Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Gość Paula75L
Nie można spać na boku tylko ma wznak? jejku dasz radę musisz. Na bank masz idealne cycki :-) głowa do góry wytrzymasz.

Bożka a co miałaś taki kryzys poproś o kawkę Karmi tak głowa bolała i okazało się że jak kawkę wypiła to odrazu lepiej jej się zrobiło:-)

Gość gość
spanie na wznak jak ktos nie spal nigdy jest straszne ja w szpitalu prawie nie spalam tylko yv ogldalam ale jak tylko dojechalam do domu do rodzinnego dostalam sanval na spanie 1 tabletka i 10h przespane po tygodniu brania juz powolutku sie juz przekrecalam i bylo ok - mi znowu strasznie bolaly zebra nie wiem od czego ale dlugo je czulam

Gość Paula75L
Dodzwonilam się konsultacje mam 4.08 i pytałam j długo się czeka pani odp mi że operacje przy końcu roku powinna się odbyć ale decyzję podejmie dr Mądry. 12.07 mam wizytę u neurologa i wtedy da mi skierowanie i tu jest problem dziś idę do internisty mam nadzieję, że ona mi wypisze bo takto mi przypadnie ta wizyta :-(

Paula to odrazu powiedz że masz wizyte u neurologa i już i ona musi dać Ci skierowanie do poradni Chirurgi Plastycznej a neurolog zaświadczenie o wskazaniach do operacji:-) Pozdrawiam

Gość Paula75L
Dziękuję Donia tak zrobię.. Neurolog będzie wiedział pewnie co tam napisać we Wskazaniach już zostawiam to do 12.07 byłam u niej w 1,5 roku temu zaszłam w Ciążę z córką musiałam Odłożyć operacje ale teraz już nie odpuszczę chce ją mieć Jestem ciekawa jaki rozmiar mi dobierze lekarz

Gość Paula75L
Dziękuję Donia tak zrobię.. Neurolog będzie wiedział pewnie co tam napisać we Wskazaniach już zostawiam to do 12.07 byłam u niej w 1,5 roku temu zaszłam w Ciążę z córką musiałam Odłożyć operacje ale teraz już nie odpuszczę chce ją mieć Jestem ciekawa jaki rozmiar mi dobierze lekarz :-)

Gość narrow_minded
Dr Madry dzis oficjalnie juz poszedl na urlop. Paula trzymam kciuki za wizyty i konsultacje, bedzie dobrze ;) powiem Wam, ze wszyscy tu sa super specjalistami, kazdy ma renome i wiekszosc ma doktorat. Natomiast jesli chodzi o dr Madrego, jest po prostu bardzo mily i rzeczowy, a do tego utalentowany chirurg, dlatego tak wszyscy chca do niego. Ale zapewniam, ze inni tez sobie radza ;) jak Wam zalezy na terminie to mozna sie zapisac na konsult.do kogos innego, wtedy termin operacji jest szybszy. Ale to tylko moje spostrzezenia ;) :-)

narrow a jak się czujesz??? Bożka coś miała wczoraj kiepski dzień co się stało a ty jak tam widzę czytam że y to twarda babeczka:-)

Gość Paula75L
Narrow wiem ale jakoś on wydaje się najbardziej kompetentny.. Rany bardzo bym już chciała być po. Narrow jak się czujesz? Ile Ci pomniejszyli cycuchy :-)

Gość narrow_minded
Paula mialam 70K brytyjskie, a wycieli mi z kazdej piersi kilogram. Nie wiem, co tam mam, ale obstawiam C, bo plaska jestem ;) Goraco w tym szpitalu nieziemsko sie zrobilo, upal na dworze jak byk ;)

Gość narrow_minded
Donia hmmm, jak to po operacji, slaba troche jestem no i rany bola, ale pielegniarka powiedziala, ze jest o niebo lepiej jak wyjma dreny. Laze sobie po korytarzu, troche spie, ale nie umiem za dlugo, bo to lezenie na plecach to mordega. Juz nie moge sie doczekac jutra, jak zaloza mibiustonosz i zdejma ten ciasny bandaz. A Bozka po prostu zle zniosla narkoze i gorzej sie czula, ale jest ok, maz jej doglada ;) moj niestety we wtorek musial wracac do domu. Ale wiecie co? zadna tu nie chce isc do domu, tak sie dobrze wypoczywa. Opieka fachowa, a w domu to wiadomo, zawsze jakas praca sie znajdzie.

Gość Paula75L
Narrow a długo czekałas na operację? Kurcze jak ja Ci zazdroszczę takich małych i sterczacych cyckow :-) Dziś jak rozmawiałam z pielęgniarka która była mega miła i podpowiedziala jak załatwic to skierowanie :-)

narrow to super no tego spania na plecach to ja jestem przerażona bo nie nawidzę tak spać......a ty masz kogoś na pokoju?

Gość narrow_minded
Paula na wizycie bylam 13.01, wiec mega szybko, ale ja nie bylam na konsultacji u Madrego ;) Donia jestem sama od wtorku. Mam spokoj i relaks. Paula a dzis dzwonilas na oddzial czy do rejestracji?

to jutro masz ściąganie bandaży będę ciekawa tego widoku u siebie bardzo :-)

Gość Paula75L
Narrow dodzwonilam się do Szpitala na oddział jakas Pani Agnieszka odebrała nazwiska nie będę na forum pisać może ona sobie nie życzy. Była przemiła oraz jutro mam podać jej kod ze skierowania. To szybko miałaś super będę z nim gadać na konsultacji co do operacji. Marzę o rozmiarze C :-) teraz mam 75L i powiem Ci ze wypływają mi piersi że stanika :-( też chuda nie jestem ani mocno utyta ale piersi jeszcze bardziej mnie pogrubiaja niestety. Zresztą po dwójce dzieci są obwisle okropnoe wielkie :-(

Gość narrow_minded
ta Pani Agnieszka to pani, u ktorej bylam na konsultacji, ona mnie kwalifikowala i prawdopodobnie byla tez na mojej operacji. Bardzo fajna babka. no cycki wyplywajace z biustonosza to koszmar...

Gość Bodzia74
Narrow Bozka super że już jesteście po-:) teraz juz tylko z górki odpoczywajcie i dbajcie o siebie. Ja juz 5 tygodni po i jutro wracam do pracy

Gość narrow_minded
Bodzia ale to szybko zlecialo, dopiero co szlas do szpitala ;)a jestes juz full sprawna? cycki ok? wyjeli mi wklucie, bo zyla mi spuchla i cala reka i od dzis juz tylko tabletki. O 21 ogladamy u Bozki mecz, bo ma wentylator w pokoju i tez lezy sama ;) Karmi71 a Ty czemu nas nie odwiedzilas?

Gość Paula75L
Dziewczyny dostał skierowanie od pediatry córko i syna hihi z napisem Rozpoznanie ginekomastia ( to u mężczyzn ale trudno) plus zwyrodnienie kręgosłupa. Skierowanie do chirurgii plastycznej do Łęcznej :-)

Gość MartaJed
Paula 75L ja byłam teraz w środę i mam termin na styczeń 2018 więc 1,5 roku czekam, ale możesz mieć szczęście i jak ktoś zrezygnuje z operacji to wskoczysz w jego miejsce

O kurde to ale długie terminy już jest nas coraz więcej nie da sie ukryć narrow odp i razem z bożka dobrze kibicujecie juz z nowymi cyckami

Gość Paula75L
Marta a u kogo byłaś? Jejku jak długo :-(

Gość narrow_minded
Paula hahaha, ginekomastia ;) O Boze, to juz poltorej roku sie czeka? a u kogo bylas na konsultacji?

Gość Paula75L
Narrow nie wiedziała co napisać w ogóle. Obie z dr się śmialysmy z tej ginekomastii. A wy co mieliście na skierowaniu?

Gość narrow_minded
N62 przerost sutka ja mialam, ale kazalam to lekarzowi wpisac, bo tez nie wiedzial ;) dziewczyny w ktoym dniu po operacji wyjeli Wam dreny? Bo mnie jeden tak ciagnie i kluje, ze juz ledwo daje rade...

Gość Paula75L
Też Mam N62 ale z tej książki jest tam ginekomastia podpięta stąd sie śmialysmy.. Co do drenow nie pomogę :-(

Gość narrow_minded
Paula N62 to GIGANTOMASTIA, a nie ginekomastia, z tego co ja pamietam

Gość Bodzia74
Narrow dreny wyjmuja wtedy jak ci się już nie zbiera w nich wydzielina. No mi tak szybko ten czas zlecial po operacji. Już mam wszystko wygojone i nawet rana po krwiaku mi się zabliznila. Także wracam do pracy ale oczywiście nic nie wolno mi dźwigać jeszcze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się