Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J-Mann

Czy to ma sens?

Polecane posty

bombus!!!!!!nie panikuj !!!!!!!!! prace zdazysz jeszcze napisac:) bo Ty sie teraz chbya nie bronisz????????

bombus ale ty magistra bedziesz bronila?????? a ja licencjata i mam juz seminaria ale jeszcze nie kaza nam pisac:D ogolnie to jestem juz tym wszystkim przerazona :o

Witajcie Ja sie tez dziś z wami piwka napije :) Tez nie chce mi sie pisac pracy chociaz musze w tym tygodniu oddac kolejny rozdział, a całą prace juz chyba do końca maja :( Ale wciąż brakuje mi materiałów i nie mam z czego pisać, dziś potłumacze jeszcze sobie coś, może po piwku będe bardziej rozumieć :P Miłego wieczoru wszystkim życze 🌼

🖐️ Ja własnie jestem po browcu :) ... Dziś po południu bylismy z qmplami pokopac piłe troche ... ...teraz jestem niezywy... Nie zazdroszcze wam :o... zycze wszystkim powodzenia.... 🌼

J Ciebie tez to czeka:D ja mam jeszcze czas ale ze mna jest tak ze wszystko zostawiam na ostatnia chwuile i tego sie obawiam:D

Wszyscy sobie dziś gdzieś wyszli, sama ich namawialam a sama zostałam w domu:( Mam nadzieję że dobrze się bawicie:) Ja obejrzałam sobie smutny film, ale nie płakałam:) Niedługo ide już spać. Zyczę wszystkim milej nocy i jutro miłego dnia 🌼

hej wam:) jej wiecie co przeraża mnie ile mam zadane z każdego przedmiotu musze oddawać jakieś projekty, spawozdania z laboratoriów i jeszcze koła... musze się od dziś wziąć za naukę bo już i tak za długo się obijałąm i nie wyrobię się ze wszytskim zaczynam się bać... ale wiecie co jest najdziwniejsze? ze tak co semesrt się zawsze bałąm i wydawało mi się ze taki trudny mam semesrt a jak już zaliczyłam daną sesję i jak przychodzi kolejna to stwierdzam, zresztą nie tylko ja ale i moi koledzy z roku ze poprzednia sesja to było taki nic, ze teraz to dopiero będzie jazda...ale naparwdę ta sesja to będzie masakra... nie wyobrazam sobie ile kucia mają studenci dzienni skoro ja jestem na zaocznych i zaczynam się martwić... a moze jest tak dlatego ze do tej pory to była olewka i kombinowanie i tak naprawde nie miałam okazji się uczyć z czegokolwiek na tych studiach jeszcze a teraz naprawde trzeba zacząc robić cokolwiek... ale mam nadzieję ze dam rade;)

🖐️ Troche sie powymijaliśmy :] Ja miałem tak ch*** dzień że szkoda gadac :o ..tez sie musze wziąsc za nauke :o .. sesja coraz blizej .. ;(

a ja mialam takie nudy na uczelni bo podwojny wyklad ze statystyki wszyscy siedzielismy na nim jak \"kolki\" nikt nie kumal o co chodzi tragedia:o i w dodatku przekonalam jaka jest sprawiedliwosc:o przekonalam sie ze trzeba \"byc wazeliniarzem\" \"wlazic do tylka\" wykladowaca:o pozdrawiam Zbulwersowana !

J ale to nie sprawiedliwe:o i znowu przekonalam sie jacy ludzie potrafia byc naprawde i jak tu nie tracic wiary w ludzka uczciwosc:o oczywiscie sa ewyjatki:) wiec nie utracilam jeszcze nadziei nie ejstem przystosowana do zycia w tych czasach chbya:o

bomb domyslam sie:) ale te niematerialne to jzu musisz sama sobie zalatwic ;) albo popros o nie \"sprzedawce marzen\" tylko nie wiem czy na niego mozna liczyc ja poprosilam o wakacje i nie spelnil ale to moje to troche nierealne bylo:D

bombus jakie???????? ja tez mam niematerialne marzenia ale takie przyziemne:D

a co tu dziś tak pusto mała ---> dzięki za maila, odpsiałam:) znikam do domku, uff, jak dobrze, wreszcie papapa