Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoska

Ranking naj...lepszych i gorszychsalonów kosmetycznych, fryzjerskich

Polecane posty

Gość mdok
Byłam w salonie Jean Loui David w Plazie .Chciałam zmienić kolor na inny (brąz).Jak się okazało na głowie wyszedł kolor rudo czerwono brązowy który nie ma blasku,jest matowy i wygląda FATALNIE!!!!Przy okazji pani popażyła mi przy dekoloryzacji czoło.Zapłaciłam za to wszystko 325 zł.Właśnie siedzę w domy i czekam aż siostra kupi mi farbę i je sama przefarbuję bo tak z domu nie wyjdę a moje czoło mam całe w kremie :-) ....salony nie polecam!!!

Gość polecam kosmetyczkę
Najlepsza kosmetyczka we Wrocławiu jest w New Derm!! Pełen profesjonalizm, miła, kompetentna i niedroga. Zrobiłam serię pilingów kwasami i jest bardzoo zadowolona:)

Gość das machine
nie polecam salonu pod tytułem REVLON w Żorach! fryzjereczki wyśmiewają się ze wszystkich dookoła a same kompletnie nic nie potrafią do tego Revlon to tylko z nazwy bo po myciu szarpały włosy jakby zwykła odżywka była posmarowana kiedyś chodziłam do Gabriela to znam te kosmetyki i było super a tam to farby jakieś sklepowe pewnie a obcięcie totalny shitt! do tego jakoś nie potrafią nawet nożyczek porządnie trzymać i po obcięciu same strzępy są,jedyny plus to cena niska w miarę ale co mi po tym jak wyglądam beznadziejnie.ktoś zna normalne fryzjerki bo potrzebuję poprawić ten cud techniki wiecznie zimy nie bedzie i kaptur pójdzie w odstawkę.

Gość szagat
fryzjer janusz fijałkowski (wrocław) - odradzam!!!! należy trzymać się z daleka od jego salonu na słowiańskiej. zrobił mi okropną wprost obrzydliwą fryzurę. nie robi koloryzacji. poza tym przyszła jakaś znajoma klientka i miałam wrażenie, że w ogóle nie myśli co robi z moją głową. jestem wściekła i z trudem hamuję się aby nie napisać zbyt ostro. jeszcze raz przestrzegam!!!!

Gość zadowolona1
Polecam kosmetyczkę Anię w salonie Matrix w Bytomiu, wykonała mi makijaż pernamentny za niewielkie pieniądze

Gość Keshia
Najlepsze fryzjerki są w Event w Krakowie. Chodziłam do nich jak jeszcze pracowały gdzie indziej, ale teraz otworzyły własny salon i wkrótce się do nich wybiorę.

Ja zdecydowanie nie polecam salonu Geisha na Komorskiej 38/1u w Warszawie. Niestety nie mogę się wypowiedzieć co do jakości usług, bo nie miałam okazji skorzystać. Najpierw przez dwa tygodnie próbowałam się do nich dodzwonić, a później gdy przyszłam na umówioną wizytę usłyszałam, że tego dnia nie może być wykonana, bo nie. Właścicielka nie uznała nawet za stosowne zadzwonić do mnie i poinformowała mnie o tym fakcie dopiero gdy się u niej pojawiłam. Nawet specjalnie nie przepraszała, tylko powiedziała że mogę przyjść w niedzielę. Cóż, byłam strasznie naiwna, bo ja się pojawiłam żeby zobaczyć zamknięte drzwi salonu. Nie idźcie tam, szkoda nerwów.

Gość KWC
Nowa szminka, balsam czy tusz? Zanim coś kupisz, możesz sprawdzić co sądzą o tym inni :) Istna kopalnia wiedzy o kosmetykach :) http://j.gs/1702266/kwc

Gość eeeeeeefka
Dla mnie jeden z najlepszych, z na pewno mega profesjonalnymi kosmetykami i farbami do wlosów które nie spływaja z nich po 2 tygodniach po nałozeniu przez fryzjera to salon Revlon w centrum handlowym Reduta. Kiedys Gabriel- teraz własnie Revlon. Cenowo jak najbardziej na tak, no i mega profesjonalizm jesli chodzi o fryzjerki. Moja ulubiona to Pani Eliza.

Gość aldussskowa
To prawda, w tym salonie - jako jedynym w Warszawie a szukałam dosyc długo, po prostu wreszcie ktoś wiedział jak profesjonalnie zrobić ombre. I udało sie, dla mnie mistrzynią w tym salonie jest Pani Ewelina. I naprawdę ją polecam.

Gość Kiiitka
Z salonów kosmetycznych we Wrocławiu mogę polecić MiuSpa. Profesjonalna, a zarazem miła obsługa - zawsze jestem zadowolona z zabiegów, które tam wykonuję :)

polecam Salon Lafayette w Poznaniu piękny salon profesjonalna obsługa najwyższa jakość kosmetyków warto tam iść !

Gość Betti72
absolutnie nie polecam salonu kosmetycznego ESTETICA w siemianowicach śląskich niedaleko katowic. dziewczyny bez wiedzy i doświadczenia. Pracują (co miało być atutem) na kosmetykach dermiki "antyalergicznych" uczulenie miałam 2 tygodnie. W salonie jest potwornie głośno i duszno, brak przyjemności z zabiegu.

Gość styrana
dziewczyny, jeśli znacie jakieś dobre kosmetyczki czy salony odnowy to dodajcie je na fejsie do aplikacji miejsca fit figury, z resztą dodajcie też fitness kluby i inne fajne kobiece miejsca,które lubicie, można za to dostać też nagrody :)

Gość pirania20
Gorąco polecam Salon Magia mam naturalnie układające się włosy normalnie dla mnie hit w poznaniu oczywiście

Gość Olkaa1234
To ja dodam do listy tych lepszych gabinet kosmetyczny poznań http://www.babor-bb.pl/ z certyfikatem babor poznań, oferuje naturalne kosmetyki, pielęgnacje twarzy, oczyszczanie twarzy, manicure poznań i wiele innych

Gość Opole 2
- NAJGORSZE miejsca, w których zdarzyło mi się być i do których już nie wróciłam (tu już uwagi dot. wizyt sprzed kilku lat, więc może coś się zmieniło na lepsze - ale warto być czujnym) -- Studio Urody w DH Rzemieślnik przy ul. Ozimskiej -- Podczas oczyszczania cery (wtedy z problemem trądzikowym) do fotela, na którym wykonywano mi zabieg, podeszła dziewczynka (chyba córka kosmetyczki) i powiedziała ni mniej, ni więcej, ale właśnie tak: "Fuj!". Na co niezrażona pani kosmetyczka: "Dzieci są takie szczere i bezpośrednie". LOL

Gość Opole 3 i 4
-- Gabinet w przyziemiu pływalni, też na ul. Ozimskiej -- Właścicielka i jednocześnie manikiurzystka w średnim wieku, skądinąd bardzo miła i rozmowna, scharatała mi skórki u prawie wszystkich palców dłoni. -- Zakład fryzjersko-"paznokciowy" na Rynku, nie pamiętam nazwy ani adresu, w kamienicy po prawej stronie w stosunku do wejścia głównego do ratusza -- Jw., skórki scharatane na maksa. Młoda byłam i wtedy jeszcze nieasertywna, więc nie dałam nogi, choć - uwaga :) - manikiurzystka w średnim wieku swoje własne paznokcie miała obrzydliwie pozdzierane (na moje zdziwione spojrzenie odpowiedziała, ze niby coś tam testowała, ale wyglądało to po prostu na bardzo stary manikiur).

Gość Opole 5
-- Klub Fryzjerski Gallant's przy ul.Reymonta -- Tam największy hardcore. Chciałam z blond pasemek na brązowych włosach (pierwszy i na pewno ostatni taki eksperyment w moim życiu :), wykonany profesjonalnie, nie na własną rękę) wrócić do pierwotnego koloru. Po powrocie do Opola zapisałam się na wszelki wypadek do niby renomowanego Gallant'sa, aby włosy znów trafiły pod fachową opiekę. Przeciwwskazań czy jakichkolwiek uwag nie usłyszałam, miało być no problem. Młoda fryzjerka (lecz nie jakaś nowicjuszka) najpierw odbarwiła mi włosy, potem miała zafarbować na mój dawny kolor. A zostawiła mi na głowie coś jak wymoczony, ledwo rudy. Szok. Stwierdziła, że to normalny efekt, inaczej by się nie dało. (Po 2 dniach głowę uratowano mi w innym zakładzie fryzjerskim, jakoś się dało. Jednak włosy wskutek dodatkowych zabiegów były w tak opłakanym stanie, że poważnie nosiłam się z zamiarem kupienia peruki.)

Gość Niemodlin
I ja podnoszę, tym bardziej, że również z opolskiego. Bardzo polecam gabinet kosmetyczny w centrum Niemodlina, na tyłach kamienic (kierować się proszę na Strażą Pożarną lub tartak, które znajdują się nieopodal i wraz z gabinetem tworzą trójkąt, gdzie zwykle bez problemu można zaparkować). Właścicielka, Pani Iza, jest bardzo profesjonalna i uczciwa, dba o komfort klientek. Gabinet jest mały, ale zapewniona jest intymność osób poddawanych zabiegom. Jest tam też bardzo czysto i przytulnie. Na wyposażeniu znajduje się m.in. lampa Bioptron o różnorodnym zastosowaniu (terapia światłem). Część wnętrza to solarium z wygodnym miejscem do przebierania się i kącikiem toaletowym wyposażonym w umywalkę, chusteczki, płatki kosmetyczne (istotne: Pani Iza nie zgadza się, aby przesadzano z opalaniem). W mieście pracują jeszcze 2 panie kosmetyczki, o których sporo dobrego można napisać, jednak opisany gabinet to zdecydowanie mój nr 1, dlatego gdy raz odwiedziłam, to już tam zostałam :)

Gość patisia1988
hej, ja polecam najlepszy salon w jakim kiedukolwiek bylam w warszawie (w lepszym bylam tylko w mediolanie :))) wykonalam sporo zabiegow w w http://perfect-line.pl/ czesto robia promocje, ceny super, maja sporo klientow wiec ciezko sie zapisac, ale co sie dziwic skoro sa dobrzy :D dla mnie hitem jest pozbycie swie swoich wlosow z... vaginy ; ] raz na zawsze po 6 zabiegach juz nic nie bylo :) pozdr

Gość Majka2014
Czy ktoś może polecić mi dobrego fryzjera w Sanoku. Mam mocno kręcone włosy i problem z cięciem.

Gość gość
Wie ktoś może gdzie pracuje polecana wyżej Pani Eliza, która pracowała w Revlon w CH Reduta? Byłem mega zadowolony z strzyżenia u Pani Elizy i niestety już tam nie pracuje...jeśli ktoś wie, gdzie ją znajdę będę wdzięczny.

Gość Ginewrra
Jeżeli o mnie chodzi najlepszym salonem kosmetycznym w stolicy jest Exravaganza Wy-SPA Urody na Rudzkiej. http://www.extravaganza-wyspa-urody.pl/# Mają tam bardzo szeroką ofertę usług. Sama najczęściej korzystam z makijażu permanentnego. Mam całkowite zaufanie do Pani Agaty Świeckiej i nie oddałabym już mojej twarzy w inne ręce. Usta i brwi wyglądają idealnie,zawsze tak jak chcę. Ogólnie rewelacja,ceny przystępne a do tego super klimacik z południowymi rytmami w tle:) Można tam i zadbać o siebie i odpocząć:)

Gość zuzzanka02
Ja od 5 miesięcy chodzę do stego salonu http://www.dorothystudio.pl/ . Pamietam ze kiedyś stosowałam te kosmetyki- jako szampony, odżywki do włosów i byłam zadowolona, wiec z ciekawości poszłam sobie do tego polecanego salonu. I tak juz zostało. Naprawde super salon. Ceny niższe niż w innych salonach nawet o 80zł ale mam tutaj doskonałą jakość i farb do włosów i samego jej zrobienia, nałożenia. Ja jestem happy ze trafiłam na taki salon.

Gość gość
Zgadzam się z Tobą . To jest naprawde fajny salon. Rozjaśniałam tam włosy i to co naprawde jest super, to że mam zdrowe i nie osłabione włosy. Nieraz bywało tak ze w marnych salonach wielokrotnie palono moje włosy.

Gość gość
Nie wiem czy wiecie ale twarza tego studia jest aktorka Andżelika Piechowiak . Bardzo zresztą ja lubie. A to tez ze jest ich twarza świadczy o prestiżu samego salonu.

Gość krrraska90
Takie salony zawsze są ok, bo wiadomo ze jesli gwiazda jest ich twarzą to jednak bardzo dbają o swój profesjonalizm i prestiż. Na pewno zajrze i sprawdze co to za studio.