Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

megaan

wesele w warszawie- opinie o salach

Polecane posty

Go艣膰 _Warszawianka
podpijam i zapytuje o miejsca na wesele w Warszawie. Czy to opisane wy偶ej spe艂ni艂o oczekiwania? Mo偶e kto艣 inny organizowa艂 albo organizuje tam wesele?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dwojaczka
Hej! My ju偶 zarezerwowali艣my sal臋 w Canwie. Wygl膮da to bardzo, bardzo 艂adnie, cena przyzwoita, pani bardzo rzeczowa, kompetentna i (wg mnie) ma bardzo dobre podej艣cie. Natomiast nie mam 偶adnej opinii na temat obs艂ugi i tego, jak to dzia艂a... Mo偶e kto艣 si臋 pochwali, jak posz艂o i czy jeste艣cie zadowoleni...? Czekam na Wasze wie艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KASIOTEK
WITAM WSZYSTICH.SZUKAM INFORMACJI NA TEMAT CANWY.JAKI AKTUALNIE JEST KOSZT ZA OSOBE I JAK TO MNIEJWIECEJ WSZYSTO WYGLADA I CZY MNIEJSZE WESELE TEZ MO呕NA TAM WYPRAWIC DOK艁ADNIE NA 60 OS脫B

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KASIOTEK
JESLI MACIE JAKIES INFORMACJE NA TEN TEMAT NAPISZCIE NI NA PRIWIE B艁AGAM POMU呕CIE BO CO艢 MI SIE WYDAJE ZE TEN 艢LUB WEZNIEMY W PRZYSZ艁YM STULECIU

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KEJCIKm
Witam, my te偶 mamy zarezerwowana Canwe na 2009. Cena bardzo ok.W艂a艣cicielka b. mi艂a. jesli chodzi o sal臋 to mial byc jakis remoncik wi臋c radze sie wybrac i zobaczy膰,my jeszcze nie byli艣my po remoncie. Gdyby ktos z was mial zdj臋cia nowego wystroju to prosz臋 o foteczki. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dwojako
Zastanawiam si臋, jakie wra偶enie macie "PO" weselu w Canwie. Wszyscy (w tym i my) zadowoleni s膮 przed z podej艣cia tej pani i miejsca, jako takiego, ale nikt nie pochwali艂 si臋, jak si臋 uda艂o wesele w Canwie. Jak jedzonko? Jak wystr贸j...etc., mo偶e kto艣 si臋 podzieli膰 spostrze偶eniami? Z g贸ry dzi臋kuj臋 i wszystkich tu zagl膮daj膮cych pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awika
Hej, podajcie strone internetow膮 sali Canwa, z g贸ry dzi臋kuje;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awika
Hej, podajcie strone internetow膮 sali Canwa, z g贸ry dzi臋kuje;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dwojaczka
adres Canwy: www.canwa.pl :) albo taki, jak na pocz膮tku w pierwszym po艣cie zaczynaj膮cym t臋 dyskusj臋: http://canwa.waszewesele.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niekoniecznie malkontentka
By艂am ostatnio go艣ciem na weselu w hotelu Venecia Palace w Warszawie-Micha艂owicach i je艣li kto艣 decydowa艂by si臋 wybra膰 to miejsce, radz臋 si臋 dobrze zastanowi膰 - nie chc臋 tu ocenia膰 urody terenu, budynku, sal itp. ale oferta us艂ugi w stosunku do realizacji ma si臋 do艣膰 s艂abo i to w zakresie podstawowym. Mo偶e nie znam wszystkich szczeg贸艂贸w ale kilka podstawowych to: klimatyzacja w艂膮czana "od czasu do czasu" przy do艣膰 upalnym dniu, temperatura serwowanych alkoholi nie odpowiadaj膮ca podstawowym zasadom, brak lodu!!! ( nie do艣膰 偶e na sto艂ach, to po udaniu si臋 do baru, mo偶na by艂o us艂ysze膰 odpowied藕 - nie ma!!! ), jedzenie postawione zbyt wcze艣nie i wygl膮daj膮ce "tak sobie" ju偶 na wej艣ciu, spos贸b serwowania da艅 gor膮cych troch臋 jak w barze 艣redniej kategorii ( nie mam nic przeciwko barom! ale one nie sugeruj膮 偶e nimi nie s膮 ) ... mog艂abym tak jeszcze dalej ale naprawd臋 nie chodzi mi o czepianie si臋, a o ostrze偶enie przed nierzetelno艣ci膮 us艂ugi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laoelnka
witam, bylam w tym roku na weselu w canwie, sala ma pomiescic do 200 osob, ale wydaje mi sie ze raczej kolo 150 maksymalnie, zeby i spokojnie bylo posiedziec i potanczyc, jest bardzo zdbany teren wokol sali, plusem jest, ze jest to teren zamkniety, jedzenie bardzo smaczne, napoje donoszona bez przerwy, cola fanta sprite, woda gazowana i niegazowana, gorace napoje na zyczenie, obsluga fachowa i mila, alkohol w swoim zakresie, roznosza zazwyczaj rodzice, jest zamontowana klimatyzacja, ale jak wiadomo przy otwartych drzwiach nie zadziala tak jak powinna, a raczej sporo osob w letnie dni wychodzi sie przewietrzyc czy zapalic, malo miejsca dla zespolu, ale sie pomiescili (zespol 5 osobowy)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katrinkaa
s艂ysza艂am, 偶e wi臋cej, ni偶 150 os贸b, w Canwie si臋 nie zmie艣ci, bo ludzie b臋d膮 si臋 艣ciska膰... Uczciwie informowa艂a o tym Pani, kt贸ra to wszystko organizuje. Natomiast bardzo mnie cieszy opinia o tym smacznym jedzeniu i fachowej obs艂udze go艣ci. Nasze wesele w Canwie niebawem i mam nadziej臋, 偶e organizatorzy spisz膮 si臋 dobrze. Obiecuj臋 przekaza膰 Wam informacj臋 po weselu :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dwojako
W ten weekend mieli艣my w Canwie nasze wesele. Kochani, je艣li kto艣 sie zastanawia, czy to dobry wyb贸r, to ja ze swojego do艣wiadczenia mog臋 powiedzie膰; BARDZO DOBRY WYB脫R! Jedzenie pyszne, pi臋knie podane, pi臋knie u艂o偶one obrusy i kwiaty (kwiaty uk艂ada艂a dekoratorka polecona przez w艂a艣cicielk臋). Obs艂uga super mi艂a i uczynna - zapanowa艂a nad 150 osobow膮 grup膮. By艂o super. Nie mieli艣my 呕ADNYCH uwag (a podobno nie nale偶ymy do ma艂o wymagaj膮cych). Dzi臋kujemy ca艂ej obs艂udze, Canwy i polecamy Wam wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ventola
A jak z cenowo w Canwe? Pro艣ba o podanie obrazowych cen od tych kto si臋 interesowa艂 weselem w Canwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nickusia2888
Ladnie wyglada na stronie CANWA a jak cenowo?No i jak duzy parkiet?bo nie ma zdjec na stronce

Udost臋pnij ten post

Hejka:) My tez sie zdecydowalismy na Canwe...w niedziele dopiero jedziemy ogl膮da膰 sale ale po opiniach moich znajomych i przeczytanych powy偶ej to juz w sumei jestem zdecydowana:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patyrcjs28000000
Czy ktos mial wesele lub byl gosciem w sali weselnej "Tango"w Raszynie-Rybie..Sala ladna, duzo atrakcji,wlasciciel mily..Prosze o rady musze podpisac umowe jeszcze w tym tyg na jakas sale,bede wdzieczna...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alfia
Bardzo prosz臋 o opini臋 o sali weselnej ''Tango'' w Raszynie Rybiu Mo偶e kto艣 wie co艣 na temat tej sali?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do wieje nuda
My w zeszlym roku zastanawialismy sie nad U Siwka. Niestety, nie zrobilo na nas dobrego wrazenia. Zwlaszcza,ze np. na pytanie o dodatkowe koszty wlascicielka mowila,ze nic... A potem okazywalo sie,ze jeszcze korkowe itp idt... no i fakt, ze dwie sale.. I drogo!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta B
Chcialam sie podzielic moimi doswiadczeniami zwiazanymi z organizacja wesela w Venecia Palace w Michalowicach pod Warszawa. Na roznych forach mozna znalezc bardzo negatywne posty, ktore jeszcze pare miesiecy temu kosztowaly mnie wiele nerwow i przez ktore chcialam prawie w ostatniej chwili przenosic swoje wesele. O ile rozumiem, ze doswiadczenia kazdej osoby moga byc rozne o tyle rozumiem rowniez, ze czesto jest tak ze to konkurencja chwyta sie ciosow ponizej pasa i wiesza negatywne posty o miejscach, ktore dobrze wywiazuja sie ze swoich zobowiazan. A poza tym zwykle jednak jest to tak, ze jak ktos ma przykre doswiadczenia to je rozdmuchuje, a jak wszystko poszlo dobrze, to niewielu osobom chce sie poswiecic czas na to, zeby gdzies kogos pochwalic. W Venecii Palace latwo jest sie zakochac – piekne tereny, bardzo ladne pokoje hotelowe, przepiekna sala (nasze wesele bylo w Sali Dozow). Szczegolow calego procesu organizacji wesela nie ma co opisywac, bo kazdy przypadek jest inny. Powiem tylko tyle – z calego serca moge ich polecic. Nasze wesele bylo po prostu rewelacyje, wszystko poszlo jak po masle, nie bylo absolutnie zadnych problemow. Jedzenie bylo w akuratnich porcjach i naprawe bardzo smaczne, obsluga po prostu rewelacyja, wszyscy bardzo pomocni, uprzejmi i znajacy swoje obowiazki. Nasze wesele bylo na 120 osob. Moj maz jest obcokrajowcem, potrzebowalismy wiec obslugi mowiacej po angielsku, co rowniez nie stanowilo problemu. Hotel oferuje bardzo duzo dodatkowych atrakcji (jak np czerwony dywan dla mlodej pary czy salwy armatnie, obie rzeczy bardzo polecam!) ktore naprawde urozmaicaja wesele. Poza tym sa bardzo pomocni jesli ktos ma swoje wlasne pomysly (jak np zmiana flagi na masztach itp) i naprawde pomagaja, aby ten wyjatkowy dzien byl naprawde wyjatkowy. Sala Dozow jest po prostu piekna, nie wymaga dodatkowych ozdob czy urozmaicen. Dysponuje rowniez tarasem wychodzacym na jezioro oraz barem, co na takich uroczystosciach jest bardzo wazne, zwlaszcza w lato. Nie bardzo wiem co jeszcze powinnam dodac, wiec jesli by ktos potrzebowal wiecej infomacji to prosze o konkretne pytania. Zycze wszystkim aby ich dzien byl tak piekny, niesamowity, wyjatkowy i udany jak nasz. Pozdrawiam, Marta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alfia
Szkoda 偶e nie ma nikogo kto m贸g艂by udzieli膰 tak wyczerpuj膮cej opini na temat sali Tango w Raszynie Rybiu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pablo2358
Witam. Mieli艣my wesele w Canwie 30/05/2009 i odczucia moje jak i mojej ma艂偶onki s膮 te same. Po prostu profesjonalizm! Suepr organizacja, mi艂a w艂a艣cicielka i do tego te pokoje, kt贸re uratowa艂y 偶ycie niejednemu z go艣ci. A poza tym miejsce, kt贸re wygl膮da jak zajazd i gdyby kto艣 nie wiedzia艂 b臋d膮c na patio przy restauracji, TO JES WARSZAWA! Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meetp
Wpis tutaj jest rodzajem podziekowania w艂ascicielce i obs艂udze z Canwy,ul.Wa艂 Miedzyszy艅ski w Warszawie, za zorganizowanie przepieknego wesela,kt贸re odby艂o si臋 17.10.2009r. .W臋dliny i ciasta wy艣mienite.A takiego sernika nigdy dotad nie jadlam,chociaz na niejedym weselu by艂am..a jak do tego doda膰 zesp贸艂 Avis z Lublina,to bedziecie mie膰 wesele marze艅.../u nas Oni dali koncert/. I to nie reklama,a stwierdzenie fakt贸w-potwierdzenie profesjonalizmu zarowno jednych ,jak i drugich.. Serdecznie dziekuje!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zabcia.ziomal
Witam wszystkich. Planuj臋 wesele w lipcu 2009r i mam dylemat mi臋dzy 2 salami. Canwa czy sala weselna na ul.Bronowskiej. Canwa ma 艂adn膮 ziele艅, parking, ale Bronowska ma pi臋kn膮 sal臋 ale przede wszystkim parkiet. Paluj臋 wesele na nie wi臋cej ni偶 140 os贸b. W Canwie kusi dodatkowo 6 pokoi gratis + pok贸j dla m艂odych. Prosz臋 o pomoc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwia i Konrad
My mieli艣my nasze wesele w艂asnie w Canwie (http://www.canwa.waszewesele.pl/) 19.09.2009 na 85 os贸b i musz臋 przyzna膰 偶e wszyscy kt贸rzy byli naszymi go艣膰mi s膮 pod wielkim wra偶eniem!!! Du偶o naczytalismy negatywnych opinii na temat tej sali i NIE POTRZEBNIE!!!! jedzenie wy艣mienite i bardzo bardzo jest go du偶o!, sala bardzo 艂adnie przystrojona ( gdy sto艂y s膮 nie przystrojone to by艂o kiepskie wra偶enie ), sto艂y z jedzeniem wygl膮da艂y 艣wietnie!!! W艂a艣cicielka przesympatyczna! Je艣li kto艣 si臋 zastanawia na t膮 sal臋 do 100 os贸b jest idealna!!! W zasadzie nie ma nad czym si臋 zastanawia膰!!! Naprawd臋 polecamy!!! Wszyscy nasi go艣cie do dzi艣 wspominaj膮 t臋 sal臋 weseln膮!

Udost臋pnij ten post

Bardzo mnie ciesz膮 wasze opienie o tej sali poniewa偶 bed臋 mia艂a tam wesele w przysz艂ym roku:) Jedyne co mi nei daje spokoju to ma艂y parkiet ale na tym forum nikt nie wspomnia艂 na ten temat wiec to chyba nie jest problem :) Pozdrawiam wszystkich :)

Udost臋pnij ten post

parkiet -lipa maly i pelno drzwi wszyscy sie rozchodza a jak tanczy 5 par to juz za duzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zabcia.ziomal
Hej, Ja zrezygnowa艂am z sali na Bronowskiej i z Canwy - wybra艂am Aura House w J贸zefowie i jestem jak na razie bardzo zadowolona. Wszystkim mog臋 bardzo poleci膰. Maj膮 jeszcze wolne terminy na lipiec 2009r. Pani bardzo mi艂a i ch臋tna na propozycje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katrinnka
odno艣nie parkietu w Canwie: oczywi艣cie, je艣li wesele jest na 140 os贸b, jak nasze i jak orkiestra bawi膮ca go艣ci gra tak, 偶e po 12 3/4 wesela ta艅czy bez but贸w, to rzeczywi艣cie - parkiet troch臋 ma艂y, ale w og贸le nikomu to nie przeszkadza艂o. Nasi go艣cie tanczyli r贸wnie偶 na tym 'podwy偶szeniu', schodku, czy jak tam i - wierzcie mi, lub nie - NIKT nie narzeka艂. Z pokoi nie chcieli korzysta膰, bo zwyczajnie woleli si臋 bawi膰 i ta艅czy膰. I tak te偶 robili - do 6:00 (!) rano by艂a pe艂na sala ludzi. Argument, 偶e za du偶o drzwi i si臋 go艣cie rozchodz膮 mnie powali艂. :D No tak - najlepiej znale藕膰 sal臋, gdzie 偶adnych drzwi nie b臋dzie - wtedy pewno艣膰, 偶e nikt nigdzie nie wyjdzie. Na papierosa te偶 :) Uwa偶am, 偶e Canwa jest super miejscem na wesele i parkiet jest OK. Wierzcie mi, nie pisa艂abym tak, gdyby by艂o inaczej. Pewnie tu du偶o konkurencji robi czarny PR Canwie, ale ..... je艣li chce kto艣 porozmawia膰, s艂u偶臋 ch臋tnie mailem, zdj臋ciami. 艢ledz臋 to forum, wi臋c gdyby kto艣 si臋 waha艂 i chcia艂 sobie zdanie wyrobi膰 - bardzo prosz臋 o kontakt, ch臋tnie wy艣l臋 co艣 na mail r贸wnie偶 w miar臋 potrzeby :)

Udost臋pnij ten post