Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

Cześć Ja w biegu,sprzątanie,gotowanie,na nic nie mam czasu.Pogoda ładna więc za nie długo wyjdę na spacer z Julką. Sylwia płacz to dobrze robi i jeszcze jedno-czas leczy rany,to prawda,wiem to po sobie,małego aniołka zawsze będziesz miała w sercu,nigdy o nim nie zapomnisz ale będziesz inaczej do tego podchodzić.Teraz co piszę może wydać Ci się dziwne.Ja też tak sądziłam.Jeżeli masz komu się wygadać rób to ,mów co czujesz,nawet możesz nam to napisać bo po to jesteśmy.Mnie pomogły rozmowy z koleżankami,nie które przeszły to samo .Dużo czasu poświęciłam mężowi bo wbrew wszystkiemu bardziej przezywał to niż ja.Mężczyżni tego nie mówią,ale uwierzcie.Sylwia dla Ciebie❤️❤️❤️ Kasbak życzę Ci lepszego dnia niż wczoraj🌼🌼🌼 Będę kończyć bo Julka przeszła po pokoju jak tajfun i trzeba znów sprzątac. Miłego dnia

Sylwuś trzymaj się a jakby co to pamiętaj że my tu zawsze jesteśmy ściskam Cię 🌼 Ja od rana latam po oknach prałam i prasowałam firany jak ja tego nie cierpię .Kuba właśnie zasnął więc mogę trochę zwolnić . kasbak mam nadzieję że dziś już lepiej w pracy :) Wszystkim mamuśką życzę udanego dnia i pozdrawiam 🌼 lecę dalej sprzątać. :P 🌼 Kubuś 12.10.2006🌼 ❤️ 🌼 Daria 08.12.2000🌼 ❤️

🖐️ dziewczyny mogę się do was przyłączyć mam 3 letnią córkę i też siedzę w domu z mała Sylwunia 27 bardzo mi przykro wiem co czujesz bo w czerwcu tez to przechodziłam 🌼

Sylwunie!!!!!!!!!!!!Wspolczucia dziewczyny z calego serca,to straszne.Trzymajcie sie cieplo.U nas Ok,maly spi a ja przy kompie ,zaraz nakladam obiadek rodzince.Mniam mniam.Tylko ze ja nie moge sobie pojesc ,bo musze zrzucic jeszcze 10kg!!!!!!!!!!!!!!! po ciazy,TRAGEDIA.Musze dojsc do mojej stalej wagi 58kg,tylko jak????????Dodam ze w ciazy przytylam 27kg ,no i strasznie mam lenia jesli chodzi o sport,a to przeciez wazne.Macie jakas fajna dietke,ktora szybko zadziala?????????????????? Serdecznie witam nowa mamuske Sylwie papa do pozniej

czuje sie ciezka, chce mi sie wymiotowac itp. dla pocieszenia dla sylwii. sylwus, naprawde mi przykro i glupio sie cieszyc na forum:( ale moze jeszcze sprobujecie? bylam na weselu i wrocilam. odziwo wypoczeta:) odezwe sie w czwartek jak wroce od g. pozdrawiam i sle fluidki. 3mam kciuki szczegolnie za sylwie

hejka wszystkim dziś tak mnie wszystko boli chyba grypa w końcu mnie dopadnie bo już od dłuższego czasu łamią mnie kości :( zaraz pakuje się do łóżka z termoforkiem może przejdzie .Jestem zmęczona i śpiąca .Do jutra dobrej nocy życzę 🌼 🌼Kubuś12.10.2006🌼❤️ 🌼Daria08.12.2000🌼❤️

cześc mamuski,dzisija nawet nie miałam czasu zajzeć:( cześć nowe mamy!!:D-sylwinka🖐️ do jutra!! supermama wygrzej się w tym łózku-a może maz cię wygrzeje?:P

hej🖐️ pozdrawiam was tylko, przepraszam, ale cos niemam nastroju do pisania dzisiaj, chodze poddenerwowana cały dzien😠, a jutro od nowa...echh dobranoc

ja tez zaraz uciedkne bo maz zagarnie kompa:P ale udanej nocy zycze:) Ach-jablecznikiem czestuje, wiem ze na noc nie powinnam ale co mi tam:)

Izabela 833 a co tam raz się żyje dziękuje jabłecznik był pyszny :):) ja też już uciekam kolorowych snów życzę i do jutra

witam:D suuuper mama dzięki za troskę,:D,w pracy było w miarę ok.... kurcze tyle nas tu teraz jest ,że ciężko do każdej cos napisać;p a juz nam topik upadał:o,suuuper,że rosnie w siłę:D sylwus na nk dałas foty,,,,odezwij sie do nas:-) julka trzymaj się w tej robocie jakoś........🌼 dobranoc wszystkim kochane👄

witam u mnie słońca nie ma ale jest ok wczoraj tak bolały mnie nogi że z bólu nie mogłam zasnąć dziś już mnie nie bolą za to głowa pęka :( nawet sprzątać nie mam siły no ale co robić muszę się wziąć w garść .Zajrzę potem idę wypić kawę może pomoże 🌼 🌼Kubuś12.10.2006🌼❤️ 🌼Daria08.12.2000🌼❤️

u mnie jest ale musze sie zabierac za przenoszenie workow,bo dzisiaj panele w kolejnym pokoju,wiec nie skorzystam ze slonka:/ a potem zabawki trzeba pozbierac z ogrodka-te z basenu,bo juz sie chyba nie pokapiemy:) herbatka z cytrynka dla chcacych\'

🖐️:( Pozdrawiam serdecznkie wszystkie mamcie🌼 Ja sie nie czuje i musze sobie,to wszystko jakos poukladac:( Iza napewno bedziemy probowali:)ja sie nie poddam!!!!!!!!!!!!!!!!! Witam nowe mamy🖐️🌼 Dziewczyny macie pomysl co mozna kupic mezowi na 10 rocznice slubu???:)mamy w piatek i nie mam pojecia co mu kupic:(Z gory dziekuje za odp:)🌼 🖐️)))

cześć babeczki:D ja mam takie urwanie głowy przez ta pracę,że nbie wiem za co sie wziąć jak wracam o 13.Niby pół etatu,ale potem obiad,Nadkę spac połozyc,pranie sprzątanie i takie tam....masakra😠 sylwuś nie wiem co Ci doradzic,ale pomysle i jak cos wpadnie mi do głowy to napiszę:D izabela a Ty w remontach siedzisz??współczuję bałaganu;p uciekam ,muszę Nadia się trochę zając,bo teściowa od rana za nia biega.... a ,zapraszam na placuszek z kruszonka i brzoskwiniami,jeszcze ciepły:D:D:D

hej sylwuś jesteś jak fajnie :) A ja złożyłam dzisiaj w pracy wypowiedzenie, i wbrew pozorom jestem przeszcześliwa, że sie uwolniłam od tego obozu :D

:)w remontach siedze, ale efekty juz widac:)tylko kasiorka sie konczy a tak milo sie ja wydaje;) mati jakis grzeczny dzisiaj wiec nawet posprztalismy razem przed domem i zakopalismy dolki ktoree wykopal w ogrodku:Ptylko basenu nie zdazylam umyc;( ale moze jutro sie uda:) buziaki, ale sie zmeczylam dzisiaj, bo mati juz nie mysli zbyt czesto o snie w dzien:/ buzkai dobranoc

hello!! a gdzie są wszyscy hęę? moje dziecko bryka na całego, co raz ją do łuzeczka zaciagne, tosie kładzie, a jak wychodze to wstaje wyrzuca smoczek na ziemie i woła daaaaj! no niemam sił😠 a teraz bawi sie, zmęczy sie to sama padnie:P Kasbak będzie dobrze, dasz rade, na początku jest ciężko wiem to po sobie, ale potem wpadniesz w ten rytmi na wszystko znajdziesz czas zobaczysz:)....👄 sylwia a co lubi twoj M bo na przykład mozesz mu kupić jakiś gadzet tzn np nową komórke , albo na przykład zrobić fotke całej waszej rodzinki i zapakować w ładną ramke... trudno ci cokolwiek doradzić, bo niewiem w jakich rzeczach twoj M gustuje, moj na przykład jak dostał odemnie pare kalesonek razu pewnego w zimie (a jeżdził wtedy do mnie na rowerze jak było-15\'C) to cieszył sie jak dziecko :D:D:D:D:D:D:D:D A my niedługo tez mamy swoją rocznice i sama będe miała kłopot:O

stawiam mooocna kawe .......c.... pyszne soczki........ i herbatke malinową.....C.... pa

ja poproszę herbatkę malinową. Julka właśnie objada dziadka ze śniadania,ja mam chwilę dla siebie.Wczoraj wszystko mnie bolało po aerobiku i na nic nie miałam siły.Dziś lepiej,mam nadzieję że jak pójdę wieczorem na aerobik to będzie już lepiej.Wczoraj mąż odebrał prześwietlenie kręgosłupa i okazało się że ma przesunięty dysk.Wynik wzieła teściowa i pójdzie z tym do lekarza bo mąż nie ma czasu.Ona jest pielęgniarką więc wszystko mu załatwi a jak trzeba będzie wziąść chorobowe a na pewno będzie to pójdzie już mąż.Teraz mu to nie pasuje bo w poniedziałek jedzie na 4 dni na delegację i nie może z niej zrezygnować.Zobaczymy co wymyśli.Pogoda u nas w kratkę słońce i pochmurno,chyba będzie padać. Julka świetnie Cię rozumiem że dałaś wymówienie z pracy.Stać Cię na lepszą i taką w której ktoś będzie Cię szanował Kasbak ,Pyśka miłej pracy.Tylko się nie przepracujcie:D Izabela super że remonty idą sprawnie. Sylwia ja miałam rocznicę slubu w sierpniu i pojechaliśmy do kina a potem do knajpki.Prezentów nie kupujemy bo dostajemy je na urodziny i imieniny.Ten dzień zawsze chcemy spędzić razem z dala od dzieci choćby przez parę godzin.Nie wiem jak to jest u Ciebie. Dobra kończę.Miłego dnia

ja też poproszę herbatę malinową do mojej Madzi przyjechała babcia i też wyjadała jej śniadanie a wczoraj mała wzięła dwa biszkopty na jednym położyła masła i przykryła drugim a pózniej dała babci do jedzenia ja na szczęście jestem już po remontach zajrzę pózniej do was życzę miłego dnia

cześć,pycha herabtka:D Ja pracuje też dzisiaj:Ou nas jest świeto :O...na razie;)

Cześć Sylwunia miło cię widzieć na forum, fluidki pozytywne ślę dla Ciebie. Brylka widzę że nadal odwiedzasz \"mamy siedzące w domu\" to super! może jak w przedszkolach i szkołach, ustabilizuje się się wszystko (opłaty, wyprawki itd.) to grono się poszeży o \"stare\" i \"nowe\" mamcie. 7 lat to żeczywiście dość spora przerwa w pracy, ale przynajmniej przez tę fuchę wdrożyłaś się zpowrotem w rachunkowość. A chcesz wrucić do pracy? czy pozostajesz przy wychowywaniu dzieci? Sylwinka -witaj Suuupermama-kuruj się, polecam citrosept, napar z lipy z miodem, i chleb z masłem i czosnkiem, na noc męża nagonić do masażu z odrobiną VICU i jutro będziesz jak nowo narodzona, pozdrawiam🌻 izabela833 jużpo remonciku? kasbak-powodzenia w ptracy🌻 , Nadka taka mała panna a już ma kolczyki( widziałam na zdięciach) kiedy jej zakładałaś?, pewno jak roczek skończyła? Monika- co u ciebie? jak tam chłopcy? julka - jak tam po wykopkach, były już ziemniaczki z ogniska? moje dziewczynki przepadają, ale kartofelki muszą być w sreberkach:D Gosiek diet jest masę, ale najlepszy jest ruch, wzmocnisz mięśnie to spali się tkanka tłuszczowa i będziesz mocniejsza a my matki musimy mieć dużo siły:) Pyśka co to taka minka, jesteś niezadowolona z pracy, czy raczej z wynagrodzenia? Luiza-może uda się bez inwazyjnie np. u kręglaża wykorygować to przesunięcie dysku. Wkażdym bąć razie tego niemożna bagateklizować. Mój mąż też ma problemy z kręgosłupem, ale on nawet niepujdzie na prześwietlenie:( Wczoraj dokonałam wpłaty za czesne i wyżywienie w przedszkolu, ręce mi opadły bo zapłaciłam 2 razy więcej niż przewidywałam, wszystko przez to że od lipca niedostałam decyzji o przyznaniu zasiłku rodzinnego z MOPS-a a teraz jes to wymagane, 2 lata wstecz wystarczyło wypisać zarobki i podpisać się, a teraz tyle korowodu:( Miłego dnia!

Cześć mamuśki ja już czuję się lepiej ale jakaś taka osłabiona jestem .Dziś mam zebranie w szkole ,ale może uda mi się wymigać i poślę R .Trochę się dziś wkurzyłam bo Daria przyszła ze szkoły i mówi że jej kolega z klasy zabrał jej pieniądze na bułkę i picie była cały dzień głodna .Muszę pogadać z nauczycielką bo to już nie pierwszy wyskok tego chłopca, przeklina i bije dzieci. Mój Kubuś jakoś spoważniał i grzeczniejszy z dnia na dzień więcej mówi i uczy się nowych rzeczy, tylko siku nie chce wołać na nocniczek . Dobra lecę muszę Darię przypilnować przy odrabianiu lekcji znowu zejdzie z trzy godzinki czasami czuje się tak jak bym wróciła do podstawówki normalnie koszmar he he :p Sylwuś cieszę się że do nas wróciłaś będzie dobrze trzymaj się kochana :) Pozdrawiam pracujące mamy początki zawsze są ciężkie ale za parę dni będzie jak dawniej :classic_cool: całuski dla reszty nowych i starych🌼 mamć👄 🌼Kubuś12.10.2006🌼❤️ 🌼Daria08.12.2000🌼❤️