Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2014 leemm teraz mam jeszcze taki i jestem z niego mega zadowolona: http://pooperacyjne.pl/ubrania-pooperacyjne-voe/biustonosz-model-klasyczny-vf-z-suwakiem-detail Grejas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leemm Napisano Czerwiec 12, 2014 Madzik77 ok taki mam dokładnie !!! i taki ci lekarz polecił? Grejis silima jest w sklepiku w Łęcznej ale on jest dość wiotki - to nie przeszkadza? czy właśnie jest dobre na "ranne" piersi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2014 Ranne piersi? A to dobre :) kto do nich strzelał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2014 leemm stanik jest lekki miekki, z przodu zapinany na chawtki. Dla mnie byl idealny. Lekarz powiedzial ze on jest bardzo dobry, wiec go nosilam. Nikt nic nie mowil o zadnym gorsecie bardzo uciskowym. Co lekarz to inne zdanie: ) Grejss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2014 Grejss prosze cię "haftki" Oj dało mi po oczach Ale od tego tu jesteśmy aby sobie pomagać. Prawda? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2014 haftki: ) Grejss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiol2013 Napisano Czerwiec 12, 2014 madzik77 jedna z dziewczyn, ktora robila po mnie zmniejszanie piersi w orlowskim w wawie, zalatwila sobie w lodzi wizyty pooperacyje, wiec chyba mozna, moze uda ci sie zalatwic blizej, to odejde ci dojazdy. ja mialam stanik sportowy z triumpha, tak mi polecil lekarz, szczegolnie dla tych co nie lubia w takim miekkim chodzic to nie ma sensu kupowac za tyle kasy a pozniej wywalic,ale to juz indywidualny wybor kazdej z was. ja mialam 1, po operacji byly takie upaly,ze w ciagu dnia zdejmowalam,plukalam i na 30min na balkon, od razu byl suchy a ja przez te 30-40 min rany wietrzylam, dzieci na poczatku dziwnie sie patrzyly ale po kilku dniach przywykly :) kama69 "będę musiała wstawać "w środku nocy", czyli około 7-mej " dobre, badzo mi sie ten srodek nocy podoba :P ja juz dawno wywalilam swoje zdjecia z przed operacji, nie moglam na to ptrzec :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2014 Kama, masz dużo wspólnego z Monią, niestety :( A "palić głupa" nie używa się w moim otoczeniu. Niepotrzebnie się trudziłaś szukając wyjaśnienia w sieci, takich określeń nie używam, nie używałam i nie będę używać , nawet w stosunku do osób, które stosują tow moim kierunku. Tak mnie wychowano, nie odwdzięczam się chamstwem za chamstwo. Słowa, które kierujesz do mnie spróbuj skierować do siebie. Odrobinę samokrytycyzmu życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gogusia78 Napisano Czerwiec 12, 2014 Właśnie wróciłam od ginekologa,który robił mi usg piersi...Chciałam skontrolować jak goją się moje piękne... Lekarz stwierdził,że wszystko dobrze ale...mam wstrętnego bliznowca i radzi mi poddać się usunięcia go poniewaz bardzo szpecą i niszczą efekt :((( Co dalej..? Jak sobie z tym poradzić? Czy są inne metody niż operacyjne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2014 Tak są to stosowanie lasera, który slyca blizny i je niweluje, ale najlepszy efekt to wyciecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zonna123 Napisano Czerwiec 12, 2014 Cześć dziewczyny Dawno sie nie odzywałam, bo jakoś nie miałam jak. Czytam czasami wasze wypowiedzi. Jeśli chodzi o cewnik to pamiętajcie w cewniku dobrze założonym od razu pojawia się mocz. Dziś mija miesiąc po... super by było ale pojawiła mi sie martwica ok. 3 cm, ale jakoś radze sobie z nia bo mam super sposób i przynosi efekty ale trzeba jeszcze troche czASU. Dziś byłam w Łęcznej na kontroli i jest ok. Dowiedziałam sie tam od pielęgniarki, że robią tam poprawki jak sie komuś nie podoba rozmiar, wiem teraz od lekarza , że nie moga robic np. z K na C gdyż rozstaw jest inny i wtedy piersi nie maja naturalnego kształtu dlatego robią później poprawki boczne. Chyba, że ktoś decyduje sie na przeszczep brodawki, wiec jest inna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilia78 Napisano Czerwiec 12, 2014 Jeśli chodzi o bliznowiec - to laser owszem trochę pomaga, ale nie niweluje. Wycięcie owszem, ale jeżeli ktoś ma predyspozycję do bliznowców, to po powtórnym wycięciu znów się pojawi. Zonna - martwica - skąd - u jejku wystraszyłam się - po m-cu?? Takie rzeczy?? Co się z tym robi?? Jesteś zadowolona z efektu? jaki mialas a jaki masz rozmiar - podzielisz sie fotkami?? Ja jade na operację do Łęcznej za 4 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emilia78 0 Napisano Czerwiec 12, 2014 jakby co mój mail alimes@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Katarina Skarbus40 Napisano Czerwiec 12, 2014 Witajcie moje kochane odważne dziewczyny Tu zrobił sie dramat Zła atmosfera Czy nie można napisac do administratora żeby zalokował Gościa:-((( Forum jest po to żeby wymienic sie cennymi informacjami a nie obrażać Tym bardziej że zmniejszenie biustu to powazny zabieg. Pozdrawiam Katarina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia M 0 Napisano Czerwiec 12, 2014 Masakra O co tu chodzi.??? Nie poznaję tego forum:-((( Jakaś zazdrośc czy to zawiść wtargneła na nasze forum Prosze sie nie obrażac na wzajem Każda z nas przeżywa operacje Każda z nas ma prawo być nie zadowolona Wyzywajcie się raczej na private emaile Forum nie po to służy Pozdrawiam wszystkie panie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kama69 Napisano Czerwiec 12, 2014 do gość Moni (którą serdecznie pozdrawiam) nie znam osobiście, więc trudno mi powiedzieć, ile mam z Nią wspólnego. Z tego, co wiem, obie jesteśmy po 40-tce i mamy fajnie zrobione biusty. I to by było na tyle. Szczególnie się też nie trudziłam dla ciebie, wklepaniu kilku liter, wytnij, wklej, to jakieś 30 sekund. Pozostała część twojej wypowiedzi, zarówno w treści jak w formie jest potwierdzeniem definicji "palenia głupa" z poprzedniej strony. Pozujesz na niewiniątko, które niby to nie rozumie powszechnie stosowanej, potocznej mowy. Jesteś intrygantką, która zamiast pisać o biustach, zabiegach i bliznach, śmie pouczać nas czy powinnyśmy sprzątać po mężach, dzieciach, psach i nie wiem kim jeszcze, albo za nas stwierdzasz, czy mamy prawo czuć się fajnie, kiedy obcy facet ogląda się za nami albo naszymi nowymi cyckami na ulicy, wiesz najlepiej, która z nas ma sobie znaleźć hobby i się rozwijać, a jednocześnie nie masz odwagi podpisać się pod własnymi słowami, choćby głupim nickiem, który i tak jest anonimowy. A co próbujesz pokryć swoją pokrętną argumentacją, to możesz sobie sprawdzić w moim poprzednim poście. Z dwojga złego wolę już tego drugiego gościa, który od czasu do czasu pisze tu jakieś obraźliwe, pojedyncze zdanie. Chyba, że się mylę i wszyscy goście to ty, świadczyłoby to o tym, że cierpisz na osobowość mnogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zonna123 Napisano Czerwiec 13, 2014 Emilia 78 Pojawienie sie martwicy po miesiącu to nic nowego w takich operacjach gdyż jest to duża rana i nie tylko trzeba patrzeć na to widać. Wewnątrz tak samo jest szycie i to rozległe. Spowodowane jest to niedotlenieniem tkanek. Tutaj na forum często dziewczyny pisałay o wiekszej lub mniejszej. Ale wszystko sie zagoi tylko trzeba czasu. Ja stosuje opatrunki specjalistyczne i są super nawet doktor wczoraj powiedział że bedzie takie stosował bo efekt jest super. To Aqwacell AG i na to Granuflex extra tenn. Przykleja sie to na 2-3 dni i tyle. Pod opatrunkiem samo sie oczyszcza i goi. Z zabiegu jestem zadowolona i z rozmiaru tez. Bo tak naprawde nie wyobrażam sobie mieć z K C . Jak to by wyglądało? Dwa wypryski to wcale nie kobiece. Ja mam teraz E i jest super zreszta sama zobaczysz jak wyśle Ci fotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2014 "choćby głupim nickiem, który i tak jest anonimowy. " No właśnie! I tak jest anonimowy. I Twój i mój. Dlatego nie ma sensu! Nieważne czy pisze "gość" czy "stokrotka", ważne CO pisze. Informacje są wskazane, a nie czy to pisała Fruzia czy Rózia, przynajmniej dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilia78 Napisano Czerwiec 13, 2014 Kama - nie daj się prowokować, bo o oto w tym wszystkim chodzi, żeby zaczepiać, nie ma Moni, poszłaś teraz ty pod ostrzał. lepiej pogadaj z nami i napisz mi czy blizny tobie ładnie się zagoiły, bo gogusia ma z tym problem. Zonna - dzięki za info o martwicy - zapisuję sobie nazwy (czy to na receptę?). Mam rozumieć że ty miałaś rozmiar K przed zabiegiem ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emilia78 0 Napisano Czerwiec 13, 2014 Zonna - widzialam zdjecia. Jezeli mialas miseczke K, to rzeczywiscie kawał dobrej roboty. Duża redukcja i to bez przeszczepu. Naprawdę zazdroszczę Ci że jesteś po :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2014 A jaką masz pewność że monia nie siedzi tu pod innym nickiem? Nie wierze ze tak po prostu sobie poszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gogusia78 Napisano Czerwiec 13, 2014 Czy ważny jest czas kiedy zostanie wycięty bliznowiec? Jakoś nie palę się do kolejnego zabiegu...Czy wykonają go w szpitalu gdzie zmniejszałam piersi? Mam nadzieję,że nie zignorują mojego problemu i nie odeślą z kwitkiem...Nigdy nie robiło mi się coś takiego.Po cesarkach mam bliznę bardzo mało widoczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik77 0 Napisano Czerwiec 13, 2014 Emilia mail poszedł do Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilia78 Napisano Czerwiec 13, 2014 Madzik - mail został odpisany :) Gogusia nie martw mnie - ja też mam dosyć ok bliznę po cesarkach - ale wiem jak wyglądają bliznowce, bo mój syn rozciął sobie brodę na wylot i takowa po szyciu zaczęła mu się robić. Stosowałam i sterydy i laser - bo to twarz. Powiem Ci że laser owszem zmiękczył bliznę - w dotyku zrobiła się płaska, ale wizualnie widać to jak cholerka. A kasa na laser szła. Cały rok jeździłam. Duże masz te bliznowce? Na wszystkich cięciach?? Może udaj się do dermatologa - może jakieś ostrzykiwania sterydami ? Tez to podobno dobra metoda. No nie wiem. Możesz wysłać fotki swych nowych piersi. Pamiętam że chyba miałaś opory ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesperowana68 Napisano Czerwiec 13, 2014 zonna123 czy słyszałaś choćby o jednej osobie, która przeszła "poprawkę" w Łęcznej? Owszem ja rozmawiałam z pielęgniarką czekając na wizytę, że przyjechałam "do poprawki" ale chodziło mi o to, że chciałam o nią prosić, bo ja właśnie jeździłam z reklamacją kształtu i rozmiaru i dowiedziałam się, że ewentualnie mogą spróbować ale może być gorzej niż było... dlatego zrezygnowałam, nie chcę aby ktoś się znowu na mnie uczył, wystarczy że jako jedna z pierwszych poszłam tam pod nóż, teraz sobie poczekam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilia78 Napisano Czerwiec 13, 2014 Och zdesperowana - współczuję takiego samopoczucia - ale napiszę Ci że po twoim zdjęciu biorąc pod uwagę że jesteś 10 lat starsza tylko pozazdrościć budowy ciała i figury. Piersi według ujęcia też fajne ... szkoda że duże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2014 Emilia tu nie ma co zazdrościć tylko zapisz się na siłownię i też będziesz jak tak lala Od zazdrosci się nie chudnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kama69 Napisano Czerwiec 13, 2014 cześć dziewczyny Emilia Trudno mi powiedzieć, czy moje blizny są ładne czy brzydkie, bo nie mam porównania. Rany goiły się dość długo w niektórych miejscach, pod jedna piersią 2 miesiące po zabiegu miałam zakładane dodatkowe szewki i wtedy dopiero zagoiło się dosłownie w 3 dni. Blizny mam koloru różowego lub jasno fioletowego, zależy od miejsca. Na pierwszy rzut oka wygląda to moim zdaniem zupełnie fajnie, bo te brzydsze odcinki są akurat w mniej widocznych miejscach. Mam bliznowce - twarde i nieciekawe ale w zagłębieniu, w którym łączą się piersi, więc normalnie ich wcale nie widać. Dlatego nie będę ich ruszała, bo mi nie przeszkadzają. Jak chcesz to daj maila, pstryknę zdjęcie moim bliznowcom i Ci wyślę :) . gość - (feministka/dewotka) Tak nazywam cię w myślach, w odróżnieniu od gościa -(błazna), który pisze o folwarkach, podstawówkach itp. Na tym właśnie polega różnica, że gości jest tu wielu, a Stokrotek, Róź i Fruź ani jednej. Strasznie jesteś wybiórcza w odpowiedziach. Stwierdzasz sama, że ważne jest CO piszesz, więc ci napisałam w poprzednim poście co, ale jakoś sie do tego dziwnym trafem nie ustosunkowałaś. Jestem przekonana, że jesteś jedną z nas, że rozmawiamy z tobą często nie zdając sobie sprawy z tego, że to akurat tobie czasem włącza się opcja feministki/dewotki. Jeśli rzeczywiście masz takie radykalne poglądy na temat roli kobiety w rodzinie i świecie, to dlaczego nie możesz się pod nimi podpisać własnym nickiem? Wstydzisz się ich? Boisz się bojkotu na forum, takiego jakiego doświadczyła Bogu ducha winna Monia? Wszyscy czepiają się Moni. Za to, że jest spontaniczna, zawsze służyła pomocą, miała odwagę pisać to, co chciała i być szczera w swoich wypowiedziach, bez względu na to czy się to komuś podobało czy nie. Zdecydowanie wolę prostą szczerość Moni, od twojego fałszu. Monia! Wracaj, jeśli i tak wciąż Ci wszystkie "obrabiamy tyłek" to przynajmniej masz prawo się do tego ustosunkować. Szlag mnie trafia, że zrobiono sobie z Twojego imienia synonim nienormalności na forum, kiedy żadna z nas nawet Cię nie zna. Nienawidzę obłudy i zakłamania! To jest ostatni mój post na ten temat! Od teraz piszę tylko o biustach do czasu aż……..mi się znudzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2014 Kama teraz mnie zasmucilas. Myslalam ze jestes spoko ale ty wolisz obludna monie co twierdzi ze jest majetna a operacje robi na nfz. To sie nazywa byc zaklamana. Publicznie obgaduje rodzinę zamiast przemyśleć pewne rzeczy i pogodzic się. Rodzinę ma się jedną! Szkoda :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niiiu78 Napisano Czerwiec 13, 2014 Zonna123 Witam czy i ja mogę prosić o fotki ? z góry dzięki za pomoc w podjęciu decyzji mój zabieg 19-11 rozmiar 85j/k odwdzięczę się także fotkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach