Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

Gość michal80
Ale blad;) Juz sie poprawiam: "kąpane"

Gość CHERITA
w goracej wodzie kapane:) hi hi w milosnej:) ;)

spoxik,to napisze ci maila jakis kontakt i jak zechcesz to sie odezwiesz,ok?

Gość michal80
Wiec czekam na maila :P

Gość michal80
Tak mi sie jedna rzecz nasunela... Czy jakbym nie wspomnial o samochodzie i mieszkaniu to tez byloby tyle odpowiedzi?

a wspomniales?? sorki,ale nie szukam sponsora na przyszle zycie....raczej towarzystwa,kogos kto mnie zrozumie,przytuli....boli,ze to tak splycasz.... poza tym wynioslam z domu niezaleznosc...nie potrafie brac od kogos kasy za nic albo na kims zerowac... chcesz mi teraz powiedziec,ze robiles jakis test???

Gość michal80
No zaraz mi test zarzucaja;) W zadnym wypadku. Nie chodzi mi o branie kasy od kogos, ja tym bardziej nie mam ochoty na utrzymywanie darmozjada:P

Gość salbei
heh zadzwon do mnie ;p nie no tak na powaznie to sama nie wiem...swiat stoi na głowie pozdrawiam

Gość michal80
A co powiecie na to... Ostatnio zostal pobity rekord. Ocenili moj wiek na 17 lat! Srednio... 19. Kto chcialby spotykac sie z dzieckiem?

Gość michal80
jakos nie czuje sie dzieki temu lepiej;)

Gość foxylady
Moja rada dla samotnych meżczyzn - nie szukaj miłości na całe życie, ale idź najpierw za głosem ciała ! Bo inaczej zapomnisz co w ogóle robić między kobietą a meżczyzną :) Pozdro - lubię inteligentnych facetów

Michale powiem tylko tyle,ze rodzaj meski jest tak skonstruowany,ze ciagle szuka.ciagle,ciagle,ciagle kobiety sa mniej wymagajace od mezczyzn pod wzgledem wygladu,pod wzgledem poczucia humoru itd.popatrz na portale randkowe ile jest fajnych,ladnych kobiet.wiem ze nie wszystkie sa madre,inteligentne itd,ale ja osobiscie znam wiele takich.to wym mezczyzni jestesci ezbyt wymagajacy.a to nie moze byc za gruba,a tamta jest nieladna,a ta ma brzydka cere,a tamta jest zbyt smiala i pewna siebie.jesli jestes niesmialy powinienes poszukac kobiety pewnej siebie i poddac sie.nie ma to jak dwoje niesmialych czakajacych na?no wlasnie na wszystko :)

Gość michal80
Hihi, myslisz ze nie probowalem przez portale randkowe? Mam umieszczone nawet zdjecia. Nie jestem brzydki, napewno nie. Dlaczego zadna atrakcyjna dziewczyna nawet nie raczy odpisac na mojego maila? I to ja jestem wybredny i wymagajacy? Alez byl okres, ze dziennie wysylalem po kilka maili. Naprawde grzecznych i milych. Zero odzewu.

Michal,to co jest nie tak? myslales kiedys nad tym?z iloma dziewczynami z np.netu spotkales sie i do ilu pozniej sie odezwales,zrob sobie taki rachunek i zobaczymy co wyjdzie,bo ja sadze ze to troszke twojej w tym winy a nie tych wszystkich kobiet.

dodam jeszcze jedno.wiele jest kobiet (ja jestem tym przykladem)ktore maja tzw.wielkie geby do gadania,tzn.umiem rozmawiac,jestes towarzyska no jednym slowem zero niesmialosci,ale...jesli przychodzi moment poznania nowego faceta zamykam sie i jestem niesmiala,chyba moze troche staroswiecka,bo mysle ze to on powinien zrobic ten pierwszy krok itp itd.tak wiec jesli ja jestem niesmiala i on jest niesmialy to juz kompletna klapa :)

Gość siemsiem
Moze cos nie tak bylo z Twoim ogloszeniem na tych portalach? Ja tez z nich korzystam, czasem mail niby mily, ale jak zobacze profil osobnika (nie chodzi mi o zdjecia) to rece opadaja... Ale to tylko moje przypuszczenai, oczywiscie mogles wysylac maile do nieodpowiednich osob.

Gość michal80
Sluchajcie... Z profilem raczej zupelnie w porzadku. Zdjecia wybralem chyba dobre jakosciowo. Brak zbetnych komentarzy. Informacje o zainteresowaniach, sport, muzyka, filmy itp. Nie wiem czego kobiety tam szukaja... Ksiecia z bajki? Spotkalem sie pare razy przez internet. Pewnie. Ale zawsze bylem rozczarowany. Dlaczego dziewczyna zawsze wyglada inaczej? Dlaczego odbieralem wrazenie, ze ich spotkanie to akt desperacji? Po jednym spotkaniu, to ja zwykle pierwszy dostawalem sms'a wrecz z podziekowaniem... To juz troche przesada. Natomiast inne udawaly (badz nie) ze im nie zalezy, do czasu kiedy mi przestawalo... Natomiast moje decyzje zwykle sa nieodwolalne. Z tym pierwszym krokiem... To napisalem na wstepie... Jestem niesmialy. W klubie... gdziekolwiek, nie wykonam pierwszego kroku i juz. Probowalem sie kiedys przemoc. Ale jak mimo stresu mam jeszcze stawac na glowie i bawic rozmowa. To nie na moje nerwy. Zawsze myslalem, ze to obojgu ma zalezec... Nie od poczatku?

Gość siemsiem
Nie, nie szukaja ksiecia z bajki, szukaja normalnego, fajnego faceta (przynajmniej ja). Co miales na mysli piszac ze dziewczyna wygladala inaczej? Byla brzydsza niz na zdjeciach pewnie... Bo cos mi sie wydaje, ze moze Ty szukasz ksiezniczki... Zgadzam sie, to przesada dziekowac facetowi za pierwsze spotkanie... Jednak uwazasz "desperatki" za pozalowania godne dziewczyny - to przynajmniej wynika z Twojej wypowiedzi. Pomysl, ze one moga byc w podobnej sytuacji do Twojej. Moze tez sa samotne, niesmiale? Czasem warto sie spotykac z dana osoba dla samego "otrzaskana sie" z plcia przeciwna;) pozdrawiam

Michale, z całym szacunkiem do Ciebie i podobieństwa sytuacji \'umarłam\' kiedy przeczytałam: \"Tak mi sie jedna rzecz nasunela... Czy jakbym nie wspomnial o samochodzie i mieszkaniu to tez byloby tyle odpowiedzi?\". A jednak cieszę się, że nie jestem z Wrocławia:P Sądzę, że problem leży także w Tobie, nie tylko w toku codzienności jaka Cię otacza! Myślisz stereotypowo, a sam się oburzasz, kiedy w topicu obok Jakaś Panna, mówi o mężczyzn w kategorii Klischee:że zdradzają, kłamią, etc etc. PRZESTAŃ mierzyć wszystkich/ie jednakową miarką, bo SWÓJ DO SWOJEGO ciągnie:O i ciesz się z rezultatu Twojego postu:)... bo mnie się w ogóle nie udało:O Samotny pozdrawiam [puszczam oczko] ;)

Gość do gooorrrrrrrrryyyyyyyyy

Gość michal80
siemsiem: Nie.. nie szukam ksiezniczki. Skoro decyduje sie na spotkanie, to chcialbym zobaczyc osobe ze zdjecia a nie kogos prawie zupelnie innego. Nie widze sensu spotykania sie dla samego spotykania. Mam kogos oszukiwac, zeby tylko nie byc samemu i do tego zmuszac sie do spotkan? już tu byłam-Ona: Alez ja nie mowie, ze we mnie problemu nie ma. Pierwsze to jestem niesmialy, drugie - zrazony do kobiet. Ile razy probowalem kogos poznac w pubie czy na dyskotece - odchodzilem z kwitkiem... Jak latwo kogos splawic - kobiety sa w tym naprawde dobre. To powod, ze ja juz wiecej probowal nie bede. Jaki jest rezultat postu? Ja chce tu tylko sie wyzalic;)

No dobra. Powiedz mi jaki masz samochód, gdzie pracujesz i ile zarabiasz, a zakochasz się na wiosnę :D

Gość michal80
A jesli oszukiwalem to sie nie zakocham?

Gość michal80
A co to oznacza? Z nami zle.. bez nas tez niedobrze..

chciałeś się wyżalić, znalazły się chętne... ja chciałam aby się znaleźli chętnie i co:O...i nic:O najlepiej nie oczkiwać, ale i nie wykluczać ok, zatem do tych 2óch problemów dorzuć jeszcze 3.;), bo myślisz stereotypowo i z góry coś zakładasz...nie ta droga Michale!

Gość michal80
Mysle wedlug swojego doswiadczenia a nie stereotypowo...