Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deleter

Edyta Górniak zgwałcona!!!!

Polecane posty

zastanawiam sie Filomenko dlaczego tak sie zacietrzewiasz? i podchodzisz do tego tak personalnie....zastanawiajace......ja nie jestem fanem Gorniak, zdecydowanie. Ale zupelnie nie czuje potrzeby opluwania jej.... Do douczonych(!) glosow rozsadku: szymci, myrevina, taaak, mekintoch, plomykowka, innych nie doczytalem sory, dajcie sobie na luz. To sa dyskusje prowadzine w stylu katolicyzmu rydzykowego i nie ma mowy o zadnym: Wszystko co chcecie aby wam uczyniono i wy innym czyncie. Do wiad. : to slowa Jezusa , nie spot reklamowy TV Trwam....stracona sprawa.....

Gość no to jak wytłumaczycie
fakt, ze w tym samym czasie, gdy rzekomo była molestowana przez wujka oskarżyła kolege z Metra o gwałt tylko dlatego, że odrzucił jej umizgi?

Gość w ogóle dziwne jest to
że Edyta zawsze robi z siebie cnotkę, pokreśla na każdym kroku jaka to ona biedna i niewinna, że wszyscy partnerzy ją oszukiwali i wykorzystywali przecież nikt jej niczego nie zarzuca kto normalny gada wszem i wobec o tym jaki jest cnotliwy? życie intymne jest osobistą sprawą, a ona od zawsze o nim mówiła publicznie robiąc z siebie świętoszkę jakby chciała zakamuflować to, że tak naprawdę lubi seks przecież to jej sprawa i nikomu nic do tego tylko po co ona publicznie robi z siebie świętą? podobno tylko winny się tłumaczy, a ona tłumaczy się jeszcze na dodatek nieproszona

Gość a kto mowi ze takie nie
pozostawiaja sladow na psychice???? I ze Gorniak problemow z nia nie ma...o ile sie nie myle nikt... Ale nawet gdyby byla schizofremiczka to nikogo nie upowaznia do szantazowania jej i tyle... Poczytajcie moze wczesniejsze posty i niekoniecznie tylko Filomenke...o ile sie wam chce prowadzic rzeczowa dyskusje...

Gość Filomenko proszę
zastanów się niekiedy zanim coś napiszesz. Przynajmniej udaj, że się zastanawiasz

WEz się ugryż w swój tłusty tyłek.I nie pouczaj mnie co mam pisac a co nie. Sram na ciebie. Tyle.

Gość ale podajcie jakiś konkretny
argument, który mówi, że rzeczywiście była zgwałcona, bo moim zdaniem jak na razie fakty mówią co innego - po co wujek, który niby jest pedofilem ma pod ręką młodszą siostrę Edyty zabierałby się za prawie dorosłą pannicę? jak to wytłumaczysz?

czepiłas sie jak rzep psiego ogona. Cokolwiek nie napisze czepiasz się. Mam w dupie twoje zdanie. Bede zawszei WSZĘDZIE pisała co mi sie podoba rozumiemy się? I mozesz pisac na mnie , wyzywac ile chcesz i co chcesz. mam swoje zdanie i bedę je wyrazała. Dla mnie Górniaczka jest puszczalska i nie był to gwałt. Nie wiem czemu nadal mnie wyzywasz. Takie zdanie jak ja ma wiele osób a widać ze celowo sie mnie uczepiłaś. Leję na ciebie ciepłym moczem. Moze to nie kulturalne moze....ale naprawdę na nic innego nie zaśługujesz . Wyraż lepiej swoje zdanie i pisz na temat zamiast krytykowac moją opinię.

chciałas zaczepki i zaczełaś to ja masz. I będe cię jadem tryskała tak samo jak ty mnie. Czepiłaś się i popatrz wyżej kto zaczął. I nie mnie pretensji.

Gość o rany może zamiast na Filomen
ce skupcie się na temacie i rozwiejcie moje wątpliwości

Gość psioczka
Filo nie czujesz ze ta wariatka cię podjudza? Każdy slepy widzi ze podpuszcza ciebie. Postaraj sie ją zignorować. Takie osoby tylko na to zasługują PS tez uwazam ze niestety nie był to gwałt. Podzielam zdanie Filomenki.

Gość .pupa.
wypraszam sobie A przy okazji - jaka by nie była Górniak (nwet jeśli taka jak jej zarzucają), to i tak zawsze preferuje towarzystwo takiej osoby niż wulgarnego prymitywa.

Gość taka jedna zniesmaczona
cytuje poprzedniczke: "PS tez uwazam ze NIESTETY nie był to gwałt." Niestety!!!!!!......cudo........i wszystko na wasz temat.......biedaczki....zycze wam "na szczescie" gwaltu...idotki

Gość psioczka
niesty miało tu znaczyć ze niestety nie zgadłaś - niestety nie trafiłas - niestety nie trafiłas w to ze był to gwałt- blew..To było celowe bzykanko. Niestety znaczyło co innego. Tłumoczka mamy tu widzę:P

Gość psioczka
o i nawet mnie wyzwała od idiotki. Co za kulturka. Podjudz , podpuszcza, zaczepia i wyzywa. Nie ma sencu z taką dyskutowac. nawet nicka normalnego nie umie załozyć.

a widze ze mamy psioczka...hau hau waz slowa, bo o slowa sie czepiasz wlasnie Gorniakowej.....za trudne, co???

Gość psioczka
ty zniesmaczona idz lepiej myc gary.

nicka .....w takim towarzystwie...strata czasu.....oto topik FIlomenki....taki poziom trzymajcie dziewczyny.......do konca zycia i o jeden dzien dluzej.....

Psioczka - i na ciebie zniesmaczona widze wsiadła. Dziecina sie nudzi najwyrażniej. Ignoruj ją.

Gość sorry ale ilość narzeczonych
A może jednak ktos przeczyta jaki jest moj punkt widzenia w tej sprawie i sprobuje się ustosunkować do tych faktów, które przytoczyłam. Ludzie zacznijmy rzeczową dyskusję bez docinków i argumentujcie to co macie do powiedzenia.

Gość Psioczka
Faktycznie trzeba ją ignorowac. Kobita się bardzo nudzi:) i czka by kogos sprowokowac do kłótni.:P

pa lalunie......plujcie w spokoju...... Filomenka aj lof ju bejbe i nigy sie nie zmieniaj....to forum upadnie bez twojej glupoty....muuuua

tak CZKAM.......no cuda jestescie...........muuua jeszcze raz w niskie czolka

Gość Psioczka
Spadaj !!nikt cie tu niechce łachudro. Kusi i podjudza .

do>>>>>sorry ale ilość narzeczonych >>>> ty tez czytac nie umiesz?....rzeczowa dyskusja to strona wczesniej....ale chyba za trudne testy.......no, nie spadam ....degrengolada umyslowa........wasza oczywiscie

Gość Filomenko proszę
Niestety Filomenko, możesz się denerwować i rzucać bluzgami, nic nie poradzisz na to, że Twoje wypowiedzi są puste i głupie. Możesz na mnie...srać....potwierdzasz tylko moje słowa

Sama sobie panna Górniak nagrabiła - zachowania pszczółki showbiznesu są znane nawet zwykłym zjadaczom chleba bo jej wyczynów nie mogło znieść nawet zpalecze polskiej estrady. Najpierw sznataże i sabotarze, poźniej hymn, \"szczury i kanalie\" Faktu i Super Ekspressu a teraz wyznanie o molestowaniu, gwałcie. Oskarżenia w patetycznym tonie pod adresem różnych środowisk (reklama, media, marketing), nawet fanów. Fochy w stylu co najmniej Whitney H., dramatyczne apele o poszanowanie prywatności i prezentowanie się jako medialną w słabym stylu polskiej promocji. I co - w telewizji komercyjnej - przy całkiem niezłej ogladalności programu Uwaga wyznanie Edyty G.. Forma, w jakiej dowiadujemy się o tej tragedii (no jeszcze pozostaje \"wyznanie w stylu Drzyzgi\") jest groteskowa, bo to kojarzy się w tym przypadku z kolejnym aktem desperacji zwrócenia na siebie uwagi - przynajmniej dla mnie. I dlczego nagle ktoś się obrusza na pytanie czy to nie kolejne zagranie pod pubikę w stylu \"zobaczcie jaka jestem ofiara, biedna i pokrzywdzona\" - współczujcie mi bo jestem Edyta G. Osaczenie i szantaż to ciągle pojawiające się stwierdzenia w ustach tej osoby - nie zróciliście na to uwagi, jak podkreśla ten aspekt swoje życia w wielu wywiadach ?? Zaczyna rodzić się pytanie czy nie powinno się zrobic zrzutki na \"psychologa\" dla Pani Edyty. Może świadomie, a może nie, uwikłany jest w to temat jej kariery ktora po protu zgasła. Ostatni singiel bez rewelacji, mimo umizgów pod jej adresem nawet samego Wojewódzkiego, odgrzewanie tego samego kotleta o niespotykanym talencie, który na zachodzie ponoc robił furorę. Ciągle jakies dramaty. Gdzieś nawet spotkałem się z \"niesalonowym określeniem\", że jest ona swego rodzaju Wojciechem Fortuną w przemysle muzycznym. Co się dziwić, że kolejna, przykra, mimo wszytko sprawa, jak wspomnienia z dzieciństwa, traktowane są jak medialna papa. Kto z powagą godną prokuratora będzie konsumował tego typu rewelacje, gdzie dodatkowo jeszcze miesza się rodzinę...takie rewelacje czytamy na środkowej stronie w gazecie codziennej. Dla mnie tragedia w sprawie p. G jest oczywista ale z lekkim zażenowaniem odbieram jej postawę odnośnie przekazu tego zdarzenia światu.Nie musi o tym wiedziec całe społeczeństwo - być może ten fakt powinien byc znany opini publicznej ale poprzez działania pani G. na rzecz walki z patologią związaną z moletowaniem nieletnich ??

Gość Erg
"Prowadzący sprawę łódzcy funkcjonariusze chcieli, aby opolska policja zabezpieczyła wszelkie nośniki informacji, na których mogłyby znajdować się zdjęcia lub filmy. W mieszkaniu 48-letniego Andrzeja G. policjanci zarekwirowali tylko komputer. Dużo więcej znaleźli u 53-letniego Marka K. Do policyjnego depozytu trafiło około 3,5 tysiąca płyt, kaset wideo i dyskietek komputerowych oraz sam komputer. Wszystko zostało przekazane do Łodzi."

--> stic { być może ten fakt powinien byc znany opini publicznej ale poprzez działania pani G. na rzecz walki z patologią związaną z moletowaniem nieletnich ? } Gwarantuje Ci ze reakcje tz. opini publicznej były by te same. Niektórym naprawdę nie trzeba wiele by napluc na drugiego czlowieka.