Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamaaaa

dziewczyny co i ile jecie dajecie sój przykładowy jadlospis na jeden dzien

Polecane posty

Gość kamaaaa

jestem ciekawa co ja zle jem ze taka chuda jestem?

Gość juz ci daje
sniadanie cherbata.druge sniadanie marchewka.obiad kanapka z sserkiem light.kolacja 17.30 dwie marchewki i mleko 0 procent!Marchewki sa zdrowe i pozywne dotego witaminy i magnez

Gość jak przytyje to urosnie mi
jak przytyje to urosnie mi biust?

Oto mój jadłospis w ciągu tygodnia (nie jest zbytnio do naśladowania): - herbatka odchudzająca +jogurt Activia - herbatka -jabłko,jogurt lub herbatka Niestety praca nie daje mi więcej czasu na jedzenie :( Ale za to w weekend nadrabiam braki ;)

na czczo dwie szklanki wody mineralnej z cytryną 1 śniadanie:dwie kromki chleba razowego z margaryną plus jogurt gruszkowy danone,herbata zielona 2 śniadanie-jedno ptasie mleczko,szklanka soku marchewkowego przed obiadem-jedno jabłko,dwie szklanki wody mineralnej obiad-talerz zupy ogórkowej,makaron z sosem pomidorowym ,zielona herbata podwieczorek-pomarańcz,dwie szklanki wody mineralnej kolacja-serek waniliowy z rodzynkami i jednak kromka chleba razowego,zielona herbata :))) Zaznaczam,że jestem na diecie...

Gość o matko...
okropnie się głodzicie

Gość o matko...
jestem szczupła od zawsze, czasem mam wahania wagi, jak sobie pojem przez święta np i ciągnę przez parę tygodni świętowanie.:) Mój przykładowy jadłospis: śniadanie: kawa z mlekiem i kanapka z masłem i wędliną, albo z serem, jabłko owocowa albo zielona herbata bez cukru - parę razy w ciągu dnia 2 sniadanie: twarożek ziołowy + bułka , pomidor, albo rzodkiewki na przekąskę np banan albo jogurt obiad: filet z indyka, makaron, brokuł kawa z mlekiem na kolację najczęściej nic albo ostatecznie dwie kromki chrupkiego chleba z czymś :)

Gość Agniewicz
Aż dziw bierze, że Wy jeszcze żyjecie jedząc tak mało. Przecież to co jecie to dawka, która tylko jest w stanie podtrzymać funkcje życiowe. Macie siłę na cokolwiek?

przykladowo wczoraj: - z 6 kanapek - 2 kawalki ciasta - obiad - ziemniaki kotlet satalki - duze lody kokosowe - czekolada (cala) - 4 kanapki - pare cukierkow - acha przed spaniem ciasto znowu - drobne przekaski o ktorych niewatpliwie zapomnialam - kawa herbata sok cola i wsio

Gość OUPiS
Teraz już jasne skąd tyle problemów z cerą, włosami, paznokciami itd... dieta ma na to wszystko ogromny wpływ!

Śniadanie jem zawsze, inaczej bym zemdlała :O Kanapka z wędliną albo serem żółtym, czasami coś na ciepło (tost albo kawałki bułki smażone w jajku), obowiązkowo herbata, ale staram się ograniczać cukier. Obiad: wczoraj jadłam piersi z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym z ryżem. + zupa pomidorowa gotowana na kostce rosołowej. Generalnie nie jem zbyt dużo mięsa, najczęsciej drobiowe. Kolacja: kanapki/jogurt, jabłko, bułka. W międzyczasie skubnę batona, zjem jakiegos owoca (ale rzadko, bo większości nie lubię), piję też ostatnio czerwoną herbatę, czasami kawę rozpuszczalną.

Hm, ja bym chyba nie przeżyłam trzech dni jedząc tak mało jak Wy ! ;-) Jestem szczupłą osobą ale wcale się nie głodzę- bo to nie jest metoda....chyba ze ktos ma ochote na efekt jojo :-P Moj jadłospis np z wczoraj: śniadanko- dwie kanapki, z żółtym serkiem,szynką, pomidorkiem i ogórkiem, do tego kawa z cukrem i z dużą ilością mleczka zagęszczonego nieslodzonego; obiadek - rosołek mojej mamy z makaronem, na drugie mięsko z indyka z patelni w przyprawach, surówka i ziemniaczki kolacyjka - duża Jogobella owocowa, kanapka z czymśtam, banan, wafelki na przekąskę :-P I już wiecej nie zmieściłam :-P :-D

Gość apsikkk
śniadanko: naleśniki z serem i ze śmietana + owoce herbatka 2śniadanko: paczka orzeszków nerkowców, kanapka,jabłko, soczek jabłkowy obiadek: zupka - rosół podwieczorek: pączuć kolacja: sałatka z tuńczyka, 4 kanapki z wędlinką sefdkiem żółtym, jajeczkiem szczypiorkiem pomidorkiem i ogórkami, herbatka

Ja też się nie głodzę, jem wtedy, kiedy chcę i to, na co mam ochotę. Fakt, jest wiele rzeczy, których nie jem, ale mam tak od dziecka.

Gość MartusiaczeK20
śniadanie 2kapaki z razowcem jogurt 2kanapki wafelek 2gie śniadanie obiad zupa jogurt 2kapaki z razowcem i szynką jogurt + duzo wody mineralnej i herbatki pu-erh 176 cm waga 53kg ... :)

a, zapomniałam :) na drugie śniadanie do pracy jeszcze oprócz tych kanapek 0,5 litra jogurtu. zwykłego, z owocami itp. jem to wszystko na raty, co 2-3 godz. - lubię jeść mało, a często :)

Gość bum cyk
sniadanie : 2 kromki maczane w jajku i smazone na oliwie z oliwek salatka z pora, 3 wafelki z szokolata ;) obiad: barszc z uchami, czy tam piergolami z miesem :P w przerwie pewnie cos slodkiego ;p kolacja: pewnie znowu kromi z jajem,bo lubie :p albo jajecznica na boczku, pcyha ;p aaalbo pasta jajeczna Jajka rule ! :D

Gość dollotkaaaaa
-3kromki chleba z serkiem topionym -porcja pierogów ruskich -ziemniaczki z kotletem schbowym -dwie bułeczki maślane -dwie drozdżówki a dzień sie jeszcze nie skończył.......:) wczoraj na sniadanko: -trzy kromeczki chlepbak z serkiem zółtym -zupka chińska złoty kurczak-pączek -twix

Gość przypadkowa na diecie
no to ja wpisze swój dzisiejszy: -musli z mlekiem -grahamka z szynka z indyka -spagetti -pomarancza i garść pestek dyni i słonecznika -gotowane brokuły i gotowane udko kurczaka

Gość veraaa
sniadanie - jogurt owoc z platkami owsianymi +kawa lub herbata obiad - 2 krokiety kolacja - jajecznicaz 2 jajek i kromka wasy czasem jako przekaska - owoce,kisiel, jakis batonik

Gość M.o.n.i.s.i.a
Sniadanie - jajecznica (2 jajka + cebulka), 1 pomidor, mala kromka chleba, kawa (z mlekiem i cukrem) 2 Sniadanie: szklanka soku pomaranczowego, jablko Obiadokolacja - porcja ryby, fasolka szparagowa, surowka z marechewki i jablka

Gość anmaya
sniadanie: miseczka musli z mlekiem, jogurt activia +kawa z mlekiem II sniadanie: bułka owsianka z zółtym serem i szynka, do tego jabłko obiad: 2 nalesniki z nadzieniem (kapusta i pieczarki) podwieczorek: banan, kilka kostek czekolady koolacja: bułka pszenna z zółtym serem i szynka.

Gość niezdrowo jem
Przykładowy jadłospis: -drożdżówka z serem -bułka z paprykarzem -pierogi z serem -kitkat bułeczka i odrobina twarożku Wiem, że niezdrowo jem, ostatnio tabletki anty spowodowały jeszcze większy apetyt. Kiedyś tyle jadłam i nie tyłam, a teraz szkoda gadać. Po prostu uwielbiam węglowodany i coca-colę, a nie cierpię warzyw.

Gość natura555
wczoraj: śniadanie - musli z mlekiem, mandarynka drugie śniadanie- jabłko, jogurt, sok pomidorowy obiad- gulasz z serc drobiowych, marchewka z groszkiem kolacja- sałatka z tuńczyka i kapysty pekińskiej, papryki i cebuli a prza cały dzień duzo owocowych i ziołowych herbatek

Gość agaewa31
u mnie ze sniadaniem to zalezy czy pracuje czy nie bo czesto go po prostu nie jem... poza tym jem wtedy gdy jestem glodna i sa te z reguly zdrowe produkty czyli; pieczywo razowe, ryby pod kazda postacia, jogurty, maslanki itp., sery rozne, rozniste, jaja w kazdej wersji warzywa, owoce, miesa brak bo jestem wegetarianka od 10 lat a jesli to sporadycznie biale: indyk lub kurczak cukru unikam i soli tez bleee - trucizna

Gość lubie jeść
- kanapka z serkiem i polędwiczką + herbata - 2 buleczki z poledwica, miseczka flaczków, 3bit, kilka wafelków,bułeczka z zapiekaną kapusta w środku - obiad z 2 dań w domu ok. 16 - 17 godz - potem obfita kolacja zazwyczaj coś gotowanego i to by było na tyle... aha i nadal mam niedowagę 4 - 5 kilo :)

śniadanie: 2 kromki z miodem, serem, pomidorem albo czyms takim 2 sniadanie: 2 drożdzówki lub 2 pączki obiad: zupa + tradycyjnie albo zmieniaki i mieso i surowka alob jakies frytki albo nalesniki, pizza, spaghetti albo inne mieso kolacja: 2/3 kromki lub 2 duze bulki - tez z jakimis serkiem albo z paówkami albo szynka itp. a w miedzy czasie podjadam- wczoraj to bylo np.- paczka haribo, paczka chetosów tych wiekszych, 2 batony, parę cukierków, czasem do tego jakis owoc waże 51 kg- 170 cm i kocham slodycze :)

dzisiaj: sniadanie: serek wiejski light bulka z ziarnami z pastą z łososia , druga połowka bułki z powidłami sliwkowymi. obiad: 2 x Activia w buteleczce kromka ciemnego chleba z pasta z łososia herbata malinowa kawa ze słodzikiem i mlekiem pepsi light na dzisiaj koniec odchudzam się - mam wesele 19 sierpnia, mam 178 wzrostu i waze około 78 kg

sniadanie: 2kawalki chleba z maslem is zynką...albo i mniej 2sniadanie w szkole baton milky way minute i czekolada goraca potem batonik amrcepanowy (ok.120kcal) i jogurt danio obiad :dzis jakis gulasz bedzie potem an pewno drozdzowka:P(wiecie ile taka ma kalorii kolacja 2kawalki chleba z czyms tam moze 1marchewka razem 1700-1800 kcal...mam 16 lat i 7kg niedowagi:P i jedno pytanko czy takie jedzenie i jakies ciweczenia np:40bruzszkow pozwola mi zrzucic tlusty brzuch...po jakim czasie????

Gość Penii
Oto mój przykładowy jałospis, zazwyczaj jem więcej ale wiecie szkoła nie pozwala ;P śniadanie przed szkołą:świeża drożdżóweczka z serem (zawsze tata kupuje rano zanim pójdzie do pracy) + kakao Nesqiuk śniadanie w szkole:drożdżówka z makiem,2 bułki : jedna z serem i pomidorkiem a druga z pasztetem i keczupem :) + do tego zawsze jakiś soczek najlepiej Pysio albo czekolada z automatu po szkole: jakiś baton np.snikers (kocham:*) albo kit kat czasem wyskocze z koleżankami z liceum na pizze do naszej ulubionej pizzerii na rogu ;) buźka dziewuszki ;) obiad:pierwsze danie - rosół z kluseczkami , drugie danie-kotlet schabowy w panierce z serem + ziemniaczki puerre z masełkiem + suróweczka z kiszonej kapusty podwieczorek-jakieś ciasto np.karpatkę bo mamcia często robi :) + obowiązek gorąca słodzutka czekolada :) kolacja:naleśniki z serem,owocami i śmietanką kokosową + kubek kakao po kolacji : zawsze coś jem bo jestem nienasycona ;P zawsze jest to coś słodkiego np.ciasto,czekolada,wafelki i kubek mleka z miodem przed snem Wiem wiem że za mało ale w weekend to nadrabiam ;) Mimo tego że nie jem może "za" zdrowo ale jestem szczupła ja po prostu kocham jeść ;P