dorothy24 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 szuka艂am biustonosza w sieci i znalaz艂am ten link...nosze rozmiar 80g/h w zalezno艣ci od firmy.sporadycznie kupuje co艣 ze strony www.avocado.com.pl, niestey ceny kosmiczne, szczeg贸lnie za nowo艣ci, ale mozna dostac stanik za ok 120 z艂, kt贸ry naprawde rewelacyjnie trzyma biust, a Paniom z Poznania polecam sklep Amazonka na p贸艂wiejskiej, tam ekspedientka nie dziwi si臋 kiedy pytam o taki rozmiar, ostatnio kupilam piekny stanik..uwaga za 45z艂 i biust wyglada 艣wietnie, cho膰 jest naprawde ogromny!nie my艣la艂am nigdy o zmniejszeniu piersi, to przecie偶 cz臋艣膰 mnie, chocia偶 kr臋gos艂up czesto boli i ma艂o kt贸ry facet nie zerknie na dekolt.Pozdrawiam was wszystkie, cierpi膮ce i te , kt贸re si臋 kochaj膮 w艂a艣nie z takim biustem Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
dorothy24 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 zobaczcie na stronk臋 www.krisline.com.pl....jestem zachwycona:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tez mam 75D Napisano Czerwiec 21, 2007 do Kati32 U mnie to samo ,moj biust nie reaguje zupelnie ani na tycie ani schudniecie ,ciagle jest ten sam.Roznice nawet +/- 10 kg w wadze ciala nie maja wplywu na biust ,a szkoda.Wolalabym schudnac i miec w sam raz,niestety nie da sie.Mniej cm po schudnieciu mam tylko pod biustem.Do powiekszania to wiedzialabym kogo wybrac ,ale gorzej z informacjami o swietnym chirurgu ,ktory zrobilby zabieg zmiejszania tak zeby nie popsul ksztaltu piersi.Inaczej ma sie sprawa jak ksztalt jest niezbyt to chyba zepsuc byloby trudno, ale jak jest ladny biust to chcialabym zeby byl nadal ladny po zmniejszeniu i tego sie obawiam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tez mam 75D Napisano Czerwiec 21, 2007 do dorothy24 Widzialam sliczne staniczki w rozmiarach jakie kupujesz,bywaja na allegro.Napewno o wiele taniej i sa sliczne z bardzo dobrej jakosci tkanin.Moze nie ma ich zbyt duzo ,ale jak sie pilnuje to zawsze cos ladnego mozna znalezc za niewielkie pieniadze. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 baloniara Napisano Czerwiec 22, 2007 A czy kt贸ra艣 z Was ma jakie艣 wiadomo艣ci na temat zmniejszanie piersi a rak piersi? Jestem w grupie ryzyka, bo moja mama i jej siostra przez t臋 chorob臋 przesz艂y, a balony mi ci膮偶膮 niemi艂osiernie... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kati32 Napisano Czerwiec 22, 2007 do baloniara - ja my艣l臋, 偶e takie informacje powinna艣 zaczerpn膮膰 u onkologa, bo wydaje mi si臋, 偶e taki cz艂owieczek jak ja czyli laik w sprawie medycyny nie podpowiem ci jaki wp艂ywa ma zmiejszenia, a rak piersi, wiem tylko tyle, 偶e w wi臋kszo艣ci przypadk贸w raka jest dziedziczne cho膰 nie zawsze polecam ci spyta膰 si臋 specjalisty b臋dziesz spokojniejsza :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 helllllaaa Napisano Czerwiec 25, 2007 witam:) chciaalbym sie zapytac jak sobie radzicie w upaly? wiele dziewczyn oczywiscie z mniejsyzm biustem chodzi bez stanikow a w moim przypadku to jest niemozliwe:( mecze sie strasznie jeszcze te ochydne rozstepy tez je macie?? jak sobie z nimi radzicie?? nie dziwie sie ze je mam bo skora nie wytrzyma takiego napiecia... uszz....:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 85 D Napisano Czerwiec 28, 2007 witam dziewczynki moj rozmiar to 85 D ciaza mi te balony i kregoslup tez boli jak cholera na dodatek mam rozstepy i niestety sa troche obwisle ale mimo to nauczylam sie z nimi jakos zyc kolezanki mowia ze z mila checia by sie zamienily najgorszejest to ze ma problem z kupnem stanika mieszkam we wloszech i tutaj dziewczyny maja czym oddychac nie wiem czemu szyja piekne staniki niestety tylko w malych rozmiarach nam tez nalezy sie cos ciekawego ostatnio jak bylam w polsce i poszlam kupic sobie spadochrony na moje balony babka mnie zalamala:prosze pani ale ten rozmiar to juz bazarowka co za chamstwo i brak zrozumienia!!!!! kochane pozdrawiam i caluje i oczywiscie zycze wytrwalosci w spelnieniu marzen o zmniejszeniu piersi!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kati32 Napisano Lipiec 2, 2007 Do m贸j rozmiar Jestem w trakcie szukania specjalisty w Krakowie, ale dowiedywa艂am si臋 troch臋 i podzwoni艂am, ja szykuje si臋 do doktora 艁膮tkowskiego do polanicy szdroju, s艂ysz艂am ju偶 pochlebne o nim informacje, ale jedynym mankamentem jest ogromna kolejka listopad 2008 jak bede wiedzia艂 cos o krakowie dam zna膰, poza tym jestem troch臋 zaskoczona postaw膮 twego m臋偶a ja te偶 mam nie ma艂y biust, ale m贸j m膮偶 nie ma takiego problemu dla niego problem stanowi膮 moje b贸le plec贸w, kiedy wypowiadam s艂owa : Misiek zr贸b mi masa偶yk i tak przez p贸艂 godzinki musi mnie masowa膰, dlatego woli od偶a艂owa膰 te 8 - 10 tys. na m贸j zabieg ni偶 mi jeszcze przez oko艂o 40 lat masowa膰 plecy :) :). dla niego to jak droga krzy偶owa hahahahaha. Ale mam na uwadze, 偶e ka偶dy jest inny i ma prawo do w艂asnych pogl膮d贸w. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mikusia1 Napisano Lipiec 9, 2007 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mikusia1 Napisano Lipiec 9, 2007 witam. ja w tej samej sprawie m贸j rozmiar to 85dd masakra 偶y....am na ih widok do tego mam 165cm wzrostu i 83kg wagi. b艂agam pom贸偶cie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 75C Napisano Lipiec 10, 2007 Hej kobietki!Ja mam rozmiar75 C i chcia艂am Was zapyta膰,jak my艣licie,czy chirurg plastyczny zmniejszy mi piersi o jakie艣 dwa rozmiary czy si臋 nie kwalifikuj臋 raczej,bo za "ma艂e" heh??Co o tym my艣licie?? prosz臋 o odpowiedzi. pozdrawiam:]:* Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 75C Napisano Lipiec 10, 2007 Ah i czy przy ka偶dej operacji zmniejszania piersi musz膮 by膰 naruszane brodawki i sutki??Czy mo偶e nie??Bo jako艣 tego si臋 boj臋.呕e b臋dzie to wygl膮da艂o nie naturalnie i 偶e mo偶e w nich znikn膮膰 czucie... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 uppppppppppppp Napisano Lipiec 10, 2007 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dzidzia27 Napisano Lipiec 10, 2007 75 C i chcesz zmiajszac??? ja po operacji mam 80D i jestem szczesliwa- a co Ty chcesz miec po operacji?? A?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 75C Napisano Lipiec 10, 2007 殴le si臋 z nimi czuje,to m贸j najwi臋kszy kompleks.Wpadam w depresje.Chcia艂abym miec ma艂e C,albo B...Rozumiem,偶e mo偶ecie uwa偶a膰,偶e to s膮 do艣膰 ma艂e piersi,ale przecie偶 ja to napisa艂am i nie pyta艂am:Jak mo偶ecie mnie skrytykowa膰...tylko o co艣 innego...:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 75C Napisano Lipiec 10, 2007 A no i s膮 obwis艂e i maj膮 ogromne brodawki,wi臋c uwa偶am,偶e operacja jest! mi potrzebna.Zreszt膮 przede wszystkim ze wzgl臋du na samopoczucie...psychik臋... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kks Napisano Lipiec 10, 2007 mam taki sam problem,biust miseczka C obwis艂e i duze brodawki :/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dzidzia27 Napisano Lipiec 10, 2007 No to nie zmniejszenie tylko pewnie podniesienie by pomoglo ( moze i przy okazji troszke by sie zmniejszyly) tylko to juz chyba bys musiala skonsultowac z lekarzem Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kati32 Napisano Lipiec 11, 2007 Witanko po do艣膰 d艂ugim niebycie ! S艂uchajcie, s艂uchajcie....... :) :) :) Wesz艂am sobie po zalogowaniu si臋 na forum beautywpolsce, poczyta艂am ma艂e conieco( nie wiem czy to tak si臋 pisze ha ) - i dowiedzia艂m si臋 od post贸w paru forumowiczek na temat refundacji NFZ, prawdopodobnie nale偶y mie膰 tylko skierowanie od lekarza ( rodzinnego), w kt贸rym jest precyzyjnie napisane, 偶e jest przerost gruczo艂u i skierowanie jest wystawione do chirurga plastyka, nie musi to by膰 klinika w regionie, musi mie膰 tylko podpisan膮 umow臋 z NFZ, poza tym jest jeszcze jedna sprawa, 偶e niekt贸re Panie troch臋 si臋 zabezpiecza艂y robi膮c rtg kr臋gos艂upa z opisem i opini臋 neurologa. Pisa艂y tam te偶 o wadze jednej piersi, 偶e niby musz膮 odj膮膰 po 1,5 kg, ale tam kilka napisa艂o, 偶e razem z 2 mia艂y 1,5 i te偶 si臋 kwalifikowa艂o, wi臋c tego to ju偶 nie wiem, czy to zale偶y od lekarza ???? Dalej powiem wam rewelacj臋, 偶e przeczyta艂am info na temat dr Daniela Furmanka - kt贸ry jest chirurgiem plastykiem i pracuje w czeskim Triniec czyli Trzy艅cu i wykonuje zabiegi pomniejszania - czyta艂am opinie forumowiczek, 偶e nie tylko koszt jest diametralnie mniejszy ni偶 u nas, bo kszta艂tuje si臋 do 4 tys ( wg opisu to wliczane s膮 2 doby pobytu i badania - wykonywane na miejscu). Szpital - budowla postkomunistyczna, ale w 艣rodku bardzo 艂adnie i personel medyczny te偶 superancki. Ja dzwoni艂am do moich dobrych znajomych co mieszkaj膮 w Czeskim Cieszynie czy co艣 s艂yszeli na jego temat i kolega potwierdzi艂, 偶e jest to dobry specjalista. Je偶eli kt贸ra艣 z Was b臋dzie zainteresowana piszcie wy艣le link :) achia - zapomnia艂am doda膰, 偶e jest tam tyle Polek operowanych, 偶e sale zajmuj膮 cz臋sto same Polki ..., poza tym nie czeka si臋 chyba d艂ugo, bo dr zacz膮艂 operowa膰 przez 2 dni, bo jest popyt na fajne cycuszki !!! pozdrowionka !!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kaqnan Napisano Lipiec 11, 2007 kati moge prosic o link :)? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kati32 Napisano Lipiec 11, 2007 Podaj臋 linki: http://www.firmy.cz/detail/770887-mudr-daniel-furmanek-frydek-mistek-mistek.html http://www.danielfurmanek.cz/index.php?lang=pol&stranka=234 tam jest podany nr do kliniki i nr do dr i email, w drugim cennik !! Uwaga pan dr jest dopiero dost臋pny od 1 sierpnia i ma konsultacje tylko w 艣rody od 13-16 pozdrawiam ! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mikusia1 Napisano Lipiec 11, 2007 hej wszystkim . Pisa艂am 偶e m贸j rozmiar to 85dd ale dzi艣 kupi艂am sobie dwa staniczki mysle 偶e dobrze dobrane i nie jest to dd tylko f a zap艂aci艂am za oba 220 z艂. Masakra. mieszkam w woj.lubuskim wie kto艣 mo偶e czy przeprowadzaj膮 tu operacje? pozdrawiam wszystkie cycuchy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
best_bra 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Do wszystkich chc膮cych zmniejsza膰 piersi: wejd藕cie najpierw tu i zobaczcie jak wygl膮da biust 70J, 65F albo 75F w DOBRYM STANIKU: http://stanikomania.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?361780 A potem zastan贸wcie si臋, czy Wy aby na pewno macie wi臋ksze piersi ni偶 te dziewczyny i czy wasz biust wymaga operacji? Mo偶e wystarczy dobrze dobra膰 stanik, kupi膰 taki, w kt贸rym rami膮czka nie b臋d膮 si臋 wpija膰 (cho膰 b臋d膮 cieniutkie), zapi臋cie nie b臋dzie podje偶d偶a膰, biust b臋dzie uniesiony i nic si臋 nie b臋dzie odparza膰 nawet w najwi臋ksze upa艂y i na dodatek b臋dzie seksowny (a za cen臋 operacji takich stanik贸w nakupicie dziesi膮tki). Po wi臋cej informacji, pomoc w dobraniu rozmiaru, list臋 sklep贸w etc. zapraszam na forum: www.biusciaste.prv Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
best_bra 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Poprawka, bo zjad艂o: www.biusciaste.prv.pl Zapraszam serdecznie :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bardziej niebieska od innych Napisano Lipiec 15, 2007 Zap艂aci艂am za redukcj臋 6 tys. z艂, w 2003 r. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Agulcia Napisano Lipiec 26, 2007 Witam :) przeczytalam caly watek i coraz bardziej jestem nastawiona na pomniejszenie :D dzisiaj zaczelam juz zalatwiac z NFZem jutro wizyta u chirurga i rtg ;) w tej chwili nosze 85H 85I :/ ale mam nadzieje ze juz niedlugo ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 susel Napisano Sierpie艅 11, 2007 witam no wkoncu znalazlam topikk ktorego szukalam od dawna, mam 21lat i mam rozmiar 85C.moje piersi sa dla mnie udreka nienawidze ich zle sie poprostu czuje w nich i to juz od dawna,marzy mi sie topik bez stanika albo seksowna bluzeczka a z moimi cycykami to tragedia!bralam tabletki antykoncepcyjne i po nich urosly mi o 1rozmiar ale przestalam juz je brac i mi sie niepomiejszyly ale tylko na miesiac myslicie ze dluzej powinam czekac??ze stanikami jest ogromny problem niemoge znalazc a jak znajde to naprawde bardzo rzadko teraz mieszkam w szwecji i ttuaj kupuje to dostane moj rozmiar:)chociaz nie taki ladny jak bym chciala.o operacji niemysle jak narazie moze po urodzeniu dzieci zabardzo sie jej boje.i jak tu zrobic zeby skonczyl sie moj kompleks?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 susel Napisano Sierpie艅 11, 2007 halo mam nadzieje ze kto jest jeszcze kto pogada? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Sierpie艅 11, 2007 Susel mo偶e w Szwecji dostaniesz dobry balsam do uj臋drniania i pomniejszania biustu!!!,tylko nie kup do powi臋kszania, bo takie te偶 s膮 popularne. Uwaga na hormony i karmienie piersi膮-robi膮 si臋 wielkie lub flaki. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach