Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tolerancjaa

Do wczoraj byłam tolerancyjna dla homoseksualistów

Polecane posty

-->Krwawa_Orlica Mogło się cos zmienic od tamtego postu. :P A i nigdzie nie napisałem że nie mozna spekulować. Zauważyłem tylko taki fakt inic ponad to.

Myrevin ---> Dobra, dobra... ;) Nie... nic sie nie zmienilo od tamtego postu. Nie widzialam i nie mam ochoty ogladac ;)

Gość hfjdks
To wyżej to ja. :)

hfjdks ---> Nic nikomu nie zarzucam!!! Raczej chodzilo mi o to, ze podyskutowac sobie mozna hipotetycznie i ze dla mnie to bez znaczenia czy to prawda, czy nie... No... moze nie do konca... Bo prawda jest bardziej szokujaca! ;)

Czyli mamy potwierdzenie. Tak jak pisałam. Moje obawy potwierdziły się tylko fakt ten nastąpił szybciej i nie w szkole mojego dziecka.Jednak były tam dzieci innych rodziców. Zastanawia mnie jeszcze fakt czy pominięto ,,zabawy,, kałem i moczem, czy nie było tam tej ulotki. Były ich 3 a o tych specyficznych formach zabawy było napisane właśnie w 3.Może uznali, że bez niej cała reszta przejdzie? Sytuacja rozwija się szybciej jak myślałam. Nie rozumię tylko jakim prawem ktoś bez przygotowania ma uświadamiać moje dziecko

Gość hfjdks
Orlica, nie o tobie mówiłam.:) Kochany Myrevinku, czekamy na twój komentarz. Jakas podstawa już jest, czyż nie? Hmmm, tego o pieszczeniu odbytu w gumowej rękawicy chyba u Pospieszalskego nie było....ale całego programu nie oglądałam. Tak czy inaczej, nawet autorzy ulotki przyznają,że do rąk 12tolatków cos takiego nie powinno było trafić...

Do kajala....być może nie wyraziłam się dość jasno mówiąc, że program nie jest stronniczy. To, że pan Pospieszalski ma pewne konserwatywne poglądy i twardo ich broni, nie zwalnia mnie z wyciągania własnych wniosków. Pomocne jest to, że w studiu są ludzie ze skrajnie różnymi poglądami. Do prowadzącego mam obojętny stosunek i zazwyczaj w wydawaniu opini ikieruję się własnym mózgiem. Jakoś dziwnie zawsze się z nim liczę.:)

u pospieszalskiego były cytowane wszystkie 3 ulotki. Widziałam program od a do zet.Były komentarze tego homo...jak mu tam ...nie mam czasu sprawdzać ale na stronie wstecz jest wymienione nazwisko. Jego komentarze były równie beznadziejne jak ulotki.

Tak czy siak mam dość narzucania mi mentalności przez gejów. Jeszcze trochę to pedofile zaczną domagać się swoich praw. wkońcu to też nie ich wina, że wolą dzieci.Ponoć w Stanach przeprowadzono już badania na temat kontaktów mężczyzn z chłopcami. Ponoć niektórzy wypowiadali się w sposób pozytywny...chłopcy oczywiście. Ciekawe ile kasy dostal za to stwierdzenie?? Niestety...być może moje słowa są ostre ale są efektem ich kampanii

-->hfjdks A co tu komentowac, różnych stron jest tam opisane. Ja osobiście gdy mój syn miałby 12 lat niechciałbym aby taka ulotka wpadła mu w ręce. I tyle co sensownego moge napisać.

Gość hfjdks
O.k., Myrevin. Mnie chodziło tylko o to,że mniej czy bardziej aluzyjnie napisaleś,że autorka topiku, i ja pośrednio też, mijamy sie z prawdą. Czekałam nie tyle na twoje "oficjalne " stanowisko w kwestii merytorycznej, ile raczej chcialam uzmysłowić,że nie wszyscy kłamią, a w takim temacie, o takim ciężarze gatunkowym jak ten, nie sądzę,żeby ktoś się na to poważył. Podałam linka, każdy mógł przeczytać. Myrevin- nic do ciebie nie mam, nawet momentami cie lubię. Ale tylko momentami...;)

--> hfjdks Nie wchodze tu po to by ktoś mnie lubił czy tez odwrotnie. W temacie \"w takim temacie, o takim ciężarze gatunkowym jak ten\" ciężko, jak wielokrotnie pokazalo to formu o próbe (choćby) obiektywizmu. Więc wątpiłem (czy słusznie , pozostawiam to w gesti czytających) że jest to opis zaistaniałego faktu a nie opis odczuć osobistych wpisujących się w tym temacie. I nic ponad to.

Myrevin...rozumię, że nie musisz wypowiadać się na remat, którego nie znasz dokładnie. Chociaż myślę, że były dość dosadnie opisane fakty. Jednak nie mam pretensji...nie każdy ma możliwość wyłuskania sedna z potoku słów. Jest to umiejętność charakterystyczna dla osób myślących....podkreślam myślących...w pełnym znaczeniu tego słowa. Rozumię też, że nie jesteś na forum aby się podobać. Rozumię też, że nie po to aby Cię ktoś lubił. Mam jednak pytanie. Nie będzie ono trudne lecz dopasowane do możliwości.Nie będzie też wymagało wiedzy ogólnej. Jedyną wiedzą, jaką mam nadzieje posiadasz, jest znajomość siebie samego. Mianowicie: W jakim celu wchodzisz na foum i siejesz te swoje miazmaty?

-->alineczka3 Ja z osoba, którą uznaję za głupią staram sie nie wdawać w dyskusje. Po pierwsze jak większośc tutaj nie mam zamiaru odpowiedziec na zadane pytanie. Dla tego iz juz na wstepie wypowidzi(kierownej do mnie) zasugerowałaś moja odmiennośc umysłową(:D). I jedno tylko jeszcze fakty były podane dopiero w miejscu, który wskazał podny link. Reszta jest interpretacją. Do której masz oczywiście prawo. Ja chciałem poznac sprawę z wiarygodnego zródła i ten cel zrealiazowałem.

Gość Tolerancjaa
Nie wiedziałam, że wywołam taką burzę.I to nie koniecznie na temat. A temat wart jest dyskusj, czy ktoś uważa to za fakt czy też nie. Szkoda, że tak potraktowano ten top

Gość hfjdks
Tolerancja, w każdym topiku zdarzają sie wycieczki osobiste - to norma a nie wyjątek. Ten temat i tak byl na niezlym poziomie, bez wszechobecnych wulgaryzmów, a dyskusja była merytoryczna, więc nie przesadzaj. Mnie w każdym razie zmusiła do niezlego pogrzebania w sieci,a, wierz mi, rzadko który topik mnie tak inspiruje :)

Gość Tolerancja
hfjdksl...dzięki za miłe słowa:) Wiem, że tak jest, jednak przy całym szacunku dla forumowiczów, są tacy stalyli bywalcy, którzy nie wiedzieć czemu, mają za cel podważanie wszystkich i wszystkiego. Generalnie nie mają nic konstruktywnego do powiedzenia a wprowadzają zamieszanie. Mnie zniechęca to do dysusji i myślę, że wiele osób również.Ale niestety muszę się z tym pogodzić, niektórzy aby zaistnieć muszą siać jak koś tu napisał MIAZMATY.

Gość cecylijak
Myślę, że tymi ulotkami powinien zająć się prokurator!! To niedopuszczalne aby podrzucać dzieciom drogowskazy pod przykrywką dbałości o ich zdrowie. Przecierz to jawni pedofile, którym znudziły się dworce centralne i szukają na wyższej półce.

Gość cecylijak
sorki za przecieŻ :)

Gość PPOOPIERAM
Tolerancja popieram cie w 100 procentach to co napisalas jest naprawde chore i nie powinno bylo nigdy sie wydarzyc , ja jestem oburzona i zniecheca mnie to do homoseksualistow jeszcze bardziej.Przestanie kazdemu opowiadac o swoim zyciu seksualnym bo nas to nie obchodzi!Ja o tym nie opowiadam.Plus wasze jest sprzeczne z naturą

-->PPOOPIERAM Sprzeczna z natura jest równiesz koplucja wyłącznie dla przyjemności.. eeyy... a zresztą po co ja się udzielam...

Gość ../
myrevin->ty potrafisz czytać, przecież cię tu nie chcą bo pitolisz

Gość zobaczymy po wyborach
obszczymurki