Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytyryrytytyryr

Filmy młodzieżowe.....

Polecane posty

Gość jusia2345
Oglądałam ostatnio „Znów ma 17 lat gdzie gra Mattew Perry i Zac Efron. nie spodziewałam się ale film był naprawdę bardzo śmieszny i dobrze zrobiony historia wciągająca :)

Gość Jackie_o2
to jest ten film o starszym kolesiu ktory po wypadku znow na 17 lat i postanawia inaczej ulozyc swoje zycie?

Gość jusia2345
Tak dokładnie :) nawet jest teraz na hbo 12 i 15 wrzesnia o 20:10. Idealny ma poprawę humoru w takie pochmurne dni jak dzisiaj :)

Gość grzegorzn13
Ostatno bardzo mi się podobają filmy lat"80s", "90s" Bardzo fajnym filmem jest "Widmo / The Wraith (1986)" z Charlie Sheenem. Takich filmów szukajcie. Typowo młodzieżowy.

Gość sylwia1993
francuski dla poczatkujacych --->super z miłością nie wygrasz greta sztuka rozstania sturstuck i tak jak poprzednicy^^

Gość anuska_1
kac vegas - film świetny . polecam można się sporo pośmiać

Gość anuska_1
Kac Vegas- rewelacyjna komedia

oczywiście: American Pie (wszystkie części bez wyjątku)!!! Wojna Plemników Miłość w rytmie rap (stare ale jare) 40 dni i 40 nocy (oglądałem milion razy, ostatnio sobie zgrałem z enki na dekoder)

oczywiście: American Pie (wszystkie części bez wyjątku)!!! Wojna Plemników Miłość w rytmie rap (stare ale jare) 40 dni i 40 nocy (oglądałem milion razy, ostatnio sobie zgrałem z enki na dekoder)

Gość pyniek20
Witam, poszukuje tytułu filmu muzycznego, który był o młodej dziewczynie, która chciala zostać tancerką. Pamietam taka scene, że miała zatańczyć przed jury i zatańczyła im na stole. Geri Halliwell wzorowała sie nia w swoim teeldysku "it's raining man". Będę wdzieczna za wszelkie informacje. Kojarzy mi się, że film miał coś w nazwie ze słowem "dance".

Gość Justi25
1. Street Dance 3D 2. Szesnaście życzeń 3. Program ochrony księżniczek 4. W rytmie hip-hopu 2 5. Legalne blondynki

Gość Justi25
1. Street Dance 3D 2. Szesnaście życzeń 3. Program ochrony księżniczek 4. W rytmie hip-hopu 2 5. Legalne blondynki 6. Greta

Gość Marzaa ^^
Widziałam kiedyś taki superowy film o młodzieży. Nie moge go znaleźć a tytułu niestety nie paietam. W filmie było, że sławny piosenkaż przyjechał o swojego miasa by odpocząć i wrócić na jakis czas do szkoły. Oczywiście wszystkie dziewyny szalały na jego punkie. Ten chłopak miał kłopoty w szkole, z testami i zakręcił się koło takiej kujonicy. Zaczął się z nią spotykać,dawał jej prezenty (pamiętam że 1 było czerone porshe), a potem to wykorzystał żeby spisywać od nej na tesach. To było wbrew jej zasadą i po jakimś wielkim teście pokłócili się o to. Potem okazało się że ten chłopak miał testofobie i poprostu bał sie testów. A potem to już szczęśliwe zakończenie. Zna koś może ten film, tytuł itd. Ja szukam tego tytułu od 3 lat i nie umiem go znaleźć. P.S. Ten chłopak był blondynem, podobnym do Jessi'ego McCartney'a.

Gość BetiKaba
Marzaa ten film to Gwiazda popu

Gość Paulaaa14
Jakis film o szkole o ladnym chłopaku , obozowy ,młodzieżowy,wakacyjny ,

Gość Paulaaa14
Jak koś zna jakiś film to proszę pisać tytuły??

Gość cukiereczek0701
Moje ulubione filmy młodzieżowe to: -Ona to on, -czego pragnie dziewczyna, -Kopciuszek roztańczona historia, - Historia Kopciuszka, -27 SUKIENEK, -Doktor Dolitle, -Camp Rock 1i 2, -High School Music 1, 2 i 3, -Dlaczego nie, -Rozmowy noca, itp...

Gość agula706
bardzo gorąco polecam film " Tydzień tu tydzień tam " naprawdę warty obejzenia

Gość Pani Mroque Usher :*
Stalker Tarkowskiego Odyseja Kosmiczna Kubricka Nostalgia Tarkowskiego Hehehe ;) Taki żarcik słodki na wstępie. ;) Nie, a tak na poważnie, to: Andriej Rublow Tarkowskiego Siódma Pieczęć Bergmana Łowca Androidów niepamiętamkogo Pi Arfosnky'ego Powyższe pozycje są zaiste nawet fajne, ale głupie, bo dupa. LUUUUL. Buziaczki. :*

Gość Gacu123
Riya ten film nazywa sie Love Don't cos a thing czyli milosc nic nie kosztuje

Gość Klaaudusia
The last song Szkoła uczuć Krok do sławy Miłość na wybiegu Zakochany bez pamięci Picture this 27 sukienek Ona to on Jak stracić chłopaka w 10 dni Pamiętnik kziężniczki 1 i 2 Dziedziczki Historia kopciuszka(polecam) Wygraj randkę Lakier do włosów Walentynki Licencja na miłość Wszystkie filmy młodzieżowe obejrzyjcie Naprawde;)

Obejrzyjcie sobie "Dzień wagarowicza" film z tego roku. Idealny dla współczesnej młodzieży :D