Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Gość iwonapoz
hej dzieki za info ibiza65 a dawno mialas operacje? na maila podrzucilabys mi pogldowe foto grajowa@gmail.com dzieki z gory

Gość justabbbbbbbb
Hejka Czy ktoś ma może telefon do szpitala Orłowskiego w W-wie bo z ich strony nikt nie odbiera? A może tam ktoś będzie kto by zarejestrował? Całe 3 dni dzwonię i cisza

Gość nowiutkapanienka
do orłowskiego bardzo trudno się dodzwonić, ja tez próbuje i to już od tygodnia, a jak pierwszy raz tam dzwoniłam to po dwóch tygodniach się dodzwoniłam.

Gość dorotaxw
anna7810 Lekarz rodzinny wypisał mi skierowanie do poradni plastycznej, tam już lekarz plastyk powiedział mi co mam po kolei zrobić - ortopeda, neurolog i usg piersi razem z mammografią i to już musi wystawić ginekolog :) pozdr

Gość dorotaxw
vivienne0000 Nie wiem jak jest na Orłowskiego w Warszawie ale ja byłam na Szaserów na konsultacji u plastyka i jak mnie już wstępnie zakwalifikował to kazał brać zaświadczenia od ortopedy, neurologa i robić badania, jak już miałam komplet to pojechałam i wyznaczył mi termin. :) powodzenia

Gość Do_da
Dziewczyny podajcie mi nr do Łęcznej do rejestracji, prosze...

Gość anna7810
A jakie badanie mogę zrobić i wziąć na 1 wizytę żeby na podstawie tego zakwalifikował mnie żeby drugi raz nie jeździć. Mam tam 430 km w jedna stronę. Konkretnie chodzi o Łęczna

Gość gocha68
Łej,ja do łęcznej miałam skierowanie od rodzinnego i usg piersi.Jestem umówiona na lipiec,pozdrawiam.

Gość Zeberko
Hej Dziewoje! :-) Trochę się nie odzywałem. W sobotę mnie wygonili ze szpitala, w poniedziałek za to wołali z powrotem na wyciąganie drenów . Troszkę bolało, ale szybko z głowy i żadnego po nich śladu nawet. Dzisiaj znowu do szpitala, tym razem na ściąganie szwów z brodawek... Prawie nie bolało. W poniedziałek mam się zgłosić jeszcze raz na ściąganie wszystkich pozostałych i juz szczerze mam nadzieję, że to będzie ostatnią wizyta, bo wkurza mnie to jeżdżenie w tę i z powrotem.... Za każdym razem muszę stać w giga kolejce do ekstrakcji, a potem w drugiej do ściągania szwów, bo zabiegi w znieczuleniu miejscowym, konsultacje chirurgiczne, zmiany opatrunkow i ściąganie szwów jest oczywiście realizowane w JEDNYM GABINECIE. Ale dzisiaj juz mi się tylko z tego chciało śmiać, dostałam glupawki i zaczęłam się bawić w kierownika ruchu chorych, informując zbłąkane duszy czci "za czym kolejka ta stoi". :-D Z dnia na dzień czuje się coraz lepiej, ale mam ogromny problem ze spaniem na plecach... No nic na to nie poradzę... Po jakim czasie można spać na brzuchu? Jak to u Was wyglądało? Najbardziej się cieszę, że mogę już normalnie, jak człowiek brać prysznic ;-) Powiedziałabym, że ogólnie czuje się świetnie, ale jakoś od dwóch dni nagle się zrobiłam znowu słabsza... Myślę, że to z powodu zmiany pogody.... Widać nagle się ze mnie meteopatka zrobiła... :-P Blizny są duże, zwłaszcza pna tej piersi, która była większa, ale jakoś nimi na razie się najmniej przejmuję. Byłam dwa razy na naswietlaniu jakąś taką lampą specjalną, co ma przyspieszać gojenie. Poza tym smaruję szwy alantanem, olejem z rokietnika i przemywam octaniseptem... Wszyscy mówią, że goję się świetnie, ja na razie nie umiem ocenić, ale od zabiegu minęło 7 dni. ... Więcej grzechów nie pamiętam... Pozdrawiam serdecznie :-)

Gość anna7810
Gocha68 a kiedy bylas na konsultacji i ile czekalas na nia. Rozumiem ze w lipcu juz masz operacje. A nie wymagali od ciebie od ortopedy? I czy mozna wiedziec jaki masz obecnie rozmiar? Pozdrawiam

Gość dorotaxw
anna7810 Może RTG kręgosłupa jeśli np. masz zmiany zwyrodnieniowe w kręgosłupie piersiowym. Ja pojechałam bez niczego. Jak plastyk zobaczył mój biust 85 M to od razu powiedział Gigantomastia, zakwalifikował na zabieg i kazał badania robić, napisał kartkę co i jak po kolei :)

Gość gość
Szukam kogoś kto miał operację w Łęcznej. Bardzo interesuje mnie cały przebieg zabiegu od przybycia do szpitala, aż do wyjścia. pozdrawiam

Gość gość monika
czesc zeberko. pisze bo mnie bieniek bedzie 'robil' 2 wrzesnia. on juz mnie 4 razy tam operowal, ale inne schorzenie, wiec warunki szpitalne znam. chcialam tylko zapytac czy daleko jestes od wroclawia? ja prawie 400km i nie bardzo usmiechaloby mi sie jezdzic po 2 dniach na wyciaganie drenow. ale jezeli ty rowniez z daleka to pewnie bede musiala

Gość iwapoz
hej ja jade 14 maja na 1 spotkanie do lecznej do dr madrego miedzy 12-14 mam sie pojawic mam skierowanie do poradni od rodzinnego od neurologa opinie o wskazaniu redukcji piersji od ortopedy takze ze mam bole i wskazana nosze 80h i juz nie daje rady mam rowniez zdjecia kregoslupa wiec zobaczymy co mi powie ja mam 550 km w jedna strone...

Tak w lipcu mam mieć operację.Obecnie mam rozmiar 80H. Nie miałam problemów z zakwalifikowaniem się i ustaleniem terminu,wszystko poszło gładko.Lekarz bardzo miły pan Mądry. Denerwuję się,jak zrywam kartki w kalendarzu i termin jest coraz bliżej.Jednak bardzo mi zależy na poprawie komfortu życia. Pozdrawiam

Gość anna7810
Iwapoz ja też jadę do lecznej 21 lub 28 maja i też do dr Mądrego. Odezwij się po wszystkim. Termin też miałam na 14 ale musiałam przełożyć. Też mam sporo km bo 430

Gość Zeberko
Gość Monika - tylko nie zapomnij swojego papieru toaletowego ;-) Ja mam bardzo blisko, bo mieszkam tuż pod Wrocławiem. W ogóle wybrałam ten szpital, bo większość życia mieszkałam po drugiej stronie ulicy, to go "znalam" choć z zewnątrz... ;-) Nie wiem jednak, czy to ma jakieś znaczenie, bo nikt mnie nie pytał, czy mam daleko, czy blisko, tylko dostałam kartkę, że "mam się stawic" na ściąganie szwów tego i tego dnia. Z resztą przy ściąganiu dra Bienka i tak nie ma. Myślę jednak, że możesz po prostu zgłosić, że masz bardzo daleko i może wezmą to pod uwagę. Bo de facto umawiamy się z pielęgniarką co ściąga te szwy. Z innej beczki - dzisiaj się znowu czułam o niebo lepiej, czyli jednak reaguję mocno na pogodę. Dobranoc

Gość lala1313
Hej ! Ja mam termin na 15 czerwca. anna7810 jak będziesz po wszystkim daj znać. Ja już mam cykora.

Gość gość
Dziewczyny, nie bojcie sie. Ja wlasnie leze w szpitalu. We wtorek mialam zabieg. Z dnia na dzien czuje sie coraz lepiej. Polecam Łęczna z calego serca.

Gość anna7810
lala1313 ja mam termin dopiero konsultacji na 21 maja. Od rodzinnej mam skierowanie do poradni i na rtg odcinka szyjnego kręgosłupa. Prywatnie zrobię jeszcze usg piersi. Nie wiem czy wystarczy to do Łęcznej. Zapisałam się do dr Mądrego.

Gość anna7810
Aha Dziewczyny jaki macie/ miałyście kod na skierowaniu do poradni? Bo rodzinna nie wiedziała i mnie pytała. Ja nie wiedziałam to wpisała N-62

Gość gość Ana
Dziewczyny, która była na konsultacji w Gdańsku? Ja byłam wczoraj i pani doktor kazała mi w lipcu przyjechać na oddział i tam kilku lekarzy jeszcze mnie "obejrzy" czy się kwalifikuję.

Gość lala1313
anna7810 kodu nie pamiętam ale na skierowaniu od lekarza rodzinnego było napisane zwyrodnienie kręgosłupa. Powiem tak ja miałam skierowanie od rodzinnego a zaświadczenie od ortopedy i tak naprawdę tego zaświadczenia dr Mądry nawet nie oglądał a usg też robiłam prywatnie.

Gość lala1313
anna7810 Miałam M-47 zmiany zwyrodnieniowe kregosłupa

Gość anna7810
Kurcze to może ta moja lekarka złe wystawiła mi kod w skierowaniu?N-62 to mówiła że przerost sutka. Czy w rejestracji w Łęcznej udzieliliby mi odpowiedzi?

Gość gość
Dziewczyny prosze podajcie telefon do Lecznej

Gość anna7810
81 752 62 00

Gość karolcia76
kod N-62 to przerost sutka, ja miałam taki już na L-4, dobrze napisała nie martw się

Gość anna7810
Do gość z godz. 13:06 cxy możesz zapytać się tam w Łęcznej lekarza o ten kod na skierowaniu? Pisałaś że tam teraz jesteś. Byłabym bardzo wdzięczna.

Gość iwapoz
Ja jadę w czwartek i mam n62 na skierowaniu od rodzinnego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się