Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak i nie

Masło czy margaryna bo już nie wiem

Polecane posty

Gość cukierek choinkowy
Każdy zdrowo myślący wybierze masło, bo jest produktem zdrowym i naturalnym, i tak samo zdrowo myślący wie, że jest to produkt niezbędny w diecie małych dzieci i że jak się ma podniesiony cholesterol to trzeba ograniczyć, ale wcale nie trzeba z masła rezygnować

Gość igunia666
Ja uzywam masła. Margaryna dla mnie to produkt sztuczny i do tego niesmaczny.

Gość Tortilla78
Ja ogolnie niczym nie smaruje chleba, ale pieke tylko uzywajac masła- moim zdaniem najlepsze. Wyprobowałam te kerrygold, o ktorym teraz tak glosno- nie powiem, bardzo dobre, wypieki na swieta wyszly wysmienite

ze względu na to że w procesie produkcji margaryny uzywa sie benzyny i metali cieżkich, a farbuje się ją zmieloną słoną wybieram masło:D

Gość ciotka Zzziuta
YYY serio margaryna ma tyle sztucznych dodatków? Duzo osob po początkowej euforii na jej temat wraca do masła, to chyba jeden z powodów...

Gość Eugeniaka
No to prawda, maragaryna jest pełna barwnikow, sztucznych konserwantów itp. Ja osobiscie odradzam. Co do masła- też trzeba wybierac rozważnie i szukac najlepszych jakosciowo produktow

Gość prosze wiec o rade
patrzalam w sklepie na to maslo irlandzkie, ale cena zwalila mnie z nog:( niestety nie zarabiam jeszcze, a 8 zl czy nawet te ponad 5 zl za maslo 200g to dla mnie za duzo:( mozecie polecic jakas tansza alternatywe? ktore maselko jest rowniez dobre?

W Anglii sa same zjelczale margaryny, a masla to nie masla tylko jakies megaslone g...na, kupuje Rame w polskim, niestety margaryna, ale przynajmniej polska. A smak masla smietankowego uwielbiam i nie zamienilabym za nic w swiecie tego smaku na zaden inny. Czasem siepojawia maselko w polskim sklepie, to z uwielbieniem pozeram kanapeczki z maselkiem mmmmmmm sie rozmarzylam.....

Gość prosze wiec o rade
ktos mi odpowie

Gość hiszpanwwp
chyba popie...ole i masło i margaryne