Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skaa

List otwarty w sprawie K. Szczuki.

Polecane posty

Gość tabun
to jak mowi wynika z jej choroby!!!!!!!!!!!!!!! jesli kogos parodiujesz najpierw zapoznaj sie z ta osoba, dowiedz sie kim jest, z waszych usprawiedliwien wynika ze Szczuka to nieprofesjonalna dziennikaraka i powinni ja wyrzucic z bruk za to co zrobila.

Gość wiedziała czy nie wiedziała
Buhahahahaha... No pierwsze słyszę, że od osteoporozy się intonacja zmienia.:D:D:D:D:D:D:D

ale osoba o ktorej mówimy jest pomimo swojej fizycznej niepełnosprawnosci, w pełni sprawna psychicznie. jest poprostu osoba specyficzna... i to zaintrygowalo (w oryginale mowa jest wrecz o FASCYNACJI) szczuke... to predzej wojewodzki sie nasmiewa.. ehhh..

Gość pstraaaaaaa
ja tez podpisałam. Nie chodzi o szczuke ani o ta chora kobiete tylko o wolność słowa i to co się teraz w naszym panstwie dzieje!! Co top kur..? może by tak posłuchac rydzyka jak czasem wyzwie czlowieka i go oskarzyc hę??

Gość pstraaaaaaa
w ogole to najlepiej zlikwidować wszystkie programy i tylko TRWAM zostawic!

Gość tadun
tak, tak, dla was pseudo liberalow i komuchow wolnosc slowa to szydzenie z innych , wiemy to, nie musici sie z tym tak oglaszac

tadun---> A Ty to taki/a bez skazy jestes...?? Obrazasz tu wszystkich po kolei... :P Mi akurat nie podoba sie nasmiewanie z kogokolwiek...

Gość zzłotko
Jak widzę najwięcej mają do powiedzenia osoby, które nie oglądały tego programu w tv. A ja oglądałam i nie zauważyłam tam nic obraźliwego. Szczuka powiedziała, że przez przypadek usłyszała w RM taki głos i go zacytowała. Ona nie jest fanką RM, więc skąd mogła to wiedzieć.

Ja tez podpisalam!!!Przede wszystkim ---ludzie!!!!przeciez w naszym kraju nie wolno powiedziec teraz slowa na temat R.M..Kosciol,bo wtedy wszyscy beda miec problemy.to jest sprawla rydzyka i naszego pisowskiego rzadu. jak rydzyk publicznie obaraza inne wyznania ,nacje i orientacje sexualne to nikt na niego nie naklada kary. a sam Kaczynski powiedzial ze w Polsce wolnych mediow tak naprawde nie ma,a teraz nam to udowadniaja!!!!!!!!

Gość Laylah
podpiszę mam już DOŚĆ terroru ocipiałych bigotów niech ich do cholery szlag wreszcie trafi co to k...urde - powrót do średniowiecza??????????? jeżeli ktoś chce klepać paciorki - proszę bardzo. Ale bez napaści!!!!\A ta stara-maleńka jest śmieszna do bólu.

Gość tadun
tak sie traktuje nieproszonych gosci , niestety nerwy czasem ponosza... nie boj sie , TVN juz sie podniósl po tej zniewadze, nie wiedzialem ze was tak to zabolalo...hmmmmmmmm, przeciez Ojciec Rydzyk nie jest dla was autorytetem, po co sie wiec z nim spotykac i sluchac jego kazan.

Gość Stary gość
Obejrzałem, oceniłem, podpisałem. Nie chcę żeby wróciło to, co było za komuny. Może ten drobniutki gest choć troszkę przyczyni się do pohamowania antywolnościowych zapędów w Polsce. Mam wrażenie, że cenzura wraca (autocenzura już chyba w mediach jest, a manipulacja na pewno). Nie boicie się, że forum nam kiedyś zamkną?

Gość oj boimy się bardzo
:o:(😭

Gość Actia
Ja poparłam

Program oglądałam i petycję poparłam. Nic tam takiego strasznego nie było, bez przesady, ja też nie wiedziałam nic o tej Buczek, bo niby skąd. Z tego programu się dowiedziałam, że ktoś taki w ogóle istnieje. Szczuka rozmawiała potem z tą dziewczyną, przeprosiła za nieumyślne urażenie jej, o co jeszcze ma chodzić, na kolanach ma do Rydzyka iść? Radio to radio, słychać głos i tyle, osoby nie widać.

ja też podpisałam :) , ponieważ nie widzę w zachowaniu K.Szczuki niczego, co mogłoby spowodować aż taką burzę. Zakładając, że inwalida to też człowiek - taki sam człowiek jak inni ludzie to o co cały ten hałas? należy zdecydować się na coś, tzn, albo traktujemy inwalidów jak zwykłych ludzi albo nie. :O:O:O

Gość zgadzam sie z ananke bebe
katarzynka. inna rzecz ,ze jak sie co mowi w mediach trzeba strasznie uwazac, glupio wyszlo.Ale to kwestia ,jesli juz ,dobrego smaku,a nie winy,za ktora trzeba karac. Mysle ze Szczuce i tak juz duzo sie oberwalo, trzeba juz dac spokoj, zwlaszcza ,ze przeprosila, Wyobrazacje sobie ,zeby O, Rydzyk kogokolwiek przeprosil ? A miałby kogo i za co...

Tabun, masz rację. Kultura , a nawet zwykłe normale podejście do drugiego człowieka wymaga, aby zanim się go skrytykuje przynajmniej trochę poznać kto zacz. jA JESTEM PRZEKONANA, ŻE TAKA NAJMĄDRZEJSZA I TAKA LUZACKA PANI sZCZUKA DOKŁADNIE WIEDZIAŁA KIM JEST MADZIA BUCZEK. Nie, nie naszafot z K.S. ale istotnie z powrotem do szkoły i to do szkoły podstawowej, gdzie jej nauczą podstawowych zasad współżycia z ludżmi.

Kulka58 - no i co z tego, gdyby wiedziała kim jest Madzia Buczek? czy o Madzi Buczek nie wolno powiedzieć źle, albo brzydko?

Gość świstak jeży
Dlaczego nie nazwano tego w sposób bezpośredni-TO JEST ZWYKŁE CHAMSTWO tyle że podprawione dużą dawką inteligencji. Moda na szpanerstwo,a Wojewódzki jest żałosny.Powinien wystapic o zmianę nazwiska na Gminny.

Podobna intonacje ma kazde modlace sie dziecko- te , ktore klepia wierszyki w trakcie I-szej komunii mowia taka sama intonacja- wiec co w tym swiadczy o nasmiewaniu sie z osoby niepelnosprawnej? Madzia Buczek nie jest juz dzieckiem - a pojawily sie zarzuty, ze K.Szczuka wysmiala \"NIEPELNOSPRAWNE DZIECKO\"...Tresc modlitwy tejze madzi jest dosc infantylna- ale Madzia jest osoba niepelnosprawna - a nie niedorozwinieta umyslowo, nikt nawet nie wspomnial o jej niepelnosprawnosci wiec jak dla mnie sprawy nie ma:)

Ja nie podpisuje zadnych petycji w ktorych trzeba podawac dane osobowe. Ale uwazam, ze przegieli z tą nagonką na Szczukę.

Co do Madzi B. to Kazia powina powiedzieć, że nie nabija się z jej kalectawa fizycznego (tym bardziej, że o tym nie wiedziała), ale z kalectwa psychicznego i wypaczonego umysłu.

Gość POje....na
"To jest jakby taka, stara dziewczynka "-Nie szczyp się Kazia powiedz głośno;G..O OBCHODZĄ MNIE INNI LUDZIE JESTEM COOLBERAŁEM i BOGA TEŻ MAM GDZIEŚ,NO CHYBA ZE PRZYTRAFI MI SIĘ TRAGEDIA TO WTEDY PRZEPROSZĘ SIĘ Z BOGIEM !! a NA RAZIE TO; SŁABSI DO GAZU !!!

nie rozumiem o co tak kłotnia?? przezcież Szczuka nie powiedziała nic o jej niepełnosprawności. A ta dziewczyna chcąc pracować w radiu wyraziła niejako zgode na komentwanie swoich występów prawda?? ludzie trochę was poniosło... co innego naśmiewać się z czyjejś choroby (co nie miało miejsca w tym wypadku) a co innego komentować jej publiczne występy... to może teraz kare powinna zapłaćić TVN za to że Majewski żartował z \"rączek\" naszego Prezydenta??