Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deleter

Edyta Górniak zgwałcona!!!!

Polecane posty

Gość Deleter

Ogladaliscie Uwage ?? Co sadzicie o tym wszytkim?

Teraz to sie dopiero bedziecie epatowac tym brudem. Ple mle, gwałt i brutalność.

Gość wawawaw
o co chodzi bo nie ogladalam .......powiedzcie cos wiecej

Gość gość
nie kumam za bardzo po co ten wywiad udzielila...pzreciez daloby sie to bez rozglosu zalatwic...tylko winny sie tlumaczy? Sama nie wiem co o tym myslec....

Gość jak to co.............
juz zastosowala wszystkie chwyty jakie mogla zeby zaistniec to postanowila sprzedac jeszcze swoj bol. Oczywiscie ze sie dalo to troche ciszej zalatwic ale co rozglos to rozglos...

Szkoda kobiety.... :( Ale swoją drogą - jak dziesiątki kobiet każdego dnia jest gwałcone - to nikt się tak tym nie wzdryga :(

szkoda, ale mi sie to troche nieprawdopodobne wydaje.. tak czy inaczej, mam wrazenie, ze Edyta z uporem przedstawia siebie jako skrzywdzna dziewczynka, ktora potrzebuje obroncy i rycerza :o chyba jej troche wspolczuje, dorosla kobieta z mentalnoscia dziecka. Moze to ciezkie dziecinstwo rzeczywiscie zawazylo na jej zyciu :(

Gość Deleter
Zastanawaim sie teraz co by ta biedna kobieta przezywala gdyby rzeczywiscie film trafil do gazet.Zapewne "fakt" zaraz by wyjechal na pierwszej stronie ze gorniakowa dupy daje i sie jeszcze na kamere nakreca.A poza tym w poniedzialkowym wydaniu na pewno bedzie piekny ironiczny artykul do calej tej sytuacji.Ja niewiem co ci ludzie chca od tej dziwczyny.nie poodba sie to nie sluchac a nie cigle cos maja jej do zarzucenia.Jeszcze nigdy nie przeczytalam o niej w brukowacach czegos poztywnego.

oj tam, \"ciszej, ciszej\".... a niby dlaczego ciszej? czy bycie zgwalconą to jakies tabu, jakas sprawa, o ktorej nalezy nie rozmawiac, a najlepiej nikomu sie nie przyznawac waszym zdaniem? chyba wrecz przeciwnie!!! przez takie myslenie wiele zgwalconych kobiet boi sie isc na policje, bo panuje dziwne przekonanie, ze to ona powinna sie wstydzic... :O

cos zrozumialem z tego ze miala wtedy 16 lat no ale skoro dala sie sfilmowac to teraz wyszlo na jaw jak sie prowadzila .musiala byc oszolomiona alkocholem lub narkotykami czy co??? no bo ktora normalna dalaby sie sfilmowac na trzezwo??? no ktora???... no albo ja uprowadzono i sila to wtedy rozumioem za grzechy mlodosci placi sie teraz. a towarzystwo trzeba dobierac. ja wierze ze jest uczciwa.a ten typ posiedzi z 10 latek ale co bedzie jak wyjdzie ?ona musiala byc juz wczesniej szantazowana bo nie kupilaby domu w portugali to byla taka ucieczka od polskiej i tej jej rzeczywistosci podejrzewam.

Gość masz racje anyzowka

Gość Deleter
Bardzo dobrze ze mowi .Dzieki takim osobom .Sławnym,popularnym moze inni beda mniec odwage by o tym mowic by sie nie bac ze to cos zlego,brudnego.Moze dzieki wlasnie takim zwierzeniom coraz mniej bedzie pedofili ktorzy moze czyhaja na wasze dzieci.

Gość jak dla mnie
to kolejny chwyt - Edytka musi się promować jakoś. Nie wierzę w te jej historyjkę.

Gość anyzowko ale....
to wlasnie o to chodzi - ten czlowiek ja rzekomo przesladowal, skrzywdzil itp. a jednak nie poszla na policje. Dopiero teraz gdy byla realna grozba ze filmik pojdzie do gazet wykorzystala sytuacje do tego, by o niej mowiono. Wspolczuje jej, ale wcale sie nie dziwie, ze spotyka sie z krytycznym odzewem ludzi - niejeden raz probowala manipulowac mediami, poza tym takie sprawy zalatwia sie na policji i ewentualnie potem robi o tym programy. A ona dopiero jak jej slawa przebrzmiala i pieniedzy tak duzych jak dawniej nie zarabia wyciaga stara historie i pokazuje jaka jest skrzywdzona.

Gość jakaś taka bylejaka
Biedna megalomanka i tyle .Jakoś nigdy nie mogłam się do niej przekonać.Jest w tej dziewczynie jakiś fałsz.

Gość booombastic
mam nadzieję ,ze się mylę - ciekawe ile jej za to TVN zapłacił ? :) slub sprzedała do Gali , za rozbierana sesję pojechała w podróz poslubna, Ehhhh , chyba jej się w domu nie przelewa czy co? Wspólczóję jej ale po jaka cholerę to wywlekła przed cała Polska w takich detalach?

w sumie przyznaje, ze nie wiem zbyt dokladnie o co chodzi w calej sprawie, wnioskuje tylko na podstawie wypowiedzi forumowiczow, moze akurat w tym przypadku to rzeczywiscie historyjka wstawiona po to, zeby sie jeszcze troche pokazac w mediach... ale ogolnie nie powinno sie oburzac na to, ze jakakolwiek kobieta publicznie przyznaje sie do tego, ze byla zgwalcona.

Gość niefanka
Ale wy jesteście marudni !

Gość booombastic
wspułczuję sobie ,że popełniam takie błędy

Gość Deleter
po to wywleka !!! ze jest wiecej pokrzywdzonych jak mowili!!

Gość booombastic
to czemu wczesniej nie poruszyła tej sprawy??? co ? niekoniecznie przez media ale dajac cynk policji ,żeby zainteresował się tym oblesnym typem. Może wtedy jakies dziecko (dziewczynę ) by przed nim uchroniła a nie teraz Matka Teresa się zrobiła

Gość ja sadze ze to prawda
tyle tylko, ze jej wynurzenia na ekranie raczej nie pomoga innym zgwalconym kobietom, bo jednak czuje sie falsz w tym bolu i jednoczesnie checi zarobienia na tej historii. Dziwi mnie, ze ten czlowiek przesladowal ja przez lata i nic nie zrobila, ze wczesniej nie wynajela Rutkowskiego i nie wsadzila goscia do wiezienia. Mogla juz dawno zrobic to, co zrobila teraz i mialaby spokojne zycie. Fakt, ze wyskoczyla z historia teraz, gdy jest o niej dosc cicho jest niefajny.

Gość Deleter
O tym, czego Edyta Górniak doświadczyła, gdy miała 16 lat, nie wiedział nawet jej mąż. To była najbardziej skrywana, najboleśniejsza tajemnica jej życia. Całe lata musiała znosić wspomnienie upokorzenia i krzywdy, którą wyrządził jej starszy od niej mężczyzna. Dobry znajomy rodziców, udający jej opiekuna i przyjaciela. - Poznałam go, gdy miałam 15 lat – mówi Edyta Górniak. – Przez prawie dwa lata miał obsesję na moim punkcie. Na początku zapowiadało się to bardzo niewinnie. Zaprzyjaźnił się z moimi rodzicami, zdobył ich zaufanie, moje również. Był w wieku mojego ojczyma. Traktowałam go jak wujka. Marek K., wówczas 35-letni mężczyzna, to zaufanie wykorzystał tylko po to, by młodą dziewczynę sobie podporządkować. Poznał jej słabości i lęki, wiedział, że bije ją ojczym. I że tęskni za swoim biologicznym ojcem. Powoli zmierzał do tego, co było jego prawdziwym celem. - Wszystko, co robił, aranżował w taki sposób, bym się nie bała – opowiada Edyta Górniak. – Zabierał swoją młodszą córkę, miała 8, 9 lat, do pokoju obok albo łazienki. I bardzo spokojnie, stopniowo, nienachalnie, doprowadził do tego, że znalazłam się w strasznej pułapce. W końcu Edyta odważyła się mu powiedzieć, że nie chce już, by za nią chodził, przyjeżdżał po nią pod szkołę. Marek K. zaczął wtedy jeszcze bardziej kontrolować jej życie. Śledził ją, wiedział, kiedy jedzie na szkolne wycieczki, przesiadywał w domu rodziców. Zaproponował, że opłaci korepetycje z matematyki dla Edyty i swojej córki. Rodzice kazali Edycie chodzić na nie. - Doszło do gwałtu – mówi Edyta Górniak. – Wtedy straciłam sens życia. Nie miałam się do kogo zwrócić, nie miałam komu o tym powiedzieć, nie miałam dokąd pójść. Wiedziałam, że nauczyciele by mi nie uwierzyli, rodzice byli jego przyjaciółmi. Targnęłam się na swoje życie. Marek K. zniknął z życia Edyty. Ale po latach znów się pojawił. Powiedział, że ma filmy wideo i zdjęcia z tamtego czasu, że sprzeda je gazetom, jeśli Edyta Górniak i jej mąż Dariusz Krupa nie zapłacą mu 170 tys. zł. Małżeństwo nie miało zamiaru ugiąć się przed szantażem. Poprosili o pomoc detektywa Krzysztofa Rutkowskiego. Patrol Rutkowskiego ujął Marka K. w momencie przekazywania mu pieniędzy przez Dariusza Krupę. Marek K. i jego wspólnik Andrzej G. zostali przekazani policji.

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
O tym trzeba mówić...jak najwiecej,żeby móc pozamykać tych p... pedofilów.Ja..ja im poucinać.To świry są. Durni faceci tego nigdy nie zrozumieją,tylko kobieta wie jaka to może być krzywda.

nie wiem co sadziec,teraz edyta ma wydac nowa plyte,czy to nie jest reklama psychologiczna?! Jak sie komus zbyt dobrze powodzi,nikt cie nie lubi,a tak kazdy bedzie jej wspolczuc i kupowal plytkke.....hmmmm...?!:O P.S:Darka lubie,jest OK;)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Współczyję i podziwiam odwagę,że wogóle powiedziała to publicznie. Bynajmniej nie będzie durnych plotek na jej temat. Idzcie po rozum do głowy plotkarze

Gość takie moje skromne zdanie
wyjawnienia jakiejś tam tajemnicy przez szantażystów to się niby tak bała, bo afera będzie skoro tak broni swojej prywatności to po co dzisiaj opowiada takie rzeczy o tym rzekomym gwałcie nie chciała aby te fakty ujawnili szantażyści, za to sama to zrobiła i to za niezła kasę pewnie niestety tak jest ze sławni ludzie często są narażeni na taką sytuację ale nie podają tego do publicznej wiadomości ona nie chce aby publikowano coś o jej życiu prywatnym dopuki ona tego nie sprzeda