Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczaca sie zycia

Ktory styl zycia prowadzisz a jaki bys chciala ?

Polecane posty

Gość uczaca sie zycia

napiszcie, ktory jest Wam najblizszy, wymarzony a jaki jest stan faktyczny :) 1. Robie zawodowa kariere, interesuja mnie wylacznie pieniadze,nigdy nie zaloze rodziny,bede zyla dostatnie, ale samotnie, bo taki styl mi odpowiada. 2. Pracuje zawodowo z koniecznosci , po pracy odbieram dzieci z przedszkola/szkoly i biegiem do domu ugotowac obiad a wieczorem z mezem przed telewizorem z lampka wina i szczesliwa zasypiam, bo rodzina jest najwazniejsza. 3. Pracuje zawodowo z przyjemnoscia, bo pomimo posiadania rodziny, nie widze siebie wylacznie przy domowych obowiazkach aczkolwiek rodzina jest dla mnie najwazniejsza. 4. Zyjemy sami z mezem, nie planujemy zakladania rodziny, bo tak nam wygodnie, pracujemy zawodowo i dzieki temu mozemy spelniac wszystkie nasze zachcianki np. wyspy kanaryjskie 2 x w roku. 5. Siedze w domu z dziecmi, maz tylko pracuje i jestem z tego niezadowolona, ale taka jest wola meza. 6. Siedze w domu z dziecmi, maz tylko pracuje i jestem zadowolona, bo taki styl mi odpowiada, lubie byc kura domowa. 7. Siedze w domu, nie pracuje, dzieci nie mamy i jestem zadowolona,ze maz na mnie pracuje, bo jest to dla mnie wygodna sytuacja.

Gość nie ma tu kategorii w ktora
sie wpisuje ;)

na razie żaden z tych, bo dzieci póki co nie posiadam, ale najbliższy jest mi styl pomiędzy 2 a 3, ze wskazaniem na trójkę

Zdecydowanie 4. Model takiej rodziny już wprowadziliśmy w życie, aczkolwiek nie wyjeżdżamy 2x w roku na Kanary, ba wcale tam nie byliśmy:P Nie posiadanie dzieci wcale nie oznacza dostatku i życia w bogactwie, ale takie życie zdecydowanie nam odpowiada i nie narzekamy na swój los.

Gość uczaca sie zycia
to dopiszcie kategorie, ktora jest Wam najblizsza :) a jaki styl zycia prowadzicie.Chodzi o roznice!

Gość oburzona jestem
2 chciałabym ale jeszcze tak nie mam. co do 3 (przyjemność i praca?) mająć rodzine to czy się chce czy nie trzxeba pracować. Nie ma tu punktu ze pracuję by zarobic na to by miec w przyszłości rodzine , dom, dziecko...

Mi tez bardziej jest bliższa 2 aczkolwiek w takiej kategorii jeszcze nie jestem. Juz niedługo.

Pracuję zawodowo bez specjalnej przyjemności, rodzina jest dla mnie najważniejsza, lecz nie wyobrażam sobie siedzenia wyłącznie w domu. Właściwie różnica jest taka, że nie mam dzieci, więc faktycznie spokojnie mogę się wpisać w tę trójkę. A brak przyjemności z pracy wynika z prostego faktu, że moja praca jest stresująca i nisko płatna. Gdyby było choć trochę inaczej, pewnie chodziłabym do pracy z przyjemnością.

Gość uczaca sie zycia
moze ktos jeszcze doda cos od siebie ? :)

Gość ferrero .
narazie 4. Ale w przyszlosci napewno 2

Gość uczaca sie zycia
widze, ze na razie styl zycia nr 4 kroluje :)

Mysle, ze niedlugo bedzie 3, a póki co jest 4 (no moze te Wyspy Kanaryjskie to lekka przesada ;)

Gość wiosenka83
Zdecydowanie 3!!!:-)