Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet B.

operacyjne usuwanie blizn!!

Polecane posty

Gość Patrycja

Hm polecam sprawdzić ofertę Gold Clinic, jeśli chodzi o redukcję blizn i rozstępów robią to naprawdę dobrze, sprawdziłam na własnej skórze. Po serii zabiegów blizny są niemal niewidoczne, jestem bardzo zadowolona, i cieszę się, że w końcu się zdecydowałam.

Gość Reksia

Też miałam kiedyś problem z blizną po operacji. Przez bardzo długi czas borykałam się z tym problemem, ale w końcu postanowiłam coś z tym zrobić. Wybrałam do tego klinikę Esderm we Wrocławiu i podjęłam się zbiegowi  korekty blizny. Odbywało się to laserowo i jestem zachwycona efektem. Mój największy kompleks w końcu znikną. 

Gość zebia

Polecam również Esderm! Laserowo usuwałam tam blizny + rozstępy. Efekt mnie zachwycił!

Polecam również Esderm! Laserowo usuwałam tam blizny + rozstępy. Efekt mnie zachwycił!

Ja w tej klinice powiększałam usta i myślę, że warto im zaufać też w innych sprawach. Bije od tego miejsca duży profesjonalizm. 

Ja byłem na zabiegu korekcji blizn w poradni Proctomed w Jeleniej Górze, efekty są zadowalające a cena zabiegu obejmuje wizytę kontrolną po wykonanym zabiegu.

Nie trzeba iść pod skalpel – wysoką skutecznością cieszy się wykorzystanie w tym celu lasera. Decydując się na to rozwiązanie trzeba jednak liczyć się z tym, że nasza skóra po zabiegu będzie podrażniona i wymagała specjalnego potraktowania. Na szczęście istnieje wiele preparatów o działaniu nawilżającym i regenerującym, które wtedy można stosować. Ze swojej strony mogę polecić Octenicare.