Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fizyczna

Fizyczni gorszi od umysłowych!!!!

Polecane posty

Gość Fizyczna

witam nigdy się z tym niezgodze moja przyjaciółka mi dzisiaj powiedziała że fizyczni są gorsi od umysłowych w wychowaniu i wogóle chyba ją straciłam na zawsze ale uważam że jest bardzo zarozumiała nie żałuje tego że się z nią pokłóciłam...

Gość i dobrze zrobiłaś
że nie gadasz do niej:D

Gość popieram
:)

Gość wow..........
:P

Gość Fizyczna
myśli że jak ludzie pracują fizycznie to już są gorsi od umysłowych

Radzę poczytać książkę \"Martin Eden\" Londona :) ta kwestia jest w jakiejś tam części poruszona :) I nie zgadzam się, że fizyczni są gorsi od umysłowych :o zwłaszcza obecne czasy doskonale przeczą temu :) Dzisiaj pracownik fizyczny niekiedy zarabia lepiej od umysłowego :) A poza tym "umysłowy" źle mi się kojarzy :o

Fizyczna>> nie masz czego żałowac...to co powiedziała Twoja przyjaciołka swiadczy ze jest umysłowo chora . Umyslowy nie oznacza inteligentny :O

Gość masz niezle kopnieta kolezanke

Gość lurnetka
gorsi? ale w czym? bo że mają gorszą pracę to napewno, a dlaczego mają gorszą pracę? bo nie moga mieć lepszej, a dlaczego nie moga mieć lepszej? bo są gorsi. niestety w czyms sa gorsi, nie jako ludzie ale jako pracownik

Gość popieram
nie mamrtw się...

Gość lurnetka
do GOWNO PRAWDA ale czy w związku z tym pracujesz fizycznie? czy dlatego co opisałaś byłas zmuszona zacząc pracę fizyczną? bo to istostne w tej dyskusji bo nie jestes gorsza ze nie dostałaś pracy którą wzieła "lala" nie ejsteś tez gorsza jak musiz pracowac poniżej swoich kwalifikacji. nie o tym jest topic jak mnie sie zdaje?

Gość htrbdtc
nie wiem czy robienie gdzies w biurze za odkurzacz do papierow albo za kalkulator jest czyms lepszym...

Nie martw się i podaj ich do sądu bo możesz przecież udowodnić, że dziewucha siedzi dzięki koneksji... Ja bym nie podarowała! Nie zgodzę się, że ludzie pracujący fizycznie są gorsi od tych co pracują umysłowo. moherowy beret jadzi -->> co przeczy tej tezie? że niby więcej zarabia fizyczny i jest lepszy od umysłowego? Z Twojej wypowiedzi doszłam do takiego wniosku, że kasa o człowieku...

Gość htrbdtc
wrecz przeciwnie - wydaje mi sie ze to jest wlasnie robota dla idiotow

pani w okienku pocztowym jest pracownikiem umysłowym.... pan w koncernie samochodowym zakłada instalacje elektryczna do nowoczesnego auta jest pracownikiem fizycznym, ale czy przez to pani z okienka jest kims lepszym? jesli tak to ja wolę być pracownikiem fizycznym...

Gość ewelinda
ja też się z tym nie zgadzam, ale niestety mnóstwo ludzi z którymi mam do czynienia tak sądzi. nie wiem skąd maja takie pomysły

skąd maja takie pomysły ???? bo sadza ze kilka klas wiecej daje im prawo uzurpowania sobie prawa do nazywania siebie inteligentym...

mysle , ze w normalnym kraju ani jedni ani drudzy nie sa gorsi czy lepsi. u nas w Polsce jest cala banda \" umyslowych \" darmozjadow - pierdzistolkow , przez ktorych generuje sie koszty wszystkiego min. wysokie podatki bo ta zarloczna banda pasozytow przezera jak szarancza : drogi, mieszkania, unowoczesnienie szkolnictwa, zdrowie , uslugi i wiele innych rzeczy na ktore brak tu miejsca . na kilku takich darmozjadow spiacych prawie w molochach urzedniczych pracuje czyli wytwarza dochod jeden fizyczny , ktory ciezko pracujac daje pokrycie pieniadzu w wytworzonym przez siebie produkcie. i jeszcze najbardziej te darmozjady i zlodzieje z urzedow i roznej masci fundacji narzekaja. as spalaja prad panstwowy na kawe i paliwo na nikomu niepotrzebne ekspedycje. POGONIC TO TATALAJSTWO a od razu lepiej bedzie w kraju.

Pytanie, myślę, ważne - W CZYM sa gorsi? Bo w czymś na pewno. Ale i lepsi sa w czymś też. :-0

Gość Realista
JUZ pomalu widac ze niebawem tych gorszych roboli nie bedzie w tym oglupialym kraju ...i ciekawe kto bedzie zap...na tych UMYSLOWYCH...

Gość a ja nie mam
matury :-(

Gość niedouczone kołki

Aha. I jeszcze jedno. Jasne! 😠 Wszyscy teraz stanęli w obronie tych \"fizicznych\". Że niby tacy sami, jak \"umysłowi\", że nei ma żadnych różnic, podziałów! To po jaką cholerę idziecie na studia?! :-0 Po co idziecie do liceum? :-0 Żeby rowy kopać? Żeby \"montować instalację elektryczną\"?! Do zawodówki idźcie wszyscy w takim razie! Skoro wg was fizyczny nie różni sie niczym od umyslowego, a nawet jest czasem lepszy!!!! (Hipokryzja aż uszami się niektórym wylewa) :-0

Gość Do Iwosi
aleś ty mądra bo napewno wyuczona i udało się znaleśc prace po studiach albo jeszcze chodzi do liceum i już mądruje jak byś nie miała co wsadzić do garnka to byś nie przebierała w pracach tylko poszłaś by tam gdzie dają prace ale ty pewnie myślisz po co mam pracować za 600 zł jak mamusia bahorka wykarmi

Gość a ja nie mam
jestem gorsza ,czuje sie okropnie ,przegralam życie ,idę się schlać :P

Gość ewelinda
jak kiedyś byłam na rozmowie o prace w urzędzie to mnie zapytali jakie mój mąż ma wykszałcenie - jak powiedziałam że zawodowe to zrobili jakieś dziwne miny a co ich to obchodzi?? ale tak czasem ludzie reagują, dziwią się, że jak mam magistra (czego nie uważam za swoje jakieś wielkie osiągnięcie ) to zadaje się z takim po zawodówce - a to najlepszy człowiek jakiego znam czasami mnie to gadanie dobija!!!! a u mnie w okolicy też pracę zawsze dostanie ktoś ze znajomościami, chociaż ja mam czasem lepsze kwalifikacje - przekonałam się o tym tyle razy że już mnie to nie dziwi

iwosia >> kazdy ma prawo pracowac w zwodzie ktory jest zgodny z jego edukacją ale nawet tytul magistra nie daje prawa czuc sie kims lepszym kimś \"ponad\" przykład : pan doktor z ktorego po drugim drinku wychodzi burak czy taki ktos jest lepszy??

Gość Do Iwosi
poczytaj ze strony pierwszej coś do ciebie