Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytyryrytytyryr

Filmy młodzieżowe.....

Polecane posty

Gość Domi_
ludzie po co wy wypisujecie te same filmy,dajcie jakieś nowe tytuły a nie ciagle to samo

Gość masiaczek
a ja mam pytanie o tytuł filmu: no więc tak dziewczyna mieszka gdzieś w usa jest bogatego ojca ma wszystko i robi wszystko w końcu po jekiejs akcji ojciec decyduje sie ja wysłać do szkoły prywatnej z internatem chyba w anglii no i jak ona już tam jest to dowiaduje sie że jej zmarła matka też chodziła a i zakochuje sie w synu drektorki.... Wiecie co to za film?!?!?! A i dziewczyna nazywa sie chyba polly ale pewna nie jestem a film był w kinach chyba jakos tak w lato 2008

Gość masia232323
a ja mam pytanie o tytuł filmu: no więc tak dziewczyna mieszka gdzieś w usa jest bogatego ojca ma wszystko i robi wszystko w końcu po jekiejs akcji ojciec decyduje sie ja wysłać do szkoły prywatnej z internatem chyba w anglii no i jak ona już tam jest to dowiaduje sie że jej zmarła matka też chodziła a i zakochuje sie w synu drektorki.... Wiecie co to za film?!?!?! A i dziewczyna nazywa sie chyba polly ale pewna nie jestem a film był w kinach chyba jakos tak w lato 2008

Gość Wiktoria10
ten film o dzoiewczynie, która jest w internacie w Anglii to wildchild!!! =)

Gość Domi_
i zaś mnie ktos wyprzedził a wlasnie ten film znalazłam, musiałam sama sobie tytuł przypomnieć ale dobrze ze mam moja liste filmów :P

Gość kamciaaaaaaa
- Ona to on -Mama mia -Sydney i siedmiu nieudaczników -Czego pragną dziewczyny - Step up 1 i 2 -Wild child -Dziewczyny z st trinians -juno

Gość xander
Elo ej mam pytanko wiecie jak sie nazywa ten film (komedia) w ktorym ten muzyn przebieral sie za koleiowke z druzyny i gral w damskiej druzynie?? jezeli mozecie to wysylajcie tytol pod gg 9198923 lub e-mail xanderbloker@wp.pl

Gość seksi 111331
ja myślę że Lizzi McCover :) polecam kto szaleje za Hilary Duff to ten film należy dla fanów ;*

Gość izzzzzzzabellllllaaaaa
Pamiętnik książniczki 1 i 2 Książę i ja 1 i 2 50 pierwszych randek (50 first dates) Uwierz w miłość Czego pragnie dziewczyna Sleepover 13 going on 30 Step up 1 i 2 Cała ona Szansa na sukces Idealny facet Twoje, moje, nasze High School Musical 1,2,3 Księżniczka na lodzie Historia kopciuszka Męsko-damska rzecz Ona to on Hairsprey Wyznania małoletniej gwiazdy Camp rock Stowarzyszenie wędrujących dżinsów 1 i 2 Mamma mia Wredne dziewczyny Just my luck Dogonić marzenia Lizzie McGuire Twarda sztuka Dziedziczki Eurotrip Zwariowany piątek Thirteen Szkoła uczuć Dziewczyna z sąsiedztwa Szkoła uwodzenia 1,2,3 Zakochana złośnica Dirty dancing 1 i 2 Londyn jest cool Rzymskie wakacje Wakacje w słoncu Paszport do Paryża Odlotowa podróż Jak dwie krople wody Córka prezydenta Nowy Jork Nowa Milosc Kadet Kelly Agent Cody Banks Legalna blondynka 1 i 2 Blizniaczki na boisku Wyzwanie Nikomu ani slowa Dziewczyny z drużyny 1,2,3 Titanic i wiele wiele innych xD

Gość vvika_
A moze cos ze starszych np. The breakfast club ;)

Gość MarlenCcCia
Uwielbiam filmy Młodziezowe I dam dla was te które Uwielbiam: Wredne Dziewczyny Step Up1,2,3 HSM1,2,3 Lizzy McGuirre Zmierzch Kopciszek-roztańczona historia Historia Kopciuszka Charmed Długo i szczęśliwie Camp Rock Hannah Montana Wyznnania zakupoholiczki Grabi super bryka księżniczka na lodzie Sissi Wiecej nie pamietam .... Bye:*

Gość Mmadzik13
Moje ulubione filmy młodzieżowe to : * Córka prezydenta * New york , minute * Dziedziczki * Step up * Just dance * Książe i Ja ( takie nawet troche nudne ) * Wytańczyć marzenia * Stowarzyszenie wędrujących dżinsów 1 , 2 * 50 pierwszych randek * Ona to On * Coś nowego * Zakochana złośnica * Jeszcze raz * Tylko mnie kochaj * Dlaczego nie Wszystkie ogladałam i podobają mi sie niestety nie mam już co oglądać prosze o kolejne serie filmów ;)

Gość NastyLady . O.o
Troche odnowie. ; D * High school musical - to nie 'bajeczka dla dzieci' chociaz zrobili bajeczke z tego filmu, idealny dla kazdego. ;) * Camp Rock - Naprawde fajne. (; * Hannah Montana film - GORACO POLECAM * Zmierzch - DObra Obsada * 7 dni w Paryzu - Cudo ! * Zabojca - Niezly horror. ;D Oprocz tego polecam wszystkie z Olsenkami. ; D

Gość szymcio
- Agenci bardzo specjalni, - American high school, - Cała ona, - Córka mojego szefa, - Crossroads (Dogonić marzenia), - Dadnapped, - Diabeł ubiera się u PRADY, - Dzieciaki z high school musical, - Dzień wagarowicza, - Dziewczyny z drużyny 1, 2, 3, 4, - Dziewczyny z st trinian, - Elita, - Eurotrip, - High school musical 1, 2, 3, - How High, - Idealny facet, - Juno, - Just dance, - Just my luck, - Króliczek Playboy, - Legally Blondes, - Mamma Mia, - Man Of The House, - Marley i ja, - Material Girls, - Mean Girls, - Męsko - damska rzecz, - Muza i meduza, - Nie Ma To Jak Hotel, - Nie Ma To Jak Statek, - Ona To On, - Pidżama Party, - Spadaj, - Step Up 1, 2, - Sydney I Siedmiu Nieudaczników, - Szalony Weekend, - Szansa na sukces, - Taniec Ostatniej Szansy, - To nie tak jak myślisz kotku, - Trzynastka, - Twoje, Moje I Nasze, - Wild Child (Dzikie Dziecko), - Wycieczka Szkolna, - Władca Stringów, - Wytańczyć Marzenia, - Wygrane Marzenia, - Wyznania Małoletniej Gwiazdy, - Wyznania Zakupoholiczki, - Zaczarowana. PROSZĘ BARDZO :)

Gość MarlenCcCia
Hey mam new filmy... I stare a dam wszystko w jednym;] * A Cinderella Story * Zakręcony Piątek * Córka Prezydenta * Step Up * High School Musical * Szansa Na Sukces * Szkoła Uczuć * Uwierz W Miłość * Kadet Kelly * Nowy York Nowa Miłość * Londyn Jest Cool * Notting Hill * Pretty Woman * Masz Wiadomość * Zakochana Złośnica * W Rytmie Hip Hopu * Rewanż * Dziewczyna Z Sąsiedstwa * Apartament * Dirty Dancing 1 * Dirty Dancing 2 * Uciekająca Panna Młoda * Zatańcz Ze Mną * Kate I Leopold Legalna Blondynka * Chicago *Jak w niebie *Wredne dziewczyny *Dogonic marzenia *wytańczyć marzenia *Americian pie *Inni *

Gość Karolciia95
Angus , stringi i przytulanki jest zaa...walistee :D:D

Gość Madzia =**
No więc ... : Spadaj ! Lizzy McGuier [czy jakos tak :D ] Dziewczyna z sasiedztwa Kopciuszek - roztanczona historia Ona to on

-kopciuszek roztańczona historia -sydney i siedmiu nieudaczników --dzień wagarowicza -wyznania małoletniej gwiazdy -męsko-damska rzecz -przyjęty -dziewczyny z st.trinian -stowarzyszenie wędrujących dżinsów 1 i 2 -Lizie McGuire -honey -american pie 1,2,3,4,5,6 -facet pełen uroku -córka mojego szefa -dziewczyna mojego kumpla -gorąca laska -księżniczka na lodzie -to nie kolejna komedia dla kretynów -wieczny student -miłość w rytmie hip-hopu -szkoda uwodzenia -step up 1 i 2 -wygrane marzenia -dogonić marzenia -nowy jork, nowa miłość -dziedziczki -czego pragną dziewczyny -ona to on -cindrella story -27 sukienek -sekspedycja -zostańmy przyjaciółmi -juno -dziewczyny z drużyy 1,2,3,4 -szansa na sukces -high school musical -camp rock -hitch -uwierz w miłość -eurotrip -dziewczyna z sąsiedztwa -jazda na maksa -córka prezydenta -królowie dogtown -trzynastka -zakochana złośnica -jak w niebie -klik

Gość paznokieć.
Juno. bardzo fajny film, o szesnastolatce ktora zaszła w ciązę.

Gość miłość12341
te znajdziecie na you tube: piżama party, wyznania małoletniej gwiazdy, wredne dziewczyny dziewczyna moich koszmarów john tucker musi odejść dlaczego nie szkoła stewardes ate trzeba ściągnąć: sekret mojej córki egzamin dojrzałości ciasteczko kiedy pojawią się dziewczyny control zakochana jane pokuta alpha dog -bardzo fajny twarda sztuka szampańskie życie(bottoms up) królowa xxl zakochany bez pamięci szkoła uroku(ninas mal) córka prezydenta zaczarowane baletki przebojowe porwanie rozbitkowie -z Amandą Bynes szkolne wakacje na kółkach- z JoJo wielbicielka elizabethtown po prostu walcz josie i kociaki -(JOSIE AND THE PUSSYCATS) siostry pamiętnik najlebszy strzał droga po marzenia z efronem derby(the derby stalion) cicha woda just my luck miłość i koszykówka biały oleander dziewczyny z wyrzszych sfer miłość i inne nieszczęścia tam gdzie ty księga strach z emily osmet wszystkie chwyty dozwolone wycieczka na studia (college road trip) wygraj randkę i to wszystko życzę miłego oglądania:)

Gość kami***lka
wieczny student w rytmie hip-hopu uwierz w milos oczym marza dziewczyny ostrorznie z dziewczynami i prosze mi powiedziec jakie jeszcze sa fajne filmy o lizi maglajer

Gość Alex*
ssss

Gość Alex*
Filmy które osobiście oglądalam i są super to: -Mała wielka miłość -nowy york nowa miłość --zmierzch -HSM 123 -dogonić marzenia -wredne dziewczyny -zakręcony piątek -motorcrossed -Honey -Za szybcy, za wściekli -nawiedzona narzeczona -Star Wars(Gwiezdne wojny) wszystkie cześć-może nie dla mlodzięzy ale bardzo mi się podobały(tylko trzeba zobaczyć wszytskie części żeby zrozumieć) -szkoła uczuć Ogladałam również córka mojego szefa i ten flim moim zdaniem jest beznadziejny;/ nie ma praktycznie nic pokazane jak ten chłopak jest z tą dziewczyną albo coś...(beznadziejny);/

Gość Alex*
też fajny film to -za młodzi na ślub

Gość blessi
moje ukochane filmy: teeth chłopaki nie płaczą hellboy juno tomb rider just dance 9 kompania transporter wielki strach czas surferów 8 mila 13 duchów 13 dzielnica adrenalina dziewczyny z drużyny diablo dżungla:) egzorcyzmy emily rose epoka lodowcowa:) szybcy i wściekli za szycy za wściekli szybcy i wściekli tokio drift szybko i wściekle piła taxi football factory gwiezdne jaja zemsta świrów honey jeszcze raz kung fu szał legionista lek pierwotny łzy słońca madagaskar pan i pani smith never back down obcy kontra predator ona to on oszukać przeznaczenie pacyfikator pamiętnik księżniczki piraci z Karaibów podziemna walka symetria poranek kojota rambo rezerwat rrrrrrrrr!!! step up szalony akademik szkoła uczuć wytańczyć marzenia vinci w rytmie hip hopu wieczny student wredne dziewczyny wyścig śmierci xXx następny poziom dirty dancing atramentowe serce reszty już nie pamiętam.xD. gdyby nie moja świetna pamięć do tytułów byłoby ich o wiele więcej.:).

Gość karoliss
czy zna moze ktos podobne filmy do takich jak: -"szkola uczuc" -"zmierzch" ????

Gość karoliss
czy zna moze ktos podobne filmy do takich jak: -"szkola uczuc" -"zmierzch" ????

Gość Alex*
polecam też film Miłość jest za darmo fajny jest

Gość Kajkast
Keith- Film godny polecenia. Historia 17-letniej Natalie (Elisabeth Harnois), która myśli, że wszystko w jej życiu jest poukładane do czasu, gdy zakochuje się w Keith'ie (Jesse McCartney), który nie ma nic do stracenia.