Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skaa

List otwarty w sprawie K. Szczuki.

Polecane posty

Gość niby dlaczego mam jej
bronić?

Gość dardanela
na pewno nie bede jej bronic dla mnie to...

Gość dardanela
Madzia jest kochana a to babsko nie ma prawa obrazac nikogo a juz na pewno nie tej niewinnej i kalekiej isoty. zycze jej wszystkiego najgorszego

Gość dardanela
Madzia jest kochana a szczuka nie ma prawa obrazac nikogo a juz na pewno nie tej niewinnej i kalekiej isoty.

Gość pięcioraczków
:-P

Gość weźcie się w końcu
zastanówcie!!! Przeciez Kazia nie wiedziała ze Madzia jest niepełnosprawna więc nie nabijała się z jej niepełnosprawności. A jak większośc wysmiewa Rydzyka to też ma kary płacic???

Gość do dardanela
niby bronisz chorej dziewczynki, a drugiego byś utopiła w łyżce wody. Wredne mohery!

Gość pie
idiotyzm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu nie chodzi o sympatie czy antypatie do K.Szczuki ( tak na marginesie to inteligentna,wyksztalcona kobieta- swietny krytyk literacki ;) ) tylko o wolnosc mediow :) Podobno chcecie demokracji ?

Gość ja tez to widzialam
i bylo mi przykro ze szczuka mowi tak o m.b. i pomyslalam sobie wtedy, ze gdyby kazimiera widziala ze ona jest nepelnosprawna, to pewnie nigdy by tego nie powiedziala i ze gluio sie poczuje kiedy sie o tym dowie. ogladalam kiedys jakis reportaz o madzi i wiem ze to mila i szczera dziewczyna, daleko jej do filozofii ojca dyrektora i jemu podobnych.

Jak sie Szczuka nabiaja z innych ludzi to bylo ok... A teraz juz nie... A tak na marginesie to niepelnosprawni domagaja sie rownego traktowania... ALe zeby nie bylo... mi sie zadno nabijanie nie podoba :P

nie rozumiem, dlaczego można kpić i szydzić z ludzi zdrowych, a kiedy chodzi o krytykę osoby niepełnosprawnej, to pojawia sie wielki rozgłos :o powinnismy szanowac sie nawzajem i albo niedopuszczac takich zachowan wobec nikogo, albo nie negowac krytyki wobec osoby kalekiej. tymbardziej, iz sztuka nie parodiowala jej choroby, nie nabijała sie z tego.. zwrocila uwage na mentalnosc kobiety, ktora przeciez umysłowo jest w pełni sprawna...

Bez względu na to czy wyśmiewała się z osoby niepełnosprawnej czy też zdrowej zachowanie jako takie świadczy o braku kultury osobistej i braku klasy.

Gość tadun
Orlica wez slownik i przeczytaj co znaczy rowne traktowanie i pierdol glupot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Doktor Dorn
Leczyć Szczukę.

Gość swoja droga wszyscy
parodiuja szczuke i smieja sie z jej wady wymowy... czemu by ich tez nie oskarzyc?

Gość wiedziała czy nie wiedziała
choroba nie chroni przed krytyką.

Gość malamiska
gdzie znajde ten program z wojewodzkim?? ma ktos?

Gość tadun
wiedziała czy nie wiedziała - gratuluje podejscia, gdy Twoje dziecko bedzie chore na nieuleczalna choroba i bedzie umierac na Twoich oczach , bedziesz sie cieszyc ze inni ludzie sie z niego smieja, poprawi Ci to humor , jestes super czlowiekiem po prostu:o

dobrze, zatem jak komuś, kto nie ma zielonego pojęcia kim jest i jak mówi K. Szczuka ty bedziesz chciał/a przedstawic te osobę, i będziesz mówił/a bez literki \"r\", to tez można ci powiedziec, że jakby twoje dziecko nie opotrafiło wymówic \"r\" i cierpiało z tego powodu to jesteś czlowiekiem bezserca naśmiewac sie tak z innych ...

Gość niepelnosprawna
Tak sie sklada ze ja tez jestem nieuleczalnie chora ale zyjemy w panstwie o jakis zasadach. Jesli pani Madzia Buczek chce niech wytoczy Pani Kazimierze proces , ale na milosc boską, po cholere do tego pchają się "strażnicy moralności"??

tadun - a czy gdy twoje dziecko bedzie zdrowe, bedziesz patrzec spokojnie na innych, ktorzy sie z niego smieja, pomimo, iz jest w pełni sprawne? nikt z nas nie lubi byc obrazany, czy wysmiewany. a praca jaka wykonuje ta chora dziewczyna narazona jest na krytyke. poaz tym, sztuke tez sie krytykowalo (jak to juz ktos słusznie zauwazył)..

Coś komuś się pomieszało. Przeciez Szczuka nie nabija się z niczyjej niepełnosprawności, tylko z absurdu jakim jest powoływanie kółek różańcowych na każdym podwórku. Uważacie, że dzieci na podwórkach mają zbierać się i odmawiać różaniec. To chore, chory jest sam pomysł ... idiotyczny pomysł ... jeżeli ktoś z tego kpi to bardzo dobrze, jestem za ... PS A może o to chodzi, że RM nie można krytykować ?

Gość tabun
nie wymawianie "r" a bycie smiertelnie chorym to dwie rozne nieporownywealne sprawy. To tak jak bys porownywala katar do raka. Z chorob wogole nie powinno sie wysmiewac. krytykowanie no wlasnie a nie wysmiewanie sie, gdyby Szczuka ja skrytykowala nie bylo by sprawy

Gość wiedziała czy nie wiedziała
co Ty Tadun w ogóle pierdzielisz za głupoty? Szczuka nie nabijała się z łamliwości kości pani Magdaleny Buczek, ale ze sposobu CO i W JAKI SPOSÓB ta kobieta mówi. pozamykać kabarety? na szafot z Majewskim, Stuhrem, Wojewódzkim i Pietrzakiem? przecież oni gorzej kpili z obób publicznych niż Szczuka: http://video.google.com/videoplay?docid=-847027218027709750&q=szczuka

nikt sie nie wysmiewal z choroby! i w tym tkwi problem....

Gość tabun
bebe chyba nie mowimy o tej samej sytuacji, tzn o wywiadzie z Wojewodzkim?