Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M jak Macica

kapsułki lub kremy powiększające biust?????

Polecane posty

Gość gość
Czy ktoś stosował tabletki i serum z bn firmy BiggerBust ? Chcę wiedzieć czy warto?

Tabletek w życiu bym nie brała, bo nie wierzę w takie rzeczy... Co do tego kremu Frashe to właśnie wyczytałam, że ma całkiem spoko skład, wyciąg z lawendy i ekstrakt z pąków i w ogóle dużo takich naturalnych składników, więc może faktycznie warto go przetestować

Gość bezdzieciowa
Tja niebieska tabletka na biust...a może lepiej zainwestować w odpowiedni stanik?

Gość gość
Pewnie,że stanik jest w stanie poprawić wygląd piersi. I sprawić,że będą wygładały na większe. Ale czy tylko o to chodzi? Co z tego,ze biust w staniku wyglada spoko jak zdejmiesz stanik i masz zwisy. NIe chodzi tutaj tylko o facetów. Sama osobiscie wolę czuć się dobrze w swoim ciele i lubię jak mam ładne piersi :) Jeśli chodzi o tabletki to wypróbowałam kilka rodzajów.Nie nabierajcie się na jakieś tanie tabletki z allegro bo działania takie tabletki nie będą miały żadnego. Jeśli chcecie sobie coś kupić to tylko porządne. Kiedyś brałam takie tanie i działania zero. Potem przerzuciłam się na perfect bust i działanie bardzo fajne. Chociaż również nie macie co liczyć,że powiekszy Wam biust o kilka rozmiarów :P Da się trochę ujęrnić i powiększyć ale nie tak jak powiekszyła sobie biust doda :P

Gość gość
Piszesz,ze da się trochę powiększyć ;) To znaczy ile? Rozmiar? Pół rozmiaru? 1 cm?

Gość gość
U mnie po perfect bust piersi powiększyły się dokładnie o jeden rozmiar. Wiem bo musiałam zmienić biuistonosze.Przed tabletkami nosiłam 70 b, potem zmieniłam na 70c. Nie jest to może jakieś super powiekszenie, jednak jestem zadowolona. O wiele lepsze to niż powiekszanie za pomocą operacji plastycznej (co może nieść ze soba efekty niepożądane - obejrzyjcie sobie zdjęcia nieudanych operacji to Wam się odechce pójścia pod nóż).

ta jasne nie wierzę w takie cuda jak tabletki, tylko trujesz swój organizm nimi. Zdecydowanie wolę bardziej naturalne sposoby, dlatego stosuję już od 2 miesięcy krem Frashe i widzę, że biust ładnie się ujędrnił :) Nie ma co wierzyć w takie rzeczy, że biust powiększy Ci się o 1 rozmiar, bo wiadomo, że cudów nie ma, ale dzieki Frashe piersi wyglądają na nieco większe przez to, że się lekko podniosły :)

No własnie ja również mam problem z jędrnością :( wypróbuje którys specyfik z poleconym przez Was :)

Gość gość
Dziewczyny wczytajcie się w skład tego Frashe.... Sorry laska ale reklamujesz tutaj produkt, którego najprawdopodobniej nigdy nie używałaś. Nie jest to zły krem ale nie ma w sobie składników mogących powiekszyć biust. Co do perfect bust to ma w sobie: JAGODA SAW PALMETTO EKSTRAKT Z NASION KOZIERADKI NASIONA KOPRU KORZEŃ DZIĘGLA CHIŃSKIEGO NASIONA KMINKU DRAPACZ LEKARSKI OWOC PIEPRZOWCA Skopiowałam ze strony. Wszędzie reklamujecie to Frashe. Nikt tego nie kupuje? ;)

Gość Tolla100
a może niech każdy wybierze sam krem, który chce w siebie wcierać? Miałam Frashe i potwierdzam, że ma skład W PEŁNI naturalny, ujędrnia naprawdę świetnie.. ale narazie nie kupię go ze względu na cenę. Poza tym, na tę chwilę moje piersi są w dobrej kondycji

Gość figa82yo
Przestańcie truć się tymi tabletkami!!!! Poza tym tabletki nie odżywią skóry piersi ! Ja tez używam tego Frashe i to jest najlepsza rozwiązanie. Ćwiczenia tez znacznie pomagają, bo rozbudowują mięśnie i piersi też się wtedy unoszą. Tylko trzeba działać :)

Gość gość
Cześć dziewczyny! Z czystym sumieniem mogę Wam polecić tabletki i krem ProBreast Plus. Ta seria naprawdę działa cuda! Moja osoba jest tego żywym przykładem! Miseczkę A zamieniłam na B. Piersi stały się nie tylko większe, ale również bardziej jędrne i uniesione. Skóra jest idealne gładka! I co najważniejsze efekty są trwałe! Pomimo tego, że kurację ProBreast Plus zakończyłam równo rok temu, biust jest na swoim miejscu! Nie zmalał nawet o 1 cm!!!

Gość gość
Stosowałam wiele różnych środków. Wiele z nich okazało się bublami. Najlepsze efekty uzyskałam przy pomocy tabletek: https://bit.ly/2t0imGt . Na efekty trzeba długo czekać,ale warto uzbroić się w cierpliwość. Z początku byłam strasznie sfrustrowana,chciałam mieć widoczny efekt na już,ale to nie takie hop siup.Po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam róznicę.

Gość gość
Dziewczyny Probreast Plus dziala,piersi powiéksza sie i stana sie gladkie i jedrne w dotyku,powiekszycie swoje piersi bezpieczie i niedrogo naprawde polecam tu kupicie taniej http://nplink.net/cRUrYkvA Jego regularne stosowanie pozwala już po kilku tygodniach uzyskać znaczące zmiany.W zestawie jest jeszcze krem,ktory gwaratuje maksymalne efekty kuracji.

Gość gość
ja mam w nosie te wszystkie krremy żżele cały czas piersi upapłane klejące się.od półtora miesiąca biorę kapsułkki spoza europy breastfem.wskoczyłam o jedną wielkość miseczki.byłam ciekawa jak to działa.i otóż jest tak ,specialny skład powoduje mnożenie i narastanie tkanki tłuszczowej niby banalne a robi różnice.

Gość gość
Stosowałam ProBreast Plus i nie polecam. Straszne g***no

Gość gabcia334
Ja bym chciała zamówić sobie Frashe, bo koleżanka mówiła, że jej fajnie biust podniósł i też zredukował rozstępy. Tylko jedna opinia to trochę mało.. Jakie są wasze?

Gość Natala_x
Cześć, używam Frasche od ok 3 miesięcy, co mogę na pewno potwierdzić to jego działanie ujędrniające, smaruję się nim po każdej kąpieli i często czuję lekkie mrowienie i wtedy czuję, że krem faktycznie działa! Powoli zanikają też moje rozstępy, które bardzo mi przeszkadzały.. lubię też jego delikatny, ledwo wyczuwalny zapach ;) jest wydajny a jego konsystencja pozwala na łatwe rozsmarowanie. Z minusów to cena ;/ i to że jest niedostępny stacjonarnie...

Gość gość
nie byłam przekonana do tego Frasze ale dostałam w prezencie od przyjaciółki która wiedziała o moim problemie (niedawno przestałam karmić synka piersią) No i zaczęłam smarować biust tym serum i po miesiącu mogę stwierdzić, że piersi zyskały naprawdę dużo: ujędrniły się i podniosły ku górze...fajny lekki kosmetyk. No i skład naturalny.

Gość gość
A ja zażywam pueraria mirifica plus krem bella must up na noc. Ja kupilam to na ebay. Tabletkuidzialaja, ale zajelo mi to trochę, aż trafiłam na te właściwe. Teraz mam nowe sa super, po 3 tygodniach przybyło mi 3cm. Ale ogolnie biore juz 5 miesiecy. Zaczelam pod koniec lutego mialam w biuscie 90 cm na dzien dzisiejszy mam 95 cm. Biore tabletki 1000mg dziennie i popijam mlekiem krowim lub sojowym. To jest zalecane przy tych tabletkach . Niebawem robię 2 miesieczna przerwe i bede kontynuować do momentu aż osiągne cel chce żeby nie były zwiotczałe bo takie się zrobiły po ciązy. Ile ja płakałam przez to, nie mogłam na siebie patrzeć i jak widzę efekty to czuje siè swietnie. Ogólnie przy tych tabletkach czuje sie jakby piersi rosły takie uczucie jak w ciąży rosną.

Gość gość
A i oczywiscie kiedy jest miesiaczka to dzien przed robie przerwe na caly okres. Czyli co miesiac robie ok 7 dni przerwy.

Gość gość
A i jeszcze dodam ze oprocz biustu zrobila mi sie fajniejsza pupa, taka okraglejsza co jest dla mnie super. Do tego wlosy rosna jak szalone przez 4 miesiace urosly mi 9 cm, obicielam je w kwietniu do ramion ok 20 cm bo byly zniszczone i jak widze jak szybko rosna to tez mnie cieszy. Plus mam fajna skóre na twarzy i wogole jest gładka na całym ciele.

Gość biegotka
Frashe jest super, polecam każdej kobiecie chcącej ujedrnić i powiększyć optycznie swój biust.

Gość gościówka68
Ja się trochę boję łykać kapsułek. Jedynie w co wierzę, to kolagen, który dobrze robi skórze. Na operacje mnie nie stać (jeszcze). Natomiast skusiłam się na krem: https://wieczniemloda.com/produkt/krem-powiekszajacy-piersi-bust-90-wieksze-piersi Wygląda zachęcająco i nie ukrywam, że chciałabym mieć taki biust jak pani na grafice <3 Na razie jest nieźle, może to efekt optyczny, ale moje skarby trochę urosły, a używam kremu od 2 tygodni :) Smaruję raz dziennie. Przy mojej miseczce A już widać różnicę ;)

Gość gość
A czemu boisz się łykać kapsułki jak mają bezpieczny skład i nic ci po nich nie będzie ,ja bym bała się iść na operację plastyczną.W składzie masz same naturalne składniki kozieradka pospolita,chmiel to głównie one mają skuteczny wpływ,działają estrogennie i dzięki bezpośredniemu wpływowy na układ hormonalny pozwala powiększyć biust. Ja stosowałam przez 3 miesiące i nic mi nie było a to co chciałam to osiągnęłam.W zestawie masz krem i kapsułki,co zwiększa efekt.Piersi ujędrniłam,powiększyłam,stały się ładnie zaookrąglone.Jak byłam u ginekologa to powiedział że czasem niektóre kobiety mają za dużo hormonów męskich a mniej żeńskich ale nie chciałam brać hormonów.A tak poszperałam trochę na necie i znalazłam fajny produkt,bez chemii ,który mi wyregulował gospodarkę hormonalną.Najpierw brałam przez 3 miesiące regularnie.A teraz raz na 6 miesięcy na podtrzymanie http://nplink.net/cRUrYkvA

Gość gość
Ja też brałam i jestem zadowolona.Kapsułki mają bezpieczny skład,nic się po nich nie dzieje. Fajnie ,że jest do tego tez krem w zestawie z tabletkami dlatego działanie jest wzmocnione.Szkoda ,że tak dużo ludzi nie wierzy w działanie,albo się naczyta ale twierdzi ,że to i tak nie działa ,zamiast wziąść i spróbować. Na stertę niepotrzebnych kosmetyków,kremików mają pieniadze a narzekają na biust,ale parę zł szkoda na produkt. Moja koleżanka powiekszyła biust aquafilingiem wydała na to 10 tys.a wszystko się wchłonęło po 6 miesiącach.Ja wydałam 600zł na całą kurację 3 miesięczną.Minęło rok piersi powiększone i dalej jędrne nic nie oklapło.Pozdrawiam

Atinal, pytałaś o frashe. Ja w sumie mogę Ci odpowiedzieć, bo używam to serum już od dwóch miesięcy. Dla mnie to serum nie jest jakieś mega super. Wiesz, powiększyć biustu sobie nim nie powiększysz, ale ujędrnić jak najbardziej. Ja tym serum zaczęłam sobie smarować piersi tuż po karmieniu i jest lepiej.