Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu_lilu

aerobiczna 6 Weidera - idealny brzuch!

Polecane posty

hej dajcie jakiegos aktualnego linka gdzie byłby kompletny trening A6W krok po kroku. Z tych co tu były w każdym pokazuje się "nie można wyświetlić strony".... Z góry dzięki

Gość mloda171990
No i cóz mimo że biore term line 2 to cwicze to a6w i nie widze efektow a to juz prawie tydzien bo 5 dzien eh moze ktos ma zdjatko kto cwiczyl ar6w i pokazalby mi efekty ?? moze to mnie zmotywuje ??

Gość isia123
mloda171990 jakaż Ty niecierpliwa. 5 dzień... myślałby kto

Gość mloda171990
isia123 No a ty po ktorym dniu widzialas efekty .. jak robisz 3 serie i 6 powtorzen na karzdą noge to miedzy jedna seria robisz sobie przerwy ?? bo troche mnie to meczy i nie daje rady ? jak to rozłozyc zeby dac rade ? i zobaczyc efekty ? aha i nie rozumiem piatego cwiczenia jak to robisz??

Gość czikitka
ja dopiero zaczynam...mam takie fałdki że nie chce już na nie patrzeć...ale mam pytanie vzy jeśli będe ćwiczyła to czy zejdą mi te boczki inaczej zwane ''schabiki''

Gość daria 123
ja juz jestem po 25 dniu a6w... mam dosc nie chce mi sie juz!!!

Gość mloda171990
Dzieki za linka :) eh nic nie widze zadnych efektow po tygodniu brania tl2 ale czy to wogole mi cos da ? jesli nie to ja nawet drugiego opaowania nie kupuje odpiszcie czy to cos da ?? a cwiczen tez juz robic mi sie nie chce ale bede robic :)

Gość elwi90
hm ja tez cwicze a6w i jestem na 33dniu musze przyznac to skuteczne cwiczonka!!! jednak nijak nie moge sie pozbyc tluszczyku z dolnej czesci brzucha! w gornej mam juz kaloryferek. jakie sa jeszcze inne skuteczne cwiczenia na dolna czesc brzucha?? dodalam takze do moich cwiczen skakanie na skakance mam jednak problem. Po jakims czasie skakania lapie mnie kolka w lewej czesci brzucha wiecie moze co zrobic by jej nie bylo??

Gość elwi90
hm ja tez cwicze a6w i jestem na 33dniu musze przyznac to skuteczne cwiczonka!!! jednak nijak nie moge sie pozbyc tluszczyku z dolnej czesci brzucha! w gornej mam juz kaloryferek. jakie sa jeszcze inne skuteczne cwiczenia na dolna czesc brzucha?? dodalam takze do moich cwiczen skakanie na skakance mam jednak problem. Po jakims czasie skakania lapie mnie kolka w lewej czesci brzucha wiecie moze co zrobic by jej nie bylo??

Gość olaolaoaloala
mam pytanie dotyczace serrii cwiczen: jest napisane ze w 1 dzien wykonujemy 1 serie i 6 cykli? co to wlasciwie znaczy? ze wykonujemy najpierw 6 razy 1 cwicz, potem 6 razy 2 cwicz itd? a co z przerwami? a np. 7dzien: 3 serie i 8 cykli: czyli kazde cwicz powtarzam po koloei 8 razy i potem w kolko 3 razy? prosze o pomoc i dzieki za odpowiedzi:-)

Gość CZIKITKA
TO JEST TAK JESLI 2 PO 6 POW TO NP PIERWSZE CW WYKONUJESZ 24 RAZY BO JEST DO DWÓCH NÓG A DRUGIE CW WYKONUJESZ 12 RAZY BO JEST DO OBYDWU NÓG.bYNAJMNIEJ JA TAK ROBIE

Gość CZIKITKA
do a co do przerw do z tego co czytałam to przerwy można wykonywać między każdym kolejnym ćw.Ale jeśli pierwsze zaczynasz musisz je skończyć.Dopiero przed drugim możesz zrobić.

Gość animus
witam wczoraj w moje rece wpadła 6 weidera. cwicze drugi dzien. znajomi mi mówia ze po tych cwiczeniach moge zrobić sie szersza w biodrach. jak myslicie jest to prawda??

Gość Ruda jak moj nick
czytalam ze to prawda i jesli chcesz zgubic brzuch to sciagnij sobie "tamilee webb chcę mieć taki brzuch"

Hej, witam wszystkich napalonych weiderowiczów;) Jestem na 20 dniu, co znaczy że jutro będę na półmetku. To juz mój mały sukces ale nie daje za wygraną i ćwiczę dalej. Czuję się cudownie i to samopoczucie jest najlepszą motywacją do dalszego wysiłku! To tak jakbym miała naturalny gorset, efekty są i nie da się tego ukryć:) Nie zniechęcajcie się więc nieprzychylnymi opiniami osób, którym po prostu ćwiczyc się nie chce, lub nie mają w sobie tyle wytrwałości i siły by stawić czoła temu wyzwaniu. Pozdrawiam;)

Gość krkrkrkrtka
słuchajcie,te ćwiczenia naprawdę przynoszą niesamowite efekty,ale nie wiem co ze mną sie stało,ale po dwóch tygodniach codziennych cwiczeń zaczął mnie bardzo boleć kręgosłup okolicy lędżwoiwej.To znaczy nad pśladkami w samym srodku kręgosłupa,czułam taki pulsujący ból przy prostowaniu się.Nie są to korzonki,bo kiedys już miałam a to jest inny ból.Nie wiecie co to jest i z czego .Wy tez mieliście ból kręgosłupa po ćwiczeniach

Gość katafalk
Mam odmienny problem, niż większość uczestników forum, a mianowicie brzuch mam płaski natomiast otłuszczone nisko plecy i boki. Fuj. Czy te ćwiczenia pomogą mi pozbyć się tłuszczu z tyłu? A może robić w drugą stronę, tzn. skłony w tył?

Gość 6W
nic nie daje prócz wzmocnienia mięśni,o wiele lepsze efekty daje 8ABS naprawde polecam

Gość iu iu
a jakie sa cwiczenia na dolna czesc brzucha?? a6w nie dziala na dolna czesc tylko na gorna! a moze abs jest dobry na dolna?? jak myslicie/?

iu iu - ćwiczę ćwiczenia tamilee webb "chcę ieć taki brzuch" - tam się ćwiczy całość, duży nacisk jest kładziony na dolną część i skośne, bo one są przeważnie dla kobiet problemem (oponka etc) poza tym można samemu jakieś wahadełka ćwiczyć, brzuszki do podniesionych prostych nóg (nogi 90st do podłogi, ew oparte o ścianę) itp ćwiczenia ja mogę szczerze polecić te ćwiczenia tamilee webb

Gość iu iu
dzięki:) sciagnelam juz ten filmik z internetu i jak tylko skoncze a6w ( zostal mi tydzien ) to sie wezme za tamto

Gość LILI_l
hej mam takie pytanie czy ktoras z was przeszla juz cale a6w abs i cwiczenia tamilee weebs?? jezeli tak to niech mi powie ktoro z tych daje najlepsze efekty??? :) chcialabym wiedziec za co sie zabrac :)

obawiam się, że nie ;) ja co prawda ćwiczyłam tylko po 2-3 tyg a6w i przerywałam (bo mi się górna część mięśnia rysowała, a dolna w ogóle) a tamilee ćwiczę i widzę efekty równomierne

Gość moze ktoś wytłumaczyć
o co chodzi z tymi seriami i ile razy dane ćwiczenie sie robi???

Gość 1Zenek1
Czy po kazdej 6 cw czyli po jednym cyklu , jest przerwa ? No bo jak jest np w pierwszy dzien \"1 seria, 6 cykli\" to znaczy ze te 6 cykli robi sie bez przerwy ?:/ troche ciezko :/ nigdy nie cwiczylem brzucha, a dzisiaj zaczalem robic ta a6w i po 2 cyklach moment odpoczywalem po 6 pod rzad niadałbym rady :/ miesnie sa zbyt napiete i poźniej boli :/ i co do 5 cw to trzymamy caly czas zgiety tułow ? czyli przy kazdym polozeniu nogi kladziemy sie na plecy ? prosze o odp i z gory dzieki :)

Gość malwor
mam pytanie jezeli w danym dniu mam 3 serie po 8 to te trzy serie robimy od razu czy w roznych odstepach czasu np rano poludnie i wieczór ?

Gość malwor
ile kilogramów macie mniej ???

Gość malwor
S_A_M_A_N_T_A podasz mi adres strony do ćwiczeń: "chcę mieć taki brzuch"

Gość do SAMANTY
Ja też proszę o stronkę do ćwiczeń "chcę mieć taki brzuch"

Gość ile razy dane ćwiczenie
hej wytłumaczcie mi jak to jest. Jest 6 ćwiczeń. Jak w pierwszym dniu jest 6 razy tzn. że ćwiczenie 1 wykonuję 6 razy, później 2x6 ...itd do 6x6???