Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu_lilu

aerobiczna 6 Weidera - idealny brzuch!

Polecane posty

Gość Serduszkooo
Zajrzalam, na te cwiczenia i wygladaja ok. Ale przyczepilabym sie tylko do tego, ze cwiczy sie tylko prosty brzucha a nie skosne miesnie. A to jest tez wazne.

Gość KARMAPEMA
Ines- proszę :) bubu- -Rozumiem że nozyc nie robisz wogóle??? no nie robię, mam mdlosci od nich i bóle kręgosłupa -''Nogi wiszą lekko nad ziemią i rzeżbie cały brzuch..."- poprostu robisz brzuszki z max napiciem z nogami cały czas uniesionymi ?????? dokladnie tak!! -''Czasem powracam do 1-2..''- co masz na myśli??????? Wykonujesz te ćwiczonka zgodnie z tabelkami 3 serie, dana ilośc powtórzeń na każdy dzień czy jakoś inaczej???????po swojemu ???? ile wytrzymasz???? sobie wracam do 1 i 2 bo je lubie i przy nich nie cierpi mój kręgosłup ;) tylko kochana musisz robić naprawde intensywnie. na pcozatku od razu efektow nie widać, ale beda... i nie forsuj sie za pierwszym razem! postaraj sie wpierw troszke pomasowac reka brzuszek.. aby nie było zakwasów. powyginaj się. powodzenia, bede Ci towarzyszyla!

Gość KARMAPEMA
Efekty są naprawdę super, stymze robić trzeba niestety do bólu i okrzyków :D I jak sie sadełko trzesie przy tym ;) No, ale jest jeden feler: nie mam okresu... spoznia mi sie mocno. pozdrawiam dziewczynki

Gość pytanko___
hej dziewczyny. cwicze od tygodnia i niestety z pewnym lekiem odkrylam ze na moim brzuchu ( w miejscu faldki tluszczyku:P) pojawila sie czerwona prega. wyglada to dosc nieestetycznie i zastanawiam sie czy przypadkiem nie robi mi sie jakis rozstep albo inne tałatajstwo. ktos moze poradzi czy tak ma byc? czy lepiej od razu przerwac cwiczenia ;/

Gość bubu124
---> KARMAPEMA wielkie dzieki!!!!! Dziś byłam u koleżanki której już dawno nie widziałam , jak ją zobaczyłam byłam w szoku, tak schudła że nie wiedziałam co powiedzieć.Jak sie dowiedziałam od miesiąca wsuwa kapsułki BIO CLA z zieloną herbatą, je normalnie jak zawsze wszystko łącznie z chipsami i słodyczami i 0 ćwiczeń, nic nie ograniczyla a schudła strasznie. Nigdy nie wierzyłam w takie rzeczy aż do dziś ! naprawde a zawsze miała tendencje do tycia a tu 7 kg mniej i bardzo to po niej widać a i na brzusiu tłuszczyku prawie nie ma...a pani w aptece mówiła ze ludziska strasznie dużo tego kupują to pewnie działa nie?

Gość mitka24
hej, jak otwieram ten link z pierwszej strony, to wyskakuje mi forum sportowe i rózne tematy, ale nie moge tam tego ćwiczenia odnalesc... :-(pomózcie...

Gość bubu124
-----> KARMAPENA Twój nowy zmodyfikowany trening jest rewelacyjny szkoda ze wcześniej tego nie wymyśliłaś ! Własnie wykonałam dziś dzień 1 postanowiłam od razu zacząć od 20 powtórzeń na każdą nogę bo nie tydz. temu skończyłam a6w i mam wprawe i co 5 dni będę sobie dodawała tak po 5 powtórzeń więcej , oj już czuje że efekty będą cały czas napinała mięśnie na maxa że jeszcze teraz 20 min po czuje jaki brzuch jest twardy - i chyba o to chodziło ? Mieszkam sama to moge sobie pozwolić na kwiki bo jak by to ktoś słyszał to zdrowo by sie uśmiał - jeszcze raz wielkie dzięki i wszystkim serdecznie polecam ( fajna zabawa a przynajmniej kręgosłup sie nie męczy----rewelacja ! ) PA

Gość KARMAPEMA
bubu - jakże się cieszę, że Ci przypasował jak i mi!:) Może trzeba się zainetresować też tymi kapsułeczkami? pozdrawiam i ściskam!

Gość KARMAPEMA
BUBU - robisz to dokładnie jak ja, prawidłowo ;) Efekty będą szybciutko! Ból pojawia się od razu, prawda? To nie prawda, że oponka się nie spala... Spala, spala! i nie wiedziałam, ze mój zmodyfikowany trening jest faktycznie dobry... pozdrawiam dziewczynki

Gość bubu 124
----KARMAPEMA pewnie że bul pojawia sie odrazu i chyba o to chodzi prawda? MAm do Ciebie jeszcze prośbe, mogłabyś podać swój jadłospis bo skoro trening taki dodry wymyśliłaś to pewnie i dietka jest niezła ( chodzi mi o to co konkretnie na śniadanie obiad itd. w ciągu dnia zjadasz ok ? myśle że nie będzie problemu, a jak nie chcesz na forum to na maila bubu124@interia.pl ) Napisałaś że oponka sie spala --mam taką nadzieje bo po a6w (zwykłej) w moim przypadku to nie dało żadnych rezultatów, a ty masz tą oponke tylko w dolnej części brzucha czy też w górnej pod biustem jak u mnie ( duże są/były ) ??? Kurde ja mam do załatwienia dwie i to spore bo inaczej mnie szczeli a wiosna idzieeee.... Ćwiczysz jeszcze oprócz zmodyfikowanej 6 coś jeszcze czy nie? Ja mam ostatnio prace siedzącą niestety i boje sie ze za mało sie ruszam , dziwnie sie z tym czuje i nie wiem co zrobić????? bo oprócz tego że chce mieć płaski brzuch to posowało by większe wcięcie w talii ( te boczki...rany następny dramat) i ciut ciut wysmuklić uda bo mam na nich za bardzo widoczne mięśnie co mi sie nie podoba.....

witam:) pozwolę sobie dołączyć do Waszej forumowej paczki, bo tak się składa, ze zaczęłam A6W 4 dni temu i przyda się świadomosć, ze nie jestem sama:) przede mną jeszcze duuużo pracy i jęków:P ale myślę, ze warto:D

Gość bubu124
----kawkas WITAMY NA POKŁADZIE ! Życzę wytrwałości a w razie problemów chętnie pomogę, głowa do góry będzie dobrze!

dzięki:) na razie mam dużo zapału i samozaparcia, jak bedzie dalej, zobaczymy:) pozdrawiam:)

Gość KARMAPEMA
Bubu - dostałam okresu i odkładam trening na kilka dni, smolę to. Hmn moja dietka? Przykładowo: Rano trzy kanapki wasa z plastereczkami serka lub szynki, ew. na to pomidorek drugie śniadanko to por albo kostka czekoladki a obiad: kacza ciemna z kotlecikiem albo surówka plus kotlecik ewentualnie ryż bez masła z odrobiną scukru dużo piję zielonej herbatki, lub takiej z owocami kolacja: 3 kanapki z twarożkiem w ciągu dnia podjam płatki fitness z owocami :) Oponke to ja miałam że szok, jest naprawdę o niebo lepiej... i to już po niecałych dwóch tygodniach.Tylko teraz ten okres... Ćwicze joge, rozciągam się chociaż i dużo, dużo piję... witam nową pannę na pokładzie! :D

dzięki :) mała dietka z pewnością i mnie się przyda, ja oprocz A6W staram się chodzić na aerobik i step. Cwiczenia przychodzą mi łatwiej niż dieta, bo łakomczuch ze mnie wielki:P moze pomyślę nad jakimś małym ograniczeniem jedzenia < czyt. słodyczy>:P życzę miłego dnia, idę poćwiczyć=> dziś dzień 5.=> a potem zmykam do pracy:)

Przerobiłam dziś 5. dzień. Męczące to:) Boję się dalszych dni i nie wiem czy wytrzyam. Jak wy to pokonujecie? Da się to przeżyć?

Gość bubu124
-----KARMAPEMA dzięks! W sumie to dużo nie zjadasz ja też uwielbiam chlebek Wasa, na obiad często robie pierś z indyka gotowaną lub rybke gotowaną z warzywami i surówki, a płatki Fitness to tak uwielbiam ze jak dopadne to potrafie całą paczke na raz wsunąć i i czekaladka i ciasteczko sie zdarzy ( wyszłam z takiego założenia że lepiej codziennie wciąć jedno niż po całym tyg. z 20 deko jakby mnie napadło na słodkie które uwielbiam ) a jak sie ćwiczy to wcale to nie przeszkadza wiem z doświadczenia koleżanek. No mam nadzieje ze i ja będę mogła z a 2 tyg. powiedzieć że moje faudy są mniejsze i oby tak bylo heheeheh, ja jak mam okres to też nie ćwicze tak ze sie nie przejmuj - trzymam kciuki będzie dobrze papapapa

Gość KARMAPEMA
Bubu - no ja strasznie restrykcyjna jestem, stymże jak ma się okres to żadnej diety!!! Ja dziś dietowałam i byłam tak słaba, że musiałam coś wsunac a potem idę po kanapeczki Wasy. nie ma to tamto ;) Fałdy będą mniejsze, a i do dietki polecam - witaminki oczywiście. Nie przesadzać z piciem, bo sikając wymywamy z organizmu wiele dobrego, między innymi potas (gdy często latamy do wc). Staram się trzymać tych 1000-1200 kalorii, idę wlasnie podliczać :) I brzuszki robić na pusty żołądek. To gawarnt spalania tłuszczyku. Powodzenie! wiec jesli mozna mi ciasteczko malutkie, to wsunę ;)

Gość KARMAPEMA
kawkas - jeśli nauczysz się gorzką herbatę pić, to już będzie wielki krok do przodu :) Ja widze po twarzy czy chudnę. Wtedy robię się babski Johnny Depp :) Da się wytrzymać, a jak widać efekty to czeka się na ten moment, kiedy znowu zasiądziemy do A6W. pozdrawiam dziewczynki

hmmm, herbata bez cukru- to da się zrobić. A za Twoje stosowanie diety moge Cię tylko podziwiać, do tego trzeba mieć samozaparcie i mega silną wolę , ale może i ja coś dla siebie wymyślę?:P

A jak już sobie weszłam na forum, to mam jeszcze jedno pytanie:) mianowicie, kiedy ćwiczycie A6W, jak wysoko podnosicie górną część tułowia? ja podnoszę głowę i ramiona, na początku podnoszę się wysoko ale potem tracę siłę. Czy jest jakaś wysokość, ktorej trzeba przestrzegać, zeby ćwiczenia były dobrze wykonywane? pozdrówka:)

Gość KARMAPEMA
kawkas, kochan chodzi o to aby podnosić plecki, aby brzuch się napisał - to najwazniejsze jeśli za bardzo będziemy podnosić głowę, to możesz sobie nadwyrężyć szyję i kręgosłup zbytnim wyginaniem się najważniejsze, aby brzuszek pracował! poznasz to po bólu, dosłownie Tak, mam bardzo silną wolę, to fakt, ale jak zobaczyłm swój brzuch w lustrze to nie było już więcej śmietanek, serów i sosów oraz wymówek.

Gość KARMAPEMA
Jak się nauczysz nie słodzić, to potem już słodkiego nie będziesz za bardzo pragnęła, ale to wymaga czasu :) trzymam kciuki! ja mam narazie okres i mniej dietuję i nie ćwicze to nie prawda, ze jak się odłoży 6w na kilka dni to tracimy wszystko. poprostu trzeba znowu rozruszać mięśnie i dłużej popracować nad nimi. pozdrawiam

ok, dziękuję, myślałam, ze wysokość podnoszenia się jest jakoś określona:) to ja biorę się za 6. dzień i ćwiczenie silnej woli ;) pozdrawiam i zyczę miłego dnia:)

Gość KARMAPEMA
Pozdrawiam rowniez... mi się okre kończy i juz się biorę! Trochę za dużo wcinam... ale znowu skończę się obżerać ;)

Gość dawuald
Nie rozumiem kilku rzeczy. Czy podczas calego treningu moge sie polozyc normalnie czy musze miec caly czas podniesione barki? I czy przy cwiceniack 3 4 5 trzeba dotykac lokciamy kolan czy jak?

Gość dawuald
I ile razy mam wykonac te nozyce w cw 5 zeby byl jeden cykl?

Gość redema
To jest dobre! Ja mam dopiero 2 dzień, już padam, ale to działa!! Jaz widac mi miesnie!

Gość mychaaaaa
a to tez spala tluszczyk?? bo brzuszek mam spory... i po co mi miesnie jak najpierw musze go zgubic:(