Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skaa

List otwarty w sprawie K. Szczuki.

Polecane posty

Gość I tak powiem
No wlasnie "...StaHa dziewczynka" czyli Kazia miala jakies domniemanie, ze dziewczynka nie jest calkiem normalna, a mimo to smiala sie z niej. No ale o lamliwosci kosci faktycznie mogla nie wiedziec.

Gość dasko
Szczuka smiala sie z podworkowych kolek rozancowych w swiom programie Najslabsze ogniwo. Sama ma wyraźną wade wymowy a smieje sie z Magdy. Sarkazm Szczuki jest nie do zniesienia.

Gość toż to niepełnosprawność
fizyczna a nie umysłowa. nikt jej nie osądzał jako sportowca, ale jako osobę myślącą. łamliwość kości w myśleniu nie przeszkadza. jeśli mam chore serce to nie wolno już mnie krytykowac?

Gość pokijuyt
Aby zaprotestować przeciwko zachowaniu Szczuki w miejscach: Imie i nazwisko: E-mail: Miasto: Zajęcie: Można wpisać kilka słów na ten temat i wysłać list.

A mnie sie wydaje, że KRRiT, czy jak to sie tam nazywa, duzo bardziej obraża Magdę Buczek. Ta afera wokół niej na pewno sprawia jej duzo większą przykrość niż wypowiedź Szczuki. Czy ktos z was by chciał, aby o waszym kalectwie mówiła cała Polska?

A mnie sie wydaje, że KRRiT, czy jak to sie tam nazywa, duzo bardziej obraża Magdę Buczek. Ta afera wokół niej na pewno sprawia jej duzo większą przykrość niż wypowiedź Szczuki. Czy ktos z was by chciał, aby o waszym kalectwie mówiła cała Polska?

Gość maezozo
Madzia jest silna, poradzi sobie. Miałam okazję poznać ją w czasie pielgrzymki do Medjugorje, to niesamowita osoba z duzą charyzmą. Wrodzona choroba - łamliwość kosci zmienila jej zycie, jednak ta dziewczyna potrafi zrobić wiele dobrego.

Gość maezozo
Ma tez duze wsparcie u swojej mamy i przyjacielach.

Gość Magalena Buczek powiedziała
że nie ma pretensji do Szczuki, więc o co ta afera. Takie sprawy powinno się rozsądzać z powództwa cywilnego. KRRiT naduzywa swoich kompetencji.

Gość zzzzzasd
Hmm, a co miala powiedzieć....

Gość Magalena Buczek powiedziała
jak to co? prawdę.

Gość radio i muzyka
Moze w koncu nie bedziemy ogladac tej oblesnej sarkastycznej feministki starej panny w TV. Nie cierpialam jej duzo wczesniej.!!! !!! !!!

Gość z tego co wiem
to w telewizji TRWAM ona nie występuje:)

Gość cynick ty to naprawdę
jesteś ostro szurnięty:o

Gość ciekawe czemu Majewskiemu
się nie obrywa. jego program jest dużo bardziej ubliżający wielu osobom niż to co powiedziała Szczuka

Gość cynick...to nie topik
o moderatorkach...tylko o Kazi :D

to ze polsat ma zaplacic to zle. przeciez nie zyjemy w panstwie koscielnym :-o a na to wskazuje, to wszystko co sie dzieje w tej sprawie...

moderN temat dotyczy wolności słowa , a co za tym idzie wolności słowa także na kafeterii nie ograniczajcie naszego popatrywania tematu bo to sie ŁĄCZY i jest na temat to ze wy tego nie widzicie świadczy tylko o tym ze macie ograniczone pole popatrywania problemu znów chcecie mi mowic gdzie co mam pisac TO JEST NA TEMAT!!!!!

moderN nie rozwalamy rozmawiamy na temat poza tym to ja podniosłam ten topik dzis bo opadł znacznie pewnie by przepadł w prasie w mediach jest ardzo głosno o wolnosci slowa wczoraj wieczorem byl program publicystyczny na ten temat na temat wolnosci słowa w szkolach i nie ograniczano sie do jednego przypadku

Gość cekino
teraz ja dzięki za link, popieram, Kazię- w naszym kraju nie ma wolności słowa i to nie jest ok! nowa pani prezes krrit jest także związana z radiem maryja, nowy rzecznik praw dziecka i kobiet również ....gdzie..........k............żyjemy, w kaczkolandii, gdzie młodzi wszechpolscy są na topie.... nasz prezydencik wszystkie najważniejsze decyzje ogłasza przez czarną radiostacyję.............ludzie opanujmy się czy to jest wina moja czy kogokolwiek,że Magda B jest inwalidką, to że radio na jej kalectwie zarabia pieniądze, że dzięki jej rydzyk kupi sobie nowe go lexusa...............opanujcie się, ja widziałam te program i to nie było ogniwo, tylko program Kuby W, Kazia namwiała kobiety do uczestniczenia w manifie 5 marca, i z rozmowy to wynikło, to nie była żadna parodia- absolutnie..............tzn każdy z nas powinien być obciązony karą........... czy nigdy w zyciu nie śmialiście się z Urbana, Glempa, Kwasa a teraz obecnie z kaczorów............to jest nie objęte karą....** nie dajmy ogłupiać** może klęczniki obowiązkowe wprowadzić zamiast foteli do kompów?

Gość qazik20
Ludzie, Szczuka dopierd*** sie do tej dziewczyny dwa razy. Raz w swoim programie Najslabsze ogniwo, gdzie wysmiewala podworkowe kola rozancowe dzieci. Drugi raz u Wojewodzkiego. W koncu ktos zamknal jej jap* bo to mialo by dalej swoja kontynuacje.

Gość Nie podpisujcie tej petycji

Gość tak taktak
Muszę przyznać, że za Panią Szczuką nie przepadam tak jak i za programnem który prowadzi, ale uważam, że ona tak naprawdę nic złego nie zrobiła, żeby aż KRRiT musiała w to ingerować. Tym bardziej, iż nie wiedziała o kalectwie tej dziewczynki. Poza tym nie zapominajmy, że mamy demokrację! A tak swoją drogą to ta dziewczynka jest rzeczywiście dość intrygująca.

KRRT dobrze wie ze pan S olorz ma kase wiec cos trza uszczknac bo sam nie da ani grosza a tak moim zdaniem to nie bylo podstaw do interwencji. gdyz ona mowila o fascynacji a nie wysmiewala sie z kaleki a to jest roznica.

Gość dodajcie coś jeszcze

Gość fam 60
Ta pani choc ma wiedze nabyta i wyksztalcenie, to niestety jest prostacka.A gdzie jej etyka,a gdzie moralnosc,gdzie kultura osobista.A coz ta pani ma.Czy sa ludzie ,ktorzy nasmiewaja sie z jej ulomnosci -sepleni.?Zgrywa sie sie bo chce do grona tych niby swiatlych ludzi dolaczyc.Ma kompleksy i mysli ,ze przez takie amoralne zachowanie dobija do nich.Demokracja to nie wysmiewanie sie z ulomnosci ludzkich,z glupoty owszem.

Gość no to przeciez nie wysmiewala
ułomnosci tylko glupote

Gość wiadomo powszechnie
ze sekty poluja na ludzi w jakims stopniu odrzuconych, nieszczesliwych - tak wg mnie RM wykorzystuje Madzie i jej rodzine. Fakt,ze jej to daje radosc, bo nie zna innego swiata, ale nie jest to czysta gra. Szczuka nie jest moja idolka z powodu niesympatycznych odezwan do ludzi , mozna sie przyczepic do jej sposobu bycia, ale na pewno nie jest tak przewrotna jak O. Rydz i nie robi tyle szkody. Poza tym przeprosila. Czy OR. kiedys kogokolwiek za cos przeprosil ( a a obrazil tylu ludzi...)