Gość ataeb2208 Napisano Styczeń 24, 2014 monia z wieczna depresja dzieki trzymajcie kciuki bo naprawde wpadlam w panike tu niby wszystko dobrze a trzy tygodnie po niespodzianka masakra jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia z wieczną depresją 0 Napisano Styczeń 24, 2014 Aguśka daj maila to wyśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aguska65h 0 Napisano Styczeń 24, 2014 Ataeb czy ten pecherzyk masz na lini szycia? bo ja mialam cos podobnego jak mi te szwy rozpuszczalne ze srodka chcialy sie przebic przez skore to tak troszke ropa podchodzilo a pozniej pekalo i lekko krwawilo ,ale nie mam pojecia czy ty masz to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ataeb2208 Napisano Styczeń 24, 2014 sory dziewczyny wyslalam komus maila zle z tego wszystkiego zrozumialam kurcze metlik w glowie sorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aguska65h 0 Napisano Styczeń 24, 2014 agaszysz@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia z wieczną depresją 0 Napisano Styczeń 24, 2014 ATAEB, nie mam nic na skrzynce, wyślij na lubiekawe5@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ataeb2208 Napisano Styczeń 24, 2014 nie pecherzyk jest okolo dwa cm poza szyciem ale ta piers bardziej krwawila podczas operacji nawet za bardzo a po przez cztery dni mialam odsaczana krew i osocze z niej przez lekarza niemile uczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aguska65h 0 Napisano Styczeń 24, 2014 Ja ci wysle za chwile bo musze przepalic na kompa ale najpierw musze córe odgonic od laptopa:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia z wieczną depresją 0 Napisano Styczeń 24, 2014 Aguśka poszło i do Ciebie też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ataeb2208 Napisano Styczeń 24, 2014 monia wyslalam zerknij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aguska65h 0 Napisano Styczeń 24, 2014 Ataeb to nie wiem ,a nie dostrzegasz tam w tym pecherzyku takiej ciemniejszej kropeczki jakby wlasnie szew pod skórą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ataeb2208 Napisano Styczeń 24, 2014 aguska ten pecherzyk jest dwa cm poza szyciem a sama od dolu i tak nie zobacze musze czekac na meza moze to jakis krwiak jak myslisz szukalam w necie ale nic nie moge znalezc na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia z wieczną depresją 0 Napisano Styczeń 24, 2014 ATAEB, dziwnie wygląda ten pęcherzyk, ja miałam podobny po odparzeniu od plastra, ale Twój ma troche inny kolor, aczkolwiek miejsce i jego kształt nasuwają mi jednak podejrzenie odparzenia. Najlepiej jak poczekasz cierpliwie na odpowiedz od lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia z wieczną depresją 0 Napisano Styczeń 24, 2014 ATAEB, dziwnie wyglada ten pęcherzyk, ja miałam odparzenie po plastrze i wyglądało to podobnie tyle że kolor był inny. Najlepiej poczekaj na to co odpisze Ci lekarz, choć ja osobiście podejrzewam w tym odparzenie uwzględniając miejsce i kształt tego pęcherzyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia z wieczną depresją 0 Napisano Styczeń 24, 2014 kurcze myślałam, ze nie wysłała sie odpowiedź i dwa razy napisałam to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ataeb2208 Napisano Styczeń 24, 2014 ja nieraz i wysylam po trzy razy jak sa nerwy:)) kurcze dzieki myslalm ze moze znajdzie sie ktos kto mial cos takiego ale widocznie ja to jakis ewenement jestem ok musze czekac w takim razie na info d lekarza ale oni tacy zapracowani a czlowiek w nerwach siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ataeb2208 Napisano Styczeń 24, 2014 on jest jakby wypelniony osoczem z kropelkami krwi ale kurcze odczego to taka bardzo cienka bonka od zewnatrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Załamana 70j Napisano Styczeń 24, 2014 Monia z wieczną depresją dziekuję za odpowiedź. Spanikowałam strasznie i poszłam dziś do mojej dr gin. Zrobiła usg i stwierdziła że nic się nie zapowiada abym dziś bądź jutro miała dostać @ więc podjęła decyzję że opóźnimy ją. Mam brać luteinę i odstawić kilka dni po operacji jak już będę gotowa aby sobie poradzić z @. Także uspokoiła się i już zaczynam się pakować. Jedna wielka torba zapakowana samymi książkami :) Witaj przygodo - podróż po nowe cycki czas zacząć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia z wieczną depresją 0 Napisano Styczeń 24, 2014 na moje oko to odparzenie, ale przecież lekarzem nie jestem...........więc nie biore odpowiedzialności za moje przypuszczenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ataeb2208 Napisano Styczeń 24, 2014 ok tak czy tak dziekuj***ardzo musze cierpliwie czekac dam znac co powie lekarz moze komus sie przyda ta informacja na przyszlosc chociaz lepiej zeby takowej nikt nie musial poszukiwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajtka Napisano Styczeń 24, 2014 Monia, bardzo Ci dziękuję! Jakie śliczne maluszki masz! Już teraz! Więc co będzie za kilka miesięcy? Cuda po prostu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia z wieczną depresją 0 Napisano Styczeń 24, 2014 Załamana, no i dobrze zrobiłaś. Kiedy Ty masz ta operacje i gdzie? Przypomnij mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aguska65h 0 Napisano Styczeń 24, 2014 Monia wysłałam ci dwie fotki tydzień po i miesią, aktualne muszę pyknąć i też ci wyśle ale wiesz co jak patrzę na tą fotkę miesiąc po i w lusterku teraz to te miesiąc po są ładniejsze chyba i mniej czerwone jak teraz hmmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aguska65h 0 Napisano Styczeń 24, 2014 Napisz czy dostałaś maila z fotkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Załamana 70j Napisano Styczeń 24, 2014 monia ja mam operację 29.01 czyli już w środę w łącznej właśnie dzwoniłam do łącznej potwierdzić swój przyjazd w poniedziałek Powinnam się pojawić w szpitalu we wtorek rano ale kawałek do łęcznej mam i boję się że przy takiej pogodzie nie dojadę na rano. więc będę dzień szybciej. Dobrze że w łącznej nie robią z tym problemów. już nie mogę się doczekać. moja gin mówiła że okres najprawdopodobniej spóźnia się przez stres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Załamana 70j Napisano Styczeń 24, 2014 Dziewczyny ja też poproszę o zdjęcia :) zalamana70j@wp.pl Dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia z wieczną depresją 0 Napisano Styczeń 24, 2014 Aguśka, nie mam nic, na jaki adres wysłałaś? na lubiekawe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aguska65h 0 Napisano Styczeń 24, 2014 Monia wysyłam ci aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aguska65h 0 Napisano Styczeń 24, 2014 nie, odpisałam na ten z którego ty mi wysłałaś nie gadaj że komuś innemu wysłałam!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aguska65h 0 Napisano Styczeń 24, 2014 załamana zaraz ci wyślę 3 fotki ,tydzień , miesiąc i równo 3mies. czyli dzisiaj PO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach