albo pedzia. - Czemu, Danielu? - Obr膮czki nie ma. - No. - I na dodatek sukinsyn, z艂o艣liwy jak ch*j! - Po czemu wnosisz? - Tej butelki, kurfa, nigdzie nie sprzedamy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 h.d.
Facetowi znudzi艂o si臋 偶ycie i postanawia z sob膮 sko艅czy膰 zarzuca sznur na 偶yrandol w艂azi na taboret i nagle widzi na szafie niedopit膮 butelk臋 w贸dki Szkoda 偶eby si臋 zmarnowa艂o- my艣li, z艂azi z taboretu i gdy przystawia go do szafy zauwa偶a pod ni膮 spory niedopa艂ek papierosa - no! i 偶ycie jako艣 zacz臋艂o si臋 uk艂ada膰-pomy艣la艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heheheeheehehe
:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z innego topiku
Caryca Katarzyna szuka艂a wytrawnego kochanka, lecz 偶aden z kandydat贸w nie wytrwa艂 d艂u偶ej ni偶 50 orgazm贸w. Katarzyna by艂a niepocieszona. Wkr贸tce jednak dowiedzia艂a si臋 ze w dalekiej syberyjskiej puszczy mieszka m艂ody drwal, kt贸ry mo偶e zaspokoi膰 ka偶da kobiet臋. Uda艂a si臋 Katarzyna do owego drwala i m贸wi: - Albo zaspokoisz mnie 100 razy, albo m贸j kat zetnie ci g艂ow臋. Drwal si臋 zgodzi艂 i wsp贸lnie z caryca odliczali kolejne orgazmy drwala: - 1, 2, 3, ..50, ........,90, ..... Katarzyna ju偶 nie wytrzymuje, ale drwal m贸wi mia艂o by膰 100, to b臋dzie 100, i licz膮 dalej. Gdy dosz艂o do 99 orgazmu Katarzyna k艂ami膮c krzyczy: - 100! - Nie, 99 m贸wi drwal. - 100, wed艂ug moich rachunk贸w jest ju偶 setny raz. - Caryco, m贸wi drwal, ja jestem cz艂owiek prosty, ale uczciwy, pogubilimy si臋 w rachunkach wi臋c zaczynamy od nowa !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z innego topiku
Facet idzie do burdelu, po drodze widzi kotka, daje mu kopa. Wychodzi z burdelu, spotyka tego samego kotka, g艂aszcze go i m贸wi:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z innego topiku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlaczego nie wkleja
????????? co jest??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ostatni raz
Facet idzie do burdelu, po drodze widzi kotka, daje mu kopa. Wychodzi z burdelu, spotyka tego samego kotka, g艂aszcze go i m贸wi: "kicia, kicia. je艣li mamy dobry seks, to 艂atwiej nam 偶y膰, cz艂owiek jest pogodniejszy, 艂agodniejszy, politykiem nie zostaje..."

Udost臋pnij ten post