Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja7743

czt chłak musi byc piekny??

Polecane posty

Gość Alicja7743

ostatnio zaywazyłam ze zakochuje sie samych jak to moja kumpela mowi"brzydalach"jest tyle ładnych przystojnych facetów a mnie oni niepociagaja!zawsze jakis albo z achudy albo za guby!tez tak macie?

co za pytanie, wazne zeby Tobie sie podobal,opinia kolezanek sie nie przejmuj, w koncu to twoi faceci, a nie jej.

Gość ale o co k.. chodzi
co to jest chlak?

Gość powiem tak
facet NIE POWINIEN byc piekny! Nie wiem jak wam, ale mnie nie podobaja sie ladni faceci. Kojarza mi sie z gejami. Nie mam nic przeciwko gejom, ale po prostu taki ladny urodziwy chlopiec mnie absolutnie nie pociaga. Jest dla mnie za nudny. Oczywiscie to nie znaczy, ze podobaja mi sie brzydale, ale facet musi miec to cos, co pociaga, intryguje. Moze byc przystojny. Jest roznica miedzy przystojny a piekny.

Gość Nooo mój chłopak
nie należy do przystojnych ani do taki którym można by się pochwalić przed koleżankami ale JEST MÓJ!!! I nikomu go nie oddam! Jest dobry, kochający, po prostu wspaniały!!

Gość koobi
Mezczyzna nie musi być młody, mężczyźnie nie trzeba urody, mężczyzna się nie ma podobac nikomu, męzczyzna-potrzebny jest w domu! ;-)

Gość mam melancholijny dzien
ani dziewczyna ani chlopak nie musza byc piekni. wystarczy, ze sa zwyczajni i atrakcyjni dla siebie. ja mam faceta ladniejszego ode mnie :O choc mi tez niczego nie brakuje, ale on wyglada jak laleczka, wielkie, czarne oczy, dlugie rzesy, slodko wykrojone usta... wkurza mnie! :P

Gość marciami
ja mam chlopaka, rok mlodszego i widze jak z miesiaca na miesiac sie zmienia i przystojnieje :) poza tym znam wiele jego cech...ktore pozwalaja mi widziec go jako najcudniejszego na swiecie:) i wiem ze za rok-poltora mimo iz teraz nie ejst z typu facetow z aktorymi alski sikaja, to jednka beda mi zazdroscic;)

Gość anmaya
moj misio nie jest przystojny, ale jest super inteligentny, oczytany, czuły, wrazliwy i ma sliczne blekitne oczka i kocham go bardzo i nie oddalabym za nic na swiecie. Zaden facet nie zrobi na mnie wrazenia uroda.