Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma-lenka20

test a ciąża

Polecane posty

no łatwo Doris ale mądrze mówisz.. my już mam cztery albo 6 cylki za sobą..zależy jak liczyć;-) ale wiem, że jeszcze troche przed nami.. trzeba się uzbroić w cierpliwość:-)

Witam was moje drogie, dzis 27 czyli, że dokładnie za miesiąc ślub.. hmm ciesze się, że to się jakoś tak wszytsko poukładało:). Malenka napewno się uda! Czasami nie rozumiem, dlaczego w tym wieku świadomie chcesz mieć dzidzię, ja bym świadomie nie chciała:) No ale, jeśli jesteś pewna to najważniejsze i napewno będziesz wspaniałą mamą:) Mój brzuszek na razie nie rośnie i dobrze:P bo już się obawiałam, że bede musiała sukienke jakoś poszerzać:). Bardzo się też cieszę z tego, że nie mam już mdłości i ogólnie bardzo dobrze się czuje:) Nie mogę tylko szybko chodzić, do czego zawsze byłam przyzwyczajona, a teraz sobie takimi tiptopkami spaceruje:) Spędzam dużo czasu na dworze, na spacerkach no i na załatwianiu różnych formalności jeszcze, ale już końcówka:) Pozdrawiam was serdecznie i zaraz uciekam szukać butów, bo jeszcze nie mam:)

no Eszirko bardzo chce.. nawet nie wiesz jak bardzo:-) ja uważam że lepiej mi będzie wychować teraz dziecko niż później, bo nie powiem -jakąś karierkę zawodową też chciałabym zrobić;-) jejć..ślub.. a kiedy mój będzie?:-P pozdrawiam.. i całuje w brzusiio:-D (bez podtekstów:-P)

Witam po długiej przerwie. Niestety drugi test negatywny, zaś kilka dni później okres potwierdził to co przypuszczałam - brak brzdąca. Niestety po ostatniej inseminacji coś się we mnie poprzekładało i w tym cyklu niestety starania nie przyniosą efektu - brak owulacji. Mam więc urlop, a przesunięcie terminów badań u lekarza pozwoli uzbierać na następną inseminację i koszty badań.

Olka grunt to nie poddawać się i nie załamywać! z takiego założenia ostatnio wychodzę..:-) tulę mocno.. wiesz.. przed nami przyjemne starania.. a później kochany efekt :-)

witam moje drogie:) Przed nami majóweczki i dla starających napewno będzie to miły czas na małe conieco:) Ja chciałabym żebyśmy zaczełi już remont w naszym nowym mieszkanku a tu ciągle coś wypada i kurcze boje się, że do ślubu nie zdąrzymy. I tak większość rzeczy chcemy kupić z pieniędzy z wesela, no ale chociaż tak, żeby odświerzyć pomalować itp. Eh no trudno, mam nadzieje ze zdąrzymy w końcu mieszkanie jest malutkie:) U mnie chyba wszytsko dobrze, dobrze się czuje tylko katar mnie trzyma, ale to chyba juz początki alergii, muszę wybrać się do lekarza, bo nie wiem czy moge brać takie normalne tabletki odczulające. Pozdrawiam cieplutko

no ja też Eszirko zaczynam odczuwać uroki pylenia :-D ale naszczęście to \'tylko\' zapalenie spojówek:-P a majóweczkę przywitałam już przed.. właśnie dostałam okresu;-( facet mi się załamywać zaczyna, że nie może mnie zapłodnić.. a wydawałoby się, że to taki proste mieć dzieci.. pozdrawiam Was ciepluśko:*

Milego weekendu Dziewczynki - odpoczywajcie spokojnie, mam nadzieje, ze pogoda nam sie poprawi:(

witam wszystkie kobietki po dość dlugiej nieobecnosci:-) Znalazlam nowa prace i jestem na okresie probnym , także mam malo czasu narazie, wiadomo... muszę sie starac, :-) Ja rowniez mam nadzieje ze w tym miesiacu okres sie juz u mnie nie pojawi ;-) powiedzcie mi kobietki jesli mam 12 dzień cyklu jakie mam szanse teraz na zajście w ciaze? mam nadzieje ze po tej luteinie ktora bralam zwiekszyly sie ?? przed nami dlugi weekend wiec moze cosik z tego wyjdzie ? :-) odpiszcie prosze Pozdrawiam wszystkich gorąca, a Wam starającym sie duzo duzo powodzenia i oczywiście milości :-) :-) :-) :*

ach, zapomniałam napisać ze przeciętna dlugość cyklu u mnie to 28- 30 dni... i z gory dziekuje za odpowiedz :-) Milego weekendu wszystkim i podzielam zdanie doris, mam nadzieje ze pogoda sie poprawi :-)

Gość Ma-Rita
Hej dziewczynki! Jestem w tym topiku nowa,ale mam nadzieje,ze mi poradzicie. Drugi cykl staram sie o dzidziusia. W poniedzialek 24.04 powinnam miec owulacje.Nie wiem,czy rzeczywiscie byla, bo nie zaobserwowalam zadnych jej objawow. Dzis natomiast pojawil mi sie brazowawy sluz.Troche sie przestraszylam, bo to jeszcze nie czas na @. Czy ktoras z was miala kiedys podobne objawy?Musze dodac,ze w marcu odstawilam tabsy, wiec troche trudno mi sie teraz w tym wszystkim polapac.

Gość do Ma-Rita
brązowy śluz oznacza, że spada poziom progesteronu

Gość Ma-rita
Hmm,skoro poziom progesteronu spada to znaczy,ze w ciazy raczej nie jestem :(

Kamila u mnie dc wynosi czasemnawet i 39-42:/a teraz po 28 dniach dostałam..dzięki luteinie. a też miałyście po niej taki skąpy okres? bo ja z reguły miewałam b. bolesne długie i b. obfite okresy..a tu nie dość, że dwa dni tylko to jakby wcale..:|

ma-lenka, ja po luteinie tez mialam bardzo skapy i malo bolesny okres kyory trwal 4 dni, zawsze miałam b. bolesny i obfity, tez mysle ze to przez luteine:-) Dziekuje za linka , pozdrawiam :-) :-) ;-)

Kamila..uspokoiłaś mnie trozke:-) pozdrawiam i miłego dnia życzę.. idę się szykować do pracy..nawet nie wiecie jak ludzie głupieją, gdy dostają trochę wolnego.. zakupoholizm się szerzy chyba:|

Witam dziewczyny Słońce wyszło ładna pogoda więc coraz mniej wolnego czasu. Pracuję w firmie budowlanej więc dla mnie zaczął się sezon intensywnej pracy. Będę jednak starała się co jakiś czas wejść na forum i z wszystkimi porozmawiać. A co u was słychać dziewczyny w te piękne dni?

no witam..ale tu ostatni cicho:-P u mnie? praca szkoła dom dom szkoła praca..ehh zero wolnego czasu i sił na staranka o Maleństwo:-( poza tym ta piękna pogoda napawa optymizmem:d Eszirka napisz co tam u Ciebie..:-)

czesc wszystkim, :-) dziewczyny co tam u was, nic nie piszecie..... ja narazie tez czasu nie mam, kompletnie..... wlasnie zaraz wychodze do pracy :-( a co do okresiku mysle ze juz w tym miesiacu sie juz nie pojawi, no chyba ze mialam cykl bez owulacji :-( trzymajcie kciuki, pozdrawiam

witam was:) juz powoli myslałam, że topik zanika, trzeba się dzielnie bronić i pisać:) U mnie chyba dobrze, tzn czuje się dobrze, musiałam ostatnio wybrać się na zakupy bieliźniane, bo wszytskie majtki już mnie piją w brzuch:P a piersi wyłażą ze staników:) Co prawda nie przytyłam jeszcze tak, że z daleka widać, no ale ja czuje zaokrąglenia:) Za 18 dni ślub a jeszcze tyle rzeczy niedopiętych na ostatni guzik, mam teraz gorący okres. Chce żeby juz było po tym całym ślubie, po przeprowadzce i chyba wtedy spokojnie zaczne sobie grubnąć:) i kupować powoli jakieś rzeczy dla dziecka, nie starczy mi kasy jeśli kupie wszytsko na raz pod koniec ciąży. No to na razie tyle pozdrawiam cieplutko, trzymam kciuki za starające się, i obiecuje, że w przerwie na chodzenie do fryzjera, zamawianie tortu, pakowanie ciuchów i nie wiem co mi tam jeszcze zostało:P, jakoś się odezwe:)

Ja tez Was witam serdecznie! Wrocilam z weekendu na wsi - bylo fajnie i spokojnie, a teraz sobie leniuchuje w domku:) Brzuch juz mam coraz wiekszy i coraz trudniej mi sie poruszac:) eszira - no to rzeczywiscie do slubu coraz blizej, pamietam te niekonczace sie przygotowania... na pewno wszystko pojdzie super -mam nadzieje, ze pochwalisz sie jakimis zdjeciami:) Kamila - tez mam nadzieje, ze sie nie pojawi - trzymam kciuki:) Malenka - pozdrowienia:)

no to Eszirko stresów teraz masz jeszcze parę dodatkowych związanych z przygotowaniami..ostatnie tygodnie lecą:-)ehh.. a później żonką będziesz:-) a moge spytaś ile jesteście razem z chłopakiem Twoim(narzeczonym:-D):>? Doris mi też przydałby się taki odpoczynek..bo powoli zaczynam się czuć jak pracoholik:-D weekend czeka mnie 30 godz pracy..po 10 godz dziennie.. a tak jak Kamila mam nadzieję, że okresu nie będzie.. jakoś mi dziwnie piersi nabrzmiały..a przecież dzisiaj mam dopiero 13 dzień cyklu:| a powiedzcie mi jeszcze ..czy jak brałam w zeszłym miesiącu luteinę..czy w tym miesiącu też moge brać jak ostatnio?bo nie mam kiedy się wybrać do ginekologa:-( POZDRAWIAM Was Kochane:*

Malenka - bierz luteine dokladnie tak jak poprzednio. Pozdrawiam

witam wieczorkiem, byliśmy dziś szukać butów dla pana młodego, upatrzył sobie buty z krokodyla i nie chciał odpuścić:P, bardzo mi się podobały ale troche drogie jak na ten jeden raz:) więc jeszcze coś będziemy szukać:) Od tego łażenia po sklepach tak mi się zakręciło w głowie, że musiałam usiąść, straciłam normalnie widzenie, ciemno, duszno, okropne. Dobrze, że nie byłam sama:) Ma lenka, jesteśmy razem 3,5 roku, a zaręczeni od 2 :) Pozdrawiam cieplutko:)

Dziękuje Doris:-) no Eszirka to już ładny staz..:-) kurcze..ja tak bardzo chciałabym się już zaręczać.. pozdrawiam i ciepluśkiego weekendu życzę:-) a Ty Eszirko dbaj tam o siebie!

witam kochaniutkie:) Weekend minął leniwie i pod znakiem duzych porcji jedzenia:P Zafarbowałam dzisiaj włosy, mam nadzieję, że nikomu nie zaszkodzę, wybrałam specjalnie łagodną farbę.:) Od jutra nowa porcja przygotowań, kręcenia się po mieście itp, ale już coraz mniej do zrobienia i coraz bliżej do tego dziwnego dnia, brrrr troszkę się stresuje czy dobrze wszytsko wyjdzie:)