Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

Ja sie bycze;)ale juz nie dlugo,bo jak M wroci to kompa przejmie:( Dziewczyny jak mi smutno bez Dawidka😭tak bym chciala go przytulic,a nie moge:(Ide sobie zdjecia poogladam i poplacze sobie moze mi ulzy:( Dobrej nocki zycze🖐️kochane moje kobitki👄

sylwuś biedaczko jestem sercem z Tobą🌼,na pewno tęsknisz,ale przecież Dawidek jest pewnie bardziej rozpieszczany niż w domu i mu pewnie pasuje:D buziaka👄 Ci ślę na pocieszenie:-) julka ja Nadii surowego ogórka daję,ale mało,są ciężkostrawne,mała uwielbia kiszone za to:D ja też nie wiem co wymyślać,Nadka nie chce jeśc,tylko pije non stop.staram sie tak gotować,żeby jadła z nami,bo już mi sie nie chce dla niej osobno.jutro mam kalafiora,ziemniaki i może jajo sadzone do tego?to pewnie zje,bo kalafiora lubi,a najlepiej to jak je u teściowej albo u mojej kuzynki,to jakbyśmy ją głodzili wygląda,no ale u kogos lepiej smakuje,to wcina co jej dadzą:D

Witam Wszystkie Panie🖐️:) Kasbak dzieki🌼👄ojjj ciezko mi,ciezko😭:( Gumis dzieki za komentarzyki na Nk👄🌼 i jak sie nie myle:(to i Luizie dziekuje bardzo🌼👄 U mnie pogoda super:)wlasnie pranie skonczylo sie robic ide zaraz wywiesic i nastepne wstawie i troche posprzatam:)a potem jak niunio wstanie musze isc do urzedu papiery zaniesc,a nie chce mi sie,ze hej:(no i obiad mnie czeka zrobi c,ale dzis zrobie tylko szczawiowa zupe i styka;)zreszta M mowil zebym tylko zupe zrobila:) Stawiam kawusie>.................zycze milego dnia i do poczytania potem;)🖐️👄

witam w ten piękny dzionek ;) właśnie wyprałam wozek bo sie już za niego zabierałam od miesiąca;). Sylwia ja też kawusie stawiam bo popijam w chwili wolnej .......c.......... i niełam sie niunio wroci zanim sie obejrzysz. 🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼👄 a to dla ciebie :) kasbak moja Jagoda ma tak samo jak gdzies jedziemy a szczegolnie do mojej mamy to sie rzuca na jedzenie jakby była głodzona :D:D:D u mnie upalnie prania juz dwa zrobilam a zaraz sie pewnie niunia obudzi to pojdziemy na polko. W domu mam straszny bałagan i wyjątkowo niechce mi sie sprzatac i nawet przestało mi to przeszkadzac;) w koncu taka piekna pogoda za oknem :) a co u reszty dziewczyn ? brylka co porabiasz? A dzieciaki masz prześliczne :) luiza jak twoje dzieciaki zdrowe? 🌼 gumis pewnie dalej spi z cegłami ;) 👄 Monika, zuzia, manika 🌼🌼🌼

Julka dzieki za wszystko👄 A moje dziecie wyprowadzi mnie zaraz z rownowagi😭normalnie nerwa mam takiego,ze hej😠

chciałam wam wysłac zdjecie mojej niuni ale coś mi nie wyszło :( jak się podszkole to wam wyśle :)

kurcze julka aja juz się ucieszyłam,że nareszcie Jagódkę zobaczę i szybko kliknęłam w link,a tam nic:-(wejdź na stronkę wgrajfoto.pl.tam jest bardzo łatwo wrzucic zdjęcie i podasz nam adres. ja dzisiaj cały dzien siedzę w domu,tzn na dworku tez ale nigdszie nie wyjeżdżam,jutro za to jade na zakupy,chce sobie jakieś bluzki na lato kupić,bo bieda w szafie:D a pochwalę Wam się ,że dzisiaj mam 2 rocznicę ślubu:D luiza,brylka,monika,zuzia,gumijagoda buziaki👄 sylwus Tobie też👄,jak tam się trzymasz bez Dawidka?teraz to wylelaj za wszystkie czasy Dominika,macie więcej czasu tylko dla siebie:D julka a co u Ciebie?tez tak słońce u Was prazy?upał,ż4e wytrzymać nie idzie...szok

🖐️ u mnie na wszystko czasu brak :-( Mimo tej pieknej pogody i tego ze MiŁoszek w piątek skonczylk antybiotyk(mial angine) znowu zlapal wirusa i z nosa mu sie leje okropnie. strasznie marudny i drazliwy... pozatym na piątek za dwa tygodnie mam oddac 20 stron mojej pracy lic, a ja nie mam jeszcze nic, dopiero ksiązki wypozyczam... egzaminy sie zaczynaja pomalu, a ja nie wiem kiedy sie naucze, bo juz o 23widze podwójnie :D a teraz smutna wiadomosc. nie mówilam do tej pory, ale mój tata ma raka kości. dzis bylam u niego w szpitalu.żal mi go bardzo, ale nie mamy ze sobą rzadnej więzi, i jak pomysle ile przez niego przeszłysmy ,,,...to szok. tak czy inaczej mam nadzieje ze poczuje sie lepiej..i nie bedzie tak cierpial..:-( musze konczyc, pozdrawiam wszystkie babeczki🖐️

Monika jesteś naprawde dzielna. ściskam Cię mocno 👄 A te chorubska to niech sie od was odczepia ...a sio..!! 🌼❤️🌼❤️🌼❤️ 🌼❤️🌼❤️🌼❤️ a to dla Ciebie i twoich kochanych dzieciaczków :) Kasbak u mnie też tak praży słoneczko ale mi to akurat wcale nieprzeszkadza bo ja jestem ciepłolubna ;) gorzej z Jagodą bo ma na buzi spieczone policzki mimo tego, że smaruje ją kremem i chronie od słonca jak moge. Ale bylam dziś w aptece i mają mi na jutro przywieżć taki jakiś specjalny dla dzieci z faktorem 50+ A co do zdjęc to powie wam tylko tyle że komp nie działa mi jak należy bo jest caly zawalony wirusami.M mial się tym zjąć ale jak narazie ciagle niema czasu 😠 ale obiecuje ze zdjecia będa :) dzisiaj postanowiłam wykapać się w wannie razem z moja niunia bo do tej pory kompałam ją w wanience w pokoju z tego powodu że mamy bardzo zimną łazienke i do tego przejście jest takie nietypowe. Ale teraz jest cieplo i pomyślałam sobie ze w koncu ile będe tachać tą wanienke do ppokoju. I wyobrażcie sobie że mała nie chciała nawet wejść do wody mimo tego że trzymalam ja caly czs na rekach. Nawet nog nie zamoczyla a wody było naprawde niewiele była poprostu przerażona i co ja mam teraz zrobic?

monika życzę duzo sił i powodzenia,dasz radę z ta pracą:D 🌼 dla Ciebie:-) julka Nadia tez nie chce się kapać ze mną,ale ja mam prysznic.też ją kąpiemy w wanience w pokoju,tak nam wygodniej.ale dziwne jest to,że na basenie jej sie bardzo podoba,a w domu boi sie jak jej nalewam wody do brodzika.Może oswajaj Jagodę z wanną,na początku niech patrzy jak Ty się kąpiesz,a za którymś razem spróbuj ją wziąc do siebie. a sylwia co tak milczy wieczorkiem? dobrej nocki Wam babeczki życzę,papapaaa

A takie coś Wam znalazłam na dobranoc ;) osły, konie, oraz słonie ryby w stawie, pchły na trawie, wielkie stado mlecznych krów, wszyscy życzą miłych snów :D

Monisiu ciagle o Was mysle🌼ilez mozna???Niech te choroby opuszczal wkoncu Twoje pociechy,a siooooo!!!Przykra wiadomosc o Twoim tacie:(naprawde:(..................fluidki zdrowotne dla niego sle mimo tych przezyc cos z nim miala:(.....................🌼Ja mam 2 Ojcow,a uwazam jednego,tego drugiego:),bo z tamtym nie mam wiezi tak jak Ty ze swoim i nic do niego nie czuje:(Moja mama zostawila go jak mialam 2 latka,a dlatego,ze strasznie pil i wynosil z domu ruzne rzecz😭smutne ,ale prawdziwe:(I wyobras sobie nawet moj biologiczny tato noe wie kiedy jego dzieci maja urodziny😭i nigdy od niego nie dostalismy:(ajjj szkoda slow i mojego wspominiania,a jest nie mile:( Monisiu napewno dasz sobie rade:)wierze w Ciebie i sie modle za Ciebie,zeby Ci sie wszystko wkoncu ulozylo:)Napewno zdasz egzamin;)bo kto jak nie Ty???Wierze w Ciebie Monisiu!!!!Zycze duzooo zdrowka dla dzieci...........🌼,a Tobie duzooooo sily i cierpliwosci na dalsze lata zycia...............🌼Podziwiam cie!!! Ja sie juz zaraz klade kobitki moje:) Kasbak ciezko jest,ale jakos jeszcze zyje:(bardzooo mi jest jego brak i nie wyobrazam sobie zycia bez niego😭!!!! Julka:)piekne slowa na dobranoc:)buziaki dla Ciebie 🖐️🌼 M mnie wola 🖐️do jutra kobitki moje👄 Fluidki sle potzrebujacym ...................🌼 i sie klade spac:) 🖐️👄

Witam🖐️ja ciągle w trakcie remontu. Monika trzeba by było jakieś uroki odczynić żeby te choróbska od Was odpędzić. BUziaki dla chłopców i dla Ciebie wielkie brawa za wytrwałości siłe...a co do twojego ojca....rozumiem twoje odczucia,bo nawet jak dowiadujemy się o chorobie obcego człowieka to robi się go żal,a przeceiz nie zaczniesz nagle go kochać dlatego że chory,bo o krzywdach jakie Ci wyrządził to niejest łatwo zapomnieć. Sylwuś kochana jesteś że dbasz o nasz topik❤️ Brylka jak u Ciebie pogoda,bo u nas coś się na deszcze ma....w razie czego przegonie troszkę chmury do Ciebie :) JUlka i Kasbak wam też gratki za dbałość o topik👄 Luiza 🖐️ grasz w coś teraz?

Monika 3mam kciuki za twoja pracę wierzę w Ciebie i na pewno sobie poradzisz a dzieciaki możesz podrzucić mi to popilnuje :) jeżeli chodzi o Twojego tatę to współczuję ja też nie miałam łatwego dzieciństwa z moim tylko że mój po wielu latach postanowił się leczyć i przestał pić a jak urodziłam dzieci to świata poza nimi nie widział i bardzo dużo nam pomagał ale niestety szybo odszedł :(

Gumijagoda deszczu nadal nie ma chociaż est już zimniej bo wiatr się zerwał synoptycy zapowiadali że miał być tydzień temu we wtorek później stwierdzili że w sobotę a jak nie spadł to ze we wtorek będzie na pewno a wczoraj oglądam pogodę to znowu przełożyli na czwartek niech po prostu spadnie bo susza jest okropna

Julka zrób tak jak radzi kabask wejdź do wanny tylko wcześniej kup jakąś fajną zabawkę do wody i pobaw się nią tak żeby mała widziała to może się zachęci powiedz tylko że można się nią bawić tylko w wannie bo to taka specjalna do kąpania może się uda

brylka gratki za stronke:D Monika na pewno da sobie rade,przeciez My w nia wierzymy i kciuki trzymamy:-) sylwus M. Cię wołał??uuuuu,sie pewnie działo:Dheheheeee,może Dawidek wróci,to juz będzie wiadomośc o siostrzyczce dla niego???he? gumiś a TY juz po remontach? luiza coś milczy...halooo?? o Zuzi nie wspomnę,ta to dopiero nas zaniedbuje:-( ja zaraz na zakupy jade,ech,tylko tesciowa sie przyczepiła i jedzie ze mna,wrrrrrrr.......😠 a potem to nie wiem kiedy się odezwe,bo na cały dzien moja bratowa ze mna przyjedzie,bo jej sie nudzi samej,braciszek mój niestety zapier..... w Irl. no to paaa a julka 👄buźki dla Ciebie:D no i dla reszty też 👄

Kasbak ja ciągle mam cegły w pokoju Monika zapomniałam dodać ,że napewno!!!!!!!!!!!! uda Cie dobrze prace napisać.Poraz kolejny twierdzę że jesteś Niesamowita!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zuzia jest w tej chwili nad morzem,pewnie jak wróci to coś skrobnie :) Brylka gratki za stronkę i życzę deszczuuuuuuuuuu:)

🖐️kobitki:) Gumis kochana wspolczuje Ci tego remontu:(ale pomysl sobie jak bedziesz miala super po skonczeniu tego wszystkiego:)Gumisiu ktos musi dbac;) Kasbak:D:D:D:Dwolal mnie spac i tylko spac:P:D:D:D,a o siostrzyczce,to sie jeszcze okaze jak bedzie;)bardzo bym chciala urodzic jeszcze przed 30;)wiec musze sie szybko starac,bo jak mam sie starac znowu 4 lata,to zalamka:(,ale mam nadzieje,ze wczesniej nam sie uda:) Brylka 🖐️deszcz Ci juz posylam ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jak zamalo,to daj mi znak podesle go wiecej;),a i gratki za stronke🌼 Zuzi,to fajnie tak nad morzem sie wylegiwac w taka pieknal pogode jaka teraz jest w Pl:)Zuziu pozdrawiam serdecznie🖐️ Manika🖐️ciagle mysle o Tobie:)jak sie czujesz i co u Ciebie slychac ciekawego???🌼👄 Monisiu🖐️❤️JESTES WIELKA!!!!!!!!!! Julka dziewczyny maja racje:)zrob tak jak Ci radza:) Moje dziecie mnie terroryzuje:Omusze zmykac narazie,jak zasnie,to sie odezwe:) Zycze milego dnia i pieknej pogody i deszczu dla Brylki:D,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 🖐️

Hej i jestem,ale piorę bo chcę wykorzystać pogodę bo od dziś ma padać.I może się to sprawdzić,bo już zaczyna sie chmurzyć.Jak zacznie padać to podrzucę ten deszcz Brylce. Monika jesteś wielka i nie raz dawałaś sobie radę z egzaminami a co do pisania pracy to zobaczysz,że jak najdzie Cię wena to napiszesz.Życzę Ci zdrowka dla dzieci i Twojego taty. Bumijagoda gram nadal w ikariam i w gladiatus gra na godzinkę dziennie i to mi wystarczy. Julka moja mała też nie chciała się kąpać w wannie nawet jak z nią wchodziliśmy,ale jak kupiliśmy jej zabawek do wody to teraz nie chce z niej wyjść.Wcześniej podpatrywała też brata jak się kąpie i nawet zaczeła brać udział w jego podwodnych zabawach i to ją też przekonało. Kasbak miłych zakupów,olej teściową i wypocznij przy bratowej. Sylwia wiem że bardzo tęsknisz- dla Ciebie🌼❤️👄🌼 Dziś Kuba pojechał do teatru-Kraków.Musiałam go wcześniej zaprowadzić do przedszkola bo na 7 rano i troszkę sie nie wyspałam.Jestem podłamana bo z wczasów rzeczywiście mogą być nici.Wczoraj jak mąż zawiózł auto do mechanika bo była znana juz przyczyna co mu jest i jak go rozkręcił to znalazł jeszcze jedna i kosz naprawy to prawie 5 tysięcy.Załamka,nie wiem jak tak dalej pójdzie .....to auto juz zwyzywałam i nie tylko. Muszę kończyć bo panie się skończyło a samo się nie powiesi Miłego dnia

Gumijagoda przepraszam za pomyłkę,przekręciłam na bumijagoda

DZIEWCZYNY JESTESCIE POPROSTU KOCHANE!!! WSZYSTKIE!! ❤️❤️❤️ co ja bym bez was zrobiła, zawsze dodacie otuchy! poprostu was uwielbiam❤️ ja teraz pije drugą kawe, bo Milik nie spal prawie w nocy, a rano bylismy na rechabilitacji, wiec dopiero bede jesc śniadanko :-) całuje was i życze miłego dnia🌼

Luiza kochana jestes:)dzieki🌼👄no z tym autem,to masakra:Owspolczuje Ci tych kosztow:(🌼,a synek pewnie bedzie bardzo zadowolony z wycieczki:)i bedzie mial Ci opowiadac:) Monisiu My tez Ciebie uwielbiamy!!!!❤️ U mnie tez sie chmurzy:Oi nie wiem jak ja do siorki zajde:(ona juz ledwo lazi i ciagle ja brzuch dolem boli:(ale co sie dziwic jak termin ma na 26.06:)strasznie sie boi porodu,ale ja pocieszam jak moge;)smialam sie z niej ostatnio,bo mowi ojj jak boli:D:D:D,a ja do niej,a jak to robilas,to nie bolalo:D:D:D:Dtez sie zasmiala i od razu widac bylo,ze humor jej sie poprawil;) Maly terrorysta spi od 10.45:)ja juz obiad mam zrobiony,glowe umylam,posprzatalam,siedze sobie i sie nudze:(ale zaraz jak maly wstanie,to nie bede miala czasu na nude;) Kasbak udanych zakupow:D:D:Di milego wypoczynku przy bratowej:)🌼👄

UWAGA,UWAGA!!!!!! Jesli czytaja nas Anianiania i Anet.d:)prosze bardzo odezwac sie co u Was slychac???? Pozdrawiam Was serdecznie🖐️🖐️🖐️ Czekamy na wiesci od Was:)

A to prosze na poprawe nastroju dla niektorych;) Małżeństwo świętuje piątą rocznicę ślubu. - Muszę ci, kochanie, coś wyznać - mówi mąż - jestem daltonistą. - I ja chciałabym coś wyznać -mówi żona- nie jestem z Rzeszowa, Jestem z Mozambiku. :D:D:D:D:D:D:D:D Młody Polak zachęcony apelem Tuska wrócił do kraju, na ojcowiznę. Pewnego ranka ojciec powiedział: - Wyrzuć gnój. - What? - Łot krowy i łot świń. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

kabask wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszej 2 rocznicy ślubu 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻