Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu_lilu

aerobiczna 6 Weidera - idealny brzuch!

Polecane posty

Gość besteto
Całe szczęście, że pierwsze dni mam juz za sob. myślałam już zznowu zrezygnuję. Dlaczego? Znowu wyadawało mi się, że źle je robię bo idzie tak łatwo lekko i przyjemnie. Ale wszystko w porządku :) Nie przypuszczałam tylko że na mój brzusio będzie miał wpływ trening a6w z przed sześciu miesięcy :D Oliwier co tam u ciebie, chyba się nie poddałeś?!

Gość Oliwier
cześc Besteto. Oczywiście że się nie poddałem.Ale będzie dzisiaj cięzko bo jakiś wirus gardła mnie zatakował i aspirynka wstepnie zaaplikowana , mała gorączka i okopny ból gardła.A wszystko przez cholerna klimę.Wczoraj na zewnątrz 18 stopni a u mnie w pracy dyrektorowi ( 120 kg) było duszno jak zwykle i klima chodziła na pełnych obrotach, no i mnie dopadło. Energi oczywiście dzisiaj zero ale jakoś muszę się zmobilizować. A wczoraj tak fajnie mi sie robiło.Mięsnie sie wzmocniły ,barki dzwigałem juz bardzo wysoko. napisze później czy udało mi sie dzisiaj zrobic jakąs serie Wspomne że dzisiaj mam dzien 12 i 3x 10. A Ty besteteko jaki dzien wykonujesz? POzdrawiam wszystkich

Gość derby7
Witam ja cwiczylem 25 dni i wymieklem nie dla tego ze nie moglem ale ze strasznie nudne sie to stalo i monotonne i faktycznie efekty sa tylko ze mam kaloryfer ladny ale ukryty bod skóra mam plaski brzuch ale gruby naskorek i nie widac tego bardzo co zrobic moze ktos wie?????

Gość besteto
hej Oliwier, jak tam gardło? udało ci się wczoraj poćwiczyć? :) u mnie dopiero czwarty dzień więc nie ma się czym chwalić :D ale dalej chce mi się robić a6w ;) P.S. zaproponuj dyrektorowi aby trochę schudł :D

Gość isia123
Witajcie! 2 tygodnie temu udało mi się skończyć A6W !!! Po tygodniowej przerwie ćwiczę sobie 3 serie po 10 powtórzeń, czasem co dzień, czasem co drugi dzień… tak dla podtrzymania efektów. Najfajniejsza jest świadomość, że nic się nie stanie jak jakiś dzień opuszczę, ćwiczę kiedy mam ochotę, ważne ze ćwiczę! A ćwiczenie 6 udaje mi się już wykonać z wyprostowanymi nogami w obie strony. Powodzenia

Gość jot
hej

Gość jot
czy ta szóstka jest gdzieś na płycie bo lepiej się ćwiczy?

Gość isia123
Oczywiście, że znaleźli się i tacy, którzy chcieliby zarobić na treningu opracowanym przez Weidera. Jak przejrzysz różne strony kulturystyczne to znajdziesz i płytę... oczywiście nie gratis...

Gość asiek_001
czesc:) wiem ze to nie prawidlowo ale zaczelam od 8 dnia.. myslicie ze beda efekty?? macie jakies cw na dolna partie brzuszka??:>

Gość isia123
Myślę, że będą, po warunkiem, że zrobisz całe 42 dni, a nie 36... Tzn. po 36 dniach też będą, ale po 42 jeszcze lepsze

Gość Oliwier
Hejka. Dzisiaj dzień 15.Mięśnie coraz mocniejsze .Szkoda że ta warstewka tłuszczu je zasłania.Ale od jutra zaczynam biegać , bo samo pływanie chyba nie pomaga. Bestetko, problemy z krtanią i gardłem jak szybko przyszły tak szybko odeszły na szczęście.Moc wróciła:) Cos mi się zaopuszczasz .Myślałem że jesteś o krok za mną . Cały czas Ci dopinguje.Napisz jak Ci idzie.Pozdrówka Isia jak Ty wytrzymałaś te 42 dni.?? Gratulacje. Wytrzymałościi !!

powiem tylko że zrobiłam 6W 2 razy w ciagu roku i według mnie nie warto:/ straciłam może 1-2cm i to na jakieś 2tygi:/

Gość Patrizzzia
Ciekawe te ćwiczenia ale tłuszcz spalamy dopiero po 20 minutach więc one chyba nie sa dobre na schudniecie tylko na poprawe mięsni ? Co myślicie robiłam je kiedys i mięsnie miałam super ale niestety oponka dalej została.

Gość real*honey
hej jestem po 1 dniu:) na razie spoko...ale niewiem czy dzis dam rade heh:) mam nadzieje ze tak -jestem bardzo szczupla ale dolna partia brzuszka niestety tluszczyk..mam nadzieje ze wystarczy mi motywacji -i ze te cwiczenia pomoga:) mam 26 lat i nigdy nie musialam cwiczyc..ale czas robi swoje:( Czy kto tez zaczyna?

Gość real*honey
kurcze najgorszy poczatek- i jak ten cholerny bol troszke minie w miare wypracowania miesni to bede cwiczyc regularnie:)

Gość isia123
Oliwier Jak wytrzymałam? Sama się sobie dziwię, a ten trening przeciągnął mi się do 50 dni, przez te parę jednodniowych przerw (chwil zwątpienia). Miałam parę kryzysów, chciałam zrezygnować, ale jak rano widziałam swój brzuch, to dodawało mi kopa na rozpęd i jednak szkoda mi było przerywać tego co sobie postanowiłam MałeSerduszko Może i nie warto, zależy jakie kto ma oczekiwania… Jednak myślę, że te ćwiczenia to optymalne rozwiązanie dla ludzi którzy nie mają czasu ani kasy na siłownię czy też aerobik. Lepiej robić te ćwiczenia niż nie robić nic i tyć. Ja tam widzę u siebie kolosalną różnicę, tym bardziej, że mam siedzący tryb pracy, bardzo sprzyjający hodowaniu bambaryła ;)) a może znasz jakieś skuteczniejsze ćwiczenia? Jestem otwarta na wszystko, co jeszcze bardziej wymodeluje mój śliczny brzunio (jeszcze2 miesiące temu kupa sadła)

Gość baczek15
Mam 2 pytania do tych ,którzy juz wykonali albo juz wykonją ten zestaw cwiczen z powodzeniem. 1Robie te cwiczenia dopiero 2 dzien ,mam problem z utrzymaniem rónowagi jak je robie ,szczegolnie te z rekami z tylu glowy ,zawsze sie przechylam w jedna i drugą strone i sie wywracam....;/ ak utrzymac tę rownowagę ?? 2Jak daleko mozna uniesc plecy ,bo jak widzialem na zdjeciach to w takiej pozycji jak tam (nie oderwane calkowicie plecy ,gdzies do polowy) to moge ledwo uniesc glowe troszke w gore i nie wiem czy mi to cos da.... spostrzeglem ,że wcale mnie nie boli brzuch lub kregosłup,niemam zakwasów....czy to znaczy ,ze zle wykonuje cwiczenia?

Słyszałam od kilku osób, że rzeczywiście efekt jest zadziwiający 6weidera, ale interesuje mnie po ilu dniach mniej więcej jest już widoczny jakiś efekt. niestety, ja dotrwałam najdłużej do 8 dnia. :)

Gość real*honey
jestem po 3 dniu....ledwo zrobilam do konca...ehh i dzis czuje juz miesnie brzuszka:) Ale nie poddaje sie juz widze lekkie efekty i to mnie zacheca:) A co do podniesienia-na zdjeciach wydaje mi sie ze jest to za duzo pokazane-chodzilam na aerobik i wiem ze nie liczy sie jak wysoko sie podniesiesz tylko zeby do tego podniesienia i utrzymania w nim uzywac miesni brzucha a nie rąk i jeszcze dodatkowo pomagac sobie wyciagajac glowe-wtedy napewni nie stracisz rownwagi.

Gość baczek15
kurde, ja nie mam pojęca dlaczego ani razu zakwasow nie mialem :P........jakies to dziwne ....

CZEŚĆ. Jestem po 2 dniach a6w i narazie mi się podoba. Czytam Was i niestety nie widzę tu ryczących czterdziestek.Jestem pierwsza która to ćwiczy???W takim razie trzymajcie za mnie kciuki.Chcę schudnąć przy okazji 4 kg no i żeby brzuch wyglądał lepiej !

witam wszystkich ćwiczących:) zaczęłam cwiczyć 6 od piatku więc jestem dopiero po trzech dniach:) na razie mi sie podoba choć jest to troche męczące;) powiedzcie ile ma byc przerwy między całymi seriami? bo od dzis będę robic juz 3 serie i wydaje mi sie że nie dam rady robic ich tak bez żadnej przerwy:( jak wy robicie?

Gość monros
a A6W robicie rano, czy wieczorem? te osoby co skończyły, kiedy robiłyście?

Gość 12ldks
roznie jak byl czas

Gość looo
kurde... nie rozumie 5 cw. nie wiem jak ja mam to robic:/

DO LOO . W 5 ćwiczeniu masz uniesioną górną część ciała ręce na karku i napięte mięśnie brzucha,przez cały czas ., nogami robisz to co w ćwiczeniu 3 tylko nie zatrzymaujesz na 3 sek ale robisz szybko, coś jak rowerek albo nożyce , nogi zginasz do kąta prostego. Mam nadzieję że rozumiesz . Ja dzisiaj jestem po 6 dniu ćwiczeń, trochę ciężko, kark mnie boli, ale nie odpuszczam. Ponieważ głupio mi się obżerać i jednocześnie tak się męczyć przy tych ćwiczeniach to zjadam mniejsze porcje co mam nadzieję że wyjdzie mi na zdrowie a tym bardziej na \" urodę brzucha\".Jutro zaczynam już po 8 powtórzeń !!!Zobaczymy jak to przeżyję, tymczasem wszystkich pozdrawiam i łączę się z nimi w bólu mięśni.

Gość besteto
Iwona -> przy wykonywaniu ćwiczeń spróbuj patrzeć w sufit :) to złagodzi bóle karku Pozdrawiam ćwiczących. P.S. Oliwer co z tobą ? :D

Gość baczek15
jeszcze ani rau nie mialem zakwasów ,a jestem po 11 dniu...;p nie wiem czy dobre to robię....

Gość marcina*
do baczek niedawno skończyłam 6 na 35 dniu niestety ale efekt był spoko. jezeli cwiczyłas wczesniej to nie bedziesz miała zakwasów chyba ze gdzies koło 20 lub 30 dnia.