Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julencja

Ząb robiony prywatnie czy bedzie trzeba placic za reklamcje??

Polecane posty

Czy idac do tego samego dentysty u ktorego bylam tydzien temu zeby poprawil mi cos w zebie bede musiala za to jeszcze raz zaplacic. zaznaczam ze bylam prywatnie, zab byl plombowany ale od tego czasu mam chwilami nie mile uczucie w tym zebie i chcialabym do niego zadzonic i zapytac sie czy moge przysc zeby zobaczyl co tam sie dzieje. Jak myslicie wystarczy sama kosmetyka

Jeśli masz reklamację na zęba - a zazwyczaj jest ona pół roczna to nie powinnaś za to płacić. Bo denstysta jest zobowiązany do tego, aby poprawić to co nie jest ok:)Ale najlepiej będzie jeśli zapytasz przy rejstracji:)

ale nie mam tej reklamacji na pismie kiedys tylko czytalam ze taka jest, zadzwonie tam chyba w srode i sie zapytam, ale jezeli bede musiala za nia zaplacic juz tam nie pojde raczej

ok ale czy bede musiala za poprawke placic i bedzie trzeba tego zeba od nowa robic, zab boli mnie na gorze tak jakby po dziaslem

Gość zalezy..........
jesli nie minelo pol rok to nie bedziesz placic. jesli uplynelo od czasu zaplombowania weciej niz 6 miesiecy to bedziesz musiala zaplacic

dzieki zalezy jutro do niego zadzwonie i powiem jak jest sprawa mam nadzieje za szybko mnie przyjmie, tylko ciekawa jestem co bedzie z nim robic