Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivvka23

czy przy drugiej ciazy tez moze wystapic zatrucie ciazowe?

Polecane posty

Gość olivvka23

hej. mam pytanko ,przy pierwszym dziecku mialam zatrucie ciazowe (nie wykryte wczesniej przez lekarza :( ) kiedy rodzilammojego synka w 36 tygodniu ,trafilam na fatalnego lekarza ktory darl sie na mnie ze nie powinnam miec wiecej dzieci!! kochane czy ktoras wie czy zatrucie moze wystapic po raz drugi,i czy faktycznie nie powinnam zachodzic w ciaze ? marzymy z mezem o drugim potomku.

czy przy drugiej ciąży może wystąpić zatrucie ciążowe nietety nie potrafię ci powiedzieć.Moja mama miała zatrucie ciążowe przy 4 dziecku-ale to była jej ostatnia ciąża.

a czemu mas znie zachodzic w ciaze? ja mialam komplikacje w ciazy pozniej zatrucie ciazowe i bardzo ciezki \'ksiazkowy\' porod (czyli jak porod wygladac nie powinien) no i... palnuje drugie dziecko a moj ginekolog twierdzi ze musze liczyc sie z ryzykiem ze te komplikacje moga mnie dopasc ponownie w prawdzie nie slyszalam o nikim kto mial zatrucie ciazowe dziecko po dziecku i tez chetnie poczytam co tu dziewczyny napisza

Olivka, moja krewna miala zatrucie ciazowe przy pierwszym dziecku, tak silne, ze dziecko zmarlo :( Prawdopodobnie zatrucie bylo \"przeoczone\" przez lekarzy. Przy drugiej ciazy byla pod stala i czesta kontrola lekarska, ciaze rozwiazano wczesniej przez cesarke - jej coreczka jest teraz okazem zdrowia :) Mysle, ze najwazniejsze, zebys byla pod dobra opieka, znajdz naprawde rzetelnego poloznika.

Gość dolce vita
mam znajoma ktora, w kazdej ciazy miala zatrucie ciazowe i ma czworo zdrowych dzieci. Dobry lekarz i nie boj sie

Gość olivvia23
DZIEKUJE WSZYSTKIM BARDZO SERDECZNIE :)) musze przyznac ze jesli chodzi wogle o temat "zatrucie ciazowe "to nie wiele informacji na ten temat mozna spodkac gdziekolwiek.W takim razie kobitki nie pozostaje mi nic jak tylko brac sie z mezem do roboty hi hi hi spokojnie na poczatek znajde dobrego lekarza amoze znacie godnego polecenia w warszawie