Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skaa

List otwarty w sprawie K. Szczuki.

Polecane posty

nie podpisze ten petycji, bo Szczuki nie lubie. Ale jedno musze powiedziec- ilu politykow i slawnych ludzi jest parodiowanych w telewizji?! I nikt nie robi z tego afery. Ale ze to biedna niepelnosprawna dziewczynka, to od razu pojawiaja sie pomowienia, ze sie wysmiewa z jej ulomnosci.... Czy trzeba z tego wywnioskowac, ze parodia slow osoby niepelnosprawnej jest parodia samej osoby? Czy sprowadza sie ta dziewczynke tylko do jej kalectwa? Jesli mowimy o rownouprawnieniu, to niestety nie ma tu miejsca na sentymenty i przyznawania niepelnosprawnym przywileju nietykalnosci.

Gość dobra raba
Obil mi sie kiedys o uszy frazes WOLNOSC SLOWA .

Gość gfjfyrkm
to nie jest dziewczynka, to dorosła kobieta. Nie podpiszesz, bo nie lubisz Szczuki? Tu nie chodzi o konkretną osobę, ale o fakt, że zanim się obejrzymy, to zabiorą nam połowę praw. Petycję podpiszę, bo uważam to za słuszne. Bez względu na to, czy lubię Szczukę, czy nie.

Gość podpisałabym jeszcze raz

Gość mysle tak samo jak aga 1979

Gość zoeeeeee
heh smieszni jesteście szczuka jej nie obraziła!!!!!!!!! jesu ludźie co sie z wami dzieje :o PETYCJI NIE PODPISZE!!!!!!

Gość seeelka
czekajcie...... ta petycja to na dobro szczuki pojdzie czy nie? bo juz sie zgubiłam?:o

Mam wątpliwości, ....... podpisałabym petycję, ale.... 1.hamstwo Pani Kazi, w innych jej programach, mnie razi Kuba to przy niej grzeczny chłoptaś 2.życzyłam Jej aby: ktoś Jej tak dokopał jak ona innym 3.histeryczne kółka różańcowe powodują u mnie odruch wymiotny 4.Jej protektorzy nie pozwoją jej zginąć i znowu gdzieś w TV się pojawi a może z utartym ego pozatym .......parę kółek się za Nią modli...!!! to starczy Przemyślałam...........NIE

Gość seeelka
odpowie mi ktos?????

Gość boonoo

Gość do Kiszki
chamstwo Szczuki w innych programach? wygląda na to, że znasz tylko ogniwo...

Gość do seeelki
czy Ty nie potrafisz przeczytać jej tekstu?

Gość cecylijak
Czy wy naprawdę nie widzicie, że podpisanie tej petycji jest dla naszego wspólnego dobra. Nie jest ważne czy Kazia na tym skorzysta. Chodzi o obiektywizm. Każdy kto ma odrobinę poczucia sprawiedliwości i rozsądku, powinien podpisać listę. Nie ważne czy lubię Szczukę czy też nie, właściwie to dobija mnie manifestowanie przez nią pewnych rzeczy ale nie w tym problem. Podpisując listę podpisujemy się pod walką o sprawiedliwość a nie o dobre imię Kazi. Czy to tak trudno zrozumieć? Dlaczego Radio Maryja jest bezkarne? Mało razy obraziło ludzkie uczucia? Ludzkie podkreślam bo niestety pani przewodnicząca Kruk jest obrońcą nie nas wszystkich lecz pewnej niewielkiej grupy ludzi pod przewodnictwem dyrektora Rydzyka

Gość gdzie jest licznik
podpisów?

Gość jan.
święta prawda Cecylijaku

Gość w góre serca