Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agataaaaaaaa

ginekolog też facet?Normalny?

Polecane posty

Gość Agataaaaaaaa
ja też jestem ciekawa poczekajcie do wieczora...zacznę temat...i ciekawe co powie

Gość a za czym ta kolejka
spytaj też czy te wszystkie czary-mary, przytulanki, ściskania za rączkę i komplementy to taki ich branżowy marketing :D

Gość Agataaaaaaaa
kurcze a mnie nie przytulali i nie tekścili ale za to ten jeden nadrobi mam nadzieję

Gość a za czym ta kolejka
nie przytulali, nie tekścili ale za to "zapraszają" na randki ;) to się nazywa fart!

Gość Agataaaaaaaa
ach tam zaraz fart....:-)

Gość Agataaaaaaaa
piszę z ginkiem na gg i nie wytrzymałam i zapytałam sie...on mi nie wierzy że takie coś może ginek powiedzieć pacjentce. Napisał,że to jakieś glupie bo niemógl by sobie pozwolić zeby wśród pacjentek uznawany byl jako napaleniec....mówi, że laseczki podrywaja go czasami ale kwituje to usmiechem. Czasem powie coś miłego np. bardzo się cieszy że kobieta dba o siebie itp., zaruje tez zwlaszcza jak przyjdzie rozgadana pacjentka i opowiada o wszystkim i nie krepuje sie wogóle. A z reguly to jego pacjentki to cieżarne ktore jak twierdzi mowia tylko o bobasie.Powiedzial ze porozmawiamy o tym wieczorkiem jak wybierzemy sie na spacer. P. S. ciekawe czy taki świety no nie?????

Gość hehehhee napewno
okaże się dupkiem on ci mówi to co chcesz usłyszec

Gość Agataaaaaaaa
moze i klamie i bzyka sie z co druga na fotelu ale po co od razu generalizować. Zonki mąż powiedzial o cipce to nie znaczy chyba ze każdy tak mówi no nie????

Gość a tak wogole
ha ha ha moj tez powiedzial o cipce do mnie i to napewno nie jest maz zonki zapytaj co o tym sadzi z punktu widzenia ginia, jak ginio mowi tak do pacjentki, co wtedy ma na mysli

Gość Agataaaaaaaa
ja wszystko rozumiem,.Chodzi o to że jak wasze ginki tak mowia to nie znaczy ze kazdy tak mowi ginek prawda???spotykam sie z ginkiem i nie mam pojęcia czy on tez nie cipkuje do swych pacjentek. Ale to nie znaczy że mam to zakladać. I odrazu wrzucić go do garnka gdzie znajdują sie ginekolodzy ktorzy sie napalają na pacjentki

Gość a tak wogole
ale ja nie twierdze, ze twoj tak mowi czy cos robi z pacjentkami!!!!! ja tylko chce zebys opowiedziala mu wszystko dokladnie i niech powie co o tym mysli jako lekarz i jako facet no wiesz jemu latwiej wyciagnac z tego wnioski bo on jest ginem

Gość Agataaaaaaaa
kurcze tak się napalilam na ta dyskusję z nim ze chyba tak wcześnie z tego spaceru nie wróce:-)

Gość a tak wogole
zobacz twoj ginio mowi do pacjentki - bardzo sie ciesze ze Pani dba o siebie a moj mowi do mnie - zadbana jestes, taka czysciutka i ladniutka jest roznica????

Gość Agataaaaaaaa
ale my mamy podobne zdanie przecież....mozna prawić komplement ale nie w dziwny sposób cipkować :-)

Gość a tak wogole
no moze zdaniem meza zonusi to tez komplement

Gość Agataaaaaaaa
gdyby mi tak powiedział....to nie brzmi jak komplemencik...to napalony ginek...a ona to rozochocona nieźle bo znowu siedzi u żonki męża w poczekalni

Gość a tak wogole
o to sunia jedna, no... ta to juz przegina kurcze to ja do swojego chodze raz na 3 - 4 miesiace, co pol roku, a ta lata 1 w tygodniu

Gość Agataaaaaaaa
może ma jakąś wenerke i da ja męzusiowi w prezencie???co za malpa....uparta jak diabli

Gość Agataaaaaaaa
chciałam jeszcze dodać że czasami wydłubuję sobie syf z uszu i smaruję nim chleb, bo myślę, że to gęsi smalec.

Gość Agataaaaaaaaaa
Uwielbiam kaczy stolec z odtłuszczonym majonezem, rozsmarowany na chrupkim niskokalorycznym pieczywie

OK przyznam sie, ten sam ginekolog powiedział że mam rozdwojenie jaźni i mogę rozmawiać sama ze sobą, fajnie, podjęłam wiele ciekawych tematów

Gość podszywana
zabiję za te podszywanie sie

Gość podszywana
lubie jak zapina mnie w dupala pluton zolnierzy w pelnym umundurowaniu

Gość podszywana
jak sie zczernić|???

Gość limnb54
moze to glupie pytanie...ale ciekawi mnie jak wygladasz,moglbys choc troszke napisac?Chodze tylko do kobiet gilnekologow.. nie wiem co by ponyslal o moim ciele facet gin,pewnie to glupie ale gdyby facet powiedzil mi i to nadodatek lekarz ze jestem "brzydka" to bylo by mi smutno...jestes piekna kobieta?

tak, mam 146cm wzrostu,83kg tluszczu i mam takiego bobra na łonie ze musi przed badaniem grabiamy odgarniac aha i niebywale śmierdze gęsiwem

Gość limnb54
pytalam powanie....