Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I AM JESUS OF SUBURBIA

NIE WIERZE WŁĄSNIE SIE ZWARZYŁAM I WYSZŁO 87 KG NIGY NIE MYSLALAM .....

Polecane posty

Gość aaa11122222
A czemu nie myśalłas, jak wpierdalałaś tony chipsów zapijając wiadrami coli? hę? Po zaty, czy jedynie waga jest wyznacznikiem wyglądu? nie widziałaś obleśniego brzuszyska, które na dobre zasłoniło twoją rozpulchnioną cipkę? twoje ciało było (i jest) zwałem tłuszczu, a ty tego nie widziałaś? i teraz błagasz o pomoc...hmmmm..niestety, jak ktoś ma zaburzone poczucie estetyki to nic nie pomoże... chyba, że jakaś dobra terapia..

Y NIE WIEM CO MAM NA TO NAPSIAC CHOIZ MI WŁĄSNIE O TO ZE WAZE TLYE CO TUCZNIK ALE NIE WYGLADM NAWET ZLE TZ NIE EJSTEM AZ TAKA SZCZUPŁA ALE WYGLAM NORMALNIE PODOBAM SIE FACETOM I WOGOLE MÓWI ZE MAM FAJNE KASZTAŁTY U MNIE AZ TEGO NIE WIDAC TAK ALE OBIJA MNIE TO ZE WAZE PRAWIE 100 KG A CO O WPIEAALANIA TO BYLAM OSTANIO NA IECIE ATKINSA WIEC O CHIPSACH I COLI MOGLAM ZAPOMNIEC POZA TMY ICH NIE LUBIE AZ TAK A 1 PACZKA NA MIESCIA AZ TAK BARZO NIE SZKODZI POZA TYM POPROSTU JUZ NIE WIEM CO ROBIC MOZE JAKIES PORADY??

Y NIE WIEM CO MAM NA TO NAPSIAC CHOIZ MI WŁĄSNIE O TO ZE WAZE TLYE CO TUCZNIK ALE NIE WYGLADM NAWET ZLE TZ NIE EJSTEM AZ TAKA SZCZUPŁA ALE WYGLAM NORMALNIE PODOBAM SIE FACETOM I WOGOLE MÓWI ZE MAM FAJNE KASZTAŁTY U MNIE AZ TEGO NIE WIDAC TAK ALE OBIJA MNIE TO ZE WAZE PRAWIE 100 KG A CO O WPIEAALANIA TO BYLAM OSTANIO NA IECIE ATKINSA WIEC O CHIPSACH I COLI MOGLAM ZAPOMNIEC POZA TMY ICH NIE LUBIE AZ TAK A 1 PACZKA NA MIESCIA AZ TAK BARZO NIE SZKODZI POZA TYM POPROSTU JUZ NIE WIEM CO ROBIC MOZE JAKIES PORADY??

Nie przejmuj się tym co pisze przedmówca :o ... Czasami człowiek ma dobrze umięśnione ciało a mięśnie są cięższe od tłuszczu :) ... Skoro czujesz się dobrze we własnym ciele to się nie masz czym przejmować :)

zieki to było mile ale ja niemam miesni i wolala bm byc chudsza ale juz nie wiem jak to mam zrobic byłam na iecie 2 tygodie i nic nie schudłam a jadalm praktycznie nic i juz naparwde nie wiem cwicze rowniez fat burning i biore termo speed na pdchudzanie i alej nic no juz nie wiem co mam robic teraz co prawa juz nie stosuje diety ale nie jem az tak wiele poza tym nie jem pieczywa słodyczy nie pije słodkich napojów no staram sie ale mi wciaz nie wychodiz nie wiem

Gość debra moore
Napisz dokładnie, co jadłaś wczoraj przezcały dzień. Szczegółowo, po kolei, co, ile (orientacyjnie), jakie płyny, czy słodzone, czym slodzone, jeśli coś smażonego, to na jakiej ilości oleju. Bez oszukiwania, wszystko!!! co jadlaś.

Gość ekhe
noo, mleko warzy się, jak za długo postoi i je zagotujesz , albo jak jest burza, współczuję Ci

Gość I AM GOD OF BULEMIA