Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 netka metka

brzuch i brzuszki

Polecane posty

Go艣膰 netka metka

Witam mam do was takie pytanie: ktore brzuszki sa bardziej sluteczne te robione do polowy czy ca艂e? 馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
te robione do po艂owy, wtedy, gdy zatrzymujesz sie w momencie najwi臋kszego napi臋cia mi臋艣ni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odswiezam

Udost臋pnij ten post

ile dziennie trzeba ich zrobic zeby zacze艂y dawac efekty???? 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawzieta
ja robie dziennie 400 brzuszk贸w w艂asnie takich ze zatrzymuje sie w po艂owie.do tego robie 40 podciagni臋膰 na dr膮偶ku ale podnosze tylko nogi no wysokosci biustu.a efekty pierwsze juz po jakis 3 tygodniach sumiennego cwiczenia ja to juz robie 2 miesi膮ce i mam ju偶 zaznaczone kwadraciki ale jeszcze musze trenowac aby bardziej je by艂o widac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnie tak ze 100 dziennie

Udost臋pnij ten post

ile 400:(? no to mnie za艂ama艂a艣:( zazdroszcze kondycji :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pretty girl
no 100 to raczej nic nie da.... 400 to juz lepiej.Najlepiej rozbi膰 to 400 na dwie,trzy serie.Np rano jedna,potem popo艂udniu i wieczorem....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *.*.*.*.*.*.*
to tylko tak strasznie brzmi. Zrobienie 600 brzuszk贸w to jest p贸艂 godzine, do godziny 膰wicze艅. Roz艂o偶 to sobie na serie po np. 15-20 powt贸rze艅, potem 15 sekund przerwdy i kolejna. R贸b r贸偶ne 膰wiczenia, to naprawd臋 nie wymaga super kondycji. ja zacz臋艂am 膰wiczy膰 w grudniu i bez problemu da艂o rad臋 tyle zrobi膰 :) Tylko troch臋silnej woli :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *.*.*.*.*.*.*
to tylko tak strasznie brzmi. Zrobienie 600 brzuszk贸w to jest p贸艂 godzine, do godziny 膰wicze艅. Roz艂o偶 to sobie na serie po np. 15-20 powt贸rze艅, potem 15 sekund przerwdy i kolejna. R贸b r贸偶ne 膰wiczenia, to naprawd臋 nie wymaga super kondycji. ja zacz臋艂am 膰wiczy膰 w grudniu i bez problemu da艂o rad臋 tyle zrobi膰 :) Tylko troch臋silnej woli :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawzieta
ja robie to w trzech seriach pierwsze dwie 150 i trzecia 100 robie je tylko wieczorkiem bo rano to spiesze sie do pracy.Kondycja jest wmiare ale terz zaje艂o mi to troche czasu zeby to osiagna膰 na pocz膮tku z ledwoscia robi艂am 20 le bez pracy nic nie ma takze spoko dasz rade tylko troche uportu i bedze ok

Udost臋pnij ten post

no to dzis zaczynam (bo normalnie robie 100) moze dojde do 200:D oby mi sie uda艂o:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mma艂a Miiiii
ja robie trzy serie po 150 brzuszk贸w do po艂owy, ciezko na paczatku bylo ,ale teraz....

Udost臋pnij ten post

kiedys robilam brzuzki non stop i efekty male, ale od jakis 2 tygodni cwicze ABSy(chyba tak sie to nazywa). Cwiczonka te 8minutowe z neta-rewelacja-po 2 tygodniach... co ja pisze.. juz po tygodniu efekty widac.polecam naprawde!!! W pasie zlecialy mi 3 cm:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 netka metka
ja zacze艂am od 30 (wiem to malutko) ale tylko tyle wtedy moglam, a teraz robi 300 i jestm z siebie dumna:D pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dolanczam sie
wie ktos gdzie mozna znalesc to abs?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy by艂by
ktos tak uprzejmy i mi poda艂 link do tych cwiczen ABS? z gory dzieki

Udost臋pnij ten post

DZIEWCZYNY BEZ PRZESADY!!!! Nie robcie tyle brzuszkow!! 400 to zdecydowanie za duzo! Moja qmpela robila po 150 dziennie przez dluzszy czas i........... Cos jej sie zerwalo w brzuchu, cos z miesniem. Miala taka wystajaca kulke i to ja strasznie bolalo. Kwestia dnia i trafila do szpitala.........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka______________
Ja robi臋 10 brzuszk贸w dziennie na proste mi臋snie brzucha , i po 10 na skosne, czyli razem 30 brzuszk贸w, opr贸cz tego jeszcze tyle samo na doln膮 parti臋 brzucha i mam 艂adny, wyrze藕biony brzuszek. A kiedy sobie przypomn臋 to tylko po prostu napinam mi臋snie brzucha. Nie widz臋 sensu w robieniu 600 brzuszk贸w. Ja jestem szczup艂a i u mnie wida膰 zarysowane mi臋snie, a je艣li kto艣 ma nadwag臋 to radz臋 spalic t艂uszcz poprzez aeroby np. bieganie, jazd臋 na rowerze, aerobic (np. abs).Do tego je艣膰 zdrowo du偶o nabia艂u, warzyw, owoc贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odswiezam

Udost臋pnij ten post