Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
endorfinkaa

Makijaż permanentny - doświadczenia

Polecane posty

Gość jaśko
Mimo ataku na Madzinke ktore ma miejsce na tym forum zapisalam sie na makijaz!!Jutro albo pojutrze jesli pani do dopigmentowania nie przyjdzie ide robic usta!!Podjełam to ryzyko bo poczytalam pare dobrych opinii o tym gabinecie wiec podskornie czuje ze bedzie dobrze.Jak wroce odrazu opisuje co i jak. A tak na marginesie to ja tez mam prośbe.Nie obrzucajcie sie mile panie blotem.Po co?Szkoda czasu,energi na takie zachowania.Radzmy sie tu i wspierajmy a nie kłóćmy do napisania

Gość cofeheaven
Popieram apel o zaprzestanie kłótni Ja cały czas waham sie nad makijażem.Zna ktoś jakieś namiary na sprawdzony gabinet w Szczecinie?

Gość bo madzianka
sama napisala te pozytywne opinie !!! ale wszystko sie okaze i zycze Ci aby twoj makijaz byl ladny

Gość akolor www.akolor.pl
Klasy, to Pani brakuje!!!! Widocznie stosuje Pani takie metody pisania o sobie dobrych opinii, bo nikt szanujacy sie takich idiotyzmow nie wypisuje. Nie docieraja do Pani zadne slowa rozsane o zaprzestaniu krytyki. Musi miec Pani mnostwo kompleksow!!! Jesli umila Pani sobie zycie krytykujac innych, to prosze sobie pisac, bo mnie to juz nie rusza. Wspolczuje Pani braku wiary w siebie. To sie leczy!!!!

Gość lalkaaa
A gdzie makijaz wyglada najbardziej efektownie i naturalnie?Na brwiach,ustach czy powiekach?Ktora czesc polecacie?

Gość ulek
Po trzech dniach wygoiły się wszystkie strupki i widać jednolity kolor, rzeczą oczywistą jest że końcowy efekt wymaga dłuższego czasu. Na tym forum szukałam rzetelnych informacji o dobrym gabinecie na terenie Warszawy. Szkoda, że jest tak mało PRAWDZIWYCH i OBIEKTYWNYCH opinii dziewczyn, które OSOBIŚCIE korzystały z usług. Czytając różne fora wydawało mi się, że chodzi w nich o wymianę informacji i spostrzeżeń a nie obrażanie innych. Nie znałam wcześniej Pani Ani z akolor, nie robię jej reklamy a jedynie oceniam efekt jej pracy. Być może ktoś tak jak ja będzie szukał fajnego gabinetu Pozdrawiam.

makijaz permanentny wyglada swietnie na brwiach, jesli naturalne sa slabe, lub chcemy nadac ladny ksztalt. Usta mozemy optycznie powiekszyc i dodac im koloru przy pomocy barwnikow ( zimne usta mozemu ocieplic), oko podkreslic i wydobyc piekny ksztalt, ale kazda z Pan sama powinna byc gotowa na zabieg i chciec cos zmienic, mozemy jedynie doradzic cos jeszcze i przedstawic rysunek wstepny np. kreski na oku. Do makijazu permanentnego nie nalezy naklaniac, bo moze okazac sie, ze pani bedzie rozczarowana a gumka juz go nie zetrzemy.

zrobilam usta w czwartek,nakladam tylko wazeline jak mi kazano,nie wiem czy moge je przemyc woda termalna z Vichy czy czyms w rym rodzaju,boje sie tego dotykac kiedy zaczna sie tworzyc strupki,ulka czy ktos pisal ze po 3 dniach jej odpadly ja na razie nie mam zadnego..???

Gość hdmhdfdfdlddf
Doradcie mi gdzie obrzezac penisa?

Gość to nie to forum

kasiekkasiek, prosze delikatnie smarowac wazelina, nie nalezy przesadzic z tym smarowankiem.

Gość Nyika
Witam. Moi Drodzy potrzebuję porady. Jestem dziś świeżo po górnej kresce i brwiach. Kreska bardzo mi się podoba ale brwi są bardzo nienaturalne, intensywne i mam wrażenie o wiele za grube. Powiedzcie proszę czy kolory stają się bardziej naturalne? W tej chwili jestem bardzo nieszczęśliwa, obawiam się że zrobiłam błąd. Obiecywano mi naturalne efekt a tymczasem mam wrażenie że mogłabym zagrać Kleopatrę bez charakteryzacji. Czy można coś poradzić na zbyt ciemny i za gruby rysunek brwi??

Nyika nie musisz sie obawiac, po kilku dniach kolor stanie sie jasniejszy, nawet moze okazac sie do korekty, ze z jednej brwi zejdzie wiecej barwnika lub powstana cienie i trzeba bedzie przy kolejnym spotkaniu wiecej popracowac. naturalna sprawa po makijazu, ze efekt jest przerysowany. SPOKOJNIE!!!!! jeszcze kilka dni i zobaczysz sama. Pytanie podsatawowe, czy jestes brunetka, czy blondi i jaki masz kolor brwi, jaki barwnik byl stosowany? Pozdrawiam. akolor www.akolor.pl

Gość kreseczka12
oj, chrapke na makijaz miałam od roku i w końcu się wybrałam. usta. Nic innego nigdy nie planowałam. umOwiłam síę do Pani Linerdźistki, założyła mi krem znieczulający i zaczęła działać igłą. szczerze , to ból był nie do wytrzymania, jakby ktoś mi rozrywał usta. makijaż skończył się tak szybko jak się zaczął. To nie jest do wytrzymania. poradziła mi Pani Linerdźista poszukać dentystę który znieczuli mi usta przed następnym podejściem do makijażu. tak zrobiłam. poczqtek był niezły, górna warga prawie zrobiona, ale znieczulenie przestało działać. nie wytrzymalam reszty. Bolało mnie tak strasznie, że wisiało mi jak będę wyglądać, aby tylko ten koszmar się skończył. obecnie wyglądam tak jakbym pomalowala sobie część górnej wargi. To było około 2 miesiące temu. zaczęło mnie to denerwować i stwierdzilam, że zacznę coś z tym robić. ale jeszcze nie wiem co. nie będę chodzić co chwile do dentysty w trakcie makijazu żeby mi dokladał znieczulenie. Osoby ktore wypowiadają sie na forum , że to nie boli widocznie nie przezyły tego na sobie.Bo to jest niemożliwe, Rozmawialam z wieloma osobami które robily makijaż i sądzą to samo co ja,

Gość Nyka
Serdeczne dzięki za odpowiedź. Wiąz jednak przechodzę istne męki. Czekam na zrobienie się strupa i liczę na to że makijaż straci intensywną barwę. jestem ciemna brunetką ale mimo to wyglądam tak sztuczne. Chodzi nie tylko o barwę ale uważam że brwi są za grube, za mocno zarysowane, zupełnie nie takie na jakie liczyłam. Myślę, że pani, która go wykonała "wyjechała" znacznie za rysunek. Czy coś takiego da się w jakiś sposób naprawić?? Czy ktoś miał podobne doświadczenia?? Czuję się okropnie. Teraz jestem na urlopie ale co będzie później?

Poczekaj jeszcze az zluszczy sie naskurek. Cierpliwosci. Jesli jednak nadal brwi beda dla Ciebie grube, to na korekcie powiedz o swoich uwagach i podejmij decyzje czy chcesz korekte. Barwnik bedzie utrwalony wowczas.

Gość kryniaola
do kreseczki jesli ta pani zastosowała tylko na poczatku masc znieczulajaca to nic dziwnego ze takie meki przechodziłas- powinna to robic takze w trakcie zabiegu-sa dostepne specjalne masci znieczulajace na bazie adrenaliny i lidokainy ktore sie stosuje przy pierwszym naruszeniu ciagłosci skory i naprawde nie powinno tak bolec(nie sa one takie tanie i moze pani linergistka oszczedza w ten sposób)

Gość Nyika
Droga Akolor, "utrwalony", kiedy? Co to jest rejuvi? Czy mogę coś zrobić już teraz, żeby skorygować kształt brwi? Są po prostu za mocno zarysowane, za grube, źle wyglądam, sztucznie, baardzo źle się czuję.

Gość kryniaola
rejuvi to produkt wyciagajacy barwnik ze skóry. zabieg polega na wprowadzeniu go do skóry na zasadzie tatuazu w miejsce którego chcemy sie pozbyc i on wyciaga niechciany barwnik. zabieg jest dodatkowy i sporo kosztuje.radze poczekac te 3 tygodnie do całkowitego wygojenia i dopiero ocenic koncowy wynik.czesto jest tak ze po zagojeniu i zejsciu strupków brew zklęśnie i nie bedzie taka szeroka tak jak z kolorem. na poczatku zabiegu linergistka powinna z toba porozmawiac i uprzedzic o takim procesie gojenia- ja pokazuje zdjecia przed i po zabiegu innych klientek i taka osoba widzi ze na efekt koncowy trzeba poczekac.pozdrawiam

Kryniola ma racje, wiec poczekaj na efekt koncowy,a po zabiegu kazda z Pan bez uprzedniego przygotowania jest zaskoczona ciemnym efektem. Rozmowa i zdjecia sa wazne przy decyzji o permanentnym, ale zobaczysz za kilka dni.

Gość Kasia mil
Czesc dziewczyny,czy ktoras z was moze mi polecic jakies naprawde sprawdzone miejsce na makijaz w KRAKOWIE? Chce zrobic oczy i usta. Od paru tygodni dopiero mieszkam tu i nie bardzo wiem gdzie sie ruszyc. Pomózcie,doradzcie pliss

Gość kryniaola
zapraszam do mnie- teraz jestem na urlopie podaje ew. tel kontaktowy 607-100-633 bede dostepna po 1 wrzesnia i zapraszam na rozmowe.pozdrawiam

kryniola jestes z Krakowa? milo. pozdrawiam.

Gość kasiola1975
witam wszystkich! Czy ktoś może podać dobre miejsce na maikijaż permanentny we WRocławiu, najlepiej nie za drogo? :)

Gość kryniaola
witam akolor-

Gość kryniaola
do kasiola- nie polecam gabinetow gdzie ceny znacznie sie różnią od rynkowych(moze byc różnica 100-200 zł ale nie wiecej)- jezeli cena jest niska zastanowiłabym sie dlaczego po pierwsze-linergistka jest poczatkujaca i chce zdobyc klientki(powinna o tym powiadomic zeby klientka wiedziała na co sie "pisze" i brała pod uwage ew.niedociagniecia- w zamian za niska cene) po drugie- na kiepskich barwnikach pracuje(sa tanie i w taki sposób moze "przyoszczedzic")Kochane tan zawód jest naprawde bardzo kosztowny- wykształcenie ,aparatura,barwniki etc to wydatek kilkunastu tysiecy złotych i logiczne jest ze zabieg nie moze byc zbyt tani(nikt przeciez po kosztach nie robi ani nie robi prezentów) wiec nie łudzcie sie ze macie okazje zrobic tanio i dobrze- jest to zabieg na kilka lat wiec nie szukajcie "takich" okazji. pozdrawiam

Gość kasiola1975
Dzięki, wiem o tym ale szukam dobrego gabinetu z przyzwoitą ceną , ą nie z wygórowaną. Tak jest ze wszystkim, można dobrze coś zrobić za 100 albo za 500.

Gość a-kasandra
polecam gabinet pani Bozeny Bartkowiak we Wroclawiu ul. Biskupia 2/2, szkolilam sie u niej i mialam rowniez u niej robiony makijaz permanentny (usta, brwi i kreski gora i dol) Jestem super zadowolona. moge wyslac zdjecia.

Gość kasiola1975
Bardzo dziękuję! Wysłałam na Twoją pocztę maila. Odeślij proszę pod ten adres zdjątka. Jeszcze raz dziękuję Proszę o jeszcze jakieś propozycje

Kryniola masz moze prywatny emial, to chetnie z kolezanka po fachu porozmawiam. Bardzo mi sie podobaja Twoje odpowiedzi dla klientek. Ja od kilku lat zajmuje sie makijazem permanentnym , a z wyksztalcenia jestem plastykiem,jak powiedzial doktor Sankowski, zamiast obrazow maluje kobiety. To moja pasja, ale ceny jak na Warszawe mam przyzwoite, troche jestem artystka i do pieniedzy az tak nie przykladam uwagi, ale oczywiscie nie opuszczam cen przesadnie. Mam gabinet, ale tez wspolpracuje ze SPA Warszawskiki ,dwoma, dosc znane i tam sa ceny z kosmosu. Moje klientki sa zadowolone, bo maja mozliwosc za mniejsze pieniazki pozwolic sobie na permanentny. Faktem jest, ze sa gabinety, w ktorych robi sie za marne pieniadze permanentny i on tez okazuje sie marny.Trzeba sie bac bardzo niskich cen, bo barwniki i znieczulacze, igly nas bardzo kosztuja. Teraz po wypowiedzi KRYNIOLI, ktora mi sie podobala, zastanawiam sie, czy nie podniesc cen. Trzeba sie cenic przeciez. Jestem w kropce, drogie panie i co teraz mam zrobic hahaha. Pozdrawiam Forum i do uslyszonka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować