Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna zszamana

Co lepsze dla faceta- krem Iwostin czy balsam po goleniu Nivea Sensitive?

Polecane posty

Gość dziewczyna zszamana

Ma 22 lata, kilka krostek. Używa jakiegoś kremu Ziaji z białą czy zieloną herbatą. Moim zdaniem to niewypał, jest tłustawy, zatyka pory i jakością nie grzeszy... :o Chłopak ma kilka krostek i zaskórników, ale nie regularny trądzik. Poszukuję czegoś, co nawilży jego paszczę i nie spowoduje wysypu krostek. I co zniweluje działanie Acne Dermu (który też mu się przyda) ;)

Gość dziewczuyna zszamana
obawiam się tylko że on ma alkohol... :o Chodzi mi o coś typowo nawilżającego raczej, bo to działanie "antybakteryjne" to mżonka;) Takie preparaty zazwyczaj tylko wysuszają skórę. A Ziaja na tej stronie ma dobre recenzje, ale zawiera isopropyl myristate, składnik kltóry zapycha pory. I na innych stronach (np. Wizaż) ma kiepskie recenzje.

Gość dziewczyna zszamana
Może dziś się jeszcze ktoś wypowie? Pytałam chłopaka, on woli ten balsam Nivea (żaden facet nie lubi się smarować kremami...;) ) No ale nie wiem, czy on jest dobry... Czy ktoś go używał???

Gość dziewczyna zszamana
ej, co wy z tą esentią?! To jakaś obsesja???:o Pytam się o ten balsam do twarzy, czy jest dobry a w zamian dostaję linki zamiast odpowiedzi.. :(

Gość nie mam pojecia.....
zszamana nie marudź, tylko sie ciesz, że ktoś odpowiada :p

Oczywiście,że krem z Iwostinu.Nivea nie zlikwiduje podrażnień,swędzenia,krostek,ponieważ nie zawiera wody termalnej.

Mój mężczyzna uzywa balsamów Nivea, dodatkowo kremu z AA Oceanic lub Dermiki dla mężczyzn. Za Iwostinem nie przepada:)