Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M jak Macica

kapsułki lub kremy powiększające biust?????

Polecane posty

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematów,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Witam zdecydowalam sie na kuracje powiekszajaca biust.Zakupilam tabletki na allegro.Po 6 miesiacach stwierdzam ze nic sie nie zmienilo. Jest to totalna bzdura i nabijanie portfela komus kto zeruje na kobiecej naiwnosci.

Gość do jagny
czym tak się obruszyłaś,czyżby coś Cię dotknęło?Dla Twojej wiadomości,jak chodziłam do szkoły to nie było jeszcze gimnazjum:)A na forum będę się udzielac jak tylko będę miała ochotę!A na temat preparatów powiększających biust to wiem bardzo wiele,bo pracuję przy tym i przykro stwierdzić,ale żal mi kobiet,które dają się na nie namówić.

Gość kremy na mały biust
na jakimś forum medycyny estetycznej czytałam odpowiedż jakiejs kosmetyczki na pytanie o "kremy na mały biust"

Gość natala degen
Kobiety! te tabletki nie są po to zeby piersi nabrzmiały jak silikon (to nie żadne antidotum silikonowe!), lecz pobudzić i ujędrnić mają tkankę wewnętrzną.która np.po porodzie lub schudnięciu straciła jędrność....etc. Pytałam Mgr.farmaceutki- antykoncepcja nie jest przeciwskazaniem .To hormony.

Gość zalamanaxx
Dziewczyny nie kupujcie tego(kapsulki breast fast)!!!!To jest najwiekszy walek na swiecie!!! Kupilam te tabletki 3 opakowania bo promocja byla i bralam je ponad miesiac i wiecie co??? NIC!!!! wydaje mi sie ze nawet zmalaly!!! zostalo mi jedno opakowanie oryginalnie zamkniete i ponad polowa drugiego jezeli ktoras sie zdecydyuje to moge odsprzedac za niewielkie pieniadze.

Gość vobro
dziewczyny nie wierzcie w żadne tabletki , kremy ponieważ sama brałam "breast actives" i nic mi nie urosło. Wg. mnie to zwykła ściema szkoda pieniędzy i nerwów . A najlepsze jak chciałam dodać opinię na tej stronie gdzie zamawiałam ,to nie szło napisać niczego negatywnego. Sama strona jest fałszywa i zakłamana.

Gość monika20v1
hej dziewczyny polecam żebyście poczytały sobie "jak powiększyłam biust w 3 miesiące" wystarczy wpisać w google. tam wypowiada sie dziewczyna której pomogły tabletki są tam też zdjęcia jak wyglądała przed kuracją i po. na prawde warto tam wejść. polecam

Gość dariaaaaaaa
lykalam przez miesiac biust up i co? i nic piszza ze poprawiaja sie paznokcie i wlosy na mnie to nie podzialalo jedynie to apetyt bardzo mi sie zwiekszyl i troche przytylam co w moim przypadku nawet bylo wskazane;) wiec pod tym wzgledem jestem zadowolona pod kazdym innym nie - ni polecam

Gość MAŁE PIERSI
ZALAMANA ZA ILE ODPRZEDASZ TEN BREAST FAST?

Gość MAŁE PIERSI

Gość jest_taki_przepis_prosze
trzeba samemu zrobic stary przepis, po tym piersi nie urosna z A do C ale ok polowka B, skladniki wymieszaj dokladnie , witamina b complex 15 tabl, rozpuscic az do papki, 15-20 kropel olejek rycyny, mieszac , groszek ok30x moze byc konserwowy wydusic ze skorek, zmieszac, wszystko 24 godziny trzymac w wodzie zimnej z dodatkiem lyzeczki soli kuch,mieszac co jakis czas , dolewac zimnej wody, wazne zeby woda nie byla ciepla!, nie dziwic sie widokiem, po trzech dniach wcierac okreznymi ruchami w piersi zgodnie z wskazowkami zegara,wazne po 7 dniach przerwa ,powtorzyc mozna po 30dniach,pozdrawiam szczesliwego nowego roku!

Gość jagna124
hej koleżanki, chetnie odkupie ten brekfast od tej "załamanej". Podaj cene i jakies namiary. Pozdrawiam.

Gość ten b powoduje raka
..........

Gość hormondziala w mozgu
pozniej rak ,guzy mozgu ,lepiej male cycki

Gość naiwnewszystkie kremy to KIT
jedynie implanty powiekszaja a kremy powiekszaja kiesZen cwaniakow

Gość jagna124
witam, mam prośbe o ujawnienie się z imienia choć tej osoby która pisze o raku w móżgu, i o potwierdzenie tej tezy konkretami. Łatwo jest napisać kilka słów i tyle. Jeśli masz na to jakieś badania , konkrety to myślę ze nikomu nie stanie sie krzywda jeśli podasz je na tym forum, no chyba że to nie jest wiarygodna informacja..??!!!

Gość kulturystka_z_ogromnymi_cycami
brałam piersi rozmiar XXL stały efekt minus (rozrost mięśni bardzo duży przybyło mi ze 5cm w bicepsię :/)

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum ponad 800tematów ,ponad 6000postów,fotki pozabiegowe ,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Gość gratisss20
po takich tabletkach jak dlugo utrzymuje sie efekt??czy nei sa szkodziwe??chociaz ziolowe... i czy nei maja wplywu np. na antykoncepcje?nie zmniejszaja smutecznosci tabletek anty???

Gość gratisss20
odpowie ktos..

Gość jagna124
juz odpowiadam, poczytaj droga kolezanko wczesniejsze wypowiedzi, tam pisza dziewczyny ze to nie ma zadnego wpływu na zmniejszenie antykoncepcji i nie zmniejsza to działania tabletek antykoncepcyjnych. takze spokojnie.i nie sa szkodliwe. przeciez to zioła. pozdrawiam.

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum ponad 800tematów ,ponad 6000postów,fotki pozabiegowe ,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Gość lena2010
Ja sprobowalam Fabulous Breasts. Pierwsze Efekty zobaczylam ok.20dnia od zazycia pierwszej tabletki. To w pełni bezpieczna i tania alternatywa chirurgii plastycznej. Możesz w ciągu kilku tygodni mieć piersi większe i jędrniejsze. Jeśli kiedykolwiek myślałaś o zmianach wyglądu tych części ciała powstrzymaj się przed radykalnymi rozwiązaniami i wypróbuj najpierw Fabulous Breasts oraz inne produkty - produkty w pełni bezpieczne , nieinwazyjne, dopuszczone do sprzedaży w krajach UE, w tym w Polsce, posiadające wszelkie niezbędne certyfikaty zdrowotne. http://www.intymnosc.pl/aff/8505/powiekszanie-piersi/fabulous-breasts-tabletki-90-sztuk-rekomendowany

Gość a31
Witam wszystkie zainteresowane powiększeniem biustu. Ja sama jestem zainteresowana czymkolwiek co mogłoby powiększyć, a właściwie chociaż ujędrnić po wykarmieniu dwójki dzieci mój mizerny biust, podjęłam decyzję o kupnie Ves Vacuum. Na "to coś" zdecydowałam się ponieważ tabletek prawdopodobnie nie mogę ze względów zdrowotnych. Popełniłam błąd..., jak to zwykle popełnia się je w desperacji . Kupiłam i wypróbowałam.To nie nadaje się do niczego, może nie sam system, bo tego po użyciu Ves Vecuum nie jest możliwe się dowiedzieć, ale dokładnie to urządzenie jest wręcz obraźliwe, tzn.: miseczki które są plastikowe, twarde są też kompletnie nieforemne, nie nadające się do piersi żadnej kobiety na tej Ziemi, ani do żadnego innego stworzenia. Pomijam fakt kompletnego dyskomfortu w trakcie "zabiegu" jak i po. Tym można się tylko skrzywdzić. Może ktoś, po przeczytaniu tych kilku słów będzie mądrzejszy ode mnie i nie popełni tego błędu co ja. P.S. Jak wiadomo najlepiej zarabia się na Desperatach.

Gość malgonia1985
cześć dziewczynki czytam i czytam i oczka już mnie bolą :) a do powiedzenia też mam sporo więc kto będzie czytał po mnie będzie miał jeszcze gorzej :) a więc zaczynam: 1. czy niezbędne jest poruszanie tych samych kwesti po 50 razy jak np to czy te tabletki wpływają na antykoncepce i czy długo utrzymuje się efekt było to już tyle razy poruszane że chyba najlepiej ignorować takie posty 2. strasznie tu dużo reklamujących się firm i jakoś ciężko wyłowić z tłumu osoby wiarygodne ale mam nadzieję że mi się udało 3. jeśli ktoś wierzy osobie zachwalającej bloga tej nieszczęsnej dziewczyny której biust urósł w dwa miesiące o dwa numery to ja odpadam... (oczywiście nie kwestionuje tu działania tego preparatu tylko tych nachalnych reklam które ktoś tu wrzuca co jakiś czas i liczy na naiwność) 4 a teraz przechodzę do rzeczy :) mam biuścik 75B (bardzo małe B) i właśnie zamówiłam sobie tableteczki z pueraria... poki co 100 kapsułek a łyka się dwie dziennie więc zobaczymy myślę że jak będę kończyć opakowanie to będę już w stanie coś powiedzieć na temat tego specyfiku... nazwy nie podaję bo to bez sensu te wszystkie specyfiki to jedno i to samo tylko mają inne ceny :) mam tylko nadzieję że nie kupię plecebo ale że nie dałam za to dużo bo niecałe 80 zł z przesyłką to może będę żyć jak nie zadziała to pójdę do apteki bo jakoś nie wiem czemu ale ta pueraria mnie przekonuje ja jestem dość specyficznym przypadkiem jak na to forum bo mimo że biust mam mały to bardzo ładny więc na efekcie ujędrnienia mi nie zależy ;) natomiast mimo iż mam 25 lat mam wrażenie że prces wzrostu moich piersi jeszcze się nie zakończył (w sumie zaczęły mi rosnąć koło 20 roku życia mimo że od 15 brałam już leki hormonalne) 5. jeśli kuracja niepodziała to dla siebie i dla wszystkich tych które straciły już nadzieję powiem jedno: moja mama urodziła mnie i mojego brata. przed pierwszą ciążą miała biust 75A a w tej chwili ma 80C lub z push up nawet D a co robiła??? absolutnie nic ;) i co jest najlepsze to uwierzcie mi ma tak piękny biust że moje koleżanki w moim wieku nie mają tak jędrnych piersi... a dodam że moja mama ma już prawie 60 lat :) więc moje Kochane małe jest piękne i dbajmy o jędrność a rozmiar z czasem przyjdzie a wtedy dopiero będzie efekt :) 6. mam pytanie co do tej kozieradki: ja jestem dosć szczupła waże jakies 52kg/170cm a do tego dość intensywnei ćwicze... chciałabym wyrzeżbić ładnei ciałao ale póki co udaje mi się to bez wspomagania i boję się że gdybym zaczęłato pić to efekt byłby straszny (nie chce być napakowana tylko mieć ładną muskulaturę) więc czy któraś z was stosowała to przy regularnych ćwiczeniach??? a i mam problem z nadpotliwością i boje sie że po tym już w ogóle byłoby strasznie, ja trzymam kciuki za was, wy trzymajcie za mnie i w ogóle trzymajmy się razem... ech :)

Gość malgonia1985
miałam się wstrzymać z pierwszym mierzeniem ale nie wytrzymałam... biore teraz tabletki z pueraria dwie dziennie po 500 mg każda... niecałe dwa tygodnie i 1 cm więcej... aż nie chce mi się w to wierzyć... miałam przeczucie że ten specyfik może pomóc ale byłam dość sceptyczna... już po pierwszych dniach biust mi się napiął a w tej chwili wygląda jakby był naprawdę większy (nieznacznie ale jednak) jedyny minus to że piersi mnie bolą jakbym znów miała 15 lat :) jak skończę to opakowanie to dam wam znać czy to już max możliwości tego scecyfiku czy też da się z niego z czasem wycisnąć coś jeszcze :) jedyne co mnie zastanawia to co będzie jeśli sie okaże że naprawdę skutkuje alekiedyś trzeba będzie go przestać brać ;)

Gość Joannaaa80
Dziewczyny, .Jesli tak bardzo Wam zależy - można zrobić zabiegi SPM na biust i z rozmiaru B przeskoczyć w D , ale trzeba ok 12 zabiegów. Wydatek rozsądny a efekt murowany. Spróbujcie ! Metoda opiera się na masażu w podciśnienu - do tego soboforeza z ampułką i algi na koniec. Adres w Krakowie : www.doris-dorin.com

Gość malgonia1985
ale z tego co wyczytałam to ma to jedynie za zadanie ujedrnić biust i go podnieść... jak na mój gust cena 550 zł za zabieg to dosyć dużo zwłaszcza że ja taki efekt uzyskałam z tabletkami w cenie 80 zł za opakowanie... nie wiem jak ty uważasz ale moim zdaniem 7000 zł to nie jest rozsądny wydatek za taki zabieg...

Gość malgonia1985
ach przepraszam to podana cena jest chyba za kilka zabiegów a nie jeden... no to rzeczywiscie może być całkiem skuteczne... choć ja nie znalazłam żadnej informacji że tego typu zabiegi powiększają biust.. :(