Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccccccccccccc

Cytologia

Polecane posty

Gość ccccccccccccc

Jak się ją wykonuje? Czy ona boli?

Gość nie boli
gin pobiera patyczkiem czy innym narzedziem sluz z szyjki macicy

Gość ccccccccccccc
A potrzebny jest do tego wziernik? I dlaczego nie robi się cytologi dziewicom?

Gość wziernik potzrebny
bo trzeba sie dostac do szyjki...mysle ze robi sie dziewicom jesli osiagnal okreslony wiek

Gość ccccccccccccc
No a jak ktoś nie jest, że tak powiem taki hmmm elastyczny i rozszerzenie wziernika bedzie bolalo?

Gość wzierniki sa w roznych
rozmiarach i gin dobirze odpowiedni do twoich warunkow ;)

Gość niestety ale
cytologia boli okropnie, nie mozna po niej normalnie oddawać moczu przez 2-3 dni

Gość ccccccccccccc
A mam jeszcze jedno pytanie. Gdzie gin moze jakos skomentowac chociazby w duchu moj wyglad. Tzn wyglad mojej ci...

ale pie.... ja jakos nigdy nic nie czulam a bolu to wcale po cholere kogos straszyc ps wiem twardziel jestem;)

Gość majtek
mnie tez strasznie bolalo i nikogo nie strasze. Co mam mowic wszystkim ze bylo swietnie!? Moze ty nic nie czula a ja bardzo wiec nie wmawiaj mi ze to nie boli!

Gość ccccccccccccc
A jakbym np miała torbiele na jajnikach? To potrzebna jest operacja?

Gość terefefe
ale wy pierdolicie! Przeciez jak ja bolalo to co ma mowic? Chyba lepiej od was wie co czula. A nawet jak mialo nie bolec o co z tego? Jak idziesz do stomatologa i masz znieczulenie to i tak potrafi bolec bo albo to wina dentysty albo znieczulenia! A ciebie nie bolalo i myslisz z ewszyscy tak beda mec a reszta co odczuwala bol klamie! NO gratuluje wypowiedzi!

Gość Ja jestem dziwica
i mialam robiona cytologie, mialam wlozony wziernik i mnie nic nie bolalo.

Gość majtek
to masz szcescnie, ale to ze ciebie nic nie bolalo to nie znaczy ze kazdy ma miec takie odczucia jak ty

Gość glupie jestescie
to nic nie boli, w ogole tego nie czuc!

Gość majtek
no kurwa mac sama jestes glupia! Jak kogos bolalo to bedziesz mu wmawiac ze tak nie jest!? ciesz sie glupia cipo ze ciebie nie bolalo! Jak bedzieszz rodzic dzieci i bedziesz stekac z bolu to ja ci powiem ze to nic nie boli bo mnie nie bolalo!

Gość Ja jestem dziewica
Ja napisalam ze mnie nie bolalo, ale kazdy inaczej przyjmuje bol i badania. Wierze wam ze niektorych boli, mnie bolalo badanie jak mialam zapalenie jajnikow, i jak mialam zapalenie wyrostka. Wdety bol podczas badania byl okropny. Moj lekarz jest naprawde bardzo delikatny i kazde badanie nie jest bolesne.

Gość majtek
a mnie bolalo strasznie, nie wiem czy dlatego ze ta babka byla niedelikatna, czy jakis wplyw mialo to ze mam powiekszony jeden jajnik. Ale bolalo i juz.

Gość mnie nie bolalo
ale moja ginekolog to swietny lekarz, by nie powiedziec aniol :) Odczuwalam pewien dyskomfort, bo to dosc nieprzyjemne, ale nie bylo bolesne. Podejrzewam ze bol przy pobraniu probki moze byc spowodowany stanem zapalnym lub wywolany niedelikatnoscia lekarza.

Gość a cóż tam może boleć
szyjka macicy jest prawie nieunerwiona a cytologia to lekkie otarcie tylko narzędziem o ciało. nie jest to miłe, ale na pewno nie jest bolesne.

Gość majtek
nasepna "madra" ktara nie bolalo i mysli ze kazda czuje to co ona. Napewno nie mow NA PEWNO, bo nie wiesz co ktos czuje, a jak kogos bolalo to nie mow ze to nie boli.

Gość polecammm
ta ale jak mi wyciągnął troche macicy to myślałam ze sie zesram na fotel tak bolało ech

Gość whyyyy
co ci wyciagali??????

Gość whhhhhhhhhh
Ja byłam u gina faceta. Nie ma za grosz delikatności.Jestem dziewica. Mam 18 lat.Najpierw miałam badanie. Włożyl mi 2 palce do pochwy a pozniej jeszcze( gdy mial palce w mojej pochwie) włożył mi palca do odbytu. I zawołal jeszcze jakieghos goscia który wtedy badał mi brzuch. Facet nie mial za grosz delikatności. Mówiłam że boli a on powiedział że musi boleć i to że mnie poboli przez jakies 40 minut to nic mi sie nie stanie i zebym nie panikowala. Nie mógł włożyć palcow bo miałam ciasną cipke to pchał na siłe. Już mi łzy leciały to powiedzial zebym nie przesadzala. I zapisał mi drugą wizytę bo powiedzial ze musi mi zrobic dokladniejsze badanie w tym cytologie i usg przez pochwe. Ide jutro. Mam wizyte na 10. opowiem jak bylo ale sie boje