Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu_lilu

aerobiczna 6 Weidera - idealny brzuch!

Polecane posty

a6w robi się całe bez przerwy, na tym to polega. pierwszy dzień - jedna seria sześciu ćwiczeń - więc serią jest cały zestaw sześciu róznych ćwiczeń wykonywanych po sobie - robiny po kolei każde ćwiczenie - daną ilość powtórzeń (pierwszego dnia 6 powtórzeń). potem jak się zmieniają dni to na przykład jedna seria każde ćw po 8 powtórzeń (ja nie pamiętam czy tak dokłądnie jest, to taka zasada w każdym razie, ilosci powtórzeń macie w rozpiskach). potem jak dwie serie po ileś powtórzeń to: pierwsza seria po ileś powtórzeń i nastpęna po niej itd. nie przerywa się tych ćw tylko robi całość za jednym podejściem. jeśli chodzi o ćwiczenia Tamilee Webb to ja ich nie mam z żadnej strony w necie (ale wiem że część na nogi jest na jakimś rapid share czy takiem czymś, wpiszcie to w google i powinno wam znaleźć). najprościej to za pomocą programu do ściągania filmów (typu emule, ares) zdobyć :)

Gość kuzynka pedra
Po przeczytaniu lovetrap.pl dostałam takiej motywacji, że już tydzień ćwiczę :) Na razie trochę lepiej się czuje kondycyjnie, ale spektakularnych efektów nie ma. Ale cierpliwam, za miesiąc, dwa, a przynajmniej do wakacji cel mam nadzieję będzie osiągnięty :D

Gość Dymek_6
Zaczołem ćwiczyc na mase żebym potem mięśnie mógł sobie rzeźbić lecz gdy robiłem wszystko na mase brzuszek mi się zwiększył...kolega powiedział mi o tym ćwiczeniu i już po trzech dniach widziałem efekty lecz po tygodniu brakuje mi sił ale widze bardzo durzą różnice i to daje mi siłe:):):)Pozdrowionka dla wszystkich którzy ćwiczą:):)

Gość Fiśmajster
Heh ja już so skończyłem 2 razy i efekty miałem śladowe... Co mnie niezmiernie wkurrr**** Nie wiem moze biega o to że sie źle odżywiałem?? Nie wiem... Ale robiłem wszystko jak należy. Noi lipa :-P

Gość yyyyuit
zostalo mi juz tylko 5 dni do konca:) wreszcie to skoncze! jest! jest! to jest nudne i tylko czekam az to skoncze:D:D:D

Gość phuuu
to jest glupieeee i trudneeee

Gość mordkaaaaaaaaa
no,nudne straszliwie, kurcze jestem troche zawiedziona,bo przeczytalam wasze opinie ze to dziala tylko na gorne, tez jestem niezadowolona z górnej partii brzucha,ale jeszcze bardziej z dolnej oponki... musze znalezc na necie jakis zestaw na dolną czesc, a co do a6w to jak robię to palą mnie mięśnie,ale żadnych zakwasów nie mam, kiedys robilam przez 2 tyg to pamietam ze nie mogłam oddychac takie miałam zakwasy.... no ale moze to dlatego ze chodze na siłownie i inne zajecia,to moze mam juz troche "rozgrzane" miesnie,aczkolwiek pod zwałami tłuszczu ich w ogóle nie widac :P

Gość yyyyuit
3 dni do konca!! uff zmuszam sie do cwiczen tylko dlatego, ze zostalo mi tak malo do ukonczenia!!! bardzo to nudne, poczatki zawsze sa najgorsze - przynajmniej u mnie tak bylo - strasznie mi sie nie chcialo ale teraz stwierdzam ze bylo jednak warto:) jak sie ma motywacje to idzie jak z gorki:):)

Gość Miśkur
Czy stolując sie w fast-fodach jednym slowem mowiac jedzac duzo robic weidera i biefac wieczorem otrzymam efekty?

witam dzisiaj zaczynam 6:) moze uda mi sie jakos zdopingowac, jeśli będę wiedziała, że nie ćwiczę sama:)

Gość efvwf vbs
tutaj to raczej bedziesz sama bo mało osob zaglada:) ja bede robila dzis 8 dzien, z tym ze mialam 2 dni przerwy po 6 dniu,bo cos mi sie z szyja zrobilo i nie chcialam jej dodatkowo nadwerezac

Gość Monika0303
Hej mika ;D ja zaczynam 6 od jutra tj.27.02 bede tu czesto zagladac takze mozemy sie wspierac..ale mam male pytanko.. wiem ze poczatkowo jest 1 seria po 6 cykli..ale nie rozumiem tych cykli.. jest 6 ćwiczeń - te cwiczenia w 1 cyklu trzeba wykonywać po 6 powtorzen do jednego ćwiczenia, czy tylko po jednym razie(dla przykładu w ćwiczeniu 1 napierw podniejsc jedna nogę, pozniej drugą - czy takie jedno ćwiczenie czy powtorzyc to 6 razy w 1 cyklu) nie wiem czy ktos mnie zrozumie bo to bardzo skomplikowanie napisalam ;D Pozdrawiam

Gość gtcwt3w
Mnóstwo osób tego nie rozumie,az w koncu ktoś wymyslił ze są 2 sposoby robienia....podobno mozna robic tak jak ty piszesz (czyli po jednym powtorzeniu kazdego cwiczenia po kolei i tak 6 razy ) ale ja obstawiam wersję normalną, czyli najpierw (w 1-szym dniu) podnosisz kazda nogę 6 razy (razem 12 :) ), potem podnosisz sie do zlaczonych nog 6 razy itd i jak zrobisz wszystko po kolei to jest jedna seria

Gość Monika0303
Hej ;) dziękuję, już to rozumiem ;) dzisiaj wieczorkiem będę próbować ;) pozdrawiam

u mnie juz minał drugi dzien cwiczen. U mnie jedno powtorzenie to podniesienie dwoch nog, a drugi dzien to najpierw jedna seria potem drugia. Dosc sporo cwiczylam miesnie brzucha, czasem 1000 brzuszkow dziennie, ale mam takie zakwasy, ze sama jestem w szoku.

Gość Monika0303
Hej ;) ja niestety jeszcze nie zaczęłam bo coś źle się czuję... ale może dzisiaj mi sie uda pokonać ból w podbrzuszu i skupić się na ćwiczeniach ;p pozdrawiam.... Mika masz zakwasy już po 2 dniach? to faktycznie to musi być ciężkie..

no ja mam zamiar zaczac od jutra:) kurcze mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie:) i ze bede miala wsparcie wsrod Was:)

Gość Monika0303
Hej Karola ;) Ja wczoraj zaczęłam 6 Weidera ;D jak na 1 dzień to spoko ;) dzisiaj dzień 2 ;p oczywiście,że będziemy się wspierać ;p pozdrawiam

Gość aureliaaaaaaaaa
ja dzis bede robiłą 12 dzien, nic mnie nie boli,nie mam zadnych zakwasow,a tłuszcz na brzuchu spory.... :/

Gość ma-ruda.mylog.pl
od poniedziałku lub niedzieli zaczynam... wrr ;) pora wziąść się za siebie.

Gość PaULa88
Jestem na 5 dniu :) Zakwasy mi zniknely :D Tylko juz sie nie moge doczekac efektow, juz chce miec za soba 42 dzien cwiczen :D Troszke bolace i meczace, ale musze byc silna :D Pozdrawiam cwiczace dziewuszki :D:D:D

Gość moze i to nie jest meczace
ale po 10 dniach to juz strasznie nudne... Zrobilam calosc - dalam rade - ale efektow specjalnych nie widzialam. Moze mam genetycznie uwarunkowanego flaka na brzuchu zamiast kaloryferka ;)

Gość 25olivka
hej! mam figure jabłko, czyli tłuszc osadza mi sie głownie na brzuszku i boczkach:/ jednym slowem mam oponke:( , która nie wyglada zbyt estetycznie na tle szczupłych nóg. Chciałabym wiedzieć czy 6 weidera pomoże mi ja zwalczyć? czytalam na inych forach, że ona jedynie wyrabia mięśnie a nie spala tłuszczu. Dodam tu jeszcze,że staram sie codziennie wykonywac ćwiczenia aerobowe( steper, bieg, szybki marsz) przynajmniej 30 min.

Gość PaULa88
:) Dopiero dzisiaj dowiedzialam sie, ze te serie...to trzeba robic tak na jeden raz :) A ja sobie odkladalam, jedna rano, druga po poludniu itp. :P Niezle :) Ale teraz juz wiem, poprawie bledy:P Z tym ze nie wiem, jak to wytrzymam :PP Bo tak od razu 3 to jes juzt kawal obciazenia :PP

Gość MeElkKa6
rzeczywiscie...6-tka jest zaj****cie trudna...sama nie wiem czy dobrze wykonuje te cwiczenia, ale i tak czuje ze to dziala bo...boli jak cholera!Watpie ze dotrwam do konca, ale jestem w 5 dniu i trzymam sie jakos:D pzdr dla wszystkich zycze wam i sobie jak najwiecej SILNEJ WOLI!!!

Gość PaULa88
6 dzien juz za mna :D Wymyslilam sobie sposob na przetrwanie 3 serii na raz :D Robie pierwsza, wstaje, robie kilka sklonow, pozniej klekam i siadam pupa raz z jednej, raz zdrugiej strony :D nie wiem jak to sie nazywa fachowo, w kazdym razie pomaga na pupe, a to tez moj cel :D I zabieram sie za druga serie :) Bez odpoczynku:) Po drugiej serii powtarzam swoje cwiczenia i od razu przechodze do serii trzeciej :) Po trzeciej kilka sklonow i siadania :) I koniec :D Nie odpoczywam, robie cwiczenia pomiedzy seriami :) I to pomaga mi wytrzymac :) Jesli ktos ma problemy z pociagnieciem 3 serii jedna po drugiej bez przerwy,to polecam :)

Gość Monika0303
Hej dziewczyny! Ja dzisiaj mam 4 dzień "6" ja też te serie robiłam tak co 15 minut ,bo któraś z dziewczyn napisała,że tak można.... i same widzicie jak niektóre opinie wprowadzają w błąd ! niestety będzie trzeba to nadrobic ;/ pozdrawiam

Gość Ewcia.
3 dzień za mną. Brzuch mnie boli ech.... Myślicie, że przez to będzie płaski brzuszek, bo taki mi się marzy ohh.. w sumie to nie za bardzo chciałabym mieć kraty na brzuchu. Jak Wam idzie? :D ciężko nie? ale damy radę

Chyba od jutra znów zacznę ćwiczyć a6W. Tylko tym razem muszę wytrwać do końca bo ostatnio silnej woli starczyło mi tylko na 3 tygodnie. :o