Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnie sie to podoba

zupa kapusciana -dobry sposob na schudnniecie

Polecane posty

Gość dietka ;)
Joasia dużo owoców w dzień owocowy;) ja w 1 dzień zjadłąm miseczke zupy 4 jabłka i 1 kiwi;) i byłam napchana;)

Gość dietka ;)
Dziewczyny załamałam sie;(:(:(:(:(:(:(:( wazyłam sie moja waga wskazała 0,5 kg wiecej;(;( dlaczego??? cały wysiłek na marne...a może to moja waga oszukuje???;( ;(;(;(;( Bardzo,Bardzo SMUTNA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:

Gość blacky75
To jest niemozliwe sama pisalas ze spodnie zrobily sie luznielsze a wiec musialas cos zrzucic sprawdz na innej wadze no chyba ze podjadalas

Gość dietka ;)
blacky75 wlasnie ze nie podjadalam nic a nic a nawet powiem ze jadlam bardzo malo max 2 miseczki zupy + to co wypadalo -zero podjadania ;)mam silna wole;) a raczej mialam;( wiec nie wiem co jest nie tak??????;( plakac mi sie chce mam nadzieje ze to wina mojej wagi;(

Gość blacky75
To w takim razie to sa miesnie ktore wypracowalas przez cwiczenie tkanka miesniowa wazy wiecej niz tluszcz i potrzebujesz ja zeby tluszcz spalac jedyna rozsadna odpowiedz jaka mi na mysl przychodzi

Gość dietka ;)
blacky75 stwierdzam ze to wina wagi wazył sie moj maz i za kazdym razem waga pokazywala inaczej:/

Gość surokatka1
hej dziewczyny zaczynam kapuscianke od jutra ale tylko 4 dni bo 5 dnia nie moge zniesc z tymi pomidorami tylko no i wypdla by sobota to juz w ogole ciezko

Gość Gdynianka34
..Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie chemii typu meizitang to błędne koło i pewne jo-jo. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do picia Ziół Tybetańskich ale tylko oryginalnych. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Lida, Linea i itp. Tylko naturalny susz ziołowy. Oraz trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń piłam zioła i schudłam tak 16 kilogramów.....

Gość wiola203i
Dietka;) nie lam sie,tym bardziej ze znasz juz powod.mysle ze nie mozna tez popadac w paranoje,ja nie zwracam az takiej uwagi na wage po przecinku:) schudlas i dobrze o tym wiesz,a to ze masz luzniejsza skore oznacza ze zrzucilas wiecej niz pol kg.tak dla pocieszenia powiem ci ze moja waga na kazdej kafelce inaczej wazy:)(przyjelam ta najwyzsza wage:)).takze nie zamartwiaj sie nastepnym razem gdy wyda sie ze cos poszlo nie tak,bo po co stwarzac sobie dodatkowe problemy i stresy,a przy stresach chce sie slodyczy wiec - strzeż sie kobieto:) pozdrawiam goraco

Gość wiola203i
a blacky75 ma racje,miesnie swoje waza.jak sie cwiczy to juz nie tylko polega sie na wadze ale tez na wygladzie i samopoczuciu,gdyz trudno jest dojsc do wagi 50 kg, kiedy wazy sie 70kg i od pol roku sie na silowni udziela,jest to raczej niewykonalne,wiem cos o tym.

Gość wiola203i
trzeci dzien na kapuscianej diecie i 3kg w dol,jem miske zupy na sniadanie a pozniej jeden lub dwa malutkie posilki.widac, warto sobie odmowic przyjemnosci:). pamietajcie dziewczyny,wiara czyni cuda.jak ktoras bedzie w dolku bo np odchudzanie nie przebiega po jej mysli to polecam ksiazke "potega podswiadomosci".mam ja na kompie wiec moge przeslac mailem ewentualnie:)

Gość blacky75
Podeslij prosze na Mail: katarzyna1175@googlemail.com

Gość blacky75
katarzyna1175@googlemail.com

Gość blacky75
googlemail bez przerwy

Gość wiola203i
wyslana:)

Gość dietka ;)
cześć kochane;) okazało się że schudłam 4kg:):):) wazyłam sie dzis u kolezanki na tej samej wadze ważyłam sie dzień przed dietką:) wiec jest ok:) dzięki za słowa otuchy jesteście super:)

Gość zupppppaaaaa
Witam , podczytuje Was:) Dzis moj drugi dzien i najgorszy chyba :/ same warzywa ale zjadlam przed chwila ziemniaka , a do tego gotowane brokuły- juz lepiej :D Wczoraj na wadze mialam 80,5 dzis 79 ,600 Mam manie i waże sie rano zawsze Pozdrawiam 🌼

Gość blacky75
U mnie drugi tydzien i powiem ze jest znacznie ciezej niz w pierwszym. :-(

Gość 40 beata
dziewczyny-im wiecej zupy jecie tym więcej chudniecie kapusta najlepiej wloska powodzenia

Gość qkl
a kiszona? moze byc?

Gość 40 beata
Podstawowym posiłkiem, jaki można spożywać podczas stosowania diety kapuścianej jest zupa kapuściana. Zupę można przygotowywać zarówno z kapusty białej, jak i włoskiej, ale w związku z lepszym trawieniem kapusty włoskiej, to właśnie ją w głównej mierze polecają dietetycy. Innymi składnikami zupy kapuścianej są: marchew, pomidory, papryka, seler, cebula, przyprawy (BEZ SOLI!). Im więcej zupy przygotowanej z tych składników zjemy, tym więcej kilogramów możemy schudnąć! Poniżej przedstawiam dokładny przepis na zupę kapuścianą: Skadniki: 1 główka kapusty włoskiej lub białej 2 papryki (1 żółta, 1 czerwona) 5-6 pomidorów 1 pęczek selera naciowego 4 cebule 1/4 kg marchwi pietruszka pieprz inne przyprawy wedle uznania (BEZ SOLI!) Sposób przygotowania: Kapustę należy dokładnie wypłukać i poszatkować. Pomidory sparzyć wrzątkiem i obrać ze skóry. Pomidory, papryki, seler, cebule i marchew pokroić w kostkę lub plasterki wedle uznania. Wlać do garnka 2,5-3 litry wody i gotować wszsytkie warzywa na małym ogniu przez około 60 minut pod przykryciem. W połowie lub na sam koniec można dodać wszystkie przyprawy. Do zupy nie dodaje się soli!

Gość qkl
znam jej skład, ale jestem ciekawa czy kiszona działałaby podobnie.

Gość 40 beata
kiszona????? nie wiem wyczytalam tylko to: Podstawowym posiłkiem, jaki można spożywać podczas stosowania diety kapuścianej jest zupa kapuściana. Zupę można przygotowywać zarówno z kapusty białej, jak i włoskiej, ale w związku z lepszym trawieniem kapusty włoskiej, to właśnie ją w głównej mierze polecają dietetycy

Gość wiola203i
blacky75,no to mnie teraz zmartwilas:(myslalam ze pierwszy jest najgorszy...wiecie co,przed chwila zajzalam do przepisu i...pomyilam dzien 3 z4 :(.masakra!caly dzien gloduje,meka wypilam tylko szklanke bo nie przepadam,a ty okazuje sie ze to nie ten dzien:(.nie wiem co teraz robic.czy jutro powtorzyc dzisiejszy dzien? czy tez jutro zastosowac dzien 3:( najgorsze jest to ,ze nie wiem jak to wplyie na moje kg:(.co o tym myslicie?

Gość 40 beata
kiszona myslę,że by bardziej przeczyszcza ,po za tym używa się soli do kiszenia

Gość wiola203i
kurcze,kazdy ma inny przepis na zupe...:(

Gość wiola203i
a ty ,40 beatko ile schudlas na tej diecie?

Gość dietka ;)
Witajcie kochane;) Blacky75 3mam kciukaski za ciebie:):) ja chyba dziś ugotuję zupę i zacznę dietę od jutra!!!Bo dzis juz zjadłam sniadanie:):) Wiola203i -sama nie wiem co ci po radzic może zrób sobie faktycznie ten 3 dzień :/ Co do przepisu na zupe ja gotowałam ten który wkleiłam niedawno i dałam nawet 2 kostki rosołowe i 4 kg za mną bo bez tego raczej nie zjadłabym zupy....TO KTO ZACZYNA JUTRO ZE MNĄ???;) Acha i witam NOWE odchudzaczki :):) miło że jest tu nas więcej:):)

Gość zupppppaaaaa
Dzień Dobry :) Dziś mój trzeci dzień, waga 78,700 :) czyli kolejny kilogram mniej:) Czuje sie świetnie póki co i mam nadzieję, ze tak zostanie:) wczoraj miałem małe kryzysy , ale dalam rade :D