Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramona123

czy półśpioszki sa praktyczne dla noworodka? - doradźcie

Polecane posty

Gość Ramona123

nie wiem czy nie uwierają w brzuszek, wydają sie prakatyczne na body - nie wiem czy je uwzgledniac w wyprawce

Gość asinek
co to są pół spioszki to sa moze kaftaniki czy jak ??

ale wtedy na wierzch musisz jakiś kaftanik ubrać i to wyłazi z tych półśpiochów, albo spadają, dla noworodka dobre, ale potem mi lepiej pasowały bawełniane pajacyki rozpinane z przodu i na nóżkach

Gość eeeeeeeeeeee
niezbyt, bo trzeba uwazac, zeby malenstwo nie mialo golych pleckow :/

Gość sierpniówka
a jak wygladaja połspioszki?

Gość sierpniówka
cos a'la rajstopki?ale ta gumka to musi uciskac chyba ,nie?

Gość asinek
acha juz kumam to takie spodenki ze stópkami wiesz powiem szczerze że rzadko je zakładam córeczkce na poczatek proponuje body i pajacyki póxniej jak bedzie malenstwo wieksze zdązysz kupic nasza ma 4 miesiące i nie uzywam ich zbytnio mam przy jednych dresikach to gra acha nie kupuj tez bluz z kapturem u nas sie wogóle nie sprawdziły mysle że lepsze sa te bez bo nawet jak wychodzisz zakładasz czapeczke

Gość asinek
acha no i sprawdz gumke czy nie jest za ciasna gdybys jednak kupowała

Gość Ramona123
Bardzo wam dziękuję za wszystkie informacvje! Własnie siedze nad kompem i sie zastanawiam czy kupowac zestawy z półspiochami Ale usmiałam sie - Rafinka - jestes the best - lepiej nie potrafiłabym wytłumaczyc co to półśpiochy- po prostu pół śpiochów z zaznaczeniem dolne pół!!!!!!!!!!!

Gość 111
tak,jezeli będziesz zakładała na body to brzuszek nie będzie goły a półśpioszki sa wygodne

Gość Ramona123
Półspiochy wydają się praktyczne bo nie trzeba tych zatrzasków rozpinac z pajacy czy ze spiochów żeby pieluche przebrac tylko myk półśpiochy w dół i już!!! chyba ze sie myle????

Gość mama małego misia
Mój synek miał tylko jeden taki wynalazek :)Może i były oki, ale ja jakoś wolałam go ubierać jednoczęściowo, tzn. albo pajacyk albo śpioszki, teraz jest starszy, bo już prawie pół roku, i dalej raczej półśpioszek nie używamy. Pozdrawiam

a jA używałam naokrągło.To najlepsza rzecz jaką wymyślili,a najgorsza którą wymyślili to kaftaniki zawiązywane na górze i w pasie.Dziecko ciągle z gołymi plecami:(.

ja naleze do fanek polspiochow :) Tak jak ktos napisal - wazne, ze zdejmuje sie je i zaklada wlasciwie jednym ruchem. Pepe robi takie w sam raz na mojego synka - gumka go nie uwiera. Nie narzekam, ze cos mu z nich wylazi, bo nie uznaje kaftanikow - body przede wszystkim :)

Gość gość
Najpraktyczniejsze jak dla nas były: Body + rajstopki/ półśpiochy Pajacyki Kaftaniki+ śpiochy. Podostawałam od kuzynki od cholery rzeczy niektóre w ogóle nie używane. Jakieś rampersy, bluzeczki, jeansy, jeansy na szelkach, dresy. To nie dla nas. Wszystko oddałam dalej. Wiadomo, że zawsze trzeba mieć kilka ładnych sukieneczek, rajstopek, kapelusików na dane okazje, ale na co dzień to co napisałam najlepiej się sprawdza. Z początku jak wiadomo lepiej unikać rajstopek z powodu pępka, ale później jak najbardziej.

Gość gość
Kaftanik - rozpinana bluzeczka na długi rękaw. Półśpiochy - takie ala dresy tylko ze stopkami, luźne rajstopki. Włączcie sobie filmik instruktażowy na youtube. Ja taki oglądałam przed porodem.