Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Go艣膰 kajtka
I jeszcze jedno: m贸j ukochany m膮偶 koniecznie chce wiedzie膰, po jakim czasie od operacji b臋dzie m贸g艂 si臋 bawi膰 nowymi cycuszkami?:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kasiol2013
Aguska65H jak dla mnie to sparawa indywidualna, bo kazdy goi sie inaczej, ja ok 5 tyg po operacji na kilka godz dziennie nosilam staniki fiszbinami. zabka681968 ja jestem 5,5 m-ca po operacji i nadal od czasu do czasu czuje swedzenie i klucie, moja kumpela 3 lata po operacji brzucha narzeka,ze blizna nadal ja swedzi i nie wie ile jeszcze lat to bedzie trwal. piszesz,ze masz czucie w sutkach-mialas operacje na szypule czy przeszczep? po operacji na szypule raczej na 99% czucie jest, a nawet nadwrazlliwosc. kajtka jak juz pisalam wszystko zalezy od tego jak sie goisz,a kazda z nas jest inna w pon mialam operacje a w sob pierwszy sex :P wiec calkiem szybko,ale biust poszedl w ruch (z tego co pamietam) po okolo 2-m-cach, bo dlugo mi sie goily laczenia pionu z poziomem, reszta zagoila sie w miare szybko a te kawalki mi sie papraly, balam sie ze cos sie rozwali bardziej. powodzenia w styczniu ide zakladac cekiny :P zycze wam udanej i upojnej nocy :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olek1990
Siema, powiem odrazu szczerze nie mia艂am czasu przeczyta膰 ca艂o艣ci bo stron jest mega wiele. Ale widzia艂am ze kt贸ra艣 z was mia艂a operacje w Polanicy Zdr贸j. ja tak偶e b臋d臋 tam operowana ale dopiero we wrze艣niu niestety troch臋 musz臋 poczeka膰. Chc臋 sie dowiedzie膰 przede wszystkim o Twoj膮 opinie na temat tego kokretnego szpitala. powiedzcie prosz臋 jeszcze o ile mniej wiecej mog膮 zmniejszy膰 biust, bo jeszcze tego nie ustala艂am z lekarzem i nie wiem czego si臋 spodziewa膰 aktualnie mam biust 70K czasem nawet 70KK zale偶y od rozmiar贸wki ( przy moim wzro艣cie 162 cm jest to do艣膰 du偶y k艂opot). pozdrawiam Olka

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny :) Chcia艂am Wam 偶yczy膰 Wszystkiego najlepszego w Nowym 2014 Roku, oby Wasze cycuszki szybko zmala艂y i jeszcze szybciej si臋 goi艂y :) ja zgodnie z ustaleniami pisze jutro do doktorka w celu ustalenia terminu ;) mam nadzieje, 偶e szybko mi odpisze, m贸wi艂, ze troch臋 pewnie potrwa zanim odpisze :) mi艂ego dnia! ja po urlopie pierwszy dzie艅 w pracy, ale dobrze, 偶e jutro ju偶 pi膮tek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajtka
odpowiadaj膮c samej sobie na pytanie, bo mo偶e to komu艣 si臋 przyda na za艣k臋, rozmawia艂am z dr M膮drym i taki konkretny termin po zako艅czeniu karmienia, to p贸艂 roku. Nie mo偶e by膰 偶adnej wydzieliny, ani nic z tych rzeczy. Kontrolnie mo偶na zrobi膰 usg, czy nie ma tam jeszcze aktywnych zbiornik贸w mlecznych. Zapyta艂am tez o miesi膮czk臋: zdecydowanie nie robi膮 operacji podczas okresu. Na dzi艣 kolejny termin by艂by gdzie艣 za 4 tyg, czyli nadal kr贸tko si臋 czeka. Pozdrowionka i wszystkiego najlepszego na Nowy Rok. A przede wszystkim ma艂ych cycusi贸w:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Siema, powiem odrazu szczerze nie mia艂am czasu przeczyta膰 ca艂o艣ci bo stron jest mega wiele. Ale widzia艂am ze kt贸ra艣 z was mia艂a operacje w Polanicy Zdr贸j. ja tak偶e b臋d臋 tam operowana ale dopiero we wrze艣niu niestety troch臋 musz臋 poczeka膰. Chc臋 sie dowiedzie膰 przede wszystkim o Twoj膮 opinie na temat tego kokretnego szpitala. powiedzcie prosz臋 jeszcze o ile mniej wiecej mog膮 zmniejszy膰 biust, bo jeszcze tego nie ustala艂am z lekarzem i nie wiem czego si臋 spodziewa膰 aktualnie mam biust 70K czasem nawet 70KK zale偶y od rozmiar贸wki ( przy moim wzro艣cie 162 cm jest to do艣膰 du偶y k艂opot). pozdrawiam Olka Chodzi Ci o Klinik臋 dra 艂膮tkowskiego? Je艣li chcesz dok艂adnej informacji o tym, jak bardzo mo偶esz pomniejszy膰 piersi to najrozs膮dniej b臋dzie jak porozmawiasz z doktorem. Ka偶da z nas ma inne piersi, inne cia艂o, inny organizm i od tego w g艂贸wnej mierze zale偶y jak bardzo mo偶na zmiejszy膰/powi臋kszy膰 piersi. Na pocz膮tek powiedz mo偶e doktorowi, jaki rozmiar chcesz mie膰 i po badaniach i konsultacji b臋dzie wiadomo, czy da si臋 taki efekt uzyska膰. Co do opinii o klinice w Polanicy. Zar贸wno przed, jak i po operacji masz zapewnion膮 fachow膮 opiek臋, nie tylko si贸str, ale tak偶e doktora. Do mnie cz臋sto zagl膮da艂, sprawdza艂 jak si臋 czuj臋 itp.

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny Dzisiaj by艂am na kontroli i og贸lnie wszystko 艂adnie zagojone, tylko tu przy mostku blizna jest troch臋 przero艣ni臋ta i lekarz kaza艂 przyk艂ada膰 te plastry silikonowe i tu moje pytanie do was.Czy te plastry kupuje si臋 typowo na piersi czy po prostu odpowiednie wymiary bo w gabinecie piel臋gniarka pokazywa艂a mi na folderze takie w kszta艂cie kotwicy jak blizny i nie wiem czy musz臋 kupi膰 takie na ca艂e te blizny, czy tylko na te od mostka pod pachy bo w internecie s膮 r贸偶ne wymiary i ceny wi臋c jak mo偶ecie to dorad偶cie mi bo nie wiem co mam zrobi膰.A je艣li chodzi o biustonosze to powiedzia艂 偶e na te plastry mog臋 nak艂ada膰 nawet z fiszbinami to b臋dzie lepiej dociska艂o plastry do blizny ale bez plastr贸w to jeszcze nie koniecznie.

Udost臋pnij ten post

hej hej :) przepraszam, daaawno mnie tu nie by艂o. Remont, remont i jeszcze raz remont. Niestety nie mia艂am czasu by zagl膮da膰 na forum :( Mam mega wa偶ne dla mnie pytanie, od kt贸rego musz臋 uzale偶ni膰 sw贸j urlop w pracy. Ile zazwyczaj dostaje si臋 dni zwolnienia lekarskiego na sam膮 operacj臋 i wst臋pne gojenie? Ile czasu trzymaj膮 w szpitalu? Wiem, 偶e to sprawa indywidualna ale chocia偶 jakie艣 przybli偶one informacje chcia艂abym mie膰 na ten temat. Niestety nie mam czasu przegl膮da膰 forum czy w膮tek zosta艂 ju偶 kiedy艣 poruszony, czy mo偶e jeszcze nie. Wst臋pny termin mam na luty (w Sosnowcu), wi臋c czasu coraz mniej do planowania. Dzi臋kuj臋 za odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kayaa
Moj rozmiar to 75F, jestem po konsultacji i czekam na operacje/prywatnie/ Nibywszystkie wyniki mam dobre i niby jestem zdrowa, ale ...chociaz jestem niby zdrowa to zawsze przemeczona, szybko sie mecze i czesto czuje sie oslabiona.Boje sie ze taka powazna operacja mnie wykonczy. Moze ktoras z was miala to samo, przeszla operacje i moglaby cos doradzic. Z gory dziekuje.

Udost臋pnij ten post

Kajtka ja jestem ju偶 ponad p贸艂 roku po zako艅czeniu karmienia, ale m贸j doktor czeka a偶 b臋dzie oko艂o roku, bo wtedy jest najbezpieczniej, nie ma niebezpiecze艅stwa ze laktacja powr贸ci i mleko zacznie lecie膰, a bywa艂y przypadki, 偶e lecia艂o potem u pacjentki z ran, wiec gojenie by艂o utrudnione, wi臋c ja jeszcze troszk臋 czekam :)

Udost臋pnij ten post

Kayaa, a mo偶e Twoje przemoczenie spowodowane jest jakimi艣 problemami z tarczyc膮, ja choruj臋 i zm臋czenie towarzyszy mi codziennie nie wiem czy bada艂a艣 si臋 pod tym katem, mo偶e powinna艣 pomy艣le膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kayaa
Robilam rozne wyniki, tarczyca, zelazo, cukier, wszystko jest w normie. Wiem ze ta operacja jest raczej oslabiajaca , dlatego sie boje.Pogadam jeszcze zz lekarzem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajtka
madzik77 operacj臋 b臋d臋 mia艂a prawie 9 m-y po zako艅czeniu, wi臋c wydaje mi si臋, 偶e jest ok. Zreszt膮 po to dzwoni艂am do 艂臋cznej, 偶eby mie膰 pewno艣膰. Na razie moim najwi臋kszym zmartwieniem jest miesi膮czka, wi臋c ju偶 to karmienie mam gdzie艣:) ola_87 mnie lekarz powiedzia艂, 偶e po operacji L4 na 2-3 tyg, to zale偶y od organizmu, plus tydzie艅 na pobyt w szpitalu, wi臋c mo偶e Ci wyj艣膰 nawet i miesi膮c, nie 偶ycz臋 Ci mimo wszystko d艂u偶szego zwolnienia, niech si臋 wszystko szybko goi. Sobie te偶 nie 偶ycz臋, bo lubi臋 swoj膮 prac臋, a zbyt d艂ugie siedzenie w domu doprowadza mnie do sza艂u:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiaczekbusko
Hej dziewczyny zaczynam odliczanie w sumei jeszcze miesiac do wyjazdu do wawy ale zazynam sie stresowac rzucam paleni od 4 dni ... desmoxan i zastawnawiam sie czy to mozna brac przed operacja ... ale sama neipotrafi rzucic...pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malowana89
Hej dziewczyny w艂asnie przegladam to forum i szukam informacji gdzie najbardziej polecacie zrobi膰 taki zabieg ci臋zko przejrze膰 wszystkie strony wiec mo偶e kto艣 si臋 zlituje i odpowie:) Jak膮 klinik臋 polecacie w Warszawie? Mo偶e by膰 te偶 inne miasto. Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiol2013
gosiaczkbusko staraj sie ten czas do operacji sobie czym wypelnic, ja mialam tyle zajec ze tylko wieczorami zanim padlam na chwile mialam czas zeby o niej pomyslec,a poza tym ciagle z dzieciakami w ruchu wiec czas szybko lecial. trzymaj sie, pozdrawiam malowana89 w warszawie jest szpital orlowskiego, w ktorym operacje sa refundowane.pozdrawiam i zycze powodzenia. ja 10stycznia jade na kontrole, mam nadzieje,ze moj lekarz zrobi mi poprawke i powycina blizny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewelaz
Witam, pr贸buj臋 znale藕膰 wpis osoby, kt贸ra robi艂a operacj臋 pomniejszenia biustu w Warszawie, czy mog臋 pro艣i膰 na e-mail informacj臋 od A do Z ile czasu czeka si臋 na zabieg, jakie badania wykona膰 i gdzie? etc. mam 155 cm a moj rozmiar to 75J,co nale偶y po kolei zrobi膰, aby wykona膰 zabieg, czy orientujecie si臋 czy ortopeda z medicoveru wystawi mi skierowanie jak ono powinno wygl膮da膰 b臋d臋 wd藕i臋czna za info. Moj e-mail: ewelaz@interia.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na ten adres mailowy nic nie mozna wyslac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewelaz
Przepraszam m贸j maila ewelaz85@interia.pl, dzi臋ki

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 dziewczyny, jako艣 mi po operacji czas szybko mija i nie pisa艂am dawno, ale zagl膮da艂am i czyta艂am. Pozdrawiam wszystkie Panie w Nowym roku :) gosiaczek busko ja si臋 strasznie martwi艂am paleniem, przezywa艂am i tylko mi sie z nerw贸w jeszcze bardziej chcia艂o pali膰 :) . W rezultacie z rzucania wysz艂y nici a zabieg prze偶y艂am bez problem贸w. Jestem prawie 7 tygodni po. Mam mieszane uczucia co do swojego nowego biustu. Chcia艂am mie膰 wieksze piersi ni偶 mam. Rozumiem teraz zdesperowan膮. Mam tylko nadzieje, 偶e jak b臋d臋 mog艂a zdj膮c z siebie w ko艅cu t臋 zbroj臋- czytaj gorset pooperacyjny i sobie kupie normalny stanik to b臋d膮 si臋 wydawa艂y wieksze. Kobietom to trudno dogodzi膰 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zabka681968
kasiol2013 Zaciekawila mnie Twoja wypowiedz.Masz do wyciecia blzny? Ja tez sie tego obawiam,bo jak juz pisalam wczesniej bardzo ostatnio kluje mnie pod piersiami i na boku i czy to tez nie oznacz jakis w pozniejszym czasie bliznowacen lub podobnych problemow.Nie wiem co tak naprawde na nie stosowac i chce isc do dobrego dermatologa,bo tak zasugerowa艂 mi farmaceuta jak spytalam sie o skuteczne kremy na blizny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiol2013
zabka681968 klucie w miejscach blizn i swedzenie to podobno normalne choc uciazliwe skutki kazdego ciecia.moje blizny zamiast sie zmniejszac to sa jakies porozciagane. linia pionowa ktora idzie od sutka w dol w jednym miejscu ma szerokosc 3mm a w drugim prawie 2cm, wiec fajnie nie jest, blizny pod biustem (pomojajac miejsce laczenia pionu z poziomem) sa male i ladnie sie wkomponowaly w cialo czasem stanik z fiszbinami tam uwiera ale da sie przezyc.wiec mam nadzieje,ze lekarz cos z tym zrobi, tak przynajmniej mi powiedzial na poprzedniej konsultacji ze pol roku po operacji podejmiemy decyzje co do wyciecia. lekarz polecil mi kilka masci z silikonem, kupilam dermatix (na allegro w aptece pniezj 110zl, u mnie w miescie ok 140-160zl-roznic ajest, bo masc jest mala choc wydajna) nie moge powiedziec czy w 100% dzieki niej, bo z kazdym tyg i tak sie poprawilao, ale wydaje mi sie ze dzieki tej masci blizny mi sie splycily, tzn nie sa juz tak odstajace od reszty ciala. jak mocniej je dotkne to sa wyczuwalne,ale od kiedy zacelam stosowac ta masc to przy takim normalnym dotyku nie czuje juz wiekszej roznicy gdzie jest blizna a gdzie reszta ciala. jednak ze wzgledow estetycznych chce to powycicnac, maz sie smieje ze jemu nic nie przeszkadza,a;e ja jak staje przed lustrem to widok jest masakryczny jak by mi ktos nozem piersi pocial,ale taka juz uroda mojego ciala,ze kazde ciecie wyglada u mnie brzydko. ale i tak w 100% warto na taka operacje sie zdecydowac pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Aguska65h, te plastry, kt贸re pokazywali Ci w 艁臋cznej s膮 bardzo drogie, ja kupowa艂am Sutricon, to s膮 po prostu d艂ugie arkusze, kt贸re sobie wycinasz jak chcesz i przylepiasz w dowolnych miejscach, ale tak szczerze nic mi nie pomog艂y, denerwowa艂y mnie, bo musia艂am je odlepia膰 i przylepia膰 po k膮pieli wi臋c przesta艂am ich u偶ywa膰, a blizny zagoi艂y si臋 same pi臋knie, nawet te grube, na wszystko potrzeba czasu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam dziewczyny, czy znajdzie sie osoba ktora przechodzi艂a zmniejszenie piersi w Anglii przez nhs? Jestem za艂amana a nie sta膰 mnie na taki zabieg :-( m贸j rozmiar to 36G Nie chce mowi膰 jak to wyglada :-(

Udost臋pnij ten post

Za 2 tyg b臋d臋 ju偶 spakowana i gotowa do wyjazdu. Zaczynam si臋 troszk臋 cyka膰 ;-) musz臋 pami臋ta膰 o badaniu moczu. Zrobi臋 jak mi si臋 okres sko艅czy, za ok 3 dni. Uff. Spotkam kogo艣 w Or艂owskim ok 20.01?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zabka681968
Kasiol2013 Faktycznie 2 cm,to mozna sie zmartwic.Fajnie ,ze twoj maz jest wyrozumialy.Wsparcie ze strony bliskich jest bardzo wazne.Ja tez mam mezusia dobrego.Niby ogolnie na razie z moimi bliznami jest dobrze,ale w nocy budze sie,bo mnie urazaja,ale to pewnie tak musi na razie byc,w koncu to dopiero 2,5 mc po zabiegu.Na razie bede stosowala nadal alantan i dermablizn do czasu wizyty u pani dermatolog.Mam polecona do ktorej jezdza z calej Polski:-) zobacze jak ona sie do tego odniesie.Dzieki za odpowiedz.POZDRAWIAM:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem trzy miesi膮ce po operacji i jak czytam wpisy to chyba mam ma艂y problem. Ja trzy tygodnie po operacji zacz臋艂am spa膰 znowu na brzuchu.Teraz nie wiem czy to 偶le czy dobrze. Czy to mo偶e mie膰 jakie艣 skutki w wygl膮dzie. Bo je偶eli chodzi o b贸l to w og贸le nie odczuwam.Jedyny minus to to 偶e nie s膮 takie ma艂e jak chcia艂am.Mia艂am 80 j a mam 80 F. Nie jest super ale c贸偶 zawsze co艣

Udost臋pnij ten post

Z J na F tzn,偶e za du偶e? czy za ma艂e? Dziewczyny mnie si臋 lekarz zapyta艂 jaki chc臋 mie膰 rozmiar, was te偶 pytali? i co powiedzia艂y艣cie? ja mam da膰 odp w dniu operacji obecnie mam 75G/H i tak si臋 w艂a艣nie zastanawiam nad rozmiarem.

Udost臋pnij ten post

natka80kl napisz jak ju偶 b臋dziesz po! kto Ci臋 operuje? Ja mam termin w Or艂owskim na 4.02 u Ulatowskiego. Powodzenia :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋