Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Jestem rok po operacji. Mam taki sam stanik jak cara, tylko firmy Z bra za 280 z艂. Jest rewelacyjny. Nosz臋 go do dzi艣, 艣pi臋 w nim i chodz臋 na fitness. Sprawdza si臋 w ka偶dej sytuacji, jest bardzo komfortowy i absolutnie przez ten rok si臋 "zamortyzowa艂". Paulina, nie warto oszcz臋dza膰 na nowych piersiach.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Dorota ja z g贸ry uzna艂am, 偶e jeste艣 z Warszawy skoro wspomnia艂a艣 o or艂owskim :) te biustonosze mo偶na kupi膰 w wielu miejscach. Ola.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do Dorota. W szpitalu Or艂owskiego nie kupisz. Polecam sklep dla amazonek rokoko na targowej 12 lub filia na roentgena. Z reszt膮 rokoko ma wiele sklep贸w w wi臋kszych miastach Polski. Sprawd藕 na stronie sklepu. Maj膮 du偶y wyb贸r firm i modeli. W Or艂owski wymagaj膮 stanik od razu przed zabiegiem bo lekarz ubiera Ci臋 w bielizn臋 zaraz po zabiegu na sali operacyjnej i po swojemu uk艂ada w staniku biu艣cik z opatrunkami. Ja pojecha艂am do szpitala bez biustonosza bo wydawa艂o mi si臋 lekk膮 pomy艂k膮 kupowa膰 stanik przed zabiegiem jak nie wiadomo jaki rozmiar wyjdzie i zasugerowa艂am si臋 wpisami dziewczyn z forum 偶e wr贸ci艂y do domu w banda偶ach. Szanowny pan m膮偶 zosta艂 wys艂any przez doktora w celu nabycia:) bo lekarz chcia艂 zobaczy膰 stanik przed zabiegiem i zabroni艂 kupowa膰 sportowy:-D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fakt te staniki pooperacyjne s膮 sporym wydatkiem ale sprawdzaj膮 si臋 genialnie. Ja mam problem "przesi膮艣膰" si臋 na normaln膮 bielizn臋. Pooperacyjne s膮 komfortowe w u偶ytkowaniu i 艣wietnie trzymaj膮, super na fitness, do biegania czy na rower.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂uchajcie i wypytujcie lekarzy jak uk艂ada膰 '艣wie偶y' biust w staniczek pooperacyjny aby mia艂 p贸藕niej 艂adny kszta艂t i nie by艂o np. bu艂eczek pod pachami w szczeg贸lno艣ci je艣li ma si臋 nad programowe kg lub innych problem贸w. Piel臋gniarka kt贸ra si臋 mn膮 zajmowa艂a tak偶e by艂a po zmniejszeniu biustu i powiedzia艂a 偶e 偶a艂uje 偶e nie s艂ucha艂a zalece艅 lekarza by spa膰 na plecach bo przez to popsu艂a sobie kszta艂t piersi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja w or艂owskim nie mia艂am od razu. m膮偶 po operacji jak,lekarz powiedzia艂 jaki rozmiar wyszed艂 pojecha艂 i kupi艂 w艂a艣nie na Targow膮. Grejs

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiol2013
paulinalina witaj, ja mialam sportowe- 2 sztuki, pierwszy okazal sie za maly pod biustem po operacji. Koszt ok 60-80zl, juz teraz ceny dokladnie nie pamietam, ale sprawdzil sie super, a pozniej nie bylo mi szkoda go wywalac. ja nie nosze stanikow miekkich tylko takie na fiszbinach, ktore ladnie modeluja biust, wiec i tak bym go nie wykorzystala. staniak specjalnego nie uzywalam,wiec nie bede sie wypowiadala czy jest lepszy od sportowego, bo tego nie wiem. gratulacje z powodu operacji :) gosc napisal,ze w orloskim trzeba miec stanik przy wyjsciu ze szpitala, jak ja mialam operacje to normalnie w bandazach puszczali do domu, mysle ze to zalezy od lekarza na jakiego sie trafi pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

cofam co pisa艂am o moim rozmiarze!dzi艣 je zobaczy艂am w lustrze na stoj膮co i mam pi臋kne D :) wychodz臋 w poniedzia艂ek. No i przed chwila by艂am w tym sklepiku zobaczy膰 ten stanik ale 215 a tyle przy sobie nie mam :( wi臋c musze kupi膰 dopiero w Katowicach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Paulina lina A widzisz to kwestia perspektywy:) i opatrunk贸w. Ucieszy艂 mnie Tw贸j wpis:-D bo by艂am lekko przera偶ona wcze艣niejsz膮 wypowiedzi膮. Jak wr贸cisz do domku zainwestuj w porz膮dny stanik pooperacyjny i nie oszcz臋dzaj na tym. Jak pisa艂am wcze艣niej, ten wydatek zaprocentuje. Najlepiej kup sobie 2 sztuki. By mie膰 na zmian臋 jak b臋dziesz potrzebowa艂a upra膰. Pokombinuj z kas膮 kup mo偶e lepszy i dro偶szy oraz na zmian臋 jaki艣 ta艅szy model. W sklepach chwal膮 tak偶e firm臋 Anita Care, tak si臋 chyba nazywa nie mam pewno艣ci. Rozejrzyj si臋 w temacie, poprzymierzaj i zdecyduj. Powodzenia na dalszym etapie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Paulina jeste艣 kilka dni po operacji a ju偶 m贸wisz 偶e D, na oko to sobie mo偶na du偶o rzeczy powiedzie膰, opuchlizna musi zej艣膰, piersi musz膮 troch臋 opa艣膰 偶eby mo偶na by艂o m贸wi膰 jaki si臋 ma rozmiar

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolicia76
Paulina lina Serdecznie Ci臋 Pozdrawiam , zazdroszcz臋 rozmiaru, ja za 2 miesi膮ce !!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny jesli dobrze zrozumia艂am, to od razu po operacji,zak艂adany jest stanik na piersi z opatrunkiem,czy tzn.偶e pierwszy stanik powinien by膰 troch臋 wiekszy,a drugi ciut mniejszy na bez opatrunku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stanik jest na tyle elastyczny 偶e spokojnie pomie艣ci opatrunek. Opatrunek to gaziki na brodawki i wzd艂u偶 szw贸w przyklejone cieniutkim plastrem oraz spory kawa艂ek gazy umieszczony luzem pod piersiami. Tak bylo w moim przypadku. Nie jest to mega pakunek do umieszczenia w staniku:) max grubo艣膰 2-3 milimetry. Stanik pooperacyjny na og贸艂 jest dwu rozmiarowy tzn A/B lub C/D i tak dalej. Nie potrzeba bra膰 rozmiaru na wyrost z przeznaczeniem na opatrunki. Po operacji zalecaj膮 mocny ucisk. Nawet je艣li banda偶uj膮 to do艣膰 艣ci艣le. Mam nadziej 偶e klarownie to wyja艣ni艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie trzeba bra膰 2 r贸偶nych rozmiar贸w stanika:). Wystarczy jeden. Drugi polecam zakupi膰 na tzw. zmian臋. W pocz膮tkowym procesie gojenia opatrunki mog膮 przesi膮ka膰. I jest potrzeba cz臋stej zmiany bielizny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋kuj臋 dziewczyny za rozwianie moich w膮tpliwo艣ci,mysla艂am,偶e raczej stanik powinien by膰 lu藕ny ,z uwagi na ewentualny b贸l .Teraz wiem 偶e ma byc dopasowany i odpowiednio uciskaj膮cy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dokladnie tak:-D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondyna z biustem
Cze艣膰 dziewczyny, ratujcie i podpowiedzcie kogo艣 z Wroc艂awia lub okolic. Potrzebuj臋 zmniejszy膰 z 85H na 85C. Ju偶 raz by艂am zapisana do jednego pana na operacje ale mnie przypali艂 laserem przy zamykaniu naczynek na 艂ydce i zrezygnowa艂am. Jak macie kogo艣 pewnego (sprawdzonego) to pojad臋 i dalej. Z g贸ry dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witamczy kto艣 mo偶e korzysta艂 z us艂ug Dr P Osucha w zmniejszeniu piersi pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ola1990buziale
hej dziewczyny, ostatnio mia艂am ma艂o czasu by tutaj zagl膮da膰 ale ju偶 troch臋 zwolni艂am i s艂u偶臋 rad膮 szeczegolnie tym ktore czekaja na zabieg lub zastanawiaj膮 si臋 czy sie zdecydowac. ja jestem dok艂adnie miesiac i dwa dni po i wiecie co? jestem naszczesliwsza osob膮 na swiecie. to by艂a moja najlepsza zyciowa decyzja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta7770
Ola gratulacje. robi艂a艣 na nfz czy prywatnie? ja jestem prawie 5 miesi臋cy po, a偶 mi si臋 nie chce wierzy膰 偶e to ju偶 tyle czasu min臋艂o. chcesz mie膰 dzieci? pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ola1990buziale
Marta, operacje mia艂am na nfz w Polanicy, a co do dzieci to oczywiscie ze chce jak narazie mam 24 lata i dzieci jeszcze nie mam ale miec chce, nawet bardzo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta7770
to fajnie 偶e jeste艣 zadowolona. a jaki masz teraz rozmiar? ja te偶 chc臋 mie膰 dzieci, za nied艂ugo mo偶e nawet;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulina lina
A ja ju偶 od wczoraj w domu, kupi艂am dzi艣 ten stanik silima cara fajny ale ma ma艂y dekolt :( z ciekawostek, wczoraj rano dali do mojej sali pani膮 kt贸ra jak si臋 okaza艂o.. te偶 zmniejsza艂a tam piersi, w maju. Wi臋c do mojego wypisu troch臋 sobie pogadalysmy :D co by tu jeszcze... no polecam 艁臋czna bardzo, chyba wszystkie piel臋gniarki mog艂a bym nazwa膰 moimi ulubionymi :D Jedyne co mnie za艂ama艂o to ze musz臋 na kontrol臋 tam wr贸ci膰 za miesi膮c,a my艣la艂am ze b臋d臋 mog艂a gdzie艣 w moim mie艣cie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ola1990buziale jak d艂ugo czeka艂a艣 na operacj臋 w Polanicy i jakich za艣wiadcze艅 tam wymagaj膮 bo s艂ysza艂am 偶e od ortopedy, neurologa, ginekologa, internisty i psychologa i z bada艅 np rezonans kr臋gos艂upa bo samo rtg nie wystarczy :). Czy rzeczywi艣cie tak jest ? Bo tu dziewczyny pisz膮 偶e albo ortopeda albo neurolog i za艣wiadczenie . Pozdrawiam Jola

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Paulina lina, gratulacje. A dlaczeo ta pani z maja wr贸ci艂a do szpitala? Paulina, mam pro艣b臋: odezwij si臋 do mnie na maila jak b臋dziesz mog艂膮 . sa-dni@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ola1990buziale
Jolu,a wiec ja mia艂am zaswiadczenie od ortopedy i od neurologa takze, do tego zwykle zdjecie kregos艂upa i nic wiecej na operacje na NFZ czeka艂am 4 lata choc przy rejestracji ulysza艂am ze bede czekac 7 wiec jest dobrze. Ale bardzo polecam Polanice, wspanili lekarze cudowna opieka.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋